ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

آخرین اخبار و دانستنیهای مربوط به مسکن
زمان کنونی: 09-25-2025, 03:58 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: صدفی
آخرین ارسال: samira27
پاسخ: 217
بازدید: 50450

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 45 رأی - میانگین امیتازات : 2.64
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آخرین اخبار و دانستنیهای مربوط به مسکن
01-13-2013, 11:41 PM
ارسال: #101
RE: با چند میلیون می‌توان در شمال ویلا خرید؟
خرید ویلا برای شما عزیزان باید نسبت به دیگران بسیار کمتر باشد.
دوستی دارم که پارسال از بیشترین مناطق شمال دیدن کرد. قطعه ای زمین پیدا کرد 2000متر . مقداری نقد و مقداری چک 5 ماهه. 4 قطعه شد .3 قطعه فروخته شد و زمین خودش متری 2000تومان تمام شد. شما عزیزانی که در این انجمن ثبت نام کرده اید که نباید این قیمتها را قبول کنید.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-13-2013, 11:47 PM
ارسال: #102
(01-13-2013 11:24 PM)mahyar_delsuz نوشته شده توسط:  
(01-12-2013 07:28 PM)zhosseini81 نوشته شده توسط:  
(01-05-2013 05:37 PM)mahyar_delsuz نوشته شده توسط:  بخدا اینا همش تیبلیغه.آقا بیاین استان ما.گلستان.شهرستام مینودشت روستایی که خودم اصالتا از اونجام بخدا 100 برابر اونجا ها قشتگتره.اما چون استان ما از نظر تبلیغ ضعیفه دور افتاده شده.با کمترین هزینه میتونید یه ویلا براساس سلیقه خودتون بسازید

سلام یعنی با چقدر میشه؟
نرخ رشد چقدره؟
راستی شنیدم نزدیک شما یک دریاچه ایجاد شده نزدیک آن ویلا داشتن واقعا رویایی و عالی است
دارند سد میزنند و چون طرح 10 سالی طول میکشه فقط همینو بگم که هر روز قیمت خا حالت تصاعدی بالا میره.تازه از اونجا قشنگترش هم هستش اما میگم که اینجا چون سرمایه گداری نمیکنن سوتو کوره.اصلا انگار نه انگار که اینجا هم شماله

شرایطی که یک ویلای خوب باید داشته باشه

1- منطقه امنیت داشته باشه (از نگهبان گرفته با خود مردم منطقه )
2- آب و هوای خوبی داشته باشه
3- چشم انداز جنگل و دریا
4- فاصله نزدیک تا ساحل و طرح
5- فاصله نزدیک تا امکانات شهری (بازار ، نانوایی ، و ... )
6- امکانان شهری (آب برق گاز تلفن و .. )
7- مدرن بودن مردم منطقه !! (زاید مذهبی نباشن ! و سرشون تو کار خودشون باشه) البته متاسفانه !
8- تعدد ویلاها در اون قسمت زیاد باشه (شهرکی باشه)
9- کارگر و مصالح و .. برای ساخت و ساز موجود باشه
10- جاده سرراست

این موارد + خیلی موارد دیگه هست که بعضی از شهر های شمال اینقدر پیشرفت کردن
وگرنه چند سال پیش اردیبهشت ماه بود ، جای دوستان خالی ما رفتیم به سمت لرستان ، نرسیده به درود یک جایی تابلو زده بود آبشار آب سفید 30 کیلومتر ، ما هم دل را زدیم به دریا و مسیر را کج کردیم (5 تا ماشین بودیم )
چنان مناظر زیبا و دست نخورده از لحاظ جنگل و کوه و دره و رودخانه و آبشار داشت که 10 تا جاده جالوس را درسته قورت می داد ، می گفتن پایین تر از آبشار هم سد زدن و یک دریاچه بزرگ هست که دیگه فرصت نشد بریم ببینیم .
ولی دریغ از یک ویلا ، چرا ؟! چون ....
10_004

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
01-13-2013, 11:52 PM
ارسال: #103
ممنون آقا مهدی عزیز :

شرایطی که یک ویلای خوب باید داشته باشه

1- منطقه امنیت داشته باشه (از نگهبان گرفته با خود مردم منطقه )
2- آب و هوای خوبی داشته باشه
3- چشم انداز جنگل و دریا
4- فاصله نزدیک تا ساحل و طرح
5- فاصله نزدیک تا امکانات شهری (بازار ، نانوایی ، و ... )
6- امکانان شهری (آب برق گاز تلفن و .. )
7- مدرن بودن مردم منطقه !! (زاید مذهبی نباشن ! و سرشون تو کار خودشون باشه) البته متاسفانه !
8- تعدد ویلاها در اون قسمت زیاد باشه (شهرکی باشه)
9- کارگر و مصالح و .. برای ساخت و ساز موجود باشه
10- جاده سرراست

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
01-14-2013, 11:06 AM
ارسال: #104
مشاوره در زمینه خرید مسکن مهر ویلایی
سلام مجدد خدمت همه دوستان عزیز
یک سوالی داشتم از دوستانی ک مسکن مهر گرفتند یا املاک فعالیت داشتند.
جدیدا در شهر جدید هشتگرد مسکن مهر ویلایی می دهند ک مشخصاتش این است:
  • ۳ طبقه
  • واحد های ۱۰۰ متری با ۲۰-۳۰ متر بالکن (نمیدونم ۲۰-۳۰ متر از همون ۱۰۰ متره یا اضافه میشه به ۱۰۰ متر)
  • سند خوردن زمین به نام خریدار (برخلاف مسکن مهر های دیگه ک ۹۹ ساله هست و خرید و فروش ممنوع)
  • مبلغ کل خونه ۶۰ میلیون که ۳۵ میلیون خریدار میاره (طی اقساط چند تیکه) و ۲۵ میلیون هم وام با همون درصدی ک برای مسکن مهر میدن

حالا من ۲ تا سوال دارم:
۱- با وضعیت فعلی ک اواخر دولت فعلی هست و احتمال بالای ۸۰٪ دولت بعدی برنامه ای ب اسم مسکن مهر نخواهد داشت آیا ثبت نام در این طرح خوبه؟
۲- من نمی خوام اونجا زندگی کنم. تاحالا هشتگرد هم ندیدم. فقط رو نقشه بررسی کردم برادر گوگل فرمودند تا میدون ونک ۱ ساعتی راه هست Yosef.gif و اونور کرج عه. حالا سوال چیه؟
سوال اینه ک من دارم این مسکن مهر رو ب چشم ی سرمایه گذاری می بینم. اولا لازم نیست ۳۵ تا رو همون اول داد. تیکه تیکه باید داد ک خب این ی حسن هست تو سرمایه گذاری. ثانیا کل پولی ک پرداخت میشه ۳۵ تاس و مابقی وام با سود نسبتا مناسب.

حالا من می خوام اینو ب چشم سرمایه گذاری ببینم. یعنی ثبت نام کنم. تیکه تیکه پول هارو بدم به این امید ک آماده شد بفروشم و برای تعویض خونه تهرانم بتونه بهم کمک کنه. من دارم یک خونه تهران می گیرم. اما خونه دلخواهم نیست. خب برنامه اینه ک بعد ی مدت ک پول دستم اومد مجدد خونه رو عوض کنم تا بالاخره خونه دلخواه باشه. می خوام از فروش این مسکن مهر یک سودی نصیبم بشه. حالا شماهایی ک خرید و فروش کردین یا املاک هستین و اینا، ب نظرتون این کار خوبه؟ حدودا چند وقت دیگه تحویل میشه؟ (با تجربه در مسکن مهر های قبلی)؟ حداقل سودش چقد خواهد بود (یا حداکثر) مثلا بعد اتمامش میشه ۱۲۰ تومن فروخت؟ مشتری داره هشتگرد؟ و ... Yosef.gif

ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند. تشکر

تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
01-14-2013, 03:08 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-14-2013 03:08 PM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #105
RE: مشاوره در زمینه خرید مسکن مهر ویلایی
با درود

کلا گرفتن مسکن مهر کار خوبیه ، من با نفس عمل موافقم و به سایر دوستانی هم که شرایطش را دارن پیشنهاد می دم
ولی اگر نیت سرمایه گذاری هست باید خیلی جوانب را در نظر بگیرید

اون منزل در صورتی رشد می کنه ، که موقعیتش نسبت به بقیه خانه های اون اطراف بهتر باشه ، زمین اون اطراف با محدودیت واگذاری روبرو باشه
بعد از یک مدت واگذاری منازل جدید قطع بشه ، مردم ساکن بشن و منطقه اصطلاحا جون بگیره
رفت و آمد به مرکز به سهولت انجام بگیره و شاید پروژه ای خاص و بزرگ در اطراف اون اجرا بشه

ضمنا اصولا شهرک های جدید بیش از 5 سال نیاز دارن برای پیشرفت

اون 20 متر تراس هم اصولا 10 متر زیربنا حساب می شه

10_004

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
01-14-2013, 03:17 PM
ارسال: #106
منطقه اش خوب است . نزدیک اتوبان .
فعلا که دولت مخالفت شدیدی با فروش مسکن مهر دارد.
این حرکت خوب است ولی ریسک بسیار بالائی دارد.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
01-14-2013, 04:00 PM
ارسال: #107
(01-14-2013 03:08 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  با درود

کلا گرفتن مسکن مهر کار خوبیه ، من با نفس عمل موافقم و به سایر دوستانی هم که شرایطش را دارن پیشنهاد می دم

اون منزل در صورتی رشد می کنه ، که موقعیتش نسبت به بقیه خانه های اون اطراف بهتر باشه ، زمین اون اطراف با محدودیت واگذاری روبرو باشه
بعد از یک مدت واگذاری منازل جدید قطع بشه ، مردم ساکن بشن و منطقه اصطلاحا جون بگیره
رفت و آمد به مرکز به سهولت انجام بگیره و شاید پروژه ای خاص و بزرگ در اطراف اون اجرا بشه

10_004
ممنون آقا مهدی عزیز.
والا هشتگرد از تهران فاصله داره حدود ۱ ساعت و خب برام مقدور نیست اونجا زندگی کنم. منم بخاطر امتیازش ک میتونم بگیرم می خوام ثبت نام کنم.
در حال حاظر اونجا حجم زیادی مسکن مهر آماده شده اما این ها ک جدید هست دیگه ۹۹ ساله نیست. سند زمین به نام خود خریدار میشه و خرید و فروشش هم قانونی هست.
فقط همین نکاتی ک شما فرمودین (ک خیلی هم مهم بود) رو می خواستم ببینم کسی در مورد هشتگرد می دونه؟

(01-14-2013 03:17 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  منطقه اش خوب است . نزدیک اتوبان .

استاد این مسکن مهر ویلایی کاملا اجازه فروش دارد.
تنها مسکن مهری هست ک سند ب اسم خریدار میشه و ۹۹ ساله نیست و عین مسکن معمولی هست. متراژ هم خوب است.
ریسک بالا از چ نظر منظورتان هست؟
از نظر اینکه هشتگرد است؟ یا رشد نکند؟ یا اینکه تحویل داده نشود؟ یا چی؟

01-14-2013, 04:04 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-14-2013 04:39 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #108
(01-14-2013 04:00 PM)yu3f نوشته شده توسط:  
(01-14-2013 03:08 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  با درود

10_004
ممنون آقا مهدی عزیز.
والا هشتگرد از تهران فاصله داره حدود ۱ ساعت و خب برام مقدور نیست اونجا زندگی کنم. منم بخاطر امتیازش ک میتونم بگیرم می خوام ثبت نام کنم.
در حال حاظر اونجا حجم زیادی مسکن مهر آماده شده اما این ها ک جدید هست دیگه ۹۹ ساله نیست. سند زمین به نام خود خریدار میشه و خرید و فروشش هم قانونی هست.
فقط همین نکاتی ک شما فرمودین (ک خیلی هم مهم بود) رو می خواستم ببینم کسی در مورد هشتگرد می دونه؟

(01-14-2013 03:17 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  منطقه اش خوب است . نزدیک اتوبان .

استاد این مسکن مهر ویلایی کاملا اجازه فروش دارد.
تنها مسکن مهری هست ک سند ب اسم خریدار میشه و ۹۹ ساله نیست و عین مسکن معمولی هست. متراژ هم خوب است.
ریسک بالا از چ نظر منظورتان هست؟
از نظر اینکه هشتگرد است؟ یا رشد نکند؟ یا اینکه تحویل داده نشود؟ یا چی؟

هشتگرد همان به تهران نزدیک است و هم به قزوین. هرچه زودتر وقتی را بگذار که در ساعت معینی در آنجا همدیگر را ببینیم و ضمن دیدن محل شرایطش را بپرسیم.
هر زمانی که بفرمائیدالبته دو روز زودتر من آمادگی دارم.بلکه انشالله خوب باشد و خریداری فرمائید.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
01-14-2013, 04:13 PM
ارسال: #109
چشم استاد Yosef.gif تشکر

01-14-2013, 06:49 PM
ارسال: #110
جنگل هم اگر بود حیواناتی مثل خرس به شما و ویلاتون نزدک نشه!

Th_running1 تلاش برای رسیدن به موفقیت همان انگیزه ای است که بذر امید را در دل بارور می کند.
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  درخواستهای راهنمایی و مشاوره مسکن (ساخت و ساز - سرمایه گذاری - خرید - فروش و...) 123456 660 111,987 05-04-2023 03:29 PM
آخرین ارسال: soni70
  کمک:نحوه تبدیل قیمت اجاره به رهن کامل؟ SHAYAN.IRANI 2 691 07-10-2017 05:49 PM
آخرین ارسال: rezaeee
  اموزش سرمایه گذاری در بازار مسکن و مستغلات؟ ali725 2 1,142 12-15-2016 07:12 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  5 گزینه مسکن در سال 94 samiar afshari 10 2,122 08-22-2016 04:31 PM
آخرین ارسال: jenuse
  راهنمایی در خصوص خرید مسکن ninos 2 1,576 09-21-2014 12:02 AM
آخرین ارسال: ninos
  به نظرتون با پولم خونه بخرم یا نه ؟ alibati 15 5,987 06-11-2014 09:21 AM
آخرین ارسال: abdolhossein
  خرید مسکن مهر iren 10 3,148 02-16-2014 06:15 PM
آخرین ارسال: mirza01
  مهم - بسیار مهم. حتما به دقت مطالعه فرمائید. jahanagahi 6 2,142 06-22-2013 07:16 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  شرایط خرید مسکن مهر ویلایی MARYAR 6 2,231 12-15-2012 03:03 PM
آخرین ارسال: nana666

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS