ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
پارک علم و فناوری مجازی زمان کنونی: 09-24-2025, 01:04 AM |
|||||||
|
پارک علم و فناوری مجازی
|
06-16-2011, 10:42 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
پارک علم و فناوری مجازی
سلام دوستان
من یک ایده دارم که فوق العاده درآمد زا است . درآمدی که براش پیش بینی کردم میلیاردی است . و یک راه مطمئن برای پرورش میلیاردر های آینده ی ایران به حساب می آد . عنوان ایده : پارک علم و فناوری مجازی با پذیرش نا محدود پذیرش آنلاین ، نظارت و ارزیابی آنلاین ، دفتر کار مجازی ، همه ی نرم افزارهای مورد نیاز کسب و کار به صورت آنلاین (مالی ، مدیریت پروژه ، و .... ) در طراحی سایت و برنامه نویسی پروژه نیاز به همکار دارم . که با هم شریک باشیم یعنی نهایتا یک شرکت ثبت کنیم و یه درصدی از مالکیت شرکت برای افراد باشه. توضیح بیشتر درباره ی پروژه : onlinepark.mihanblog.com ممنون یک قدم بیشتر ، تا موفقیت راه نیست .... بردار . ![]() |
|||
06-16-2011, 12:59 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: پارک علم و فناوری مجازی
مشتریان این طرح چه کسانی هستند و چه سودی برای مشتریان وجود دارد؟
![]() |
|||
06-16-2011, 06:32 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
عزیزان انجمن ایده های جالبی دارند ولی اجرای این ایده ها نیاز به شناخت است . این شناخت با شرکت مستمر عزیزان پیش خواهد آمد. لطفا باشرکت خود انجمن را گرمتر نمائید.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
06-17-2011, 10:38 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(06-16-2011 12:59 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: مشتریان این طرح چه کسانی هستند و چه سودی برای مشتریان وجود دارد؟ مشتریان و مخاطبان پارک های علم و فناوری یعنی دانشجویان یا جوانان صاحب ایده ، همه افراد جویای کار و دارای ایده ، هر کسی که بخواهد کسب و کار خود را راه اندازی کند . هزینه های مشتریان را 60 % کاهش می دهد . یک قدم بیشتر ، تا موفقیت راه نیست .... بردار . ![]() |
|||
12-03-2011, 01:49 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
مطالب وبلاگ را هم مطالعه کردم ولی برام نامفهوم بود. کاش این عزیز در جلسه حضوری این ایده خوب را مطرح کند ت ا جوابهای شبهات هم داده شود. ممنون.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-03-2011, 11:05 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
لطفا به این تاپیک مراجعه کنید و سوالات تون رو مطرح کنید
ممنون http://forum.unc-co.ir/showthread.php?ti...n=lastpost یک قدم بیشتر ، تا موفقیت راه نیست .... بردار . ![]() |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
نمایشگاه مجازی لوازم خانگی دکوراسیون و مبلمان | xemahmood | 7 | 3,139 |
02-14-2012 04:08 PM آخرین ارسال: MohamadMJ |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان