ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
ادامه "تکنیک های موفقیت استادشاهین فرهنگ" زمان کنونی: 09-25-2025, 02:27 AM |
|||||||
|
ادامه "تکنیک های موفقیت استادشاهین فرهنگ"
|
08-15-2013, 03:48 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-15-2013 03:51 PM، توسط مرتضی الهی.)
ارسال: #13
|
|||
|
|||
RE: ادامه "تکنیک های موفقیت استادشاهین فرهنگ"
کلیدهای موفقیت / جلسه چهل و دوم/ تکمیلی
نماز - قسمت اول دوستان بیایم خدامون رو دوست داشته باشیم ، خدا می فرماید : "ای بنده من ! سوگند به حقی که تو بر من داری ، من تو را دوست دارم ، پس تو را به حقی که من بر تو دارم ، مرا دوست داشته باش." خداوند مشتاق ماست ، کسی که فکر می کنه خدا با ما قهره و ما رو فراموش کرده ، اصلا خدا رو نشناخته . خدا میگه اگه مردم می دونستن من چقدر مشتاق برگشتن اونها به سمت خودم هستم ، از شوق قالب تهی می کردن ، یعنی اگه می دونستیم چقدر خدا دوست داره ما به سمتش بریم ، از خوشحالی سکته می کردیم ! خدا انقدر مشتاق ماست ، اونهم با این همه خطا و گناه ؟ بله. دوستان عزیز ! آغوش خدا برای ما بازه همیشه ، چرا فکر می کنیم خدا یه خدای خشنه که همه رو میندازه تو آتش و همش میخواد عذاب کنه و ... این تعریف ها رو از کجا آوردید ؟ یه روز یه بنده ای که خیلی دوست داشت با خدا حرف بزنه خدا رو خواب دید... مشغول صحبت با خدا بود که یک دفعه یاد یه سوال قدیمی توی ذهنش افتاد... از خدا پرسید: خدایا هر وقت دارم راه میرم وقتی برمیگردم و پشتمو نگاه میکنم دوتا ردپا میبینم...بهم بگو این رد پاها چیه!!؟ خدا گفت: بنده ی عزیزم یکیش مال خودته و یکیش ماله منه که دارم پابه پا، باهات میام بنده گفت: آهـــــــــان خداجون.... بعد کمی فکر کرد و دوباره گفت: ولی تو سختیا که نگاه میکنم، یه ردپا میبینم یعنی با همه ی مهربونی هات منو تنها میذاری ؟ ؟ ؟ خدا گفت: نه بنده ی عزیزم، تو باز هم اشتباه کردی...... تو لحظه هایی که تو فقط یه ردّ پا می بینی، اون ردپای منه که دارم کولت میکنم که بتونی سختیها رو تحمل کنی....... از قرآن براتون بگم : یا ایتها النفس المطمئنه ارجعی الی ربک... برگردید و خدا رو ببینید ، من باهاتم ، همه جا کنارتم ، تویی که زدی خودتو به یه راه دیگه ، من باهاتم ، پشت سرتم. بیاین آغوش خدا رو تجربه کنیم ، بچه تا مشکلی واسش پیش میاد ، میپره بغل مامانش. همین بچه میره بیرون با مامانش ، اذیت می کنه میگه پفک میخوام ، پاشو می کوبه زمین ، حالا بستنی ، بستنی میخواد ، بستنی رو میخوره ، اسمارتیز... خب این بچه هی غر میزنه ، آخرش خسته میشه میگه مامان بغلم کن ، مامانه خسته شده بغلش نمی کنه. بچه ای که بنای او ناسازگاری است ، آغوش مادر برای اون باز نیست. بچه ای که بناش لجبازی و اذیت کردن و بهونه گرفتنه آغوش مادر سخت براش باز میشه. بنای ما اگر ناسازگاری باشه ، آغوش خدا برای ما باز نیست. میگی نماز بخون میگه برای چی بخونم ، برای چی خدا گفته ، شاید خدا بخواد زور بگه . دوست من تو که بنا بر ناسازگاری گذاشتی خب به جایی نمیرسی. جالبه قرص رو می خوریم از دکتر می گیریم بدون اینکه فلسفه اش رو بدونیم ، ولی نوبت به خدا که میرسه ، نه باید فلسفه اش رو بدونم وگرنه نمی خونم ! دکتر بهت میگه قرص رو 8 ساعت یکبار بخور ، میخوری صداتم در نمیاد ، تا حالا شده به دکتر بگی عمرا ، تا فلسفه اش رو نگی نمی خورم ، اصلا 24 ساعت یکبار می خورم تا چشت درآد ! ولی به خدا که می رسیم همه فیلسوفیم. دوستان من ، خدا حکیم است ، و دستورات او هم حکیمانه است. هیچ چیز بی حکمت آفریده نشده دوستان عزیز ، چه آفریده های مادی و چه معنوی. سوسک و جیرجیرک هم بدون علت آفریده نشدن. تحقیقات علمی نشون میده اگر همه ی حشرات رو از زمین حذف کنیم ، بعد از 8 ماه همه ی انسان های روی کره زمین هم می میرن. حضرت موسي قبلا هم بهتون گفتم پیامبر باحالی بوده ، یه سوال هایی از خدا پرسیده که هیچ پیغمبر دیگه ای جرات پرسیدنش رو نداشته. یکبار اتفاقيسنگي رو بلند كرد و زير اون كرمي رو ديد. در فلسفه خلقت كرم به انديشه فرو رفت. از خدا سوال کرد ،خدايا آخه دیگه اینو واسه چی خلق کردی؟ وحي اومد كه اي موسي به عزت و جلالمسوگند كه تا اين لحظه براي سومين باره كه اين كرم از من ميپرسه كه خدايا موسي رو براي چی خلق كردهاي؟ آفریده های مادی و معنوی خدا ، هر دو به اندازه و درست و به جا خلق شدند. نماز آفریده معنوی خداست ، خدا فرمان داده اینجوری بخونیم ، ولی ما نمی دونیم چه سودمندی ای داره و هی توش دخل و تصرف می کنیم ، نمی خونیم ، میگیم حکمتش چیه ؟ سودش چیه ؟ برای بهره بردن از آفریده های خدا ، الزامی ندارد ما خاصیتش رو بدونیم ، مگه آب که می خوریم همه ی خاصیت هاش رو میدونیم ؟ واسه رفع تشنگی می خوریم دیگه. قرص رو می خوریم ، خوب هم میشیم ، بدون اینکه بدونیم چی شد و قرص چه کاری انجام داد. بعضی وقتا ما شروع می کنیم به گفتن دلایل ذهنی که غلطه ، باطله و ما رو به بیراهه میبره ! میگیم میدونی چرا خدا میگه نماز بخون ؟ چون میخواد ازش تشکر کنیم ، پشت اتوبوسها من زیاد دیدم "نماز تشکر از خداست." خب این غلطه عزیز من ، خب یکی هم درمیاد میگه من یه جور دیگه میخوام از خدا تشکر کنم ! من میخوام به خدا نگاه نگاه کنم ، بگم خدایا چقدر تو باحالی عزیزم ! چقد باحال تشکر کردم. من دوست دارم چراغا رو خاموش کنم ، 20 تا شمع روشن کنم مدیتیشن کنم ریلکسیشن کنم ، بگم آروم : خداااااااااااااااااااا ... انقد حس تشکر از خدا بهم دست میده اینجوری ! عزیز من ! نماز تشکر از خدا "هم" هست ، نه اینکه تشکره فقط. تازه اینم بگم ، چطوره که ما برای عشق های زمینی مون اونجوری که معشوق می پسنده عشق ورزی می کنیم ، یه کاری می کنیم اون کیف کنه ، برای عشق آسمونی اونجوری که خودمون دوست داریم میخوایم عمل کنیم ، خب چرا اینجوری هستیم ما؟ از امام رضا – علیه السلام – سوال شد : ما برای چی نماز می خونیم ؟ فرمودن : ما در نماز اقرار می کنیم که رب ما پروردگار است. این کلمه رب رو باهاش کار دارم بعدا در موردش صحبت می کنیم. ادامه دادن : ما در نماز به جنگ شرک و بت پرستی می رویم ، در نهایت خضوع و تواضع در پیشگاه پروردگار قیام می کنیم ، به گناهانمان اعتراف می کنیم تقاضای عفو و بخشش می کنیم، پیشانی بر زمین می گذاریم تا خدا را تعظیم کنیم ، همواره هشیار و متذکر باشیم ، غبار فراموشی بر دلمان ننشیند ، مغرور نشویم ، ما در نماز علاقمندی به افزایش نعمت های خداوند در دنیا و آخرت را می خواهیم ، روح سرکشی و طغیان از ما رخت برمی بندد و همین ما را از فساد و گناه باز می دارد. یا عاشق نباش با رسم عاشقی رو بدون. خدا میخواد اونجوری که اون دوست داره نماز بخونیم. آقا نماز بخون ، میگه : خب تو که خوندی به کجا رسیدی ؟ خدا گفته دوست من ، در سوره طه : به درستی که من الله هستم ، معبودی جز من نیست ، پس مرا عبادت کن و برای یاد آوری من نماز را بپا دار. نماز برای همه ی پیامبرانه ، نه فقط پیامبر خاتم. پس نماز در همه ی ادیان هستش و فقط مخصوص مسلمانان نیست. تک تک پیامبرا خداوند بهشون فرمان داده نماز بخونن ، خب دینشون تحریف شده و سر و تهش رو زدن. خب بریم سراغ نماز : تک تک چیزهایی که در نماز هست حکمت دارد ، فلسفه دارد و دلچسب است. چرا وضو بگیریم ؟ چرا رو به قبله ؟ چرا ؟ چرا ؟ چرا ؟ چرا وضو بگیرم ؟ وقتی وضو می گیریم ، می شوریم و از آلودگی پاک می کنیم صورتی رو که قراره روی خاک بذاریم. این وضویی که می گیریم ، به ما یادآوری می کند پاک بودن رو ، سرمون رو مسح میکشیم ، یعنی سرم باید سالم باشه ، فکرم باید سالم باشه ، و پاک باشه ، وضو پاکی است ، تو صورت اعضایی است که باید پاک باشن ، چشم ها ، دهن باید پاک باشه ، هم برای ورود غذای حلال و هم حرفهای درست. میدونید ذرات معلقی در هوا هستند که باید از صورت و دستهای ما پاک بشن و الان دانشمندانی از غرب دنیا ، دارن میگن این کاری که مسلمونا می کنن به نام وضو چه کار جالب و مفیدی هستش ؟ وقتی روی پاهات مسح میکشی یعنی پات باید پاک باشه ، دستات رو میشوری یعنی دستات باید پاک باشه ، مبادا کار غیراخلاقی انجام بدی ها ! در مورد رو به قبله نماز خوندن هم توضیحاتی بسیار جالبی داریم که جلسه بعد میگیم ، چون باید بحث ملکول های آب رو قبلش گفته باشیم. خب حالا دستامو میارم بالا تکبیر میگم ، چرا ؟ میخوام بگم نه ... چی نه ؟ یعنی من قدرت نمیخوام ، گناه نمی خوام ، شهوت نمیخوام ، نافرمانی نمیخوام ، مال حروم نمیخوام ، با یه حرکت داری کلی حرف میزنی. همه رو میندازی پشت سرت ، خب حالا چی میخوای ؟ الله اکبر ... دوستان عزیز ! ما از درون و بیرون محتاجیم ، از دورن احتیاج به اکسیژن داریم ، غذا ، آب ، از بیرون نیاز به سرپناه ، لباس ، درآمد ، شغل... و فقط خداست که بی نیاز است و این یک قانونه ، که همیشه نیازمند دنبال بی نیاز برود. هیچی نمیخوام ، مگه من تو قبرم هم بی ام وی و بنز می برم ؟ نه بابا ، یه پارچه می پیچن میندازنم تو قبر ! پس چی میخوام ؟ خدا میخوام ، خدایی رو می خوام که انقدر بزرگه که قابل وصف نیست. خب حالا شروع کردیم به نماز... موفق وپیروزباشید ![]() کلیدهای موفقیت / جلسه چهل و سوم/ تکمیلی نماز - قسمت دوم خب در مورد شروع نماز جلسه پیش صحبت کردیم. بسم الله الرحمن الرحیم... خب به نام خدا شروع می کنیم ، بخشنده و مهربان ترجمه ی خوبی برای این عبارت نیست ، حالا جلوتر میگیم چرا. خدایا من حتی فرمان خودت رو هم با خودت شروع می کنم. اول از همه چیکار می کنیم ؟ شکر می کنیم ... الحمدلله رب العالمین ... شد شروع نماز. خدایا شکر که پیش تو هستم ، الان می تونستم تو مجلس گناه باشم ، هزارتا گناه بکنم ، شکر که پیش تو اومدم ، خدایا ممنون که تو خدای منی ، دیدی وقتی میریم ملاقات یه آدم بزرگ ، چیکار می کنیم ؟ فکر کنید کلی خواسته داریم که از این آدم بزرگ میخوایم درخواست کنیم ... همون اول میریم تو سریع : سلام زن میخوام خونه میخوام ماشین میخوام دانشگاه میخوام قبول شم !!! این کارا رو می کنیم ؟ نه ... مودب وایمیسم یه گوشه ، ممنون که من رو به حضور پذیرفتید ، ممنون که وقت گذاشتید ، چه سعادتی بود نصیب من شد ، واقعا خوشحالم ... تشکر می کنیم ... در مورد خدا هم همینه ، باید تشکر کنیم. رب العالمین : یعنی همه ی هستی برای اوست ، الرحمن الرحیم ، فرض کنیم معنیش باشه بخشنده و مهربان ، بعدش چی ؟ مالک یوم الدین ، خیلی عالیه ، میگیم خدایا همه ی جهان مال توست ، بعدش میگیم خدایا آخرت هم مال توست ، بین این دوتا میگیم رحمن و رحیم ، یعنی از اولی که میایم به دنیا تا آخرت تو رحمن و رحیمی ، پس دائما خدا داره به ما میگه من یه موجود وحشتناک نیستم ، من خیلی مهربونم ... مادره بچه اش یه حرف دروغی میگه ، مامانه چی میگه ؟ - میدونی هیزم های جهنم از چیه ؟ همین دروغ گو ها !!! آخه این چه خداییه واسه بچه هامون ساختیم ؟ خدا داره مدام میگه من مهربونم بیاین تو آغوشم. خدا میگه تو هر دو عالم به من نیاز دارید ولی خیالتون راحت باشه ها ، من همراهتونم و رحمن و رحیم هم هستم. بعدش میگیم ایاک نعبد و ایاک نستعین ... چون خدا میدونه ما فراموش می کنیم ، باید به ما یادآوری کنه ، ما بنده ی پول نیستیم ؟ بنده ی مقام نیستیم ؟ به خدا هستیم ... واسه دوزار شهوت و مقام و پول هرکاری باشه نمی کنیم ؟ به خدا می کنیم ! میگه فقط از من بخواه ، ولی ما در خونه ی همه رو می زنیم ، غیر از خدا ! ایاک نستعین ، فقط از من بخواید. خدا به موسی عرض کرد : موسی هر چی میخوای از من بخواه حتی علف گوسفندات و نمک غذات. امام صادق – علیه السلام – می فرمایند : اگر از خدا چیزی بخوای و از همه مردم قطع امید کنی ، و تنها و تنها امیدت به درگاه خدا باشه ، خدا این حالت رو که در تو ببینه خواسته است رو برآورده می کنه. خدا میگه بنده ی من ، 20 ساله داری میدوی ، تو هر نماز بهت میگم فقط از من بخواه ، از همه قطع امید کن ، ولی متاسفانه نماز فقط شده لقلقه ی زبان ما ، نماز که تموم میشه زنگ میزنه ، الو سلام پول داری قرض بدی ؟ ای بابا ! نشد که ... حدیث قدسی داریم خداوند می فرماید : من از مادر به شما بسیار مهربانترم ، می فرماید من با همه ی شما جوری هستم که انگار فقط همین یه بنده رو دارم ، ولی شماها طوری هستید که انگار همه خدای شما هستن غیر من . فرض کنید من نابینا هستم ، تو سالن کلاس نشستم ، میخوام خارج بشم از این سالن ، خودم که سخته برم ، میگم دوستان اگه میشه کمک کنید برم بیرون ، خب .. دو نفر میان برای کمک ، منم نشستم میگم خب بریم دیگه ! میگن خب بلند شو ... نه من همینجوری نشستم ! نمیشه خب دوستان من ، اول باید بایستی ، بگی آماده ام ، ایستادم ، ولی نابینا هستم ، نمی دونم کجا راهه ، کجا بیراهه ، حالا لطفا کمکم کنید. اهدنا الصراط المستقیم ، ایستادی و میگی خدایا ما رو به راه راست هدایت کن ، دوست من ، نمیشه بگی من عشقم می کشه دراز بکشم بگم خدا چقد باحالی ! به جای نماز ! نمیشه خب دوست من . تک تک فرم های نماز بحث داره ، می ایستی و میگی هدایت کن یعنی عزم من جزمه ، متاسفانه آدم هایی رو می بینم که یه ذره پا به سن گذاشتن ، خودم با چشم خودم می بینم این آدم میره اینور اونور میشینه بلند میشه خیلی راحت ، بعد موقع نماز که میشه یه صندلی میذاره یه میز هم جلوش ، که یعنی من سختمه وایسم موقع نماز ! به خدا که میرسی قدرت نداری ، خب یکی نداره نمی تونه میشینه ، ولی بعضی ها قبراق هستن ولی ... صراط الذین انعمت علیهم ، یعنی خدایا من میخوام بشم کسانی که بهشون نعمت دادی ، میخوام بشم سلمان فارسی ، ابوذر ، زینب ، آسیه ... نه اونایی که غضب بهشون کردی نه اونایی که گمراهن. سه جای قرآن اشاره شده که گمراهان چه کسانی هستن : اول به کسانی گفته میشه که خدا رو تکذیب می کنن ، میگن آخرت کشکه ، این حرفا همش دروغه ... دوم کسانی که بنده من بودن ، کلی هم اعمال دارن مدتی هم عبادت کردن ولی پشیمون شدن ، میگن اشتباه کردیم ، گولمون زدن ، و بر می گردن از خدا . من توفیق داشتم خدا لطف کرد 5 سال جبهه بودم ، با آدمهایی بودم که اصلا نمی تونید تصور کنید ، اگر قلم و کاغذ بردارید و هر چه از خوبی می دونید بنویسید ، شاید چهره تک تکشون به ذهنم بیاد ، من که دیگه بعد از جنگ مثل اون آدمها رو ندیدم. ولی متاسفم برای کسانی که بودن در جنگ ولی الان میگن اشتباه کردیم ، گول خوردیم ، سوره آل عمران به این دسته افراد اشاره می کنه. دسته سوم هم کسانی هستن که از رحمت خدا ناامید شدن. وقتی میگی نمیخوام گمراه باشم ، یعنی نمی خوام جزو این سه دسته آدمها باشم . دوست من ! اگر بدهکاری به همه ی دنیا ، اگه گناه داری 3 میلیارد ، اگر گیری هزار جا ، اگر از رحمت خدا ناامید شدی و گفتی دیگه درست نمیشه ، جزو ضالین هستی ، همونایی که تو نماز میگی نمیخوام جزو اینها باشم. پس خدا داره به ما حرف زدن یاد میده ، نکنه بیراهه بری نکنه از راه گمراه بشی. آدمهای چاپلوس رو دیدید ؟ تا میرسن به یه آدم مهمی ، سلام چاکرم نوکرم ، خم میشن هی دلا و راست میشن ... ما چیکار می کنیم در مقابل خدا ؟ رکوع میریم ... اول نماز من و شما باید خالی می شدیم ، ولی نشدیم ، نماز می خونیم برای بهشت ، برای ترس از جهنم ، بهشت و جهنم هم مخلوق خدا هستن ، ما باید از همه ی مخلوقات خالی بشیم ، فقط و فقط خود خدا. من یه بطری آب دستمه ، میخوام خالیش کنم چیکار می کنم ؟ خمش می کنم ، دلاش می کنم ، مگه میشه همینجوری بگم خالی شو ؟ خب نمیشه ، خمش می کنم ... خب ما تو نماز قرار بود خالی بشیم ، نشدیم ، خب خم میشیم ... بازم کامل خالی نشدیم ، میریم سجده ، از طرفی وقتی سجده میریم بدنمون تو کوچکترین فرمه ، اونجا به خدا می گیم ما خیلی کوچیکیم و تو خیلی بزرگی ، سبحان ربی الاعلی ، یعنی خیلی بزرگی ، حالا بعضی ها که یجوری سجده میرن انگار شتر دراز کشیده ! اون هیچی ! نه باید خودت رو کوچیک کنی ، بگی خدایا تو بزرگی ، من فسقلی ! من میخوام نمازم رو با عشق بخونم ، یه گل رز میذاریم ، سجده ام بر گل رز ! خیلی با خدا حال می کنیم ! از علی – علیه السلام – پرسیدن چرا دو تا سجده ؟ چرا مهر بذاریم ؟ خاک در هر جای دنیا سمبل رشد و شکوفایی و باروری است ، دانه رو در خاک میکارن ، زمانی که سر بر مهر میگذارید میگیم خدایا من از خاکم ، خیلی کوچیکم هیچی نیستم ، منیت و غرور رو بذار کنار ، ولی همین خاک سمبل رشد و شکوفایی و باروری است ، همون موقع که سرت رو روی مهر میذاری یعنی بدون خدا از تو انتظار چی داره ؟ رشد ... سرت رو از مهر بلند می کنی ، میگی خدایا همین خاک رو باهاش منو آفریدی ، آوردی تو دنیا ، از همین خاک پست ، انتظار داری رشد کنم ، بالنده بشم ، قد بکشم. خب دوباره سر بر مهر میذاری ، یعنی یه روزی می میرم ، برمی گردم توی این خاک ، یادم باشه مرگ رو فراموش نکنم. خب مجدد سرم رو از خاک برمی دارم ، یعنی با مرگ همه چیز تموم نشده ها ، تازه یه زندگی دوباره شروع میشه ، دوباره بلند میشم و وقت عقوبت و پاداش و کارما. چقد قشنگ خدا داره با ما حرف میزنه ... خب بین دو سجده گفتن استغفار کنید ، چرا ؟ میگی خدایا از روزی که میام تا میرم همش گناه و خطاست ، خودت منو ببخش. خیلی قشنگه ... موفق وپیروز باشید ![]() از راه شگفت خدا پول مثل سیل بطرف من سرازیر شده |
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
ادامه "تکنیک های موفقیت استادشاهین فرهنگ" - مرتضی الهی - 08-15-2013, 11:13 AM
RE: [b]ادامه[/b] "تکنیک های موفقیت استادشاهین فرهنگ" - مرتضی الهی - 08-15-2013, 11:23 AM
ادامه "تکنیک های موفقیت استادشاهین فرهنگ" - مرتضی الهی - 08-15-2013, 12:41 PM
RE: ادامه "تکنیک های موفقیت استادشاهین فرهنگ" - مرتضی الهی - 08-15-2013, 12:56 PM
RE: ادامه "تکنیک های موفقیت استادشاهین فرهنگ" - مرتضی الهی - 08-15-2013, 01:06 PM
RE: ادامه "تکنیک های موفقیت استادشاهین فرهنگ" - مرتضی الهی - 08-15-2013, 01:15 PM
RE: ادامه "تکنیک های موفقیت استادشاهین فرهنگ" - مرتضی الهی - 08-15-2013, 02:51 PM
RE: ادامه "تکنیک های موفقیت استادشاهین فرهنگ" - مرتضی الهی - 08-15-2013, 03:10 PM
RE: ادامه "تکنیک های موفقیت استادشاهین فرهنگ" - مرتضی الهی - 08-15-2013, 03:18 PM
RE: ادامه "تکنیک های موفقیت استادشاهین فرهنگ" - مرتضی الهی - 08-15-2013, 03:24 PM
RE: ادامه "تکنیک های موفقیت استادشاهین فرهنگ" - مرتضی الهی - 08-15-2013, 03:29 PM
RE: ادامه "تکنیک های موفقیت استادشاهین فرهنگ" - مرتضی الهی - 08-15-2013, 03:39 PM
RE: ادامه "تکنیک های موفقیت استادشاهین فرهنگ" - مرتضی الهی - 08-15-2013 03:48 PM
RE: ادامه "تکنیک های موفقیت استادشاهین فرهنگ" - مرتضی الهی - 08-15-2013, 03:53 PM
RE: ادامه "تکنیک های موفقیت استادشاهین فرهنگ" - مرتضی الهی - 08-15-2013, 04:16 PM
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
راه های درمان افسردگی | nedayedarun | 0 | 282 |
09-04-2022 12:41 PM آخرین ارسال: nedayedarun |
|
قدرت کلمات در موفقیت (حتما بخوانید) | سید محسن سبزواری | 2 | 838 |
01-10-2018 10:27 AM آخرین ارسال: r2013.samadi |
|
خواندن این مطلب = موفقیت::توجه این یک تایپیک معمولی نیست | rohande90 | 5 | 2,374 |
08-31-2014 01:34 AM آخرین ارسال: abdolhossein |
|
تاکتیک های شخصی من برای موفقیت | mehdi62 | 6 | 2,776 |
08-15-2013 02:44 PM آخرین ارسال: مرتضی الهی |
|
نقش حمایت زنان در موفقیت مردان | iranboy | 0 | 1,168 |
08-06-2013 01:00 PM آخرین ارسال: iranboy |
|
تکنیک های موفقیت از دیدگاه استاد شاهین فرهنگ | بيلا بالا | 28 | 6,745 |
07-21-2013 11:07 PM آخرین ارسال: بيلا بالا |
|
تفاوت های بین آدم موفق و شکست خورده.... | mallarme | 0 | 671 |