ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نمایشگاه مجازی لوازم خانگی دکوراسیون و مبلمان
زمان کنونی: 09-24-2025, 07:06 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: xemahmood
آخرین ارسال: MohamadMJ
پاسخ:
بازدید: 3143

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 20 رأی - میانگین امیتازات : 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نمایشگاه مجازی لوازم خانگی دکوراسیون و مبلمان
02-13-2012, 09:51 PM
ارسال: #4
RE: نمایشگاه مجازی لوازم خانگی دکوراسیون و مبلمان
بله این نکته که تو ایران در شرایط حاضر فروش اینترنتی کالایی مانند لوازم خانگی جواب نمیده تا حدودی درست هست
ولی لزومی هم نداره که دید کوتاه مدت داشته باشیم
اگه دقت کرده باشین کسانی که با اینترنت سر و کار دارن وقتی میخوان چیزی بخرن حتی تو بازار وافعی سعی می کنن در مرود اون کالا تو اینترنت تحقیق کنن و مطلب پیدا کنن .خوب هدف اولیه هم همینه که ما این کاربرها رو به سایت خودمون جذب کنیم
از چه طریق از راه نشر محتوا حالا این محتوا که من می گم چی هست؟
خوب مثلا وقتی موضوع سایت لوازم خانگی هست ما می تونیم در مورد آخرین نوآوری ها و محصولات جدیدی که وارد بازار میشن مقاله منتشر کنیم
در مود مارک ها برند ها و خدمات پس فروش و کلیه مسائلی که باعث شناخت کاربرها از لوازم خانگی برای خرید میشه وقتی همچین حالتی پیش بیاد و به خاطر نشر محتوا میزان بازدید سایت بالا بره .میشه رو بحث ایجاد دایرکتوری مشاغل و کاتالوگ اینترنتی و فروش اینترنتی کار کرد .مسلما نمیشه همون اول کار رفت رو قضیه فروش اینترنتی
بالاخره غیر از اینکه سایت برای کاربر معمولی باید جذابیت اطلاعاتی داشته باشه باید واسه صاحبان مشاغل و کالا هم جذاب باشه یعنی باید یه دلیل و مزیتی وجود داشته باشه که طرف بیاد از خدمات استفاده کنه
اگه دقت کرده باشین تو زمینه موبایل ما سایت مرجع داریم که حتی میاد موبایلهای مختلف روبر اساس پارامترها مقایسه می کنه
خیلی از کاربرها به این مقایسه ها اعتماد می کنن و خرید می کنن خوب میزان بازدید این مدل سایتها بالا هست و خود صاحبان کالا و شرکتهای مرتبط جذب این سایتها می شن
حالا منم منظورم اینه که ما هم تو حوزه لوازم خانگی دکوراسیون و مبلمان بتونیم تو اینترنت حالت مرجع پیدا کنیم که وقتی این حالت پیش بیاد خود بخود سایت بازدیدش زیاد میشه و میشه ازش درآمد کسب کرد
حالا من دنبال کسانی هستم که یکم دورتر رو ببینن منم قبول دارم الان نمیشه از اینترنت به راحتی یخچال فروخت یا نباید انتظار داشت که کسی از تو نت ماشین ظرفشویی بخره
ولی این شرایط الان هست
و معمولا هم کارهای که یه اسم و رسمی پیدا کردن هیچکدوم با شرایط ایده ال بوجود نیومدن بلکه معمولا تو بدترین شرایط اقتصادی و بحرانها و رکودها بوجود اومدن
حالا خوب معمولا جنس کار اینترنتی هزینه هاش پایین تر هست و مشکلی هم از بابت هزینه نیست
اما من می خوام ببینم از طریق این سایت میشه همکار پیدا کرد میشه به یه طرح جامع و هدف مند رسید .چون در هرصورت تصمیم به اجرای این کار دارم ولی احساس می کنم ت واین فروم دوستانی هستن که بشه باهاشون دو جانبه همکاری کرد رو این قضیه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: نمایشگاه مجازی لوازم خانگی دکوراسیون و مبلمان - xemahmood - 02-13-2012 09:51 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کمک و راهنمایی برای راه اندازی مغازه لوازم جانبی موبایل و کامپیوتر mohammad.mzk 5 17,210 12-12-2019 10:23 PM
آخرین ارسال: _a_safari_
  واردات پوشاک و لوازم آشپزخانه behmod 25 10,955 12-22-2016 02:09 PM
آخرین ارسال: mohsenatu92
  لوازم خانگی از مناطق آزاد hrt1371 3 1,096 04-21-2016 12:21 AM
آخرین ارسال: ali.b1985
  کمک جهت فروش کارگاه خانگی rm123 12 3,315 07-24-2015 06:51 AM
آخرین ارسال: حسین انصاری21
  راهنمایی در رابطه با مغازه دکوری و لوازم اشپزخانه دکوری لطفا راهنمایی کنین؟ ritaa 3 2,134 07-21-2015 05:40 PM
آخرین ارسال: ritaa
  مغازه لوازم دکوری؟ ahmadi10 12 21,172 07-21-2015 09:45 AM
آخرین ارسال: ritaa
  نمایشگاه لوازم التحریر sorin 0 642 04-26-2015 11:19 AM
آخرین ارسال: sorin
  ایده ی امنیتی برای آیفون های خانگی erfankt19 4 1,681 08-05-2014 11:23 PM
آخرین ارسال: hamedmoez
  پارک علم و فناوری مجازی pesar368 5 1,939 12-03-2011 11:05 PM
آخرین ارسال: pesar368
Smile ایده ای خانگی! kimyya 6 3,718 11-12-2011 05:13 PM
آخرین ارسال: مهدی گل محمدی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS