ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) زمان کنونی: 09-24-2025, 08:17 AM |
|||||||
|
ماهان تیموری (مقالات کسب و کار)
|
07-14-2017, 08:28 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-14-2017 08:29 PM، توسط mahanteymouri.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار)
زندگینامه مجیدقنادان
تولد و شروع به کار ایشان درخانواده ای متدین و با وضعیت اقتصادی پایین درشهر شوشتر به دنیا آمد. فرزندارشد و خیلی زودترازآنکه تصوری از کسب و کار داشته باشد درکنار پدرمشغول به کارشد. او فقط پنج سال داشت ولی تمام کارهای پدر را زیر نظر میگرفت. پدر مغازه ی کوچک شیرینی پزی داشت، درآمد زیادی هم از آن جا بدست می اورد. درآن زمان فرزند ارشد خانواده مسئولیت فراوانی برعهده داشت وبرای تأمین مخارج خانواده باید مسئولیتهایی را برعهده میگرفت. آقا مجید در شرایطی که فقط هشت ساله بود ناچارشد مسئولیت کاری بزرگ را برعهده بگیرد. پدر بدهی سنگینی داشت که باید برای کارکردن به شهردیگری می رفت و اداره ی همه ی کارها را به این مرد بزرگ واگذارکرد. او با به عهده گرفتن کارها میدانست که باید از لذتهای کودکی بگذرد و بزرگترازسن و سال خود فکرکند و تصمیم بگیرد اما تمام مسئولیت ها را با میل و اشتیاق فراوانی پذیرفت. پذیرفتن این مسئولیت باعث شد مجید هشت ساله اعتماد به نفس زیادی بدست آورد و از همان کودکی باور کند که توانایی اداره ی خیلی از کارها را دارد. همچنین او فهمید که با کمی خلاقیت در کسب و کار می تواند کارش را توسعه دهد و از اتفاقات ناگوار به نفع خودش استفاده کند. زحمات فراوان زحماتی که این مرد کوچک رابه یک مرد بزرگ و ثروتمند تبدیل کرده است را نمیتوان نادیده گرفت ولی برای موفق شدن هیچ چیز مهمتر از ایمان داشتن به تواناییهای مان نیست! به دلیل سن کمی که داشت گاها توسط رقبای خود مورد توهین قرار میگرفت و اورا با عنوان “یک الف بچه”خطاب میکردند. اومیگوید:” خاطرم هست برای مطالبه ی طلبم پس ازمدتها به یکی از مغازه ها در یکی از شهرهای مجاور رفته بودم گفتم: حاج آقا لطفا بدهی خود را پرداخت کرده و اگر سفارش جدید دارید بفرمایید. ایشان باکمال خونسردی گفت: بچه،جنس میخواهم اما الان نمیتوانم پولت رابدهم، فعلا برو و تا وقتش طلبت روخواهم پرداخت.گفتم: حاج آقا من سرمایه چندانی ندارم که بخواهم اینجوری جنس بفروشم، باید تحویل جنس جدید بعد از تسویه حساب قدیم صورت پذیرد. ایشان که ازجایی دیگرعصبانی و خشمگین بود مرا به شدت هل داد به طوری که زمین خوردم ! پس از بلندشدن از زمین به هوا پریده و یقه ایشان را گرفتم. وقتی باچنین صحنه ای مواجه شد، بلافاصله ازعملکرد خود پشیمان و مرا به گرمی پذیرفت. طلبم را داد وسفارش جدید خود را ارائه نمود. بعد ازچند دقیقه گفت:آفرین، قطعا چنین پیشرفتی مرهون چنین جسارتی است.”! اما این همه تحقیر چه تأثیری برکسی که راهش را انتخاب کرده و میداندکه باید چکارکند، دارد؟ کار جدید خود می گوید در آن زمان، مغازه های بزرگی در شهرمان وجود داشت اما برکت و رونق مغازه ی ما خیلی زیاد بود. من تصمیم گرفته بودم به پدرم کمک کنم و این برکت را لطف خدا می دانستم. بدهکاران را دست خالی بر نمی گرداندم و طلبشان را می دادم. پدرم برگشت و اداره ی مغازه را دوباره بدست گرفت اما من که دیگر از درس و مدرسه فاصله گرفته بودم به فکر کاری بزرگتر افتادم. تصمیم گرفتم هر روز با وانتی که به اهواز می رفت به شهر بروم و تره بار بگیرم و بفروشم. تقریبا بیست ساعت از شبانه روز به این کار اختصاص یافته بود. به مرور دیدم می توانم محصولات مغازه یمان را به شهر ببرم و محصولات شهر را به آنجه بیاورم و در این صورت می توانم بیشتر سود کنم. این کار را انجام دادم. از همان کودکی رویای بزرگی در ذهن داشتم که روزی بتوانم کارآفرینی کنم، به همین دلیل کیفیت کارم خیلی مهم بود. سعی می کردم با تحقیق و پرس و جو مشکلات کارم را رفع کنم و رضایت مشتری را جلب کنم. طبق بررسی هایم متوجه شدم که دو محصول مربا و آبلیموی کارگاه مان بیشتر از محصولات دیگر مشتری دارد به همین دلیل تصمیم گرفتم بیشتر تمرکز و توانم را بر روی آن بگذارم. از بین این دو هم خودم آبلیمو را انتخاب کردم. در میدان تره بار با تجربه هایی که درآن مدت کسب کرده بودم توانستم مرکز خرید لیمو را پیدا کنم؛ مقداری شیشه، تشتک و لیبل تهیه و کارم را شروع کردم. خیلی زود به دلیل کیفیت محصولات مجید بازار شوشتر، اهواز، دزفول و خرمشهر را گرفت. بعد از گذشت زمانی متوجه شدم رقبا با کاهش قیمت محصولاتشان در صدد شکست من هستند. تجربه ای نداشتم، نمی دانستم آن ها چکار کرده اند که توانسته اند قیمت محصولاتشان را کاهش دهند. پرس و جو کردم و متوجه شدم که آن ها آب به آبلیموهایشان اضافه می کنند. برای مشورت گرفتن نزد شیخ شوشتری(ره) رفتم. ایشان به من گفت دو نوع آبلیمو تولید کنم؛ یک نوع آبلیمو با درصدی که آب به آن اضافه شده و یک نوع کاملا خالص. بر روی لیبل آن ها هم این موضوع را بنویسیم. این راهکار را اجرا کردم، مردم با دیدن صداقتم در کار، بیشتر از قبل از محصولم استقبال کردند و این یک تجربه بزرگ برایم بود که به خوبی توانستم از عهده ی آن بر بیایم. پیشرفت در کار اقداماتی که در راستای کارم انجام می دادم، باعث رونق گردش پول و رونق سرمایه منطقه شده بود که نظر مسئولین بانک ملی را به خود جلب کرد. روزی از طرف رئیس بانک از من دعوت شد و من هم در ساعت مقرر به آنجا رفتم. رئیس با دیدن من خطاب به من گفت: بچه جان چکار داری؟ و من که می دانستم او مرا نشناخته، خودم را معرفی کردم و بعد از معرفی با استقبال گرمی روبرو شدم. مراودات پولی که در این مدت داشتم برایش باعث تعجب بود، او می گفت: این معاملات از یک کاسب پنجاه شصت ساله ساخته نیست! چطور این جرأت را پیدا کردی؟ و من در جواب ایشان گفتم: ایمان و صداقت. راه اندازی کارخانه کم کم نیاز دیدم که کارم را وسعت دهم به همین دلیل هم افراد بیشتری را استخدام کردم و هم دستگاه های صنعتی و مدرن تهیه کردم. همچنین تصمیم گرفتم کارگاه را به بیرون از شهر ببرم. شرایط زمینی که خریده بودم، مساعد نبود -باتلاقی بود- با این حال باید زیر ساخت خوبی اِعمال می شد- خاکریزی و تسطیح به ارتفاع۸ متر و به وسعت ۵/۱ هکتار- فاز اول کارم در ۲۲ بهمن سال ۷۲ استارت خورد.(فاز اول=۵/۱ هکتار و هفت هزار متر مربع تأسیسات- فاز دوم= ۳ هکتار و شانزده هزار و پانصد متر مربع تأسیسات) امروزه محصولات مجید نه تنها در ایران بلکه در تمام کشور های جهان: کشورهای حوزه خلیج فارس، اروپا، آمریکا و خاورمیانه وجود دارد و صادر می شود. این مجموعه با داشتن بیش از ۵۰۰ نفر نیروی کاری یکی از پر افتخارترین کارخانجات ایرانی است. نتیجه ی سال ها زحمت و تلاش که شاید بعضی وقت ها با تلخی و تحقیر هم همراه بود، این است. مجموعه ای توانمند و متعهد که بزرگترین رسالتش را سلامتی مردم می داند. پیشنهاد آقای قنادان برای موفقیت توکل و ایمان به خدا، مهمترین رکن یک موفقیت بزرگ است. صرف نداشتن سرمایه بیکار نمانید. شروع کنید و با ایمان و اعتقاد به توانمندی های خودتان پیش بروید. در مسیر استعدادهایتان شکوفا می شود و به این باور می رسید که خواستن توانستن است. چنانچه موفق به اتمام این مقاله در مدت زمان تخمینی نشده اید به سایت تست تندخوانی مراجعه نمایید خواهشمندیم با دیدگاه سازنده خود ما را در ارائه هرچه بهتر مقالات یاری نمایید. تیم آموزشی ماهان تیموری ارائه دهنده ی آموزش های کارآفرینی ، افزایش فروش ، کسب و کار خانگی , کسب و کار , زندگینامه کامل مجید قنادان بنیانگذار گروه صنایع غذایی مجید زندگینامه جالب آقای حسین عالیزاد زندگینامه آقای حسین عالیزاد بنیانگذار سن ایچ ( شروع به کسب و کار از سن کم و بدون سرمایه اولیه) زندگینامه آقای حسین عالیزاد زندگینامه آقای حسین عالیزاد زندگینامه آقای حسین عالیزاد زندگینامه آقای حسین عالیزاد دوران کودکی زندگینامه آقای حسین عالیزاد در سال ۱۳۰۴ در تبریز به دنیا آمد. فرزند آخر خانواده بود و دو برادر و یک خواهر داشت. پدرش یکی از تجار بنام در تبریز بود و این حرفه در خانواده ی آن ها ریشه ی اجدادی داشت. در خانواده های آذری، اغلب فرزندان پیروی شغل پدر می شوند. حسین نیز بعد از اینکه کمی بزرگتر شد و راه رفتن یاد گرفت در کنار پدر به بازار رفت. دیدن مردم بازار و تلاششان برای او جالب بود و از همان زمان شد که او علاقه ی زیادی به کسب و کار پیدا کرد. دوران مدرسه تک تک لحظاتی که در کنار پدر بود، برایش درس بزرگی به همراه داشت. از نوع برخورد با مردم گرفته تا نوع حساب و کتاب در کار. بزرگ شد و آماده ی رفتن به مدرسه. مدرسه نیز برای او پر از شور و شوق فراوانی بود. آشنایی با بچه های هم سن و سال برایش جالب بود. با سواد شدن و یادگیری خواندن و نوشتن به او جرأت پذیرفتن بخشی از کارهای حجره ی پدر را می داد. کنار پدر بودن را از همه چیز بیشتر دوست داشت و بعد از تعطیلی مدرسه به سرعت خودش را به آن جا می رساند. شروع یک زندگی جدید روزها گذشت؛ او تصمیم گرفت تا مستقل باشد. این حس استقلال طلبی در تک تک فرزندان این خانواده به چشم می خورد و حالا نوبت حسین بود. شانزده سال داشت که تصمیم گرفت برای کار کردن به تهران بیاید. جدا شدن از خانواده برایش سخت بود اما او تصمیم خود را گرفته بود. بدون هیچ سرمایه ای از خانواده جدا شد و به تهران رفت. وقتی به تهران رسید، نه کسی را می شناخت و نه جایی را . برادر بزرگش در بازار فرش فروش ها مغازه داشت. اما او تصمیم گرفته بود مستقل باشد و نباید از همین ابتدا بر خلاف تصمیمش کاری می کرد. اولین تجربه کاری مستقل او که از کودکی کسب و کار را در کنار پدر فرا گرفته بود، چاره ای اندیشید. به توانایی های خودش فکر کرد و به آنچه که نزد پدر یاد گرفته بود؛ همزمان با گشتی که در تهران می زد به مغازه ها نگاه می کرد. مغازه های قنادی نظرش را جلب کردند و چون او آشنایی مختصری با ابزار و وسایل این حرفه داشت تصمیم گرفت در بازار پیگیر این کار شود. مراکز عمده فروشی و افراد سرشناس بازار را شناسایی کرد. او تمام اصول یک تاجر موفق را از دوران کودکی یاد گرفته بود و حالا زمان آن رسیده بود که به تمام دانسته های خود عمل کند. با شناسایی کاسب های سر شناس بازار و همچنین کسانی که محصولات با کیفیت به بازار ارائه می دادند، اولین قدمش را برای کسب و کار برداشت. از یکی از کاسب های خوب بازار مقداری بادام خرید و چون پدرش دراین کسب و کار خبره بود این کار را به بهترین شکل ممکن انجام داد. بادام های خوبی هم گیرش آمده بود. بادام ها را بسته بندی کرد و فردا صبح شروع به سر زدن به تمام قنادی فروشی ها کرد. یک بسته به صورت تست به همراه داشت و ابتدا از قناد ها می خواست که از بادامش استفاده کنند و بعد بخرند. این خود یک شیوه ی اعتماد سازی به حساب می آمد و برای قنادان تهرانی تازگی داشت. در حین این که قناد ها بادام ها را تست می کردند او نیز شروع به صحبت درباره ی نوع بادام و نوع کشت و کار و نگهداری از آن می کرد. آن روز هنوز ظهر نشده بود که تمام بادام های خود را فروخته بود و یک تجربه ی شیرینی کسب کرده بود. با کسب این موفقیت، دوست داشت پدرش اولین کسی باشد که موفقیت او را می دید، او به پدرش قول داده بود که مرد بزرگی خواهد شد و باید تمام تلاش خود را می کرد. موفقیت و کسب درآمد از این کار باعث افزایش اعتماد به نفس در او شد. پیش به سوی پیشرفت بعد از مدتی کسب و کارش رونق گرفت و تصمیم گرفت یک اتاق دیگر در کنار اتاق خود اجاره کند و با استخدام یک نفر به کارش سر و سامان دهد. حجم سفارشات به حدی بود که خود به تنهایی قدرت رسیدگی به همه ی آن ها را نداشت. او دیگر یک چهره ی شناخته شده در حرفه ی فروش لوازم و مواد اولیه قنادی شده بود.نام شرکت تازه تأسیس خود را شرکت بازرگانی عالیزاد گذاشت. توجه به کیفیت مرغوب کالاها و موادی که ارائه می داد، او را به فرد خوشنامی مبدل کرده بود که دیگر در بازار زبان زد تجار و کاسبان بازار شده بود. ایده های نو به مرور زمان، متوجه یکسری احتیاجات در حرفه ی قنادی شد. قنادان از او دستگاه های پخت شیرینی یا انواع فرها را می خواستند که اغلب آن ها وارداتی بود و در ایران ساخته نمی شد. باید چاره ای می اندیشید. از اینکه به آن ها بگوید فلان دستگاه را ندارم حس خوبی نداشت و می خواست هر آنچه به این حرفه ارتباط داشت را داشته باشد. همین رویای عالی بودن و کامل بودن در او راه را نشانش داد و تصمیم گرفت در نمایشگاهی که در این خصوص در خارج از کشور دایر بود، شرکت کند. علاقه ی بیش از حد آقای عالیزاد این فکر را در او قوت می داد که نمایندگی چند دستگاه تولید کیک و شیرینی را بگیرد و از این بابت هم جوابگوی مشتریانش باشد. این کار را کرد و نمایندگی چند شرکت را گرفت و باز هم به دستاورد جدیدی رسید. اما او اهداف بزرگتری را نیز در سر داشت. آرزوی ساخت کارخانه شکلات سال های دهه ی چهل برای او سال های اوج گرفتن بود. بازدید از چند نمایشگاه در همین زمینه، افق های بلندی را در ذهنش ساخت. احداث کارخانه ای مجهز و مدرن شیرینی و شکلات ایده ای بود که بعد از این به ذهنش آمد. سرمایه ی زیادی نداشت اما این دلیل بر این نبود که کاری نکند.از کوچکترین کارها شروع کرد. ابتدا برای خرید زمین به جستجو پرداخت. زمین های بین کرج و تهران بهترین گزینه بودند، چراکه کارخانجات بسیاری در آن محدوده بنا شده بودند، همچنین دسترسی به شهرهای اطراف نیز آسانتر بود. زمینی در آن محدوده خریداری کرد و نام آن را شوکومارس گذاشت. ساخت و ساز به کندی پیش می رفت چون سرمایه ی کافی نداشت. بعد از ساخت، نوبت تهیه و خریداری دستگاه ها و تجهیزات لازم برای ساخت شکلات بود. بهترین آن ها را انتخاب کرد. همه ی کارها را با مدیریت دقیقی انجام می داد و طبق رویایی که در سر داشت پیش می رفت. افتتاح اولین و بزرگترین کارخانه ی شکلات ایران آقای عالیزاد پس از سالها تلاش و کوشش بی وقفه اش سال ۱۳۳۹ (بعد از نوزده سال)کارخانه ی شوکو پارس را که اولین و بزرگترین کارخانه ی ساخت شکلات در ایران بود را افتتاح کرد. تولید شکلات در آن دوران در ایران مرسوم نبود و معمولا از خارج از کشور وارد می شد و این می توانست انقلاب بزرگی در صنعت خوراکی کشور به حساب بیاید. کارها خوب پیش می رفت ولی این به این معنی نبود که هیچ مشکل و مسئله ای وجود نداشت. آقای یوسف کلاهی-دوست آقای عالیزاد که قریب به پنجاه سال با هم بودند- از آن دوران اینچنین می گوید: “تقریبا همیشه مشکل بی پولی داشتیم، زمانی که این موضوع را با حسین در میان می گذاشتم، با یک جمله آرامم می کرد. آرامش و صبر بزرگترین ویژگی او بود. دست پر برکتی داشت و به هر کاری دست می زد حتما در آن موفق می شد. از معامله کردن نمی ترسید و خرید های بزرگ را به امید فروش انجام می داد و اصلا نگران پرداخت آن نبود. فردی خوش اخلاق و محترم بود. احترام همه را نگه می داشت و برای همه حرمت قائل بود. همین ویژگی ها موجب موفقیت او می شد و روز به روز محصولاتش در بین مردم رواج پیدا کرد و مورد استقبال واقع شد.” محصولاتی مانند: اسمارتیز، مرسی و بستنی زمستانی از تولیدات این کارخانه بود. آقای عالیزاد به جز خودش به کارخانجات شکلات سازی دیگری هم چون داداش برادر وآناتا نیز کمک کرد تا بتوانند کارخانجات خود را از سنتی به مدرن تبدیل کنند. واگذاری کارخانه شکوپارس اسمی بود که بعد از انقلاب به این کارخانه داده بودند و نام اصلی کارخانه ی آقای عالیزاد شکومارس بود. بعد از انقلاب مجبور به واگذار کردن کارخانه به دولت شد و کار خود را در جایی دیگر و کاری دیگر ادامه داد. او یاد گرفته بود که هیچ چیز توانایی متوقف کردنش برای رسیدن به هدف را ندارد و هیچگاه حوادث تلخ روزگار او را از پای در نیاورد. در آن دوران با توجه به شرایطی که اصلا مساعد به نظرش نمی آمد می توانست ایران را ترک کند اما این کار را نکرد و با قدرت در کشورش که تمام عشقش بود ماند. شروعی دوباره آقای حسین عالیزاد مردی نبود که میدان را ترک کند و دست از تلاش بردارد. به دلیل رفت و آمدنش به خارج از کشور و شرکت در نمایشگاه های مختلف، ایده ای جدید به ذهنش خطور کرد. با شرکتی دانمارکی که کنستانتره پرتقال تولید می کرد قراردادی بست و نمایندگی گرفت. امید دوباره در قلبش بوجود آمده بود. به دلیل سرمایه ی کم، زمینی در شهر کاوه خریداری کرد ولی برای ادامه ی کارها با چند سرمایه دار صحبت کرد و با کمک آن ها توانست کارخانه ی” عالیفرد” را که اولین کارخانه ی تولید آبمیوه و کنستانتره در ایران بود را افتتاح کند. مواد اولیه که پرتقال بود را از شمال کشور خریداری می کرد و مورد استفاده قرار می داد. اولین محصولات این کارخانه با نام های “سن کوئیک” و “سن تاپ” وارد بازار شدند. همانطور که در ابتدا گفتم، کیفیت محصول برای آقای عالیزاد بسیار اهمیت داشت به همین دلیل به آسانی و به سرعت بین مردم با استقبال روبه رو شد. در مدت کوتاهی توانست به سطح استاندارد های جهانی برسد. او مجدداً توانسته بود یک کسب و کار موفق را راهاندازی کنید. زندگینامه آقای حسین عالیزاد زندگینامه آقای حسین عالیزاد زندگینامه آقای حسین عالیزاد زندگینامه آقای حسین عالیزادنام های انتخابی محصولات کارخانه، توسط وزارت ارشاد به دلیل خارجی بودن مورد اخطار قرار گرفت و “سن ایچ” نام جدیدی بود که برای محصولاتش انتخاب کرد. این نام نیز به سرعت در بین مردم شناخته شد. پرداختن مجدد به کار مورد علاقه سال ۱۳۶۹ بود و او بعد از آن موفقیت بزرگی که کسب کرده بود، توانست دوباره در جایی دیگر- هشتگرد- شرکت شیوا و شیبا را احداث و راه اندازی کند. تولید شکلات، کار مورد علاقه ی او بود و مسئولیت مدیریت آن جا را به پسرش فردین داد. امروزه مرکز آموزش عالی صنعت غذا (عالیزاد) زیر نظر دانشگاه جامع علمی-کاربردی با تلاش های بسیار زیاد او در شهر هشتگرد دایر است و می توان گفت یکی از بهترین یادگاری های ایشان است و بیش از ۴۰۰ دانشجو در مقاطع مختلف در آن به متخصصین و تکنسین های مجرب در زمینه ی صنعت غذا تبدیل می شوند. و اما… مردی که با تلاش های ارزشمندش، صنعت غذایی کشور را به سمت عالی و بهترین بودن برد، در آبان ماه سال۱۳۸۴ در هشتاد سالگی به دیار باقی شتافت. یاد و دستاورد های او همیشه جاودان خواهد بود، چراکه هیچگاه انسان های موفق و ارزشمندی چون حسین عالیزاد، که موجب رشد و توسعه یک کشور می شوند، فراموش نمی شوند. گفته می شود او به یاد و سنت پدرش، با وجود بیماری و سستی اش در حرکت، چند مدت یکبار به کارهای سر می زد و تا آخرین لحظات عمرش با روحیه ای شاد وامید بخش تسلی قلب همگان بود. همین خصوصیات او را جاودان کرد. همه ی ما به مردمانی از جنس غرور و غیرت ایرانی افتخار می کنیم. روحش شاد… سخنانی از آقای حسین عالیزاد قدر تمام لحظه هایتان را بدانید و مطمئن باشید که با آرامش و عشق روزی فرا خواهد رسید که تمام مشکلات دیروز جلوه ی دیگری پیدا می کند. هیچ قفلی نیست در بازار امکان بی کلید. زندگی، خودش را با قدم های ما هماهنگ نخواهد کرد، این شما هستید که باید خود را با آهنگ زندگی هماهنگ کنید. خواهشمندیم با دیدگاه سازنده خود ما را در ارائه هرچه بهتر مقالات یاری نمایید. |
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-14-2017, 08:26 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-14-2017, 08:27 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - r2013.samadi - 08-12-2017, 03:48 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-14-2017 08:28 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-14-2017, 08:30 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-14-2017, 08:32 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-14-2017, 08:34 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-14-2017, 08:35 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-14-2017, 08:37 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-14-2017, 08:38 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-14-2017, 08:40 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-14-2017, 08:41 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-14-2017, 08:43 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-20-2017, 06:39 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-20-2017, 06:40 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-20-2017, 06:42 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-20-2017, 06:44 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-20-2017, 06:46 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-20-2017, 06:47 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-20-2017, 06:49 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-20-2017, 06:50 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-26-2017, 09:21 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-26-2017, 09:29 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-26-2017, 09:36 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-26-2017, 09:46 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-26-2017, 09:56 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-26-2017, 10:04 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-26-2017, 10:10 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-26-2017, 10:17 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-26-2017, 10:29 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-26-2017, 10:35 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-26-2017, 10:45 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-26-2017, 10:51 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-26-2017, 11:03 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 07-26-2017, 11:17 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - علی سلیمانزاده - 07-28-2017, 06:53 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-04-2017, 12:16 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-04-2017, 12:27 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-04-2017, 12:38 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-04-2017, 12:53 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-04-2017, 01:03 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-04-2017, 01:07 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-04-2017, 01:12 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-04-2017, 01:18 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-04-2017, 01:23 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-04-2017, 01:29 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-04-2017, 01:35 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-04-2017, 01:41 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-11-2017, 05:27 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-11-2017, 05:33 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-11-2017, 05:43 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-11-2017, 05:49 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-11-2017, 06:01 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-11-2017, 06:07 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-11-2017, 06:18 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-11-2017, 06:25 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-11-2017, 06:41 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-11-2017, 06:47 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-11-2017, 06:52 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-11-2017, 06:59 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-17-2017, 09:03 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-17-2017, 09:08 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-17-2017, 09:14 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-18-2017, 11:05 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-18-2017, 11:09 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-18-2017, 11:15 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-18-2017, 11:23 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-18-2017, 11:28 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-18-2017, 11:34 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-18-2017, 11:42 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-18-2017, 11:55 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-18-2017, 12:05 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-25-2017, 12:49 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-25-2017, 05:00 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-25-2017, 05:06 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-25-2017, 05:15 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-25-2017, 05:24 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-25-2017, 05:33 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-25-2017, 05:38 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-25-2017, 05:45 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-25-2017, 05:51 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-25-2017, 05:56 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-25-2017, 06:02 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-25-2017, 06:07 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-25-2017, 06:11 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-31-2017, 10:44 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-31-2017, 10:53 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-31-2017, 11:00 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-31-2017, 11:06 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-31-2017, 11:15 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-31-2017, 11:29 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-31-2017, 11:41 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-31-2017, 01:29 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-31-2017, 01:36 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-31-2017, 01:43 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-31-2017, 01:50 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 09-07-2017, 10:24 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 09-07-2017, 10:30 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 09-07-2017, 10:40 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 09-07-2017, 10:52 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 09-07-2017, 10:58 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 09-07-2017, 11:11 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 09-07-2017, 11:17 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 09-07-2017, 11:22 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 09-22-2017, 05:32 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 09-22-2017, 05:40 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 09-22-2017, 05:48 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 09-22-2017, 05:54 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 09-22-2017, 06:02 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 09-22-2017, 06:08 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 09-22-2017, 06:17 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 09-22-2017, 06:30 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 09-22-2017, 06:35 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 09-22-2017, 06:40 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 09-22-2017, 06:46 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 09-22-2017, 06:53 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 09-22-2017, 06:58 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 09-28-2017, 12:03 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 09-28-2017, 12:10 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 09-28-2017, 12:18 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 09-28-2017, 12:26 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 09-28-2017, 12:33 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 10-05-2017, 11:48 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 10-05-2017, 12:14 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 10-05-2017, 12:19 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 10-05-2017, 12:25 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 10-05-2017, 12:30 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 10-12-2017, 07:10 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 10-12-2017, 07:16 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 10-12-2017, 07:24 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 10-12-2017, 07:45 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 10-12-2017, 07:51 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - saeedhashemi1371 - 10-17-2017, 01:28 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 10-18-2017, 10:27 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 10-18-2017, 10:34 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 10-18-2017, 10:39 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 10-18-2017, 10:47 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 10-18-2017, 10:53 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 10-25-2017, 12:28 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 10-25-2017, 12:40 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 10-27-2017, 12:03 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 10-27-2017, 12:09 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 10-30-2017, 12:05 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 10-30-2017, 12:12 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 11-01-2017, 12:25 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 11-01-2017, 12:29 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 11-02-2017, 11:52 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 11-02-2017, 11:57 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 11-06-2017, 12:36 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 11-06-2017, 12:42 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 11-07-2017, 01:03 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 11-07-2017, 01:08 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 11-09-2017, 10:50 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 11-09-2017, 10:55 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 11-13-2017, 11:14 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 11-13-2017, 11:18 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 11-14-2017, 05:46 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 11-14-2017, 05:52 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 11-16-2017, 10:53 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 11-16-2017, 10:58 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 11-20-2017, 12:01 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 11-20-2017, 12:06 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 11-21-2017, 07:35 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 11-21-2017, 07:43 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 11-23-2017, 11:38 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 11-23-2017, 11:43 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 11-27-2017, 12:13 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 11-27-2017, 12:15 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 11-27-2017, 12:19 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 11-29-2017, 01:13 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 11-30-2017, 11:05 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 11-30-2017, 11:11 AM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 12-03-2017, 07:00 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 12-03-2017, 07:05 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 12-05-2017, 04:37 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 12-05-2017, 04:42 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 12-07-2017, 05:37 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 12-10-2017, 07:06 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 12-10-2017, 07:11 PM
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - کامران طاها - 07-16-2019, 09:06 PM
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
کسب درآمد از طریق وردپرس | saeed74 | 0 | 319 |
05-24-2022 10:38 AM آخرین ارسال: saeed74 |
|
آموزش کسب درآمد از بازی لم | lem-game | 18 | 19,516 |
01-11-2021 04:28 PM آخرین ارسال: Mehdi_danesh2 |
|
دانلود رایگان کتاب های الکترونیکی کسب و کار | hidi | 25 | 10,313 |
10-10-2018 02:26 PM آخرین ارسال: sasannikoo |
|
اهمیت ساخت سایت شرکتی در کسب و کار شما | amir2244 | 1 | 589 |
07-27-2017 11:27 AM آخرین ارسال: hamedmoez |
|
تکنیک های ساده برای پس انداز و کسب امنیت مالی | mrghafoory | 1 | 1,466 |
10-28-2016 11:31 PM آخرین ارسال: حسین پورمتین |
|
سئو سایت و کسب و کار اینترنتی | aliadd | 0 | 703 |
09-14-2016 01:03 PM آخرین ارسال: aliadd |
|
![]() |
دانلود کتاب راه اندازی کسب و کار موفق از صفر تا صد(با لینک مستقیم ) | saeid3030 | 0 | 1,443 |
06-08-2016 10:44 AM آخرین ارسال: saeid3030 |
اموزش ساخت صابون های طرح دار | کار در خانه | mrghafoory | 7 | 12,969 |
04-07-2016 11:31 AM آخرین ارسال: avicenna |
|
شش دلیل کم بودن میزان فروش کسب و کار اینترنتی | fekreabi | 2 | 1,398 |
12-02-2015 02:36 PM آخرین ارسال: fekreabi |
|
دانلود کتاب های آموزش کسب و کار اینترنتی | fekreabi | 6 | 2,158 |
11-29-2015 09:03 PM آخرین ارسال: fekreabi |
|
RE:کلاس شروع کسب و کار کوچک ( تخصصی ) | ahmad rezaee | 20 | 6,433 |
10-09-2015 10:30 AM آخرین ارسال: mardin-b |