سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: دخل و خرج
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
تنظیم دخل و خرج موضوع بسیار مهمی است که رعایت آن یکی از قدم هایی است به سمت میلیاردر شدن
اگر کسی برای تعیین و تنظیم درست هزینه های انجام شده راهکار عملی و خوبی سراغ داره لطفا پیشنهاد بده من خودم چندبار اقدام به نوشتن روزانه هزینه ها کردم ولی بعداز چندماه خسته کننده شد و در واقع نتیجه دلخواه رو نگرفتم اگه راهکار مناسبی دارید که مخارج ماهیانه و سالیانه رو بتونیم داشته باشیم راهنمایی بفرمایید چرا که به قول دوست عزیزمون " نحوه پول خرج کردن مهمتر از پول درآوردن هست "

خدایا چنان کن سرانجام کار
که تو خوشنود باشی و ما رستگار
من که شخصا این کار با نرم افزار انجام میدهم.اتفاقا خیلی خوب و بدون درسر است و به راحتی آمارهای زیادی هم می توانم از دخل و خرجم داشته باشم.
لطفا نرم افزار رو معرفی کنید یا لینکش رو برای دانلود بزارید ممنون !
تقریبا با خیلی از صفحه گستر ها میشه این کار را کرد مثل اکسل
(08-16-2011 01:20 PM)dara نوشته شده توسط: [ -> ]لطفا نرم افزار رو معرفی کنید یا لینکش رو برای دانلود بزارید ممنون !

من از نرم افزار فارسی و رایگان حسابداری سحر استفاده میکنم که عالیست.

دانلود
من از اکسل استفاده می کنم
ولی کلا تو این کار باید صبور باشید و به نتیجه فکر کنید
امروز سرعت اینترنتم رو از 512 نامحدود به 2 مگابایت محدود ارتقا دادم !
با این تفاوت که واسه سرعت قبلیم ، ماهی 95 تومن میدادم ولی با سرعت جدیدم فقط 23 تومن میدم + ترافیک اضافه که حدود رندش کنیم میشه 37 تومن !
بازم 45 تومن سود میکنم ! حالا دخل و خجم خیلی بهتر در میاد Big Grin
ممنون آقای کاظمی عزیز نرم افزار رو دانلود کردم برنامه بسیار جالبی است .
(08-16-2011 10:27 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]
(08-16-2011 01:20 PM)dara نوشته شده توسط: [ -> ]لطفا نرم افزار رو معرفی کنید یا لینکش رو برای دانلود بزارید ممنون !

من از نرم افزار فارسی و رایگان حسابداری سحر استفاده میکنم که عالیست.

دانلود

بله منم از این نرم افزار استفاده می کنم که فوق العاده هست و در عین ساده گی کارایی خوبی داره
نرم افزار Personal Finances Pro یک ابزار حرفه ای است که به شما امکان می دهد تا به مدیریت و اداره امور مالی خود و خانوده تان بپردازید. با استفاده از این نرم افزار می توانید تمام هزینه های انجام شده خود را ثبت کرده و در هر زمان آنها را مدیریت کنید. همچنین می توانید ضمن مشاهده مخارج یک مقایسه کلی نیز با ماه های گذشته و یا سال گذشته انجام دهید.
برخی امکانات این نرم افزار عبارتند از:
امکان مشاهده آمار به صورت نمودار
امکان ارایه گزارش با جزییات کامل دخل و خرج
امکان مرتب کردن فیلد ها براساس گروه ، دسته ، اعضای خانواده و…
امکان چاپ یا ذخیره سازی به صورت فایل HTML
امکان تنظیم قرارها بر اساس تقویم
و…

دانلود با حجم ۶٫۹ مگابایت
پسورد: http://www.alibozorg.com
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع