ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

درخواست راهنمایی
زمان کنونی: 09-23-2025, 07:30 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: arak_2008
آخرین ارسال: jahanagahi
پاسخ: 16
بازدید: 4668

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امیتازات : 3.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست راهنمایی
08-31-2012, 05:44 PM
ارسال: #1
درخواست راهنمایی
سلام دوستان
نمیدونم برای شما هم پیش اومده یا نه که بخواهید ایده یا کاری را انجام دهید اما شهامت اجرایش را نداشته باشی و فقط به عنوان ایده توی ذهنت باقی بمونه در واقع میخوام بدونم وقتی تصمیمی گفتید چطوری آن را اجرا میکنید تا به موفقیت برسید.

در روزگاری که خنده دیگران به خاطر شکست توست برخیز تا بگریند.
هرچقدر فکر می کنم می بینم که راهی جز موفقیت ندارم.
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-31-2012, 05:51 PM
ارسال: #2
RE: درخواست راهنمایی
من اول چک میکنم و میبینم سرمایه اش رو دارم یا نه؟بعد دنبال موارد مشابه تویه اینترنت میگردم و اگه شد برای طرح های کشاورزیم میرم دو سه نمونه رو از نزدیک میبینم.بستگی به طرح با متخصصین به صورتی که کامل طرح رو متوجه نشن صحبت میکنم و اگه امکان داشته باشه یه همراه به عنوان شریک پیدا میکنم.به همین سادگی و خوشمزگی

شماره موبایل : 09352640432

بزرگترین پایگاه مزایده آنلاین کالاهای کشاورزی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-31-2012, 06:24 PM
ارسال: #3
من اول حسابی بستر و زمینه‌های مساعد ایده‌ام رو برسی‌ می‌کنم از کسا‌یی که تو این کار هستن مشورت میگیرم به خودم ایمان دارم که اگر ایده من نو و جدید باشه حتما میتون بهترین راه برای پیشرفت باشه

Don't be a MAYBE ; a maybe never made History !!!
-------
نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش
ما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
08-31-2012, 06:45 PM
ارسال: #4
من اول نگاه میکنم به کار و خودم

هم چنین پیش خودم تمامی جوانب کار + سود حاصله و از همه مهمتر تواناییهام رو میسنجم

اگر تو خودم دیدم که بتونم کار رو جمع کنم شروع میکنم به گرفتن مشورت ، از متخصص کار گرفته تا هر کسی که بدونم

میتونه کمک فکری برام باشه (با همه مشورت میکنم ولی تصمیم نهایی رو خودم میگیرم )

بعد از اون سعی میکنم کار رو بسته به شرایطش انجام بدم (نه شل بگیرم نه سفت ) و اصولا هم کار رو به صورت دقیق و

کامل انجام میدم طوری که اگر فردا به هر صورتی به مشکل خورد

حداقل پیش وجدان خودم ناراحت نباشم که چرا کم کاری کردم

مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو

http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png
08-31-2012, 07:35 PM
ارسال: #5
به نظر من ايده يا كاري را شروع كن كه با اون تا حدودي آشنا هستي
ثانيا بازارش رو بررسي كن
اگر ايده خام است قبل از اجرا بايد مورد بحث قرار گيرد.

08-31-2012, 10:11 PM
ارسال: #6
خیلی ممنون از دوستان
والا در مورد چیز هایی که نوشته اید بگم خیلی هاشو انجام میدم مثلا تحقیق،مشورت،میزان سرمایه.مشکل اینجاست که اولش خیلی داغم ولی یه مدت که بگذره ترس میاد سراغم که من نیونم این کار را انجام بدم یا نه.موفق میشم یا نه.سود میکنم یا نه.بعدش بیخیال کار میشمو میگم به کم قانع ام.خودمم دیگه خسته شدم .توی جایی که هستم اکثر همسنام به یه جایی رسیدن اما من هنوز هم در جا میزنم(منظور دوستام و بچه های فامیل)
الانم توی انجام دو تا کار موندم 1.تولید ورمی کمپوست 2.تولیدی مانتو و خیاطی
والا از اول سال دارم فکر میکنم و تحقیق اما به قول آقای احمدی منش فکر کردن زیاد هم بیماریه.هر کسی جای من بود تا حالا ده بار شروع میکرد کاراشو .مشکل من اینه ممنون میشم که راهنمایی کنید.
ببخشید که زیاد نوشتم.

08-31-2012, 11:48 PM
ارسال: #7
سلام.
با آوردن اسم احمدی منش مشخص شد که تو جریانید.
پس:
همه ی مشکلات تو ذهنت و طبعا ضمیر ناخودآگاه ناکست لونه کرده.
باید برنامه ریزیش کنی تا بتونی یه حرکت مفید انجام بدی.
خوب تجربه ی من نوعی میگه که به همین دلیل هست که اراده تقریبا نا مفهومه و طبیعتا نا پایدار.
چون این مشکل ادامه داره.گیریم الان اراده کردی و پیروز شدی اما یهو سر بزن گاه اونجایی که همه چیز داره تموم میشه و همه ی نگاههای چه دوستات و چه دشمنات بتو دوخته شده دوباره بیدار میشه و حالت رو میگیره اونم بد.
بنابر این پیشنهاد میشه:
گوش دادن به همین حرفهای احمدی منش.
گوش دادن روزانه به حرفهای آزمندیان.
و البته پیشنهاد خودم اینه که از سخنان ارزنده ی استاد فرهنگ نباید غافل شد.
ان شا ا... بعد از برنامه ریزی اونطور که میخواید همه چیز جور میشه.امتحان کنید.
09-01-2012, 12:26 PM
ارسال: #8
(08-31-2012 10:11 PM)arak_2008 نوشته شده توسط:  خیلی ممنون از دوستان
والا در مورد چیز هایی که نوشته اید بگم خیلی هاشو انجام میدم مثلا تحقیق،مشورت،میزان سرمایه.مشکل اینجاست که اولش خیلی داغم ولی یه مدت که بگذره ترس میاد سراغم که من نیونم این کار را انجام بدم یا نه.موفق میشم یا نه.سود میکنم یا نه.بعدش بیخیال کار میشمو میگم به کم قانع ام.خودمم دیگه خسته شدم .توی جایی که هستم اکثر همسنام به یه جایی رسیدن اما من هنوز هم در جا میزنم(منظور دوستام و بچه های فامیل)
والا از اول سال دارم فکر میکنم و تحقیق اما به قول آقای احمدی منش فکر کردن زیاد هم بیماریه.هر کسی جای من بود تا حالا ده بار شروع میکرد کاراشو .مشکل من اینه ممنون میشم که راهنمایی کنید.
ببخشید که زیاد نوشتم.
دوست عزیز مهم‌ترین اصل پیشرفت توی تجارت اینه که نترسی.قدرت ریسک رو در خودت تقویت کن .هر وقت ترسیدی از شروع کار بدان که ضرر درجا زدن از ریسک کار خیلی‌ زیان آور تر هست و عواقب بدتری هم داره .سعی‌ کن بعد انجام کلیه تحقیقات ,دیگه به شدن یا نشدن و فکر‌های مزاحم از این قبیل خودتو مشغول نکنی‌ !چون باعث می‌شه افکار و آرزوهات مدفون بشه فقط برو جلو بدون این که ذره‌ای تردید کنی‌ شک نکن که جواب میگیری .یه آگاهی‌ واسه خودت بساز با این مضمون که الان بیش از هر زمان دیگری استحقاق رسیدن به هدفت رو داری و تمام نیرو‌ها در تو جمع شده تا بتونی کارت رو با موفقیت انجام بدی،روزی چند بار بلند به خودت بگو شک نکن نتیجه مثبتی میبینی‌10_004

Don't be a MAYBE ; a maybe never made History !!!
-------
نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش
ما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
09-09-2012, 11:56 PM
ارسال: #9
(09-01-2012 12:26 PM)Haavin نوشته شده توسط:  
(08-31-2012 10:11 PM)arak_2008 نوشته شده توسط:  خیلی ممنون از دوستان
ببخشید که زیاد نوشتم.
دوست عزیز مهم‌ترین اصل پیشرفت توی تجارت اینه که نترسی.قدرت ریسک رو در خودت تقویت کن .هر وقت ترسیدی از شروع کار بدان که ضرر درجا زدن از ریسک کار خیلی‌ زیان آور تر هست و عواقب بدتری هم داره .سعی‌ کن بعد انجام کلیه تحقیقات ,دیگه به شدن یا نشدن و فکر‌های مزاحم از این قبیل خودتو مشغول نکنی‌ !چون باعث می‌شه افکار و آرزوهات مدفون بشه فقط برو جلو بدون این که ذره‌ای تردید کنی‌ شک نکن که جواب میگیری .یه آگاهی‌ واسه خودت بساز با این مضمون که الان بیش از هر زمان دیگری استحقاق رسیدن به هدفت رو داری و تمام نیرو‌ها در تو جمع شده تا بتونی کارت رو با موفقیت انجام بدی،روزی چند بار بلند به خودت بگو شک نکن نتیجه مثبتی میبینی‌10_004
خیلی خیلی ممنون واقعا ازت تشکر میکنم
Heart12_002

09-27-2012, 08:54 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-26-2012 01:37 AM، توسط nami.)
ارسال: #10
(08-31-2012 05:44 PM)arak_2008 نوشته شده توسط:  سلام دوستان
نمیدونم برای شما هم پیش اومده یا نه که بخواهید ایده یا کاری را انجام دهید اما شهامت اجرایش را نداشته باشی و فقط به عنوان ایده توی ذهنت باقی بمونه در واقع میخوام بدونم وقتی تصمیمی گفتید چطوری آن را اجرا میکنید تا به موفقیت برسید.

با سلام و سپاس
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  راهنمایی برای راه اندازی تولیدی نایلون و نایلکس amir_sky 3 3,115 11-17-2017 01:46 AM
آخرین ارسال: amir_sky
  درخواست همفکری برای راه اندازی مغازه gh4315 9 6,345 08-23-2017 11:48 AM
آخرین ارسال: arash.alirezaei
  دوستانی که در زمنیه بازاریابی تجربه دارن لطفا" راهنمایی بفرمایند . javadse 2 1,184 07-08-2017 04:00 PM
آخرین ارسال: شایان21
  راهنمایی برای راه اندازی مغازه ای که ماله خودمه alefghaf 1 1,250 01-12-2017 04:01 AM
آخرین ارسال: alefghaf
  ایده ها و راهنمایی های شما برای افتتاح فست فود ! tondar12 22 10,504 11-19-2016 04:58 PM
آخرین ارسال: alibahiraei
  راهنمایی برای ایجاد کار و تولید درآمد مطلوب با سرمایه اولیه 60 میلیون تومان IvIohammaD 10 6,863 10-23-2016 01:02 AM
آخرین ارسال: masoud_69
  مشورت و راهنمایی در مورد کار کانون تبلیغاتی و بسته بندی؟ sepehrplus 2 954 09-28-2016 03:02 PM
آخرین ارسال: habib tousi
  راهنمایی برای ادامه یا تغییر le__o 12 3,511 08-24-2016 07:44 AM
آخرین ارسال: le__o
  راهنمایی در رابطه با شروع مشاغل خانگی Skp 1 1,296 02-20-2015 09:05 PM
آخرین ارسال: فاطیما14
  راهنمایی padena 0 633 08-11-2014 08:09 AM
آخرین ارسال: padena
  راهنمایی تجارت در گیلان Miad jj 0 757 04-02-2014 12:05 AM
آخرین ارسال: Miad jj
  راهنمایی برای کار mohsen123 9 3,118 10-08-2013 05:57 PM
آخرین ارسال: rasoul.es1989
  بر سر دوراهی ام نیاز به راهنمایی دوستان دارم mir abbas 14 5,041 08-18-2013 09:59 AM
آخرین ارسال: محسن قلي زاده
  درخواست راهنمایی برای انتخاب نام دامین arsho 6 1,781 08-07-2013 08:45 AM
آخرین ارسال: yu3f
  نیازمند راهنمایی همه ... شاید کمی تنبل شده ام ... m-jalalvand 6 1,970 07-21-2013 05:42 PM
آخرین ارسال: m-jalalvand
  نیازمند به راهنمایی همه دوستان هستم لطفا سر بزنید sam_parrot 11 3,166 06-25-2013 11:04 PM
آخرین ارسال: حسن قجر
  درخواست طراح توجیهی برای پارک علم و فناوری c4t3r 22 5,505 05-14-2013 02:24 PM
آخرین ارسال: مسعود کوچولو
  درخواست ایده برای فروش بهتر؟ soltan_sal 8 3,767 05-01-2013 12:18 PM
آخرین ارسال: هما
  درخواست انتخاب نام برند برای گروه مشهد ahmad rezaee 27 6,010 02-25-2013 02:04 PM
آخرین ارسال: Mrs.Seyedi
  لطفا راهنمایی کنید- همسر من... njavan 15 4,491 01-19-2013 12:04 AM
آخرین ارسال: nami

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS