دخل و خرج - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: یادگیری یک مهارت برای میلیاردر شدن (/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: دخل و خرج (/showthread.php?tid=581) |
دخل و خرج - dara - 08-16-2011 12:53 PM تنظیم دخل و خرج موضوع بسیار مهمی است که رعایت آن یکی از قدم هایی است به سمت میلیاردر شدن اگر کسی برای تعیین و تنظیم درست هزینه های انجام شده راهکار عملی و خوبی سراغ داره لطفا پیشنهاد بده من خودم چندبار اقدام به نوشتن روزانه هزینه ها کردم ولی بعداز چندماه خسته کننده شد و در واقع نتیجه دلخواه رو نگرفتم اگه راهکار مناسبی دارید که مخارج ماهیانه و سالیانه رو بتونیم داشته باشیم راهنمایی بفرمایید چرا که به قول دوست عزیزمون " نحوه پول خرج کردن مهمتر از پول درآوردن هست " خدایا چنان کن سرانجام کار
که تو خوشنود باشی و ما رستگار RE: دخل و خرج - کامیار کاظمی - 08-16-2011 01:18 PM من که شخصا این کار با نرم افزار انجام میدهم.اتفاقا خیلی خوب و بدون درسر است و به راحتی آمارهای زیادی هم می توانم از دخل و خرجم داشته باشم. RE: دخل و خرج - dara - 08-16-2011 01:20 PM لطفا نرم افزار رو معرفی کنید یا لینکش رو برای دانلود بزارید ممنون ! RE: دخل و خرج - mhdi855 - 08-16-2011 09:03 PM تقریبا با خیلی از صفحه گستر ها میشه این کار را کرد مثل اکسل RE: دخل و خرج - کامیار کاظمی - 08-16-2011 10:27 PM (08-16-2011 01:20 PM)dara نوشته شده توسط: لطفا نرم افزار رو معرفی کنید یا لینکش رو برای دانلود بزارید ممنون ! من از نرم افزار فارسی و رایگان حسابداری سحر استفاده میکنم که عالیست. دانلود RE: دخل و خرج - madar - 08-17-2011 01:06 PM من از اکسل استفاده می کنم ولی کلا تو این کار باید صبور باشید و به نتیجه فکر کنید RE: دخل و خرج - 3ObHaN - 08-18-2011 01:04 AM امروز سرعت اینترنتم رو از 512 نامحدود به 2 مگابایت محدود ارتقا دادم ! با این تفاوت که واسه سرعت قبلیم ، ماهی 95 تومن میدادم ولی با سرعت جدیدم فقط 23 تومن میدم + ترافیک اضافه که حدود رندش کنیم میشه 37 تومن ! بازم 45 تومن سود میکنم ! حالا دخل و خجم خیلی بهتر در میاد ![]() RE: دخل و خرج - dara - 08-23-2011 12:06 PM ممنون آقای کاظمی عزیز نرم افزار رو دانلود کردم برنامه بسیار جالبی است . RE: دخل و خرج - dalin - 11-09-2011 11:19 PM (08-16-2011 10:27 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:(08-16-2011 01:20 PM)dara نوشته شده توسط: لطفا نرم افزار رو معرفی کنید یا لینکش رو برای دانلود بزارید ممنون ! بله منم از این نرم افزار استفاده می کنم که فوق العاده هست و در عین ساده گی کارایی خوبی داره RE: دخل و خرج - کامیار کاظمی - 11-09-2011 11:33 PM نرم افزار Personal Finances Pro یک ابزار حرفه ای است که به شما امکان می دهد تا به مدیریت و اداره امور مالی خود و خانوده تان بپردازید. با استفاده از این نرم افزار می توانید تمام هزینه های انجام شده خود را ثبت کرده و در هر زمان آنها را مدیریت کنید. همچنین می توانید ضمن مشاهده مخارج یک مقایسه کلی نیز با ماه های گذشته و یا سال گذشته انجام دهید. برخی امکانات این نرم افزار عبارتند از: امکان مشاهده آمار به صورت نمودار امکان ارایه گزارش با جزییات کامل دخل و خرج امکان مرتب کردن فیلد ها براساس گروه ، دسته ، اعضای خانواده و… امکان چاپ یا ذخیره سازی به صورت فایل HTML امکان تنظیم قرارها بر اساس تقویم و… دانلود با حجم ۶٫۹ مگابایت پسورد: http://www.alibozorg.com |