ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
دخل و خرج زمان کنونی: 09-24-2025, 07:57 PM |
|||||||
|
دخل و خرج
|
08-16-2011, 12:53 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
دخل و خرج
تنظیم دخل و خرج موضوع بسیار مهمی است که رعایت آن یکی از قدم هایی است به سمت میلیاردر شدن
اگر کسی برای تعیین و تنظیم درست هزینه های انجام شده راهکار عملی و خوبی سراغ داره لطفا پیشنهاد بده من خودم چندبار اقدام به نوشتن روزانه هزینه ها کردم ولی بعداز چندماه خسته کننده شد و در واقع نتیجه دلخواه رو نگرفتم اگه راهکار مناسبی دارید که مخارج ماهیانه و سالیانه رو بتونیم داشته باشیم راهنمایی بفرمایید چرا که به قول دوست عزیزمون " نحوه پول خرج کردن مهمتر از پول درآوردن هست " خدایا چنان کن سرانجام کار
که تو خوشنود باشی و ما رستگار عده ای آرزو دارند که ثروتمند شوند تا ببخشند و نمی دانند که باید ببخشند تا ثروتمند شوند |
|||
08-16-2011, 01:18 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: دخل و خرج
من که شخصا این کار با نرم افزار انجام میدهم.اتفاقا خیلی خوب و بدون درسر است و به راحتی آمارهای زیادی هم می توانم از دخل و خرجم داشته باشم.
![]() |
|||
08-16-2011, 01:20 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
لطفا نرم افزار رو معرفی کنید یا لینکش رو برای دانلود بزارید ممنون !
عده ای آرزو دارند که ثروتمند شوند تا ببخشند و نمی دانند که باید ببخشند تا ثروتمند شوند |
|||
08-16-2011, 09:03 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
تقریبا با خیلی از صفحه گستر ها میشه این کار را کرد مثل اکسل
|
|||
08-16-2011, 10:27 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
(08-16-2011 01:20 PM)dara نوشته شده توسط: لطفا نرم افزار رو معرفی کنید یا لینکش رو برای دانلود بزارید ممنون ! من از نرم افزار فارسی و رایگان حسابداری سحر استفاده میکنم که عالیست. دانلود ![]() |
|||
08-17-2011, 01:06 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
من از اکسل استفاده می کنم
ولی کلا تو این کار باید صبور باشید و به نتیجه فکر کنید اینکه جهان به کجا می رود نباید زیاد برایتان اهمیت داشته باشد بلکه آنچه مهم است این است که شما چه می خواهید و کجا می روید. |
|||
08-18-2011, 01:04 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
امروز سرعت اینترنتم رو از 512 نامحدود به 2 مگابایت محدود ارتقا دادم !
با این تفاوت که واسه سرعت قبلیم ، ماهی 95 تومن میدادم ولی با سرعت جدیدم فقط 23 تومن میدم + ترافیک اضافه که حدود رندش کنیم میشه 37 تومن ! بازم 45 تومن سود میکنم ! حالا دخل و خجم خیلی بهتر در میاد ![]() ![]() |
|||
08-23-2011, 12:06 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
ممنون آقای کاظمی عزیز نرم افزار رو دانلود کردم برنامه بسیار جالبی است .
عده ای آرزو دارند که ثروتمند شوند تا ببخشند و نمی دانند که باید ببخشند تا ثروتمند شوند |
|||
11-09-2011, 11:19 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
(08-16-2011 10:27 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:(08-16-2011 01:20 PM)dara نوشته شده توسط: لطفا نرم افزار رو معرفی کنید یا لینکش رو برای دانلود بزارید ممنون ! بله منم از این نرم افزار استفاده می کنم که فوق العاده هست و در عین ساده گی کارایی خوبی داره خانه خوشی را باید ساخت نه آنکه خرید
|
|||
11-09-2011, 11:33 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-09-2011 11:36 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #10
|
|||
|
|||
نرم افزار Personal Finances Pro یک ابزار حرفه ای است که به شما امکان می دهد تا به مدیریت و اداره امور مالی خود و خانوده تان بپردازید. با استفاده از این نرم افزار می توانید تمام هزینه های انجام شده خود را ثبت کرده و در هر زمان آنها را مدیریت کنید. همچنین می توانید ضمن مشاهده مخارج یک مقایسه کلی نیز با ماه های گذشته و یا سال گذشته انجام دهید.
برخی امکانات این نرم افزار عبارتند از: امکان مشاهده آمار به صورت نمودار امکان ارایه گزارش با جزییات کامل دخل و خرج امکان مرتب کردن فیلد ها براساس گروه ، دسته ، اعضای خانواده و… امکان چاپ یا ذخیره سازی به صورت فایل HTML امکان تنظیم قرارها بر اساس تقویم و… دانلود با حجم ۶٫۹ مگابایت پسورد: http://www.alibozorg.com ![]() |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: