ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
جلسۀ دوم هستی شناسی زمان کنونی: 09-25-2025, 07:25 PM |
|||||||
|
جلسۀ دوم هستی شناسی
|
03-27-2012, 01:57 AM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: جلسۀ دوم هستی شناسی
استاد می گویند ذهن انسان بسیار پیشرفته و گسترده است و انسان مقدار کمی از بازدهی ذهنی خود استفاده می کند, همچنین ضمیر ناخودآگاه که دنیای بسیار بزرگی است و همه چیز را در خود دارد, از لحاظ فیزیکی بدن انسان 99/9% از وجودش خالی است و در نهایت انرژی است, آیا با همه این موارد آیا انسان محدود به بدن مادی خود است یا فراتر از آن نیز می تواند باشد و ارتباط برقرار کند و از آن کسب کند؟, همچنین در رابطه با ضمیر ناخودآگاه بیشتر توضیح می دهید که چیست؟- کجاست؟- و از کجا می آید؟
همچون کوه استوار بمان، ... همچون رعد بتاز، ... هراسی به خود راه مده، ... تا بوده همین بوده ...
|
|||
03-27-2012, 12:23 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-27-2012 12:36 PM، توسط pourmousa.)
ارسال: #12
|
|||
|
|||
(03-27-2012 12:48 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: ممنون استاد عزیز مباحث بسیار جالبی است. سلام بر شما جناب آقای کاظمی عزیز... دوست خوبم اجازه دهید که پاسخ این سئوال را هم اینک توافقی به شما بدهم و آن اینستکه " بله انسان هم می تواند به این سطح از قدرت دست یابد " در ادامۀ مطالب این دوره من بدنبال همین مطلب خواهم بود تا به همراه هم به جایی برسیم که بر "تکانه ها و نوسانات دانش اهداف " تأثیر بگذاریم ... پس صبور باشید و فعلاً این را بپذیرید که این موضوع امکان پذیر می باشد. اما در ارتباط با سئوال دوم شما دوست عزیز باید بگویم که " خیر، منظور جهان های موازی و جهنم و بهشت و برزخ نیست اما به نحوی می تواند در دنیای معنوی قرار گیرند بگذارید یک مثال برای شما بزنم و آن اینستکه دنیای مادی شامل میز ، صندلی ، ماشین ، پول ، جنگل ، درخت ، بدن انسان و اجرام آسمانی و... میباشد و در مقابل ما دنیای معنوی است که در آن هرچیز نادیدنی به لحاظ فیزیکی است اما به وجودشان ایمان داریم یا حتی گاهی نداریم ولی وجود دارند مثل : نیروی الکتریسیته ، شما هر ماهه قبض برق خود را پرداخت می کنید ،چرا؟ آیا شما آنرا می بینید ، نه نمی بینید بلکه شما دستاوردهای آنرا مشاهده می کنید پس منظور دوره اینستکه اتفاقات و وقایع مادی و فیزیکی درواقع پیامد اتفاقات و وقایعی است که در دنیای غیرمادی صورت می پذیرد. امید که پاسخ خودتان را دریافت نموده باشید حق نگهدارتان ... (03-27-2012 01:57 AM)Alireza_Kh نوشته شده توسط: استاد می گویند ذهن انسان بسیار پیشرفته و گسترده است و انسان مقدار کمی از بازدهی ذهنی خود استفاده می کند, همچنین ضمیر ناخودآگاه که دنیای بسیار بزرگی است و همه چیز را در خود دارد, از لحاظ فیزیکی بدن انسان 99/9% از وجودش خالی است و در نهایت انرژی است, آیا با همه این موارد آیا انسان محدود به بدن مادی خود است یا فراتر از آن نیز می تواند باشد و ارتباط برقرار کند و از آن کسب کند؟, همچنین در رابطه با ضمیر ناخودآگاه بیشتر توضیح می دهید که چیست؟- کجاست؟- و از کجا می آید؟ سلام بر شما دوست خوب و میلیاردرم ... (( با همه این موارد آیا انسان محدود به بدن مادی خود است یا فراتر از آن نیز می تواند باشد و ارتباط برقرار کند و از آن کسب کند؟ )) پاسخ این سئوال " بله " است در این دوره بدنبال همین هستیم تا گامهایی به سمت کسب این مهارتها برداریم در ارتباط با ضمیرناخودآگاه تا اندازه ای در ادامۀ دوره سخن خواهیم گفت اما اگر کسی خواهان آشنایی بیشتر با ضمیر ناخودآگاه و ارتباط آن با ضمیر موجود کیهانی است می بایست که در دوره های حضوری شرکت بعمل بیاورد و یا از منابع مختلف که گاهی بدست آوردنشان بسیار در این زمان مشکل است اقدام نماید. حق نگهدارتان باشد واژۀ (( می توانم )) واژۀ ساده ای است اما راز زندگی همینه ... http://www.secret4all.blogfa.com |
|||
03-27-2012, 12:58 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
استاد گرامي
1- كاربرها هم ميتونند جواب مابقي دوستان را بدهند يا فقط شما جواب بدين بهتر هست؟ 2- من مدرك تحصيلي شمارو نفهميدم چي هست؟ اين مطالبي كه بيان مي كنيد منبع خاصي داره؟ يا از دانش خودتون هست؟ |
|||
03-27-2012, 01:19 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-27-2012 01:27 PM، توسط pourmousa.)
ارسال: #14
|
|||
|
|||
(03-27-2012 12:58 PM)goldmen نوشته شده توسط: استاد گراميسلام بر شما دوست عزیز ... پاسخ سئوال اول شما : در صورتیکه از ابتدا با این دوره همراه بوده باشید در قوانین دوره اعلام کرده بودیم که کاربرها نمی توانند پاسخ همدیگر را بدهند و اگر می خواهید این کار را انجام دهید لطفاً به بنده سئوال و پاسختان را ایمیل فرمائید پس از مشاهده اگر با مطالب دوره هماهنگ بود به خودتان ایمیل می کنم که با آی دی خود پاسخ دوست سئوال کننده را بدهید. در ارتباط با مدرک تحصیلی باید اینرا بگویم که هرچند ارتباطی به برگزاری دوره ندارد اما بااین وجود پاسخ شما دوست عزیز را می دهم تحصیلات من در زمینۀ کارشناسی کامپیوتر گرایش سخت افزار بوده است و هم اینک هم دانشجوی ترم 3 EMBA ((مدیریت ارشد اجرایی )) و دانشجوی ترم 3 Interior designing هستم. اما درارتباط با مطالب دوره باید بگویم کلاسها و دوره های مختلف و مطالعه های شخصی و کتابهای روانشناسی و فلسفی و هستی شناسی و ... که شخصاً از آنها بهره بردم را در قالب یک دورۀ هستی شناسی ارائه دادم و بله از دانش خودم هم می باشد. حق نگهدارتان واژۀ (( می توانم )) واژۀ ساده ای است اما راز زندگی همینه ... http://www.secret4all.blogfa.com |
|||
03-27-2012, 01:25 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
(03-27-2012 01:19 PM)armis2011 نوشته شده توسط:(03-27-2012 12:58 PM)goldmen نوشته شده توسط: استاد گراميسلام بر شما دوست عزیز ... مرسي از لطفتون |
|||
03-28-2012, 06:46 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
: جلسۀ دوم هستی شناسی
VIP استاد اگه میشه در مورد باور که به نظرم اصلیترین موضوعه بیشتر توضیح بدین چیکار کنیم باورهای قبلی مزاحم باورهای جدیدمون نشه چون اینجور که من فهمیدم تا باور شکل نگیره بقیه کارها و فکرها بی نتیجه میشه iuoiuoyiyirtutyut این جهان کوه هست و فعل ما ندا سوی ما آید نداها را صدا |
|||
03-29-2012, 08:43 PM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
(03-28-2012 06:46 PM)mehdivafa نوشته شده توسط: : جلسۀ دوم هستی شناسی سلام بر شما دوست عزیز ... در جلسات بعدی دوره در اینباره سخن خواهیم گفت ... از اینکه چگونه باورهای جدید پدید بیاوریم ... چگونه باورهای گذشته را شناسایی کرده و قفسه بندی کنیم و ... حق نگهدارتون واژۀ (( می توانم )) واژۀ ساده ای است اما راز زندگی همینه ... http://www.secret4all.blogfa.com |
|||
04-01-2012, 11:13 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
سپاس استاد
این جهان کوه هست و فعل ما ندا سوی ما آید نداها را صدا |
|||
04-20-2012, 10:35 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
سلام مجدد...ببخشیدد.ستان میلیاردر و استاد گرامی...من دیر رسیدم و چون دارم از اول پیش می آم الان سوالامو می پرسم...من کلا اصلیترین خصوصیت اخلاقیم پی گیری بیش از حدم است و در این مرحله ی داشت خیلی اوقات نهایت تلاشم را می کنم اما گاهی دیگر کاری نمی توانم کنم و به پاداش نهایی که منتظرش بودم نمی رسه!این فلسفه رها کردن در دوره داشت هم یه کم درکش برام ثقیله!چطور با پیگیری نشه و با رها کردن نتیجه بده؟
![]() ![]() نام کاربری گذشته: melina |
|||
11-17-2013, 09:43 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
باسلام و عرض تشکر.
ی سوال: مصداق سوالمو کاشت و به ثمر رسیدن نهال سیب قرار میدم. به فرض هدف و نیت ما با تهیه و کاشتن بذر یا نهال درخت سیب آغاز میشه.با پیدا کردن ی زمین حاصلخیز مناسب و کاشتن بدر مناسب و طی تمام مراحل مناسب و عملی در نهایت به نتیجه مدنظر یعنی رشد نمیرسیم.چرا؟؟؟ آیا دید مثبت نگری ما در به ثمر رسیدن اون بدر موثره؟؟چگونه؟یا باالعکس..؟! پرواز كن آنگونه كه می خواهی وگرنه پروازت می دهند آنگونه كه می خواهند |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
RE: کلاس آنلاین هستی شناسی | pourmousa | 35 | 11,105 |
02-20-2015 04:41 PM آخرین ارسال: naser.tuner |
|
برگزاری مجدد کلاسهای هستی شناسی | pourmousa | 2 | 894 |
01-30-2015 05:42 AM آخرین ارسال: pourmousa |
|
جلسۀ سوم هستی شناسی | pourmousa | 23 | 5,898 |
11-17-2013 10:09 PM آخرین ارسال: محسن دوستوندی |