ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نیاز به مشورت دارم
زمان کنونی: 09-25-2025, 10:47 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: kimyya
آخرین ارسال: hamid659
پاسخ: 18
بازدید: 4599

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امیتازات : 2.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نیاز به مشورت دارم
11-26-2012, 12:24 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-26-2012 12:28 AM، توسط kimyya.)
ارسال: #1
نیاز به مشورت دارم
با سلام
قریب به یک سال است که ازدواج کردیم
همسرم داره وارد نیروی انتظامی میشه در حال حاضر در دوره نظامی به سر میبره که نهایتا تا اسفند تمام میشود
من هم دانشجو هستم و هم باید طی این چند ماه باقی مانده همچون چند ماه گذشته زندگیرو پیش ببرم
طی چند ماه گذشته مربی اموزشگاه رانندگی بودم که متاسفانه به دلیل بی انصافی مردم و ناسزاهایی که میشنیدیم و تصادفات پی در پی بابت بی مبالاتی دیگر رانندگان مجبور به عقب نشینی شدم
در حال حاضر دارم کلاس بافتنی با ماشین بافتنی رو میرم ولی در امدی ندارم و به همین دلیل به دنبال در امدم
حال سوالم اینه که ماشین بافت دیگری تهیه کنم برای منزل و عصرها کارگاهی تهیه کنم در منزل و سفارش بپذیرم ؟(با وجود اینکه هزینه خرید دستگاه را نقدا ندارم باید به نسیه تهیه کنم)
یا عصر ها اژانس مراجعه کنم و دباره برم سر خانه اول 4 سال پیش و به سرویس دهی بپردازم؟
در حال حاضر دستگاه چاپ سیلک هم در منزل دارم ولی پرینتر و ... ندارم که بتوانم کاری انجام دهم و در ضمن مگه میشه چنتا هندونه با هم برداشت
راستی سرویس مدرسه هم دارم که یکجا صرف کلاس بافتنیم میشه
سوال و مشورت بسیار است ولی دیگه روم نشد بقیه رو بپرسمConfused

اجازه بدید میپرسمBlush

دنیا به قدری بزرگ است که برای همه جا هست به جای آنکه جای دیگران را بگیرید سعی کنید جای خود را بیابید!Angel
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
11-26-2012, 12:46 AM
ارسال: #2
RE: نیاز به مشورت دارم
چرا طبق گفته امضاتوم عمل نميكنيد؟

الان فصل سرماست وبسيار استقبال ميشه از پوشاك بافت
شما اگر با دستگاه بتونيد كاركنيد وسريع وارد مرحله عملي بشين خيلي از مغازه دارها هنوز دنبال پوشاك بافت هستند بخصوص كه در اكثر نقاط ايران هنوز برف نباريده ومتقاضيان بافت بيشتر درماه هاي سرد زياد تر مي شود

راننده آژانس هم كار پر درآمدي هست ولي وقت گيرهست اگر آشنايي به مسيرهاي شهري دارين كار خوبي هست ولي بخاطر زن بودنتون شايد مشكلاتي با مسافرها داشته باشين

آموزشگاه رانندگي ديگري نيست كه برين مربي بشين؟

بازم پيشنهاد ميكنم با تمام وجود به نوشته امضاتون اعتماد كنيد وشروع كنيد

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
11-26-2012, 12:49 AM
ارسال: #3
اینجا انجمن هستش و محل پرسش و پاسخ.
در مورد چاپ سیلک هم حق با شماست.شابلون سازی و طراحی گرافیکی خودش هنر هستش و نیاز به یه پرینتر جهت پرینت بر روی کالک داره.اما اگه سفارش دارید میتونید طراحی کنید و ببرید یه دفتر فنی تا رویه کالک براش شما پرینت بگیرند و نیاز به پرینتر شخصی نداره.تا پنج سال پیش من همین کار رو میکردم.

در مورد هزینه کردن برای دستگاه من اصلا موافق نیستم.بهتره یه کارگاه پیدا کنید و موقت مشغول بشوید و یا به دنبال افرادی که بگردید که مواد اولیه تهیه میکنند و دستگاه اجاره میدهند.البته باز هم بگم اول باید سراغ نیاز سنجی بازار بروید

شماره موبایل : 09352640432

بزرگترین پایگاه مزایده آنلاین کالاهای کشاورزی
11-26-2012, 12:50 AM
ارسال: #4
سلام خدمت شما
الان چاپ سیلک بازار خوبی داره ولی در صورتی که برید دنبال مشتری و مشتری رو با قیمت مناسب جذب کنید
مطمئن باشید بازرا خوبی خواهد داشت
که برای اطلاعات بیشتر میتونید با آقای مهدی گلمحمدی مشورت کنید
----------
ولی در کل
فکر کنم از اینکه کار آموزشگاه رانندگی را به خاطر مشکلات روحی کنار گذاشتید اشتباه هست
نباید خودتون رو ضعیف نشون بدید
محکم باید جوابگوی مردم باشید و اصولی جلو برید

در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم

همیشه از او بهتر باشیم

و آن کسی نیست جز گذشته خودمان!
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
11-26-2012, 12:59 AM
ارسال: #5
سلام خانم kimyya
شما كاربر قديمي هستيد خوشحالم كه برگشتيد.
بنظر من با احتياط جلو برين يعني همون سرويس مدارس و آژانس خوبه با اين تفاوت كه با مساعد شدن شرايط زمينه براي انجام آن دو كار ديگر مساعد ميگردد.
موفق باشيد

11-26-2012, 01:11 AM
ارسال: #6
دوستِ عزیز صحبت کردن راجعب چیزهایی که شما گفتیید اسون نیست، بر شهامتتون درود. می‌دونم که اینجا دوستان که از وضع کاری مملکت آگاهی دارن میان به شما کمک می‌کنن.

چیزی که من می‌تونم بگم اینه که پست منو (شماره ۳۵) در لینک زیر راجعب دو کتاب بخون، یکی‌ از کتبا ۶۵۰۰۰ تومن و اون یکی‌ ۲۴۰۰ تومنه، امیدوارم که در حین ترجمه این کتابها مترجمِ محترم آنهارا تحریف نکرده باشه (۹۸ درصد شرط می‌بندم که کرده) ولی‌ فکر کنم اون چیزی که از کتاب در دست شما میاد بهترین ۶۵۰۰۰ و ۲۴۰۰ تومن پولی‌ هست که در عمرتون خرج کردید.

هر کتاب را باید بارها بخوند تا اینکه حفظ بشید بعدش بازم باید بخوانید بیشتر و بیشتر. این کار کتاب خوندن را در اوقاتِ فراغت انجام بدید. پیشنهاد می‌کنم که برا شروع ) نام کتاب: علمِ پولدار شدن

نویسنده: والس واتیس
را بخرید بخونید نت بردارید و قدمِ اول را در راه بهتر کردن زندگیتون بردارید. سفر ۱۰۰۰ کیلو متری از انتخاب هدف و گٔل و با اطمینانِ تموم برداشتن یک قدمِ اول شروع می‌شه

براتون دعا می‌کنم که موفق باشید

http://forum.unc-co.ir/showthread.php?ti...0#pid51750

-----------------------------------------------------------------------------------------
خدایا شکرت‌ هر چی‌ ازت خواستم بم دادی

11-26-2012, 12:37 PM
ارسال: #7
همه چیز بستگی به خود ادم داره، هیچ کسی نمیتونه خودش رو جای شما بزاره و از منظر شما به کارهای پیش رو نگاه کنه و بهترینش رو انتخاب کنه .به همین خاطر توصیه میکنم کاری که به نظر خودتون از همه بهتره و شرایطش براتون مهیا تره را انتخاب و ادامه بدین و با نو اوری تو اون کار سرامد همه بشین.
من خودم اگر جای شما بودم تو فر که تو هر خانه ای موجود هست شروع به تولید یک کلوچه یا بیسکوئیت که بسیار خوشمزه و مشتری پسند باشه را تولید و ازمایشی بین چند سوپر مارکت پخش میکردم ،اگر استقبال نمیشد که هیچ ضرری نمیکردم (خیلی ناچیز ) ولی اگر استقبال میشد به مرور یک مکان بهداشتی اجاره و دست به تولید انبوه میزدم و.....

منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
11-26-2012, 09:37 PM
ارسال: #8
(11-26-2012 12:46 AM)goldmen نوشته شده توسط:  چرا طبق گفته امضاتوم عمل نميكنيد؟

الان فصل سرماست وبسيار استقبال ميشه از پوشاك بافت
شما اگر با دستگاه بتونيد كاركنيد وسريع وارد مرحله عملي بشين خيلي از مغازه دارها هنوز دنبال پوشاك بافت هستند بخصوص كه در اكثر نقاط ايران هنوز برف نباريده ومتقاضيان بافت بيشتر درماه هاي سرد زياد تر مي شود

راننده آژانس هم كار پر درآمدي هست ولي وقت گيرهست اگر آشنايي به مسيرهاي شهري دارين كار خوبي هست ولي بخاطر زن بودنتون شايد مشكلاتي با مسافرها داشته باشين

آموزشگاه رانندگي ديگري نيست كه برين مربي بشين؟

بازم پيشنهاد ميكنم با تمام وجود به نوشته امضاتون اعتماد كنيد وشروع كنيد
منم دارم مشورت میگیرم تا جامو پیدا کنم دیگه

دنیا به قدری بزرگ است که برای همه جا هست به جای آنکه جای دیگران را بگیرید سعی کنید جای خود را بیابید!Angel
11-26-2012, 09:44 PM
ارسال: #9
(11-26-2012 12:37 PM)mir abas نوشته شده توسط:  همه چیز بستگی به خود ادم داره، هیچ کسی نمیتونه خودش رو جای شما بزاره و از منظر شما به کارهای پیش رو نگاه کنه و بهترینش رو انتخاب کنه .به همین خاطر توصیه میکنم کاری که به نظر خودتون از همه بهتره و شرایطش براتون مهیا تره را انتخاب و ادامه بدین و با نو اوری تو اون کار سرامد همه بشین.
من خودم اگر جای شما بودم تو فر که تو هر خانه ای موجود هست شروع به تولید یک کلوچه یا بیسکوئیت که بسیار خوشمزه و مشتری پسند باشه را تولید و ازمایشی بین چند سوپر مارکت پخش میکردم ،اگر استقبال نمیشد که هیچ ضرری نمیکردم (خیلی ناچیز ) ولی اگر استقبال میشد به مرور یک مکان بهداشتی اجاره و دست به تولید انبوه میزدم و.....
در حال حاضر به دنبال سریع ترین راه برای رفع نیاز هاست.اما اعتقاد دارم بعضی تنگناها به ادم انگیزه و توان میده
فعلا موقعیت کنونی داره منو برای تلاش هول میده ولی ایده شما وقت زیاد میخواد و وقت زیادی حتی برای یادگیری و اموزش میخواد تا من بتونم نو اوری داشته باشم!

11-26-2012, 10:04 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-26-2012 10:05 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #10
با سلام. و خوش آمد مجدد.
من آموزشگاه رانندگی داشتم ومسائلی که فرمودید ممکن است پیش بیاید.(مشکلات در هر شغلی هست و شکلهای مختلف دارد.)درآمد آموزشگاه نسبت به کارهای دیگر بیشتر است. ضمن ادامه این شغل می توانید یکی از پیشنهادات عزیزان را که برایت مقدور است انجام دهید.البته به شرطیکه 3 کارآموز در روز بیشتر سرویس ندهید.اگر روزانه 4ویا 5 کارآموز داشته باشید نیازی به کار دوم نخواهید داشت.موفقتر باشی.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مشورت در مورد اجاره رستوران MOBIN66 10 2,025 05-29-2025 03:02 PM
آخرین ارسال: abolfazl_qn
Smile راهنمایی برای صادرات تره بار به عراق Mohamadrt98 2 2,026 06-18-2020 12:55 PM
آخرین ارسال: oscarmaster
  به نظرتون بهترین کار برای یک خانم خانه دار که بتونه تو خونه انجام بده چیه؟ negar2 3 1,646 02-06-2020 05:46 PM
آخرین ارسال: amintatari64
  لطفا کمک کنید،نیاز فوری،راه اندازی مغازه فروش لباس زنانه MissA 2 1,462 08-15-2019 08:32 AM
آخرین ارسال: AUSTIN
  به نظرتون دوخت سیسمونی روبالشی سرویس اشپزخونه تو خونه و فروشش شدنیه؟ negar2 1 693 06-27-2019 12:23 PM
آخرین ارسال: iman_bahar
Exclamation سوال و مشورت بسیار مهم ؟! چه سایتی بزنم که درآمد بالا در ماه داشته باشد ؟ Ariya 1 657 01-25-2019 10:08 PM
آخرین ارسال: Ariya
  راهنمایی برای فردی که تازه به ایران اومده و میخواد کسب و کاری داشته باشه علیرضا ظینسون 1 1,260 09-29-2018 12:08 PM
آخرین ارسال: mojtaba007
  راه اندازی خط بازیافت لاستیک فرسوده به گازوئیل spoofoy 1 1,385 08-16-2018 01:16 AM
آخرین ارسال: nimagholizadeh
  **** پخش به سوپر مارکت ها ***** hamidirche2 16 6,431 06-23-2018 01:56 PM
آخرین ارسال: mahdir938
  مشورت و راهنمایی behnam44 1 830 05-05-2018 05:42 PM
آخرین ارسال: behnam44
  نیاز به کمک و مشاوره برای باز کردن مغازه arman66 7 6,689 12-24-2017 10:41 PM
آخرین ارسال: علی عزت نژاد
  نیاز مبرم به وام 1.5 میلیاردی nehzat 0 651 09-14-2017 12:47 AM
آخرین ارسال: nehzat
  حتما نیاز دارید با من آشنا بشید! معلول پر درامد! mahan99 29 5,957 09-03-2017 08:51 PM
آخرین ارسال: مهندس روح الله زاهد
  درامدی به وسعت ایران ehsan1395 2 767 08-13-2017 09:16 AM
آخرین ارسال: ehsan1395
  به نظراتتون خیلی نیاز دارم ممنون esteran 4 1,201 06-13-2017 01:22 PM
آخرین ارسال: tiktaks
Thumbs Down هدفها و برنامه های یه شخص تازه شروع به کار... Fela.Want 161 27,887 06-12-2017 11:13 AM
آخرین ارسال: Fela.Want
  من شغل اینترنتی با درامد مناسب دارم اما دنبال محل کار می گردم... PARTOTELECOM 1 1,220 04-13-2017 10:48 PM
آخرین ارسال: امیر Amir
  قصد خرید مغازه 14 متری دارم ss_gg600 0 1,127 02-27-2017 04:35 PM
آخرین ارسال: ss_gg600
  نیاز به سرمایه گذار rahim-edison 1 1,674 01-04-2017 11:24 PM
آخرین ارسال: معتمدی
  دوغ و کره محلی دارم چکارکنم hastia67 5 1,589 11-08-2016 10:39 AM
آخرین ارسال: ehsan1395

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS