ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماهان تیموری (مقالات کسب و کار)
زمان کنونی: 09-24-2025, 04:59 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: mahanteymouri
آخرین ارسال: کامران طاها
پاسخ:
بازدید: 13072

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امیتازات : 2.9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماهان تیموری (مقالات کسب و کار)
09-22-2017, 06:30 PM
ارسال: #112
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار)
دروغی به نام باور ؟
سلام دوستان عزیزم امیدوارم هر جای ایران که هستید سالم، سلامت و پر انرژی باشید. امروز میخوام راجب موضوع مهمی باهاتون صحبت کنم؛ دروغی به نام باور. دروغی به نام باور پرده از کار خیلی از سخنرانان انگیزشی برمیداره و ماهیت اصلی این کار رو روشن میکنه. اما قبل از اون میخوام خبر خوبی بهتون بدم. خبری بسیار خوشحال کننده. امروز دروه هوش مالی آماده شده و من از این بابت بسیار خوشحالم. دو سال تمام به همراه دوتا از همکارانم خانم قزلباش و خانم صاحبدل به سختی روی این دوره کار کردیم و بالاخره این دوره رو تموم کردیم .

من بسیار از همکارانم تشکر میکنم که تو این زمینه خیلی به بنده کمک کردن و گاهی روزها ۱۴ ساعت کار میکردیم تا این آموزش بسته بشه. و خبر خوشحال کننده بعدی که بهتون میدم اینه که اطلاعات این دوره تماما جمع آوری شده و ما این دوره رو در اردیبهشت ۹۶ عرضه میکنیم.
دروغی به نام باور

اما موضوعی که قراره راجبش صحبت کنیم، عنوانش دروغی به نام باوره. این موضوع که توو کشور ما جدیداً خیلی باب شده که متاسفانه بسیاری از سخنرانان ما روش تاکید دارن اینه که با تغییر باور شما ثروتمند میشید. همه میان به افراد انگیزه میدن، باورهاشون رو تغییر میدن ولی چون اطلاعاتی نمیدن ، افراد افسرده میشن. دوستان من به شما میگم با تغییر باور شما رفتارتون عوض میشه، اما وقتی که باورهاتون عوض بشه اینکه نتیجه بگیرید تضمینی نیست. اطلاعات خوب به همراه تغییر باورها برای شما نتیجه ساز خواهد بود. برای شما پول رو خلق خواهد کرد.
کسب اطلاعات مالی

خیلیا فکر میکنن دارن توو روشنایی حرکت می‌کنند ولی اینطور نیست. اونا مثل این میمونه که یک پروژکتور رو سرشون گرفتن و دارن در تاریکی حرکت میکنند. باورها موضوع مهمیه ولی مهمتر از اون داشتن اطلاعاته. اگر کسانی را سراغ دارید که به این شکل حرکت می‌کنند دوست دارم این مطلب به دست آن‌‌ها نیز برسد تا بدانند، در مسیری اشتباه حرکت می‌کنند. باور‌ها موضوع بسیار مهمی هستند، اما مهم‌‌تر از آن‌ها اطلاعات مالی است.
نقش تغییر باورها

باورها برای شروع لازمه باید ابتدا ف/ی/ل/ت/ر‌های ذهنی و محدودیت های ذهنی خودمون رو برداریم. فرض کنید یک مدیر باور نداره که تبلیغات واسه کارش جواب میده، حال باید باور پیدا کنه، حالاکه باور پیدا کرده باید اطلاعات داشته باشه که کجا و چطور تبلیغ کنه، والا باز شکست میخوره. باورها خیلی مهمه و به ما کمک میکنه اقدام کنیم و از خود رفتار نشون بدیم، ولی برای نشان دادن رفتار باید اطلاعات داشته باشیم.
زندگی من صرفا از آموزش نیست

من زمانیکه وارد عرصه آموزش شدم، فقیر نبودم. با بهترین پول و ماشین اومدم، بهترین دفتر رو گرفتم. من مثل خیلی از افراد نیستم که بگویم از این کار پولدار شدم بلکه من در این زمینه سرمایه‌گذاری کردم و من زندگیم رو روی آموزش نساختم. من به دلیل علاقه به حوزه آموزش در این زمینه فعالیت میکنم و مثل خیلی از افراد نبودم که فقط از آموزش دارن پول درمیارن. من یکسال طول کشید که فقط تیمم را ببندم و خدا را شکر افرادی که در تیم حضور دارند بسیار با انگیزه، با اطلاعات و سختکوش هستند. برخی از این افراد ۱۴- ۱۵ ساعت در شبانه روز کار میکنند فقط به این دلیل که بتوانند اطلاعات خوبی را ایجاد کرده و به مردم کمک کنند.
نتیجه بهتر و تصمیم‌گیری بهتر

همین سرمایه‌گذاری را که تیم آموزشی ماهان تیموری بر روی قسمت تولید محتوا کرده است میتوانستیم روی تبلیغات صرف کنیم و بسیار بیشتر از الان معروف شویم، اما خدا را شکر می‌کنم که چیز‌هایی مانند شهرت و معروفیت را که تا الان به دست آورده‌ایم، لطف خود مردم بوده است و خودشان ما را معرفی کرده‌اند. من دوره هوش مالی رو واسه نتیجه بهتر و تصمیم‌گیری بهتر برای شما آماده کردم و اینکه یاد بگیرید که چطور پول در بیاورید. هوش مالی موضوعی متفاوت و گسترده است و ما روی هوش مالی کودکان هم داریم کار می‌کنیم.
هوش مالی و تغییر باور

هوش مالی یعنی اطلاعاتی که یک مدیر باید داشته باشد با اطلاعات یک کارمند که با اطلاعات یک خانم خانه‌دار متفاوت است اما اساتید دیگه میان میگن :مدیر ، کارمند، خانه دار اگه میخواین موفق بشین باورهاتون رو تغییر بدین. دروغی به نام باور رو گسترش میدن، این درست نیست باورها ریشه کاره. باور یه چیز کلیه ولی واسه موفقیت مدیر ، کارمند و خانم خونه دار هرکدوم راه متفاوت خودش رو داره که ما در هوش مالی به طور کامل اون رو توضیح میدیم. من توصیه میکنم هرکسی دوره کسب ثروت و آرامش رو ندیده حتما تهیه کنه و باورهای خودشون رو عوض کنه، سپس من آموزش های لازم رو در اختیارتون قرار میدم.

ثروت و موفقیت

کسانی که در تاریکی حرکت می‌کنند و فکر می‌کنند که تنها با تغییر با‌ور‌ها میتوانید به ثروت و موفقیت برسید باید بدانید که این طرز فکر‌شان درست نیست چرا که موفقیت به صورت آسانسوری به دست نمی‌آید و موفقیت احتیاج به دوره زمانی و صرف انرژی دارد. من خودم بیزینس کرده‌ام و کسب و کار راه انداخته‌ام و سختی‌های کار را درک می‌کنم. مثل خیلی از افراد نیستم که بیزنسشان آموزش می‌باشد. امروزه افراد زیادی در این زمینه فعالیت می‌کنند اما مشخص نیست این افراد خودشان آیا در زمینه ثزوتمند شدن موفق بوده‌اند که حالا می‌خواهند این موارد را به دیگران آموزش دهند.
انرژی و انگیزه

دوست دارم هوشیار باشید. خیلیا دارن تو حوزه آموزش درآمد کسب می‌کنن و فقط دارن مردم رو به سمت گمراهی میکشن. همه دوست دارن موفق بشن و این زمانی میسر میشه که شما اطلاعات داشته باشید. این افراد فقط به مردم انرژی میدهند اما آموزش‌های آن‌ها به پولدار شدن منتهی نمی‌شود چرا که اطلاعات لازم را ندارند. زمانی که بر روی باورهای خود کار می‌کنید انرژی و انگیزه می‌گیرید اما در قدم بعد نیاز به اطلاعات لازم دارید. پس به هوش مالی نیاز خواهید داشت. سعی کنید هوش مالی خود را افزایش دهید. به تمام افرادی که دوست دارن به موفقیت برسن قول میدم ، من به همراه تیم آموزشی ماهان تیموری که در حال حاضر ۷ نفر در حوزه تولید محتوا هستیم، شما رو به تمام خواسته هاتون میرسونیم و این زمانی اتفاق میافته که شما اطلاعات داشته باشید.
مثالی از باور و اطلاعات

فکر مثل یک جرقه میمونه و حاصل جرقه باور آتش جرقه رو ایجاد میکنه . اطلاعات چوب این باوره و حال شما هی جرقه بزنید ولی وقتی چوبی نداشته باشی چیو میخوای آتیش بزنی. قسمت اصلی باورها زمانی اینجاد میشه که شما رفتار کنید و در راستای رفتارهاتون باید اطلاعات داشته باشید. اطلاعات شما کمک میکنه که بهترین نتیجه رو خلق کنید و ما به دنبال نتیجه ایم. عزیزان من، مسائل کاری رو باورهای شما حل نمیکنه اطلاعات شما حل میکنه.

یادمون باشه باورها خیلی مهمه ولی باورها همه چیز نیست و این یک دروغه.

هوش مالی و باورها

باید اطلاعات داشته باشی تا با باوری که ایجاد کرده ای اون اطلاعات رو اجرایی کنه. ما ابتدا باید باورهای خودمون رو اصلاح کنیم و به هرکسی که دروه کسب ثروت و آرامش رو ندیده توصیه میکنم که حتما ببینه و باورهاشو تغییر بده. رویا پردازی نکنید، من باورم درست شده دیگه موفق میشم. عزیزان من، شما به اطلاعات نیاز دارید و تا اطلاعات درست نداشته باشید موفق نمیشید. هوش مالی خودتون رو افزایش بدید. ترکیب هوش مالی و باورها برای شما خلق پول میکنه، ثروت رو به همراه میاره براتون .
مسیر درست

دوستان هدف ما صرفا کسب درآمد نیست. اگه من به درآمد فکر میکردم اون هزینه ای که دارم صرف این آموزش ها میکنم رو صرف تبلیغات میکردم و الان خیلی موفق تر بودم. ما به نتیجه فکر میکنیم و نتیجه عدده. اون عدد حساب بانکی شماست، تعداد سندهایی که دارید؛ درآمدی که دارید؛ زمانی که عدد یک برای شما تبدیل به دو شد بدان که باور‌ها در حال نتیجه دادن است در غیر این صورت بدان که مسیر را اشتباه میروی. لطفاً ادامه نده ببین کجای کار ایراد دارد. من در طول کار به مشکلات زیادی برخوردم و مسائل مالی را درک میکنم.

افزایش هوش مالی

اگر باور داشته باشید اقدام می‌کنید اما مسائل شما را اطلاعات شما حل خواهد کرد. برای مثال یک کارمند باور دارد که باید محیط کارمندی خود را رها کرده و به سمت تبدیل شدن به یک مدیر حرکت کند، اما اگر اطلاعات لازم را نداشته باشد چگونه میتواند بر ترسش غلبه کرده و از آن محیط کارمندی خارج شود. من به همه می‌گویم باور‌هها خیلی مهم هستند اما همه چیز نیستند. شما اول باید بر روی باورها کار کنید اما بعد از آن باید اطلاعات داشته باشید. از شما می‌خواهم این مطلب را چند بار ببینید. هر بار که آن را ببینید و مطالعه کنید یک چیز جدید متوجه می‌شوید. هوش مالی خود را افزایش دهید.
نتیجه گیری

ترکیب هوش مالی و کار کردن بر روی باورها نتیجه‌اش برای شما خلق پول، درآمد بالاتر و خدمتگذاری بهتر در جامعه خواهد بود. پس بهتر است به خودمان دروغ نگوییم که تنها عامل موفقیت باور است. هوش مالی برای هر فردی متفاوت است و من در دوره هوش مالی این را گفته‌ام که چگونه می‌توانیم درآمد خود را بالا ببریم. باورها یک چیز کلی است اما من به شما اطلاعاتی را که لازم دارید ارائه می‌دهم. به شما قول می‌دهم که هوش مالی یک تحول بسیار عالی را در زندگی شما ایجاد خواهد کرد.

من به همراه تیم آموزشی ماهان تیموری بهتون قول میدم کنارتون هستیم و بهتون راهکار میدیم که نتیجه بگیرید و به هرچیزی که لیاقتشو دارید برسید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 09-22-2017 06:30 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کسب درآمد از طریق وردپرس saeed74 0 320 05-24-2022 10:38 AM
آخرین ارسال: saeed74
  آموزش کسب درآمد از بازی لم lem-game 18 19,533 01-11-2021 04:28 PM
آخرین ارسال: Mehdi_danesh2
  دانلود رایگان کتاب های الکترونیکی کسب و کار hidi 25 10,317 10-10-2018 02:26 PM
آخرین ارسال: sasannikoo
  اهمیت ساخت سایت شرکتی در کسب و کار شما amir2244 1 591 07-27-2017 11:27 AM
آخرین ارسال: hamedmoez
  تکنیک های ساده برای پس انداز و کسب امنیت مالی mrghafoory 1 1,470 10-28-2016 11:31 PM
آخرین ارسال: حسین پورمتین
  سئو سایت و کسب و کار اینترنتی aliadd 0 705 09-14-2016 01:03 PM
آخرین ارسال: aliadd
Exclamation دانلود کتاب راه اندازی کسب و کار موفق از صفر تا صد(با لینک مستقیم ) saeid3030 0 1,444 06-08-2016 10:44 AM
آخرین ارسال: saeid3030
  اموزش ساخت صابون های طرح دار | کار در خانه mrghafoory 7 12,973 04-07-2016 11:31 AM
آخرین ارسال: avicenna
  شش دلیل کم بودن میزان فروش کسب و کار اینترنتی fekreabi 2 1,400 12-02-2015 02:36 PM
آخرین ارسال: fekreabi
  دانلود کتاب های آموزش کسب و کار اینترنتی fekreabi 6 2,164 11-29-2015 09:03 PM
آخرین ارسال: fekreabi
  RE:کلاس شروع کسب و کار کوچک ( تخصصی ) ahmad rezaee 20 6,452 10-09-2015 10:30 AM
آخرین ارسال: mardin-b
  در زمینه کسب درامد از طریق وبلاگ یا وب سایت کمک کنید farham92 10 2,456 09-11-2015 01:09 PM
آخرین ارسال: reza.rs2
  آموزش کسب درامد ارزی در منزل با روش Mining مهدی 1 145 58,475 07-04-2015 07:00 AM
آخرین ارسال: mosafer bedar
  چگونه کسب و کار خود را دگرگون کنید؟ karafarin 0 891 08-26-2014 06:43 PM
آخرین ارسال: karafarin
  دانلود رایگان کتاب کسب و کار موفق hidi 2 1,210 08-22-2014 01:21 PM
آخرین ارسال: hidi
  کلاس آموزش کسب و کار ویژه ( تخصصی ) ahmad rezaee 29 10,723 06-09-2014 12:05 AM
آخرین ارسال: MARYAR
  سوالات من راجع به کلاس آموزش کسب و کار ahmad rezaee 54 11,179 10-20-2013 10:19 PM
آخرین ارسال: bashla
  7 روش کاهش فشار عصبی در محیط کار mrghafoory 0 565 07-02-2013 11:26 PM
آخرین ارسال: mrghafoory
  شراکت در کسب و کار mir abbas 19 5,011 05-06-2013 10:19 AM
آخرین ارسال: mir abbas
  راهنمای سریع و آسان برای درک امور مالی کسب و کارها karafarin 2 1,166 03-15-2013 07:51 PM
آخرین ارسال: Mrs.Seyedi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS