ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

میزان درامد اعضا
زمان کنونی: 09-24-2025, 03:35 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mas
آخرین ارسال: اميرعلي
پاسخ: 78
بازدید: 19292

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 22 رأی - میانگین امیتازات : 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
میزان درامد اعضا
08-06-2011, 01:35 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-06-2011 01:37 AM، توسط mas.)
ارسال: #1
میزان درامد اعضا
با سلام به همه دوستان
یک چیزی همیشه برام خیلی جالب بوده بدونم که کسانیکه در این انجمن هستند چه میزان میانگین درامد در هر ماه را دارند چون یکی از دوستام بیان می کرد که درامد ماهیانه یک ایرانی خیلی بالاتر از بیشتر کشور های دنیاست البته دوستم به خیلی از کشور ها ر فته و دیده . هر کسی مایل بود بگه تا ببینیم از نظر درامد در چه سطحی هستیم . از خودم شروع می کنم
کل درامد ماهیانه به طور متوسط هفتصد صد هزار تومان درماه

Idea بازار امروز بیش از هر زمان دیگری متکی بر فروشنده هاست.
کتاب فروشنده یک دقیقه ای
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-06-2011, 09:16 AM
ارسال: #2
RE: میزان درامد اعضا
درآمد خالص یا ناخالص؟

شاید درآمد ایرانی ها بالاتر باشه اما هزینه های زندگیشون هم سرسام آوره

اینکه جهان به کجا می رود نباید زیاد برایتان اهمیت داشته باشد بلکه آنچه مهم است این است که شما چه می خواهید و کجا می روید.
08-06-2011, 12:43 PM
ارسال: #3
دوست عزیز مهم مقدار درآمد نیست مهم اینه که چقدر ارزش داشته باشه و توان خرید مردم در چه سطحی باشه وگرنه مردم زیمبابوه همه میلیاردر هستند !
لطفا به این لینک سربزنید!
http://medad-ghermez.blogfa.com/post-69.aspx

عده ای آرزو دارند که ثروتمند شوند تا ببخشند
و نمی دانند که باید ببخشند تا ثروتمند شوند
08-06-2011, 07:47 PM
ارسال: #4
(08-06-2011 12:43 PM)dara نوشته شده توسط:  دوست عزیز مهم مقدار درآمد نیست مهم اینه که چقدر ارزش داشته باشه و توان خرید مردم در چه سطحی باشه وگرنه مردم زیمبابوه همه میلیاردر هستند !

دارا جان ممنون . وبلاک خوبی را معرفی کردی.
اگر بخواهیم میلیاردرشویم باید چنان فعالیتی داشته باشیم که حداقل در روز 500هزار تومان درآمد داشته باشیم و بهمان صورت درآمد بالاتر برود. .شما جوان هستید و منبع انرژی و فعالیت هستید. باید خوب فکر کنید و خوب حرکت کنید. خستگی برایتان مفهومی نداشته باشد. بزرگ فکر کنید و در پی ایده های عالی باشید. بعضی از شما این توان را دارد.از کاری که انجان می دهید احساس خستگی نکنید . زود دلسر د نشوید . اصل سماجت را در کارها داشته باشید. هدفها باید نوشته شود . بدون نوشتن هدف به هیچ عنوان به این درجه نمی رسید. موفقتر باشید.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-06-2011, 08:08 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-06-2011 08:12 PM، توسط mas.)
ارسال: #5
(08-06-2011 07:47 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  
(08-06-2011 12:43 PM)dara نوشته شده توسط:  دوست عزیز مهم مقدار درآمد نیست مهم اینه که چقدر ارزش داشته باشه و توان خرید مردم در چه سطحی باشه وگرنه مردم زیمبابوه همه میلیاردر هستند !

اگر بخواهیم میلیاردرشویم باید چنان فعالیتی داشته باشیم که حداقل در روز 500هزار تومان درآمد داشته باشیم و بهمان صورت درآمد بالاتر برود. .شما جوان هستید و منبع انرژی و فعالیت هستید. باید خوب فکر کنید و خوب حرکت کنید. خستگی برایتان مفهومی نداشته باشد. بزرگ فکر کنید و در پی ایده های عالی باشید. بعضی از شما این توان را دارد.از کاری که انجان می دهید احساس خستگی نکنید . زود دلسر د نشوید . اصل سماجت را در کارها داشته باشید. هدفها باید نوشته شود . بدون نوشتن هدف به هیچ عنوان به این درجه نمی رسید. موفقتر باشید.

پس بایید بالای 500 هزار تومان باشیم کسی مبلع درامد ماهانه اش رو نمی گه ؟بابا نترسید کسی نمیاد ازتون بگیره حالا می دونم چرا توی ایران میلیاردرها نمی خوان اسمهاشون رو بشه . جرات کنید بگید 33 بار دیدید ولی 3 نظر دادید اونم نه درامد ماهیانه . اینطوری می خواییم به هم اعتماد کنیم ؟؟؟ می خوام ببینم خودم کجای کارم و در چه سطحی از شما ها هستم . منتظریما .

کتاب فروشنده یک دقیقه ای
08-06-2011, 08:51 PM
ارسال: #6
(08-06-2011 08:08 PM)mas نوشته شده توسط:  
(08-06-2011 07:47 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  

پس بایید بالای 500 هزار تومان باشیم کسی مبلع درامد ماهانه اش رو نمی گه ؟بابا نترسید کسی نمیاد ازتون بگیره حالا می دونم چرا توی ایران میلیاردرها نمی خوان اسمهاشون رو بشه . جرات کنید بگید 33 بار دیدید ولی 3 نظر دادید اونم نه درامد ماهیانه . اینطوری می خواییم به هم اعتماد کنیم ؟؟؟ می خوام ببینم خودم کجای کارم و در چه سطحی از شما ها هستم . منتظریما .

آخر دوست من در این انجمن کجا هستید مهم نیست کجا می خواهید بروید اهمیت دارد.شاید بسیاری از افراد هنوز نیازمند کمک اطرافیان هستند و بیان نکردن آن ربطی به اعتماد اعضا بهم ندارد و حریم خصوصی هر فرد برای ما محترم است!

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

08-06-2011, 08:52 PM
ارسال: #7
می گم ادمین عزیز می خوای این تایپیک رو ببند اینم خبر جدید از یک میلیاردر

فاطمه مقیمی که مدتی است سایتهای خبری از او به عنوان پولدارترین زن ایرانی نام می برند با اعتراض به این عنوان می گوید: پولدارترین زن ایران نیست و یک زندگی کاملا معمولی دارد.

فاطمه مقیمی در گفتگو با مهر با تاکید بر این که پولدار ترین زن ایران نیست گفت: سال گذشته لیستی 30 نفره با عنوان پولدارترین ایرانی ها منتشر شد که با حکم قضایی تمام این ها نام ها پاک شد اما انگار قرار نیست نام من از این لیست حذف شود.

وی با بیان این که در جامعه ما پولدار بودن یک ضد ارزش است گفت: من یک فرد معمولی ام که کارهایی انجام می دهم که برای اولین بار است خانم ها آن را انجام می دهند.

مقیمی با تاکید بر این که دادن صفاتی مانند پولدارترین زن ایرانی بیشتر جنبه تخریب دارد گفت: زندگی بسیار معمولی دارم که با شرافت و کار زیاد آن را به دست آورده ام.

وی با اشاره به این که نحوه اعلام این خبر به گونه ای است که انگار من این پول را از راه قاچاق و یا دزدی به دست آورده ام گفت: اما زندگی من به شدت معمولی است و تنها چندین برابر معمول کار می کنم.

مقیمی ادامه می دهد: دادن این نوع صفت ها تنها مانعی برای فعالیتهای اجتماعی مانند کار آفرینی،برگزاری سمینارها، تدریس و... است.

او به مشکلاتی که ارائه این لیست 30 نفره برای زندگی وی ایجاد کرده است اشاره کرد و گفت: تلفن های تهدید آمیز، ایمیل های ملتمسانه و مراجعه کنندگانی که با نفرین می خواهند مشکلاتشان را رفع کنم زندگی را برای من سخت کرده است.

مقیمی اضافه کرد: پولدار بودن به انسان ارزشی نمی دهد. چرا کسی از کتاب هایی که در حوزه کار آفرینی نوشته ام و یا سخنرانی ها و مقالاتم چیزی نمی گوید. من تنها تلاش می کنم که خدمتی به جامعه کنم.

کتاب فروشنده یک دقیقه ای
08-06-2011, 08:53 PM
ارسال: #8
عزیز جان بیشتر عزیران این انجمن تازه شروع کردند بکار و بیشترشان دانشجو هستند . انتظار چه مبلغی را از آنان باید داشته باشیم که اعلام کنند؟؟؟اعلام درآمد در یک تایپیک عمومی چی را میخواهیم ثابت کنیم.بهم فخر بفروشیم. اعتماد اینست ؟؟عزیز من. بهمه پیغام خصوصی بده تا برایت درآمدشان را بنویسند.موفقتر باشید.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
08-06-2011, 09:19 PM
ارسال: #9
سوء برداشت نشود شاید اشتباه از من باشه که جمع انجمن رو خیلی نزدیک تر تصور می کردم که در یک تایپیک عمومی این مطلب رو عنوان کردم از طرفی برای میلیاردر شدن به نظر من مهمتر از پول دراوردن و میزان درامد نحوه خرج کردنه که در درجه اول مهمتره پس نمی شه گفت فخر فروختن چون ممکنه یکی ماهی 5 میلیون درامد داشته باشه اما مخارجش 6 میلیون در ماه باشه این ادم هیچ زمانی میلیاردر نخواهد شد چون هر ماه یک میلیون بدهی بالا می اورد , می خواستم سطح درامد بچه ها رو بدونیم برای این که بدانیم چه طرح هایی را با چه سطحی می توان در تیم اجرا کرد . از همه معذرت می خوام شاید بایید طور دیگه ای بیان می کردم . چاکریم

کتاب فروشنده یک دقیقه ای
08-06-2011, 09:27 PM
ارسال: #10
خب خب خب
واسه اینکه حرف اقا هوشنگ تایید بشه و اقا mas هم دلخور نشه ! من در امدم رو میگم !
من تا الان به هیچ وجه سود نکردم ! تا الان خودم در امد نداشتم !
روزی 2 هزارتومن از مادرم حقوق میگیرم ! میشه ماهی 60 هزار تومن ! 10 هزارتومن خرج بیرونمه ! 15 هزار تومن باید بزارم رو پولی که بابام میده و ای دی اس الم رو شارژ کنم تا الان 35 تومن موند ! هر دفعه هم که میرم خرید از 500 تومن تا 10 هزار تومن واسم میمونه که اکثرا در سری بعد خرید از دستم میره !
پس من 35 هزار تومن در امد دارم ! روزی حدود 3000 هزار تومن ناهار و صبحونم در میاد که ماهی میشه 90 هزار تومن ! شبی هم 107 هزار تومن هم کرایه خونم باید در میاد ! این کرایه خونه و هزینه ناهار رو که چون با خونواده زندگی میکنم اون ها تامین میکنند !
145 هزار تومن ماهیانه در امد منه که 35 هزار تومنش میمونه !

[تصویر: start.gif]

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  با چه میزان سرمایه ای کسب وکار خود رو شروع کردید ودر چند سالگی karafarin 15 5,153 03-15-2017 04:01 PM
آخرین ارسال: ساناز شهرکی
  چطوری میشه روزانه یک میلیون تومان درامد داشت؟ shokrgozar 3 1,643 02-23-2017 11:16 PM
آخرین ارسال: حسن قجر
  صادقانه میزان درآمد ماهیانتو بگو. m_grate29 86 21,044 10-22-2016 09:16 AM
آخرین ارسال: taleb
  چگونه میتوان 6 میلیون تومان شغلی با کلاس و درامد بالا ایجاد نمود!!؟؟!!؟؟ محسن قنبری 3 1,626 02-13-2016 03:10 PM
آخرین ارسال: نیما روشنگر1
  كسب درامد از قران حرام است يا حلال؟؟؟ اقاي ايـــده 30 8,339 04-26-2015 02:09 PM
آخرین ارسال: myroseflower
  تست اي كيو اعضا اقاي ايـــده 115 16,105 05-10-2014 11:51 PM
آخرین ارسال: نیما75
  استفاده یکجا از مطالب سایت برای اعضا بهنام ذوالفقارزاده 8 2,171 08-27-2013 09:19 PM
آخرین ارسال: بهنام ذوالفقارزاده
  میزان هزینه قفل گذاری بر روی نرم افزار arash67 2 1,865 07-16-2013 09:10 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  برگزاری تورهای طبیعت گردی برای اعضا karafarin 30 6,400 05-15-2013 01:56 PM
آخرین ارسال: hamid23f
  پیشنهاد ایجاد اتاق های تخصصی برای همفکری اعضا در انجمن gudarz 2 1,268 03-19-2013 12:50 AM
آخرین ارسال: gudarz
  پیشنهادی خو ب برای اعضا انجمن m_grate29 7 1,997 12-28-2012 02:00 AM
آخرین ارسال: jahanagahi
  دعا برای یکی از اعضا کامیار کاظمی 41 8,546 06-19-2012 10:10 PM
آخرین ارسال: توانا
  درامد زايي يا ثبت نام؟؟؟؟؟!!!! اقاي ايـــده 7 2,037 06-06-2012 08:31 PM
آخرین ارسال: sherafati
  شغل دوم درامد اول! کامیار کاظمی 10 3,538 04-23-2012 09:13 PM
آخرین ارسال: saeed.abdollahi
  مهم - نظر سنجی از اعضا : صندوق انجمن میلیاردرهای آینده ایران کامیار کاظمی 28 7,113 04-10-2012 11:52 AM
آخرین ارسال: naderv
  مسافرت اروپا: نیازمند کمک و همدلی همه اعضا madar 17 5,321 10-15-2011 10:24 AM
آخرین ارسال: madar

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS