نیاز به مشورت دارم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: نیاز به مشورت دارم (/showthread.php?tid=5562) صفحه ها: 1 2 |
نیاز به مشورت دارم - kimyya - 11-26-2012 12:24 AM با سلام قریب به یک سال است که ازدواج کردیم همسرم داره وارد نیروی انتظامی میشه در حال حاضر در دوره نظامی به سر میبره که نهایتا تا اسفند تمام میشود من هم دانشجو هستم و هم باید طی این چند ماه باقی مانده همچون چند ماه گذشته زندگیرو پیش ببرم طی چند ماه گذشته مربی اموزشگاه رانندگی بودم که متاسفانه به دلیل بی انصافی مردم و ناسزاهایی که میشنیدیم و تصادفات پی در پی بابت بی مبالاتی دیگر رانندگان مجبور به عقب نشینی شدم در حال حاضر دارم کلاس بافتنی با ماشین بافتنی رو میرم ولی در امدی ندارم و به همین دلیل به دنبال در امدم حال سوالم اینه که ماشین بافت دیگری تهیه کنم برای منزل و عصرها کارگاهی تهیه کنم در منزل و سفارش بپذیرم ؟(با وجود اینکه هزینه خرید دستگاه را نقدا ندارم باید به نسیه تهیه کنم) یا عصر ها اژانس مراجعه کنم و دباره برم سر خانه اول 4 سال پیش و به سرویس دهی بپردازم؟ در حال حاضر دستگاه چاپ سیلک هم در منزل دارم ولی پرینتر و ... ندارم که بتوانم کاری انجام دهم و در ضمن مگه میشه چنتا هندونه با هم برداشت راستی سرویس مدرسه هم دارم که یکجا صرف کلاس بافتنیم میشه سوال و مشورت بسیار است ولی دیگه روم نشد بقیه رو بپرسم ![]() اجازه بدید میپرسم ![]() RE: نیاز به مشورت دارم - goldmen - 11-26-2012 12:46 AM چرا طبق گفته امضاتوم عمل نميكنيد؟ الان فصل سرماست وبسيار استقبال ميشه از پوشاك بافت شما اگر با دستگاه بتونيد كاركنيد وسريع وارد مرحله عملي بشين خيلي از مغازه دارها هنوز دنبال پوشاك بافت هستند بخصوص كه در اكثر نقاط ايران هنوز برف نباريده ومتقاضيان بافت بيشتر درماه هاي سرد زياد تر مي شود راننده آژانس هم كار پر درآمدي هست ولي وقت گيرهست اگر آشنايي به مسيرهاي شهري دارين كار خوبي هست ولي بخاطر زن بودنتون شايد مشكلاتي با مسافرها داشته باشين آموزشگاه رانندگي ديگري نيست كه برين مربي بشين؟ بازم پيشنهاد ميكنم با تمام وجود به نوشته امضاتون اعتماد كنيد وشروع كنيد RE: نیاز به مشورت دارم - هومان هرمزدی - 11-26-2012 12:49 AM اینجا انجمن هستش و محل پرسش و پاسخ. در مورد چاپ سیلک هم حق با شماست.شابلون سازی و طراحی گرافیکی خودش هنر هستش و نیاز به یه پرینتر جهت پرینت بر روی کالک داره.اما اگه سفارش دارید میتونید طراحی کنید و ببرید یه دفتر فنی تا رویه کالک براش شما پرینت بگیرند و نیاز به پرینتر شخصی نداره.تا پنج سال پیش من همین کار رو میکردم. در مورد هزینه کردن برای دستگاه من اصلا موافق نیستم.بهتره یه کارگاه پیدا کنید و موقت مشغول بشوید و یا به دنبال افرادی که بگردید که مواد اولیه تهیه میکنند و دستگاه اجاره میدهند.البته باز هم بگم اول باید سراغ نیاز سنجی بازار بروید RE: نیاز به مشورت دارم - mohammadshamosi - 11-26-2012 12:50 AM سلام خدمت شما الان چاپ سیلک بازار خوبی داره ولی در صورتی که برید دنبال مشتری و مشتری رو با قیمت مناسب جذب کنید مطمئن باشید بازرا خوبی خواهد داشت که برای اطلاعات بیشتر میتونید با آقای مهدی گلمحمدی مشورت کنید ---------- ولی در کل فکر کنم از اینکه کار آموزشگاه رانندگی را به خاطر مشکلات روحی کنار گذاشتید اشتباه هست نباید خودتون رو ضعیف نشون بدید محکم باید جوابگوی مردم باشید و اصولی جلو برید RE: نیاز به مشورت دارم - P@RSA - 11-26-2012 12:59 AM سلام خانم kimyya شما كاربر قديمي هستيد خوشحالم كه برگشتيد. بنظر من با احتياط جلو برين يعني همون سرويس مدارس و آژانس خوبه با اين تفاوت كه با مساعد شدن شرايط زمينه براي انجام آن دو كار ديگر مساعد ميگردد. موفق باشيد RE: نیاز به مشورت دارم - Peanut - 11-26-2012 01:11 AM دوستِ عزیز صحبت کردن راجعب چیزهایی که شما گفتیید اسون نیست، بر شهامتتون درود. میدونم که اینجا دوستان که از وضع کاری مملکت آگاهی دارن میان به شما کمک میکنن. چیزی که من میتونم بگم اینه که پست منو (شماره ۳۵) در لینک زیر راجعب دو کتاب بخون، یکی از کتبا ۶۵۰۰۰ تومن و اون یکی ۲۴۰۰ تومنه، امیدوارم که در حین ترجمه این کتابها مترجمِ محترم آنهارا تحریف نکرده باشه (۹۸ درصد شرط میبندم که کرده) ولی فکر کنم اون چیزی که از کتاب در دست شما میاد بهترین ۶۵۰۰۰ و ۲۴۰۰ تومن پولی هست که در عمرتون خرج کردید. هر کتاب را باید بارها بخوند تا اینکه حفظ بشید بعدش بازم باید بخوانید بیشتر و بیشتر. این کار کتاب خوندن را در اوقاتِ فراغت انجام بدید. پیشنهاد میکنم که برا شروع ) نام کتاب: علمِ پولدار شدن نویسنده: والس واتیس را بخرید بخونید نت بردارید و قدمِ اول را در راه بهتر کردن زندگیتون بردارید. سفر ۱۰۰۰ کیلو متری از انتخاب هدف و گٔل و با اطمینانِ تموم برداشتن یک قدمِ اول شروع میشه براتون دعا میکنم که موفق باشید http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=3387&pid=51750#pid51750 RE: نیاز به مشورت دارم - mir abbas - 11-26-2012 12:37 PM همه چیز بستگی به خود ادم داره، هیچ کسی نمیتونه خودش رو جای شما بزاره و از منظر شما به کارهای پیش رو نگاه کنه و بهترینش رو انتخاب کنه .به همین خاطر توصیه میکنم کاری که به نظر خودتون از همه بهتره و شرایطش براتون مهیا تره را انتخاب و ادامه بدین و با نو اوری تو اون کار سرامد همه بشین. من خودم اگر جای شما بودم تو فر که تو هر خانه ای موجود هست شروع به تولید یک کلوچه یا بیسکوئیت که بسیار خوشمزه و مشتری پسند باشه را تولید و ازمایشی بین چند سوپر مارکت پخش میکردم ،اگر استقبال نمیشد که هیچ ضرری نمیکردم (خیلی ناچیز ) ولی اگر استقبال میشد به مرور یک مکان بهداشتی اجاره و دست به تولید انبوه میزدم و..... RE: نیاز به مشورت دارم - kimyya - 11-26-2012 09:37 PM (11-26-2012 12:46 AM)goldmen نوشته شده توسط: چرا طبق گفته امضاتوم عمل نميكنيد؟منم دارم مشورت میگیرم تا جامو پیدا کنم دیگه RE: نیاز به مشورت دارم - kimyya - 11-26-2012 09:44 PM (11-26-2012 12:37 PM)mir abas نوشته شده توسط: همه چیز بستگی به خود ادم داره، هیچ کسی نمیتونه خودش رو جای شما بزاره و از منظر شما به کارهای پیش رو نگاه کنه و بهترینش رو انتخاب کنه .به همین خاطر توصیه میکنم کاری که به نظر خودتون از همه بهتره و شرایطش براتون مهیا تره را انتخاب و ادامه بدین و با نو اوری تو اون کار سرامد همه بشین.در حال حاضر به دنبال سریع ترین راه برای رفع نیاز هاست.اما اعتقاد دارم بعضی تنگناها به ادم انگیزه و توان میده فعلا موقعیت کنونی داره منو برای تلاش هول میده ولی ایده شما وقت زیاد میخواد و وقت زیادی حتی برای یادگیری و اموزش میخواد تا من بتونم نو اوری داشته باشم! RE: نیاز به مشورت دارم - jahanagahi - 11-26-2012 10:04 PM با سلام. و خوش آمد مجدد. من آموزشگاه رانندگی داشتم ومسائلی که فرمودید ممکن است پیش بیاید.(مشکلات در هر شغلی هست و شکلهای مختلف دارد.)درآمد آموزشگاه نسبت به کارهای دیگر بیشتر است. ضمن ادامه این شغل می توانید یکی از پیشنهادات عزیزان را که برایت مقدور است انجام دهید.البته به شرطیکه 3 کارآموز در روز بیشتر سرویس ندهید.اگر روزانه 4ویا 5 کارآموز داشته باشید نیازی به کار دوم نخواهید داشت.موفقتر باشی. |