ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

بیایید با هم رو راست باشیم !
زمان کنونی: 09-27-2025, 06:03 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: دلشاد حسین پور
آخرین ارسال: 3ObHaN
پاسخ:
بازدید: 6868

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 18 رأی - میانگین امیتازات : 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیایید با هم رو راست باشیم !
09-05-2011, 10:23 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-05-2011 10:48 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #25
RE: بیایید با هم رو راست باشیم !
- وقتی میخواهی زیارت بری میگی طلبیده و خودم ندانستم چطوری جور شد
- وقتی کسی ازدواج میکند می گوید تصمیم به ازدواج گرفتم نمی دانم چگونه همه چی ردیف شد.
- وقتی خانه ای میخرید می گوئید نیت خرید خانه داشتم و آنچنان پولی هم تداشتم نمی دانم چگونه جور شد.

اگر بنا باشد همه مردم این راز را بدانند (در تایپیکهای مختلف انجمن وجود دارد )که همه میلیاردر می شوند.پس چرا انگشت شمار افرادی هستند که میلیاردر می شوند؟
ما می خواهیم یک شبه تمام بدهکاریها را بدهیم ماشین آنچنانی سوار شویم و آپارتمان و ویلا داشته باشیم.
نه عزیزان به این صورت نیست.
شخصی به ویلون زن ماهری گفت : دوست داشتم تمام زندگیم را بدهم تا مثل شما هنرمند شوم.
هنرمند جواب داد : من هم همین کار را کردم.

باید نیت کنی . انگیزه داشته باشی . هدف داشته باشی . شاید تعجب کنی که خود بخود همه چیز برای فعالیت آماده می شود.یکبار از بالا به پائین این مطلب را مجددا مطالعه کن.
من امروز بدهکار مشوم و چون در این انجمن ثبت نام کرده ام.می نویسم. هدفم پرداخت بدهکاری است در یکسال و...
ولی متاسفانه خودش هم باورش نمی شود . می دانید چرا؟چون ایمان به رسیدن هدف ندارد . باور ندارد و اصولا خود را آماده نکرده.همه عجله داریم یکشبه و یکساله تمام مشکلات حل شود.مگر چنین چیزی امکان دارد؟
لطف کنید مطالب تایپیکها را به دقت بخوانید . نوشته های افرادی که به جائی رسیده اند بخوانید تا آمادگی کامل پیدا کنید. من کتاب راز شاد زیستن را چندین بار خریدم زیرا بحدی می خواندم که پاره می شد و کثیف می شد. دوباره می خریدم و می خواندم . لمس میکردم . حس میکردم.
عزیزی نوشته بود که در یکسال میلیاردر شوم.بدون توجه به امکانات خودش و امکانات ذهنی و روحی.
البته کتاب راز شاد زیستن دو بار هم گم شد و من دو باره می خریدم.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: بیایید با هم رو راست باشیم ! - jahanagahi - 09-05-2011 10:23 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Smile چطوری همیشه سرحال باشیم؟ samiar afshari 0 781 03-16-2015 07:31 PM
آخرین ارسال: samiar afshari
  لحظه های آرام و رمانتیک با شمع‌های مناسب.......... mallarme 0 671 05-11-2013 02:38 PM
آخرین ارسال: mallarme
  رسیدن به همه خواسته ها با امواج آلفا ... کامیار کاظمی 11 21,966 05-03-2013 08:46 PM
آخرین ارسال: مهران 313
  چطور با دکوراسیون انرژی مثبت جذب کنیم؟ بهداد 7 1,697 11-04-2012 04:12 PM
آخرین ارسال: بهداد
  کاهش استرس با رنگ‌ها صدفی 0 681 10-06-2012 09:11 PM
آخرین ارسال: صدفی
  امروزم را با این جمله شروع می کنم. کامیار کاظمی 32 5,943 08-21-2012 12:22 AM
آخرین ارسال: درناز
  آرزوهاي گفته‌نشده پسري كوچك با آرزوهاي بزرگ jahanagahi 0 914 06-01-2011 08:30 AM
آخرین ارسال: jahanagahi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS