ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

تاپیکی برای تشکر اعضا از همدیگر
زمان کنونی: 09-25-2025, 03:16 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان
نویسنده: ast0300
آخرین ارسال: توانا
پاسخ: 328
بازدید: 53480

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 37 رأی - میانگین امیتازات : 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیکی برای تشکر اعضا از همدیگر
03-04-2013, 10:57 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 03-04-2013 10:59 PM، توسط مهتاب.)
ارسال: #271
RE: تشکر از همراهان سایت
25 اسفند دیگه حتما تهرانم. Wink
جمعه دارم میرم مشهد هنوزم بلیط برگشت ندارم مریم جان اگر بلیط گیرم بیاد شنبه بر میگردم.

از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
کائنات در حال سرازیر کردن عشق و ثروت به زندگی من است.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
03-04-2013, 11:02 PM
ارسال: #272
(03-04-2013 10:56 PM)m_sh نوشته شده توسط:  مهتاب جان احتمالا یک جلسه شنبه یا یکشنبه این هفته به مناسبت تولد آقای قربانیان خواهیم داشت، البته این جلسه سوپرایزه و قراره آقای قربانیان متوجه نشه Smile

چه خوب
مریم جان معلومه که اصلا آقای قربانیان نفهمید...Yosef.gif

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
03-04-2013, 11:07 PM
ارسال: #273
SmileSmileSmileSmileSmile
من مثلا متوجه نشدم.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
03-04-2013, 11:11 PM
ارسال: #274
نه اینا که مهم نیست بقیه اطلاعات دقیق سوپرایز در پ.خ و اس ام اس برای دوستانی که می خوان بیان ارسال می شه Smile
فکر کردید من خودم آخر سکرتم

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
03-04-2013, 11:18 PM
ارسال: #275
(03-04-2013 11:11 PM)m_sh نوشته شده توسط:  نه اینا که مهم نیست بقیه اطلاعات دقیق سوپرایز در پ.خ و اس ام اس برای دوستانی که می خوان بیان ارسال می شه Smile
فکر کردید من خودم آخر سکرتم

ایول ایول
میدونستم آبجی مریم قصه ی ما خیلی زرنگ تر از این حرفاست

فقط مریم برنامه رو یه جور تنظیم کن که یکشنبه نیوفته من تا 10 شب داشنگاهم...

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
03-17-2013, 08:00 AM
ارسال: #276
تشکر از شوقی مضاعف
باور نمی کنم توانسته باشم از ساعت 22 تا 7 بامداد (حدود 9 ساعت) نه تنها بخواب نروم که مسحور و مسرور از یک حظ معنوی و خاص، کمتر مژه ای برهم زده باشم و محو مطالعه آموزش های ارزشمند این سایت واقع گردم...
از مدیر سایت و تک تک اعضای محترم و خونگرم اینجا تشکر می کنم.
حقیقت آنکه به علت پاره ای مشغولیت ها و شناخت اندکم، کمتر به اینجا آمده ام و دیشب در افسوس این کمتر آمدنهایم متحیر مانده بودم!!
همچنین عرض احترام شایسته و سپاس فراوان خدمت استاد گرامی ام جناب آقای نامی عزیز-که پیشتر ذکر خیرشان را بارها شنیده و اکنون سرمست از مطالعه اموزه هایشان، در این سکوت و ارامش دلپذیر سحرگاهی، چون عقابی پرقدرت بر فراز وسعت آبی آسمان تامل و عزت نفس در حال پروازم!!
اما براستی قابل تامل است که مطالعه دل نوشته هایی اموزنده ی شما افزون بر بار علمی و تجربی فی ذاته، سامان دهی ذهنی شنیده ها و خوانده های گذشته را نیز تسهیل می نمود و این خود شوقی مضاعف بود! (و انصافا بمصداق ویژگی یک دل نوشته، تجربیات و دانش آن از چنان صمیمیت دل و گرمی کلامی اکنده است که بر روح و ضمیر خواننده می نشیند و جان کلامتان جانی تازه را می بخشد.)
همچنین در مرور نظرات دوستان، تاکیدی از استاد عزیزم آقای قربانیان دیدم که پیشنهادی برمبنای تهیه و به اشتراک گذاری پکیج یکپارچه متون مفید سایت (سخنان استاد نامی و سایر دوستان) داشتند.
بنده در این 9 ساعت عجیب فایلی به نیت استفاده شخصی تهیه کردم که بنظر ساختار مناسبی دارد و حسب امر ایشان خوشحال میشم بتواند در اختیار دوستان نیز قرار گیرد، اما متاسفانه راهی برای ضمیمه نمودن نیافتم، سپاسگزار عزیزان خواهم بود چنانچه راهنمایی بفرمایند...

با سپاس از همه سروران10_004
03-17-2013, 11:24 AM
ارسال: #277
RE: تشکر از شوقی مضاعف
مقدمت گلباران. در رابطه با در اختیار گذاشتن پکیج ضمن نهایت تشکر از شما با ادمین عزیز و دوست داشتنی انجمن جناب مهندس کامیار کاظمی مطرح فرمائید تا راهنمائی فرمایند.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
03-18-2013, 12:31 AM
ارسال: #278
سلام خواهر عزیزم
خیلی عالی است بسیار لطف فرمودید
لطفا برای بنده ارسال فرمائید تا برای ارسال شما ضمیمه شود
unc.iran@yahoo.com
شاد و پیروز باشید که حتما لیاقتش را دارید

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

03-18-2013, 01:22 PM
ارسال: #279
درود و سپاس از همگی...
خواهش می کنم. اونشب بقدری محظوظ و سرمست شدم که به نظر خودم این کمترین خدمتی است که می توانم در جبرانش داشته باشم....
و چند توضیح کوچک:
- ساختار فایل با محوریت سخنان استاد نامی عزیز تهیه شده است.
- فایل به علت حجم بالایش در دو بخش تنظیم شده است (البته شاید بنابر تشخیص برادر ارجمندم مهندس کاظمی عزیز در خصوص حجم فایل تقسیم بندی تغییر کند...)
فایل دوم با محوریت پرسش ها و پاسخ ها هنوز کمی نیاز به مرتب سازی دارد که در اسرع وقت که فرصتش ایجاد شود با کمال اشتیاق نهایی و خدمت سروران ارسال خواهد شد...
- استفاده از بعضا عکس ها و منظره ها، استفاده از جملاتی از افراد بزرگ تاریخ که در بینابین صفحات امده است برمبنای سلیقه شخصی بنده است. البته سعی کردم تعداد آن ها را کمتر کنم تا محوریت بحث حفظ گردد. اما بنده از همه ایشان در دوران هایی از زندگی انرژی و روحیه گرفته و موفقیت امروز را مدیونشان هستم. باور نمی کنید شاید، اما قدرت و نفوذ کلام یک جمله از فرد بزرگی در دوره های خستگی و فرود، مرا بیدار و زندگی ام تغییر داده است.
مثلا وقتی مولانا با قدرت و صراحت بی نظیرش به من میگوید: بیرون ز تو نیست هرچه در عالم است/ از خود بطلب هر آنچه خواهی که توی. قدرت می گیرم و عزت نفس دوباره می یابم.
و یا سعدی بزرگ وقتی می گوید: چو زمام دولت و بخت نه به دست جهد باشد/ چه کنند اگر زبونی نکنند و زیر دستی؟ باور نمی کنین این سخن با من چه ها می کند!
- در ابتدای تهیه فایل هدفم صرفا ایجاد مجموعه ای خودمانی و شخصی برای مرورهای آینده و تلنگر در دوران غفلت یا سستی بود. عرایضم به این سبب است که هر کاستی در ساختار فایل و یا هر تفاوت در انتخاب جملات بزرگان با سلیقه دوستان می آید را به بزرگواری خودشان ببخشند. خلاصه اینکه لطفا نگاه خودمانی داشته باشید!!!! Blush
- دوستدار همه ی انجمنی های عزیز هستم و امیدوارم این مجموعه برای شما هم مفید باشد...

با سپاس/همراه جدید انجمن: زهرا 2015

بودن دیگر است و شدن دیگر...
آن که شد،
باری،
از شدن تر باز نخواهد ماند...

-شاملو-
03-18-2013, 08:26 PM
ارسال: #280
درود و سپاس.
دوستان بخش اولی که خدمت شما عرض کرده بودم (با محوریت کلیات سخنان استاد) در 4 قسمت از لینک زیر قابل دانلود است. بخش دوم که محوریت پرسش و پاسخ ها را دارد در اولین فرصت نهایی و خدمت شما تقدیم خواهد شد.

http://s2.picofile.com/file/7696306234/f...1.pdf.html
http://s2.picofile.com/file/7696312903/f...2.pdf.html
http://s1.picofile.com/file/7696320321/f...3.pdf.html
http://s2.picofile.com/file/7696327197/f...4.pdf.html

(درود و سپاس فراوان خدمت برادر ارجمندم، مهندس کاظمی عزیز.)

بودن دیگر است و شدن دیگر...
آن که شد،
باری،
از شدن تر باز نخواهد ماند...

-شاملو-
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  از دست دادن این سه دلاور(کوهنورد) داغدارمان کرد mardin-b 14 2,602 07-27-2013 11:06 PM
آخرین ارسال: mjdehghani
  امروز اول ماه مصادف است با دوشنبه...از دست ندهید mehrdad062 1 944 06-10-2013 01:04 PM
آخرین ارسال: mallarme
  لطفا برای سلامتی این کوچولو دعا کنید! mohsen k1 9 2,036 05-18-2013 01:55 AM
آخرین ارسال: Mrs.Seyedi
Heart تخته سیاهی برای دعاها و آرزوهای اعضا انجمن در شب آرزوها MARYAR 35 6,148 05-17-2013 02:18 AM
آخرین ارسال: Mrs.Seyedi
  دعا برای سلامتی پدر ومادرها مــجــیــנ 21 4,993 05-03-2013 12:19 AM
آخرین ارسال: shahram......32
  امروز روز اسم گذاشتن برای خودتون هست........... mallarme 12 2,497 04-10-2013 11:30 AM
آخرین ارسال: بابایی
  لحظه شماری برای تحویل سال 1391 خورشیدی اقاي ايـــده 21 3,876 03-20-2012 11:31 AM
آخرین ارسال: sherafati

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS