ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
تاپیکی برای تشکر اعضا از همدیگر زمان کنونی: 09-25-2025, 02:47 AM |
|||||||
|
تاپیکی برای تشکر اعضا از همدیگر
|
02-07-2013, 04:40 PM
ارسال: #201
|
|||
|
|||
RE: سپاس به عزیزان مشهد
من هم واقعا از صمیم قلب اپز دوستان مشهدی خصوصا آقای رضایی، آقا مهدی، آقا و خانوم سیدی تشکر ویژه دارم که با برنامه ریزیهاشون و زحمت بسیاری که کشیدند سفر را برای ما لذت بخش تر کردند.
من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
02-07-2013, 05:02 PM
ارسال: #202
|
|||
|
|||
دوستان عزيزم در مشهد
به همه شما افتخار ميكنم آقاي رضايي-آقا مهدي-آقاي سيدي زاده-آقاي وثوق-آقاي قاصدي-آقاي شجاعي سركار خانم مالارمه-سركار خانم سيدي زاده بسيار از مهمان نوازيتان ممنونم باشد در تهران جبران كنيم. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آسانسور
|
|||
02-07-2013, 05:19 PM
ارسال: #203
|
|||
|
|||
سلام و عرض ادب
خواهش میکنم دوستان ، شرمنده نفرمایید این کمترین کاری بود که در حق شما عزیزان انجام شد ، باشد در سفرهای بعدی جبران نماییم مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png |
|||
02-07-2013, 05:21 PM
ارسال: #204
|
|||
|
|||
سركار خانم مالارمه عزیز
آقاي رضايي باتفاق احوی گرامیشان آقا مهدي آقاي سيدي زاده باتفاق همسر محترمشان خانم سیدی عزیز آقاي وثوق آقاي شجاعي آقای نادعلی آقا عظیم عزیز با تفاق همسر گرامیشان احمد جان استاد golman عزیز صمیمانه از تک تک شما عزیزان برای مهمان نوازی بی نظیرتان سپاسگزارم. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
02-07-2013, 05:22 PM
ارسال: #205
|
|||
|
|||
بابا ما رو شرمنده نکنید، ما که کاری نکردیم، ای کاش هم شما و هم ما زمان بیشتری را در کنار هم می گذراندیم،
من تازه دوست داشتم شما عزیزان رو به خونمون دعوت کنم تا یک شب نشینی خاطره انگیز داشته باشیم، راستش من هنوز از رفتن شما عزیزانم غمگینم، ای کاش همه برای همیشه در کنار هم بودیم تا به راحتی می توانستیم حداقل هفته ای یک بار اینگونه لحظات خاطره انگیزی را بسازیم. به امید دیدار مجددتان به همین زودیها «هر قدر بیشتر بر لبی لبخند بنشانم، ثروتمندترم!» [/align] |
|||
02-07-2013, 06:45 PM
ارسال: #206
|
|||
|
|||
عزیزان مشهد
صمیمانه از تمامی محبتهایتان سپاسگزارم.دراین سفردرس عشق ودوستی ومحبت رابه من آموختید.از صمیم قلب برای همه عزیزان انجمن آرزوی سعادت وسلامت وخوشبختی رادارم.خدای راسپاسگزارم که در معیت شما بزرگواران بودم وکلمات قاصر از توصیف تشکر میباشند.بهترینها را برایتان از درگاه ایزد خواهوانم. حق یارتان باد |
|||
02-07-2013, 06:50 PM
ارسال: #207
|
|||
|
|||
سپاس فراوان به جناب مهندس کاظمی عزیز ادمین با محبت و دوست داشتنی انجمن که بنیانگذار دوستیها و جمع کردن اساتید بزرگی چون تک تک شما عزیزان شد.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
02-07-2013, 08:22 PM
ارسال: #208
|
|||
|
|||
از همه دوستان مشهدی که زحمات زیادی برای ما کشیدند سپاسگذارم
انشالله بتونیم برای تک تکتون جبران کنیم
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
02-07-2013, 08:22 PM
ارسال: #209
|
|||
|
|||
اگر می دانستم برای انجام کاری کوچک اینقدر دوستان بزرگوارنه ما را مورد لطف و تشکر خود قرار می دهند ، تمام شهر را برای استقبال و پذیرایی از دوستان بسیج می کردیم .
ما واقعاً خجالت زده شدیم که بیشتر از این نتوانستیم در خدمت دوستان باشیم و حضورتان را قدردانی کنیم ، اتفاقاتی هم که در رستوران افتاد ، ما را بیشتر شرمنده کرد . انشاءالله در سالگرد انجمن به مشهد بیایید تا بتوانیم گوشه ای از بزرگواری های شما را جبران کنیم و مراسم باشکوهی ترتیب دهیم . از همه دوستانی که با اظهار تشکر چه در این تاپیک و چه بصورت خصوصی ما را مورد لطف قرار دادند ، تشکر می کنم . موفق باشید دوستان عزیز هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
02-07-2013, 08:30 PM
ارسال: #210
|
|||
|
|||
(02-07-2013 08:22 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: اگر می دانستم برای انجام کاری کوچک اینقدر دوستان بزرگوارنه ما را مورد لطف و تشکر خود قرار می دهند ، تمام شهر را برای استقبال و پذیرایی از دوستان بسیج می کردیم . آقای رضایی همه ما به خوبی میدانیم چه زحمتی کشیدین و چقدر تلاش کردین اتفاقا گردش طرقبه بهترین و خاطره انگیز ترین برنامه بود. من شخصا به عنوان همشهری شما هم ازتون کمال تشکر را دارم و هم سپاسگزارم و هم عذرخواه که نتوانستم به دلایلی که خود میدانید کمکی مناسب باشم. دست مریضاد به صداقت و تلاشتان پاینده باشید ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
از دست دادن این سه دلاور(کوهنورد) داغدارمان کرد | mardin-b | 14 | 2,602 |
07-27-2013 11:06 PM آخرین ارسال: mjdehghani |
|
امروز اول ماه مصادف است با دوشنبه...از دست ندهید | mehrdad062 | 1 | 944 |
06-10-2013 01:04 PM آخرین ارسال: mallarme |
|
لطفا برای سلامتی این کوچولو دعا کنید! | mohsen k1 | 9 | 2,036 |
05-18-2013 01:55 AM آخرین ارسال: Mrs.Seyedi |