ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


مشورت در مورد اجاره رستوران
زمان کنونی: 04-28-2024, 03:01 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: MOBIN66
آخرین ارسال: alizf
پاسخ: 10
بازدید: 1622

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشورت در مورد اجاره رستوران
01-08-2016, 01:12 AM
ارسال: #1
مشورت در مورد اجاره رستوران
دوستان نازنین سلام

می خوام ازتون مشورت بگیرم . از دوستانی که تجربه دارند و یا صاحب نظر هستن تقاضای راهنمایی دارم

تو شهر ما رستورانی هست با موقعیت عالی و دیزاین تقریبا خوب
یکی دو سال هست که خالیه و به خاطر اجاره زیاد محل کسی نخواسته اونجا رو

اما الان مالک حاضر شده مبلغ نا معقول رو کم تر کنه طوری که معقولانه به نظر برسه
این رستوران طبقه 6 یه مجتمع تجاری بزرگ تو شهرمون هست

شهر ما تو یکی از استان های غربی هست که تو تعطیلات مسافر های خوب و زیادی میان اینجا
اینجا تقریبا 200 هزار نفر جمعیتشه

خوب این از توضیح در مورد مکان رستوران و شهر

رستوران همه چی داره از تجهیزات و میز و صندلی و ظروف همه چی تکمیل و بهترین چیز رو داره
کم و کسری نداره خلاصه

حالا بنده می خوام این رستوران رو اجاره کنم
ایده های زیادی دارم برای سرپا کردنش
از کیفیت خوب و قیمت منطقی گرفته تا منو های متنوع و موسیقی زنده و غیره

خوب من مشورت زیاد گرفتم در مورد این قضیه . نظر های مثبت و منفی زیادی گرفتم
درسته تجربه این کار رو ندارم اما خوب پشتکار خفنی برای کار دارم و خیلی زود با محیط کنار میام و پیشرفت می کنم

دوستان چه نظری دارین ؟
پیشنهادتون چیه برای سرپا کردن این رستوران ؟
ایده هاتون چیه ؟
به نظرتون کار درستیه اجاره این مکان ؟

هر چی به ذهنتون می رسه که می تونه کمک کنه بگین لطفا
هر چی

ممنونم دوستای میلیاردر من
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-08-2016, 03:14 AM
ارسال: #2
RE: مشورت در مورد اجاره رستوران
سلام دوست عزیز

من خودم رستوران داشتم و بهت پیشنهاد میکنم که بدون تجربه وارد اینکار نشی چون کار پرریسک و سختی هستش.
حتی اگه غدای خوبی هم بخوای به مشتریات بدی بازم فقط 20 درصد کار رستوران رو خوب انجام دادی.رستوران کلا پارامتراش زیاد هستش که باید خیلی خیلی خوب رعایت بشن تا جذب مشتری بشه
بعد باید کاملا از محیط و مشتریات اطلاعات داشته باشی

حالا بحث اجاره رو میگم
رستوران حداقل 6 تا 1 سال و حتی 2 سال طول میکشه تا جا بیفته و به قول معروف باید خاکشو بخوری
وبه نظر من اصلا اجاره یه رستورانی که تازه میخواد شروع به کار بکنه کار درستی نیست مگه اینکه رهنش کنی چون هزینه اجاره رو اگه بخوای خیلی خوش بینانه نگاه کنی 6 ماه باید از جیب بدی بعد 6 ماه تازه میشه یر به یر یعنی سودی برات نمیمونه بعد از 7 یا 8 ماه تازه میتونی سود کنی
رستورانی که یک بار بسته شده باشه دید مشتریاش نسبت به خودش رو خراب کرده حتی اگه یک ماه هم باشه

سود غدا نصف به نصف باید در نظر بگبری البته سود خالصت نمیشه مثلا اگه 3تومن پول موادت میشه باید 6 تومن بفروشی که 2 تومنش میره پایه کارگرات و موارد دیگه و 1 تومن برای خودت میمونه که تا میتونی باید قیمت هارو بیاری پایین که مشتری جذب کنی به شرط اینکه کیفیت غذا رو نیاری پایین و حتی باید از رقبات هم بالاتر باشه.
باید سعی کنی مشتری رو بکشونی داخل سالن چون اگه سالنت شلوغ باشه اعتماد مشتریات بالا میره دو هزینه های مربوط به پیک و ارسالت کم میشه .

من خودم رستورانم رو اجاره دادم چون کاری هستش که تعطیلی نداری و باید 24 ساعت بالای سر کارگرات باشی و نظارت زیادی رو میطلبه.
ترجیحا شریک خوب گیر بیاری خیلی خوب و بهتر کار کنی.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: MOBIN66
01-08-2016, 07:55 PM
ارسال: #3
RE: مشورت در مورد اجاره رستوران
علی نازنین ممنونم از توضیحاتت

پشتکار واسه انجام کار رو دارم و به این شغل خیلی علاقه دارم
درسته رستوران بسته بوده و شاید ذهنیت خوبی برای مشتری ها نمونده باشه اما دقیقا بهترین جای شهر قرار داره . دقیقا مرکز شهر
محیطش بهتر از رستوران های دیگه هستیش تقریبا
من یه فرصت خیلی خوب دارم
تعطیلات عید اینجا خیلی شلوغ میشه و نزدیکترین و بهترین رستوران به بازار همین هست . ( یعنی یه سود قلمبه تو عید ) به همین دلیل وقتی شلوغ بشه دوباره مردم هم دوباره بهش روی میارن
محیطش برای برگذاری مراسم های کوچیک و خانوادگی هم خوبه و رو این مورد هم می خوام مانور بدم
فکر کنم همین یکی دو ماه قبل از عید دخل و خرجش برابر باشه و از عید به بعد به سود برسه
ترجیحا نمی خوام شریکی کار کنم و می خوام خودم تنها باشم مدیریت کنم اینجوری خیلی راحت ترم
من 28 سالمه انرژی خوبی برای کار دارم ( چهار ساله بوتیک مانتو دارم و 6 ساله کار اصلیم مدیریت سرور های اینترنتی هستش ) به همین دلیل روابط زیادی با مردم داشتم و روابط عمومی خیلی خوبی دارم و اوایل کار خودم گارسون هم می شم که با برخورد مناسب باعث جذب مشتری هم بشم

ایده های درشت و کوچیک زیاد دارم براش

بنظرت چه نکاتی رو رعایت کنم که زود تر به نتیجه برسم و باعث بشه موفق بشم
؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-09-2016, 01:36 AM
ارسال: #4
RE: مشورت در مورد اجاره رستوران
(01-08-2016 07:55 PM)MOBIN66 نوشته شده توسط:  علی نازنین ممنونم از توضیحاتت

پشتکار واسه انجام کار رو دارم و به این شغل خیلی علاقه دارم
درسته رستوران بسته بوده و شاید ذهنیت خوبی برای مشتری ها نمونده باشه اما دقیقا بهترین جای شهر قرار داره . دقیقا مرکز شهر
محیطش بهتر از رستوران های دیگه هستیش تقریبا
من یه فرصت خیلی خوب دارم
تعطیلات عید اینجا خیلی شلوغ میشه و نزدیکترین و بهترین رستوران به بازار همین هست . ( یعنی یه سود قلمبه تو عید ) به همین دلیل وقتی شلوغ بشه دوباره مردم هم دوباره بهش روی میارن
محیطش برای برگذاری مراسم های کوچیک و خانوادگی هم خوبه و رو این مورد هم می خوام مانور بدم
فکر کنم همین یکی دو ماه قبل از عید دخل و خرجش برابر باشه و از عید به بعد به سود برسه
ترجیحا نمی خوام شریکی کار کنم و می خوام خودم تنها باشم مدیریت کنم اینجوری خیلی راحت ترم
من 28 سالمه انرژی خوبی برای کار دارم ( چهار ساله بوتیک مانتو دارم و 6 ساله کار اصلیم مدیریت سرور های اینترنتی هستش ) به همین دلیل روابط زیادی با مردم داشتم و روابط عمومی خیلی خوبی دارم و اوایل کار خودم گارسون هم می شم که با برخورد مناسب باعث جذب مشتری هم بشم

ایده های درشت و کوچیک زیاد دارم براش

بنظرت چه نکاتی رو رعایت کنم که زود تر به نتیجه برسم و باعث بشه موفق بشم
؟
چه جالب من رستوران رو تعطیل کردم و میخوام برم تو کار لباس و شما بالعکس

یه نکته ای که الان به نظرم رسید اگه تونستی با صاحب ملک صحبت کن و ازش بخواه که بهت یه فرصت 3 یا 5 ماه بده که اگه دیدی مشتری خورش مناسب نیست متحمل ضرر نشی و تا میتونی سعی کن رهن کنی.چون اینجوری هم دستت بازتر میشه توکار و هم ناراحت اجاره سر برج نیستی

و مهمتر از همه کارکنات هستن که باید از الان روش کار کنی و کسانی رو بیاری تو کار که وسط کار اذیتت نکنن و به قول معروف تو کار لنگت نذارن
و حتما سعی کنی اشپزی رو خودت کم کم یاد بگیری واینم یادت باشه تو کار رستوران باید اماده هر چیزی باشی یک روز کارگرت نمیاد یک روز بهداشت گیر میده و... کلا باید بتونی با اینجور چیزا کنار بیای امادگیشو داشته باشی
مثلا باید چندتا اشپز سراغ داشته باشی که مثلا اگه اشپزت صبح نیومد بلافاصله زنگ بزنی یکی بیاد کمکی یا پیکت.

به نظر من اصلا رو سود فعلا حساب نکن تازه بری تو کار میفهمی چه چیزی نیاز داری و چی کار باید بکنی وچی احتیاج داری

گارسون شدن که اصلا چیز بدی نیست من خودم دستشویی هارو میرفتم میشستم چون کلا ادم وسواسی هستم و کار هیچکس رو جز خودم تو تمیزی قبول نداشتم و اینم بگم بعید میدونم کسی مدیریت رستوران کرده باشه و این کارهارو نکنه چون رستوران هر روز مشتری جدید داری و هر روز هم باید مد نظرت باشه که مشتری هارو جذب کنی و یه خاطره خوب باشه براشون.

حواست به خریدهات بشه و سعی کن مواد تازه بگیری من خودم صبح ها کارگرم رو میفرستادم تره بار و به کارگرش اونجا انعام میدادم و بهش میسپردم که مواد تازه برام بزاره کنار
موادت رو هم همیشه به اندازه بگیر چون خرابی داره و ضرر میکنی مخصوصا گوشت و مرغ و کاهوو...

بازم اگه چیزی به ذهنم برسه میام میگم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: MOBIN66
01-09-2016, 01:44 AM
ارسال: #5
RE: مشورت در مورد اجاره رستوران
متاسفانه با رهن قبول نمی کنن

برای خرید مواد تازه هم مشکلی ندارم کار اسونیه

در مورد کارگر ها همیشه این نگرانی وجود داره و باید جایگزین داشته باشم و البته تضمین هایی ازشون می گیرم . مثلا حقوقشون رو 10 روز دیرتر می دم تا همیشه 10 روز بهشون بدهکار باشم .
سر اشپز خوب و حرفه ای می خوام اینجا خیلی کمه باید از جا های دیگه بگیرم

در مورد میزان دستمزد پرسنل نظر بده لطفا . چقدری باید باشه

ظرفیت رستوران 130 نفر می تونه برسه . چند نفر می خوام و حقوق هاشون جطوری باید باشه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-09-2016, 02:07 AM
ارسال: #6
RE: مشورت در مورد اجاره رستوران
(01-09-2016 01:44 AM)MOBIN66 نوشته شده توسط:  متاسفانه با رهن قبول نمی کنن

برای خرید مواد تازه هم مشکلی ندارم کار اسونیه

در مورد کارگر ها همیشه این نگرانی وجود داره و باید جایگزین داشته باشم و البته تضمین هایی ازشون می گیرم . مثلا حقوقشون رو 10 روز دیرتر می دم تا همیشه 10 روز بهشون بدهکار باشم .
سر اشپز خوب و حرفه ای می خوام اینجا خیلی کمه باید از جا های دیگه بگیرم

در مورد میزان دستمزد پرسنل نظر بده لطفا . چقدری باید باشه

ظرفیت رستوران 130 نفر می تونه برسه . چند نفر می خوام و حقوق هاشون جطوری باید باشه
ببین برای اشپز دیگه باید بالای 1500 رو در نظر بگیری البته این الان حقوق کف یه اشپز معمولی هست که یک شیفت کار میکنه دو شیفت دیگه کمتر از 2200 در نظر نگیر ولی یه اشپز خوب دیگه کمتر از 2500 نیستش
من خودم فقط ناهاربازار داشتم که بهش 1800 میدادم و واقعا کارش خوب بود و الان هم به خودش اجاره دادم
پیک های ما اونجا چون مسیرهامون دور بود و بیشتر کارمون هم بیرون بر بود 600 میدادیم ولی الان اگه اشتباه نکنم داخل شهر کمتر 800 نیست دو شیفتش که اونم 50 تومن بیشتر یا کمتر هستش.
گارسون هم یه گارسون خوب کمتر 800 نیست من خودم 2 تا داشتم که بهشون ماهی 800 میدادم البته خودم هم در کنارشون کمک میکردم

یه کمک اشپز هم داشتم که ماهی بهش 100 تومن میدادم.

این نرخ هایی که دادم مال 6 ماه پیش هستش.

یه چیزی رو با کارکنات همون اول کار طی کن بهشون بگون که توی رستوران هرکاری ازشون خواستی باید انجام بدن منظورم اینه که مثلا اگه به کمک اشپزت گفتی غذا رو ببر سر میز نگه وظیفه من نیست وظیفه گارسونو از این حرفها یعنی یه جورایی همه باید بهم کمک کنن و این نباشه که هر کی برای خودش یه سازی بزنه
مدیریت رو کارکنات خیلی مهمه و از همه مهمتر روابطشون با مشتری
من همیشه بهشون میگفتم که حقوقتون رو من نمیدم من فقط پول و از مشتری میگیرم و به شما میدم پس حواستون به مشتری باشه

من سالنم 40 نفر بود و با 2 تا گارسون و کمک خودم جمعش میکردم.وبیشتر کارم بیرون بر بود.ولی مشتری بیاد تو سالن خیلی دردسرش کمتره و سودش بیشتره

فکر میکنم روزنامه اگهی کنی خیلی مناسب باشه و تاجایی که میتونه اشپز سالم و اینکه نزدیک به محدوده خودت رو بیار و سعی کن گارسون ها و بقیه عوامل رو از دوست اشنا بیاری خیلی بهتر هستش تا غریبه مخصوصا تو این کار که نیاز به دلسوز داری
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: MOBIN66
01-09-2016, 02:43 PM
ارسال: #7
RE: مشورت در مورد اجاره رستوران
علی جان من یه شهر مرزی هستم اینجا روزنامه ای انچنان نداره . اما برای تبلیغاتش کلی ایده خوب دارم و از این بابت مشکل ندارم
در مورد سر آشپز هم خودم 2500 در نظر گرفتم به شرطی که کارش خوب باشه هم غذای ایرانی بلد باشه هم فرنگی و سلیقه تو سالاد و سوپ هم داشته باشه
اینجا 2500 پول خوبیه چون با 5 میلیون ماهی 300 می تونه خونه خوبی گیر بیاره رفت و امدشم نزدیک و راحته میصرفه
کمک اشپز ماهی 100 ؟ یا یک میلیون ؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-09-2016, 11:05 PM
ارسال: #8
RE: مشورت در مورد اجاره رستوران
(01-09-2016 02:43 PM)MOBIN66 نوشته شده توسط:  علی جان من یه شهر مرزی هستم اینجا روزنامه ای انچنان نداره . اما برای تبلیغاتش کلی ایده خوب دارم و از این بابت مشکل ندارم
در مورد سر آشپز هم خودم 2500 در نظر گرفتم به شرطی که کارش خوب باشه هم غذای ایرانی بلد باشه هم فرنگی و سلیقه تو سالاد و سوپ هم داشته باشه
اینجا 2500 پول خوبیه چون با 5 میلیون ماهی 300 می تونه خونه خوبی گیر بیاره رفت و امدشم نزدیک و راحته میصرفه
کمک اشپز ماهی 100 ؟ یا یک میلیون ؟
اره منظورم یک میلیون بود
میتونی برگه چاپ کنی و تو جاهای پر رفت و امد بزنی که تو دید باشه

ببین اگه سرت شلوغ بشه به امید خدا و بخوای چند مدل سالاد بزنی باید سالادزن جدا بگیری چون اشپز نمیتونه تمرکزش رو چندتا چیز بزاره و سریع خسته میشه
ولی اگه یه مدل یا دو مدل سالاد فصل بدی زیاد مهم نیست که اینها همه به مشتریات بستگی داره که چجور پول بدن بابت غذا

من خودم دو مدل سالاد داشتم یکی فصل یکی شیرازی
ماست هم سه مدل داشتم ماست وخیار ماست موسیر و ماست ساده
نوشیدنی هم هر چی تنوع بیشتر باشه بهتره
زیتون و ترشی هم که بحثش جداست حتما باید بزاری
همه اینها رو هم خودم فله ای میگرفتم و بسته بندی میکردیم به جز نوشابه ها


سوپ هم برای زمستون خیلی خوبه من خودم تو زمستون مرغ کامل میگرفتم . پاک میکردم و از گردنش سوپ گردن میزاشتم و خداییش هم مشتری هم رازی بودن هم تاثیر خوبی داشت

یه چیزی که هست همیشه کارهای رستورانت رو تو تبلیغات بزرگنمایی کن و اینکه سر در رستوران باید بزنی که اینجا چه چیزهایی داره و از همه مهمتر باید تفاوتهات رو با رستورانهای دیگه جلوی رستورانت تبلیغ کنی
جلوی رستوران همیشه باید تمیز باشه و خوشگل
من خودم هم خیلی قشنگ چراغونی کرده بودم تابلوهای قشنگی گذاشته بودم
واینکه یه حوض گذاشته بودم که بیست و چهارری ابپاشی میکردم جلوی درب رستوران رو
و یک سماور ابجوش که مردم رایگان فلاکس هاشون رو پر کنن

یه کاره دیگه ای هم که من انجام میدادم و رقیب هامون نمیکردن ته چین رایگان میزاشتم که اندازه کف دست بود که خدایی هم خیلی رازی بودن و خاطرخواه داشت

یه کاری که من برای رستورانم اون اوایل کردم و خیلی هم به نفع من شد که باعث شد از روز اول ما 100 تا غذا بدیم این بود که قبل از رستوران تبلیفات کردم برای روز اول هفته به مناسب افتتاحیه غذای رایگان میدیم و حدود 800 تا غذا پخت کردیم و دادیم به مردم رایگان با تراکت منوی غذامون(اصلا یک فامیل هم دعوت نکردم فقط به مردم دادم و اون روز جلو در مغازه صف کشیده بودن خیلی جمعیت بود و همه هم میگفتن عجب غدایی دادی)
و خداییش هم تو اون غذا هیچی کم نذاشتم(کلا هزینه تبلیغاتم رو اوردم پایین)

برنج ایرانی یادت نره
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-09-2016, 11:50 PM
ارسال: #9
RE: مشورت در مورد اجاره رستوران
مرسییی علی
شمارتو برام پیام خصوصی کن که اگه کار رو شروع کردم بیشتر ازت مشورت بگیرم داداش

چیز هایی که گفتی تقریبا همش رو به عنوان ایده تو ذهنم داشتم . از اینکه روز افتتاحیه غذای رایگان بدم و ...

رستورانی که می خوام بگیرم جلوی در نداره که چراعونی کنم یا تابلو بزرگ بزنم
این رستوران طبقه 5 یک مجتمع تجاری بزرگ هست که اسانسور مخصوص خودشو داره
اما طبقه همکف یه جاهایی واسه نصب بنر تبلیغاتی هست

راستی برنج ایرونی کدوم رو بگیرم هم کیفیت مناسب باشه هم قیمت به صرفه باشه پچون اصلا نمی خوام برنج هندی بدم
در مورد ته چین هم ایده خوبیه . خیلی هم خوب
اما این ایده رو هم داشتم به همه مشتری ها بعد از ورود و انتخاب میز یک لیوان شربت و یه چیز کوچولو به رایگان بدم برای ( حالا نمی دونم چی باشه )

سوپ گردن خوبه ؟ یعنی دیگه مرغ نمی ریختی توش فقط گردنش ؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-10-2016, 03:31 AM
ارسال: #10
RE: مشورت در مورد اجاره رستوران
(01-09-2016 11:50 PM)MOBIN66 نوشته شده توسط:  مرسییی علی
شمارتو برام پیام خصوصی کن که اگه کار رو شروع کردم بیشتر ازت مشورت بگیرم داداش

چیز هایی که گفتی تقریبا همش رو به عنوان ایده تو ذهنم داشتم . از اینکه روز افتتاحیه غذای رایگان بدم و ...

رستورانی که می خوام بگیرم جلوی در نداره که چراعونی کنم یا تابلو بزرگ بزنم
این رستوران طبقه 5 یک مجتمع تجاری بزرگ هست که اسانسور مخصوص خودشو داره
اما طبقه همکف یه جاهایی واسه نصب بنر تبلیغاتی هست

راستی برنج ایرونی کدوم رو بگیرم هم کیفیت مناسب باشه هم قیمت به صرفه باشه پچون اصلا نمی خوام برنج هندی بدم
در مورد ته چین هم ایده خوبیه . خیلی هم خوب
اما این ایده رو هم داشتم به همه مشتری ها بعد از ورود و انتخاب میز یک لیوان شربت و یه چیز کوچولو به رایگان بدم برای ( حالا نمی دونم چی باشه )

سوپ گردن خوبه ؟ یعنی دیگه مرغ نمی ریختی توش فقط گردنش ؟
ببین یه نکته ای هم برای دیزاین سالنت میگم
ببین با چه قشری طرف هستی دیزاینت رو مطابق با اون کامل کن
مثلا من خودم بیشتر با قشر کاسب و مسافر و راننده طرف بودم چون اونجا شهرک صنغتی بود اطرافم و از طرفی هم ما نبش خیابان اصلی بودیم مسافر و راننده زیاد داشتیم
بعد اول یه سالن کوچیک داشتم بعد اومدم یه حیاط تقریبا 60 متری رو میز و تخت حالت سنتی تزیین کردم که واقعا خوشگل شد و مشتری یا راننده ها واقعا لذت میبردن از فضاش
تاثیر خوبی هم رو فروشمون گداشت
ما تا اون موقع نمیخواستیم اصلا سالنی داشته باشیم و نیتمون فقط بیرون بر بود ولی بعدش واقعا خوب شد و پشیمون بودم چرا اینکار رو زودتر انجام نداده بودم

ببین دو نوع برنج ایرانی رستورانی ها مصرف میکنن یکی برنج هاشمی که پختش تپل هست به قول معروف یعنی باد میکنه برنج یکی هم برنج طارم هستش که قد میکشه
من خودم طارم فریدونکنار استفاده میکردم کیلو 7500 میخریدم
میتونی قاطی بزنی که زیاد از نظر من جالب نمیشه البته باید از اشپزت بپرسی که ببینی اون کدوم رو بهتر در میاره

ببین به نظر من میتونی ادامس موزی بدی بعد از صرف غداشون که اونم بهتر هستش همراه با قاشق و چنگال و خلال داخل سلفون بسته بندی کنی.
اگه چیزی میخوای بدی که همیشه مشتری به یادت باشه بهتر هست تقویم تو جیبی(اندازه سه تا کارت ویزیت) یا خودکار تبلیغاتی بدی بهشون
ولی عمدتا کاری رو انجام بده که بتونی تا اخرش انجام بدی و دید مشتری رو خراب نکنی

اره فقط گردن مرغ رو میریختم مثل سوپ جو
من یه کاری که میکردم ترشی کلم رایگانم برای غذاهای کبابی میزاشتم که مشتری ها واقعا معتادش میشدن

بعد منوی غذات رو زیاد نکن که نتونی از پسش بر بیای سعی کن تمرکزت روی غذاهایی باشه که مشتریش بیشره
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: MOBIN66
ارسال پاسخ 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مشاوره و راهنمایی در مورد طلا فروشی mseyfzadeh 4 19,004 11-03-2023 02:09 PM
آخرین ارسال: sansigold
  راهنمایی در مورد خرید عمده لباس زنانه برای مغازه pooga 11 20,586 09-26-2022 12:15 PM
آخرین ارسال: mohammad1112
  راهنمایی در مورد فروش عمده مواد غذایی خارجی mjpt1 17 28,928 06-17-2020 01:05 PM
آخرین ارسال: sherwin
  درخواست ایده برای شروع شغل در مغازه داخل پاساژ mahdi_ctr 1 7,612 02-06-2020 05:42 PM
آخرین ارسال: amintatari64
  راهنمايي در مورد پخش كيك و كلوچه و تنقلات abco 6 10,427 10-28-2019 01:54 PM
آخرین ارسال: reza8490
Exclamation سوال و مشورت بسیار مهم ؟! چه سایتی بزنم که درآمد بالا در ماه داشته باشد ؟ Ariya 1 453 01-25-2019 10:08 PM
آخرین ارسال: Ariya
  مراکز فروش عطر و ادکلن عمده در تهران! tondar12 27 32,108 01-23-2019 05:05 PM
آخرین ارسال: Behdad2666
  راهنمایی برای تبلیغات در زمینه دکوراسیون داخلی اگر تجربه دارین لطفا دریغ نکنید memars 3 1,260 01-16-2019 07:07 PM
آخرین ارسال: DddKing
  مشاوره برای تاسیس یک موسسه کاریابی در یک شهرک صنعتی بزرگ mohsen13716 0 637 01-10-2019 02:19 PM
آخرین ارسال: mohsen13716
  راهنمایی در مورد دستگاه چاپ بنر mohsen6099 7 4,141 06-28-2018 08:13 PM
آخرین ارسال: simayeshahr
Lightbulb کمک در فروش عمده محصول ساخت خودم در تهران masoudmom 0 629 05-21-2018 04:35 PM
آخرین ارسال: masoudmom
  برای موفقیت در کسب و کار لوازم یدکی خودرو راهنمایی می خوام yousefi66 3 20,061 05-09-2018 05:50 PM
آخرین ارسال: mohammad97
  مشورت و راهنمایی behnam44 1 658 05-05-2018 05:42 PM
آخرین ارسال: behnam44
  مشاوره در مورد بسته بندی ماهی saed470 4 2,018 12-01-2017 01:56 AM
آخرین ارسال: In.ebrahim
  پیشنهاد شما درباره راه انداختن یک کار در یک زیرزمین تجاری 107 متری؟ nasimparsi 2 1,816 11-12-2017 04:48 AM
آخرین ارسال: shahin0056
Wink با۱۵۰ ملیون در رشت چی کنم؟ navidmooomen 2 360 09-20-2017 02:30 AM
آخرین ارسال: mehdi5152
  راهنمایی در مورد شروع کار(فوری فوری فوری خواهشا) Jamali.ali69 6 3,142 08-30-2017 01:54 PM
آخرین ارسال: حسن قجر
  درامد ماهی 14ملیون تومان در ایران مسعود سبزچی 23 10,694 08-17-2017 05:57 PM
آخرین ارسال: مهندس روح الله زاهد
  در خواست همکاری در کار کیفدوزی parva64 0 309 08-16-2017 03:14 PM
آخرین ارسال: parva64
  راهنمایی در مورد کارگاه تولید نبات tondar12 1 2,709 07-18-2017 06:55 PM
آخرین ارسال: tondar12

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS