ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

مردم چه طوری پولدار میشن!
زمان کنونی: 09-26-2025, 01:11 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: yunespc
آخرین ارسال: mehdi098
پاسخ:
بازدید: 4235

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مردم چه طوری پولدار میشن!
10-17-2014, 04:00 PM
ارسال: #14
RE: مردم چه طوری پولدار میشن!
جناب skp عزیز دیدگاه شما بسیار خوب و محترم

ببینید فاکتورهای زیادی برای موفقیت در فعالیتها و کسب ثروت وجود دارند که من به مهمترین آنها اشاره می کنم

فاکتورهای موفقیت شخصی

فاکتورهای تخصصی

کتابهای زیادی که منظور نظردوستان است مانند بیاندیشید و ثروتمند شوید - حکایت دولت و فرزانگی - من می تونم شما را ثروتمند کنم و .............
به مبانی موفقیت های شخص افراد اشاره می کنند و آن اینکه نقطه تمرکز افراد را روی چند عامل کلیدی بنیان می گذارند .

1- خواستن
2- اشتیاق
اما نکته ای که از همه مهمتر است و با اینکه در جملاتی از کتابها گفته می شود و اغلب آنرا نادیده می گیرند ، حتی طرفداران قوانین راز ، سومین نکته است و آن عمل است .
در حقیقت بدون درخواست و انگیزه و عمل نمی توان هیچ چیزی ایجاد کرد و ارزشی به دیگران داد .به قول معروف من باید سر قبر مرده قران بخوانم تا شما پولی کف دست من بگذاری . پس صرف چند مطلب و یا کلی از مطالب و ایده های با ارزش تا اقدامی در جهت محقق کردن آن نداشته باشیم راهی به موفقیت نخواهیم داشت .

پس آنچه آنتونی رابینز و دیگران می گویند را در دایره ارتقای فاکتورهای موفقیت شخصی و انگیزشی تلقی کنیم و بعد بپا خیزیم و به دنبال فاکتورهای تخصصی نظیر آموزش های عملی - یادگیری ارتقای هوش مالی - مطالعه مهارت های سیستم سازی - تیم سازی - مدیریت - رهبری - ارتقای محصولات و نو آوری و چگونگی تهیه - تولید و ارائه محصولات و برند سازی باشیم .

هیچ ثروتمندی یکشبه میلیاردر نشده و تمام افراد کره خاکی اگر بخواهند می توانند به چنین جایگاهی دست پیدا کنند فقط باید اشتیاق سوزان برای موفقیت داشته باشند، بالاخره راهی باز خواهد شد .

موفق باشید

هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: مردم چه طوری پولدار میشن! - ahmad rezaee - 10-17-2014 04:00 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بنظر شما چه باید بکنیم؟(حتما مطالعه کنید.) کامیار کاظمی 4 2,162 12-11-2017 01:17 PM
آخرین ارسال: 214
Photo نيازهاي مردم babaei 2 672 09-07-2016 10:52 AM
آخرین ارسال: babaei
  پول درآوردن راحته ولی به چه قیمتی ؟ جبرئیل 4 1,229 04-30-2015 02:25 PM
آخرین ارسال: جبرئیل
  بالا بردن توان خرید مردم عادی حسن قجر 4 1,412 05-07-2013 11:47 PM
آخرین ارسال: محمد پارسا
  توانایی های دیگران چه اندازه در موفقیت شما مؤثر است؟ mallarme 6 1,780 11-22-2012 10:15 PM
آخرین ارسال: صدفی
  تا چه اندازه به مباحث تفکر مثبت اعتقاد دارید؟ jahanagahi 10 2,584 10-16-2012 02:47 PM
آخرین ارسال: jahanagahi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS