ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
جلسۀ اول هستی شناسی زمان کنونی: 09-25-2025, 04:05 AM |
|||||||
|
جلسۀ اول هستی شناسی
|
03-16-2012, 12:58 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-16-2012 02:24 PM، توسط pourmousa.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
جلسۀ اول هستی شناسی
یکی از قوانین بسیار مهم موجود در هستی اینستکه آفرینش در هر نوعِ خود دارای سه مرحلۀ زیر می باشد :
کاشت – داشت – برداشت حال به تفصیل در مورد هرکدام از این مراحل سخن می گوئیم و به خاطر داشته باشید که کلیدِ کلِ مطلبِ دورۀ ما همینها هستند : الف) کاشت : همانطور که اکثر دوستان کم و بیش از پیش می دانستید وفرموده بودید که در این گام می بایست دانه ای را در زمینی حاصلخیز و آمادۀ کاشتن ، می کاشتید. خوب اجازه دهید که این جمله را بهتر بررسی کنیم و موشکافانه کلمات آنرا مورد نظر قرار دهیم : دانه ای در این مرحله از پیش انتخاب شده و دقیقاً مشخص گشته که قرار است به چه محصولی برسیم پس از بهترین نوع بذر دانه ای را انتخاب خواهیم نمود و آنرا خواهیم کاشت. مثلاً : اگر بخواهیم که گندم بدست آوریم دانۀ گندم و اگر بخواهیم به سیب برسیم دانۀ سیب انتخاب و خواهیم کاشت. پس در این مرحله بسیار حائز اهمیت است که بدانیم بدنبال چی هستیم و چه چیزی می خواهیم داشته باشیم ؟ تا دقیقاً دانۀ همان را بکاریم تا آنرا بدست بیاوریم. در این مرحــله فقط و فقط دانه ای کشت می شود و صـــد البته تنها حـرکت ما پیدا کـردن چـیزی است که بواقع می خواهیم آنرا بدست آوریم و دیگر فارغ از هرگونه تلاش و حرکت مادی است ... در حـقیقت این امر تنها با خلقِ یک اندیشه تحقق می یابد ... باز هم تأکید می کنم که در این گام فقط و فقط یک خواست، یک نیت ، یک آرزو ، یک هدف و ... در نهایت خلقِ یک اندیشه انجام می پذیرد. دوستانِ خوبم اجازه بدهید تا عینِ مطلبی را از کتابِ آفرینش فراوانی نوشتۀ دکتر دیپاک چوپرا نقل به مضمون کنم: (( خلقِ مادیات مبدأ واحد دارد.طبیعت برای خلقِ کهکشانها و ستارگان، جنگل و یا جسمِ انسان به همان گونه رفتار می کند که برای خلقِ یک اندیشه. خلقِ همۀ اجسام مادی ، هر آنچه می توانیم ببینیم.لمس کنیم، بشنویم، بچشیم یا بو کنیم، از یک ماده تشکیل می شود و از منبع واحدی نشأت می گیرد.)) و سپس برای درک بهتر این موضوع از (( حوزۀ کوانتوم )) استفاده می کند و می گوید : (( به استناد نظریه پردازان حوزۀ کوانتوم همۀ اشیاءِ مادی – از اتومبیل گرفته یا بدن انسان ، یا اسکناس – از اتم ساخته شده اند . این اتم ها از ذرات اتمی کوچکتری تشکیل یافته اند که به سهمِ خود تغییرات و نوساناتی از انرژی و اطلاعات در خلأ عظیمِ انرژی و اطلاعات هستند.)) ما نیز بر طبقِ آیات قرآن کریم می دانیم که در مثال آفرینشِ آدمی خداوند می فرماید که مثالِ این آفرینش برای ما آنگونه بود که گفتیم : کُن فَیکون ... یعنی باش و پیش از آن شد پس بنابراین آن دانه را به یک اندیشه تشبیه می کنیم که در ذهنمان یعنی همان زمین حاصلخیز و آمادۀ کاشتن قرار دهیم یعنی بکاریم... حال بیائید دوستانِ خوبم تا حقیقتی تکان دهنده را برایتان فاش کنم که : در این گام فقط و فقط باید یک اندیشه را در ذهنتان بپرورانید و این اندیشه به همراهِ خود نوسانات انرژی و اطلاعاتِ موردِ نیاز خود را دارد این بدین معنی است که آن اندیشه دانش موردِ نیاز برای بوجود آمدنش را به همراهِ خود دارد. زمانی که دانه ای مانند دانۀ سیب در زمین مساعد کاشته می شود آن دانه درست است که بصورت جامد و ماده است ولی در نوعِ خود و با توجه به دیدگاهِ کــوانتومی ، دارایِ دانشِ سیب شـدن و یا در حقیقت درخت سیب شدن می باشد. یعنی شما با خلق یک اندیشه آن را از هم اینک در اختیار دارید... دوستان در صورتیکه سئوالی برایتان پیش آمد حتماً بپرسید تا با درک کامل به همراه هم قدم برداریم حق نگهدارتون واژۀ (( می توانم )) واژۀ ساده ای است اما راز زندگی همینه ... http://www.secret4all.blogfa.com |
|||
03-16-2012, 08:37 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: جلسۀ اول هستی شناسی
استاد گرامی بسیار سپاسگذارم از این بحثی که اینجا آغاز کردید, مطلبی که اینجا گذاشتید برام خیلی جالب اومد, سوالاتی دارم که نمیدونم به اینجا مربوط میشه و آیا ربطی دارد یا خیر, به هر روی دوست دارم که اونها رو به زبانی ساده مطرح کنم.
به نظر من هنوز تا دانش بوجود آوردن و ایجاد کردن فاصله ها داریم, یک پیشرفتی که داشته ایم تنها از سلولهای بنیادی توانسته ایم قدمی به سمت جلو برداریم, یعنی با رسیدن به مبدا و آغاز سلولها توانسته ایم این دانش را پیدا کنیم ولی هنوز خود سلولهای بنیادی رو ندانسته ایم از کجا می آید, همین بحثی که دانشمندان داشته اند و اجسام را شکافته اند, از مولکول تا اتم و در نهایت به انرژی, اما به نظر من هنوز در مرحله کودکای قرار داریم وگرنه خواستن و شدن فراتر از اینهاست, اگر به همین راحتی بود که خیلی راحت میتوانستیم تخیلات را به واقعیت تبدیل کنیم, چون انرژی همه چیز است و اجسام در واقع همان انرژی هستند, اینکه دانه ی گندم استعداد گندم شدن را دارد و سیب استعداد سیب شدن هیچ بحثی نیست, اما اگر کمی گام را فراتر بذاریم میتواند گندم سیب شود و سیب گلابی, همون طور که از پیوند زدن درختان در هر خانواده امکان پذیر است, به هر روی بحثم سر مبدا است و نقطه آغازین, خیلی برام جالب بود امسال چند سبزه که گندم و عدس بودن کاشتم, الان بسیار زیبا بالا آمده اند, سه چهار روز پیش وقتی نگاشون می کردم به این فکر میکردم چه چیزیه که اینها فقط با یه آب بالا میان؟, قبلن فکر میکردم گیاهان از خاک تغزیه میکنن و عناصر درون خاک رو میگیرن و بر طبق فرمولی یک گیاه بوجود میاد و رشد و نمو می کنه, در حالی که ممکنه کنارش گیاهی دیگر از خانواده ای دیگر باشد, اما الان در تعجبم این همه ریشه و ده سانتی متر بالا آمدن گندم از کجا آمده؟, این گندم حتمن اگر هزاران بار دیگر امتحان شود و کاشته شود فقط گندم خواهد بود و امکان ندارد مثلن کیوی شود, پس به واقع چه چیزی است که این اتفاق بیفتد و غیر از این نشود؟, یک مطلب دیگر, اینکه بیست میلیون سال پیش حیواناتی بسیار وحشی بودند به نام سگ خرس که رقیبی نداشتند, یا هفتاد میلیون سال پیش دایناسورها بودند, اما الان دیگر نیستند, دو هزار سال پیش حیواناتی بسیار قوی بودند که بر روی ستون های تخت جمشید میتوانیم ببینیم اما الان دیگر نه اثری از اینهاست و نه اثری از خیلی چیز هایی است که زمانی حرفی برای گفتن داشته اند, سوالم اینجاست مبدا کجاست؟ و علت بودن و شدن چیست؟, آیا ممکن است تاریخ تکرار شود؟, آیا کوانتوم با بحث انرژی قادر است روزی دوباره به همه اینها جان ببخشد؟, اما در مورد اندیشه, اندیشه از لحاظ کوانتوم آیا قادر به خلق کردن است؟, یعنی توانایی این را دارد که ارتباط برقرار کرده و همه چیز را هموار کند؟, یا تنها چیزی است که از ذهن می آید و به واقع عملی غیر از این نمیتواند انجام دهد؟, در اندیشه خود من ربط اندیشه و دنیای مادی فقط سرگرمی است و فرمول آن بسیار با چیزی که ما می اندیشیم تفاوت دارد. ببخشید زیاد شد همچون کوه استوار بمان، ... همچون رعد بتاز، ... هراسی به خود راه مده، ... تا بوده همین بوده ...
|
|||
03-17-2012, 11:59 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(03-16-2012 08:37 PM)Alireza_Kh نوشته شده توسط: استاد گرامی بسیار سپاسگذارم از این بحثی که اینجا آغاز کردید, مطلبی که اینجا گذاشتید برام خیلی جالب اومد, سوالاتی دارم که نمیدونم به اینجا مربوط میشه و آیا ربطی دارد یا خیر, به هر روی دوست دارم که اونها رو به زبانی ساده مطرح کنم. سلام بر شما دوست خوب و میلیاردرم... ((به نظر من هنوز تا دانش بوجود آوردن و ایجاد کردن فاصله ها داریم, یک پیشرفتی که داشته ایم تنها از سلولهای بنیادی توانسته ایم قدمی به سمت جلو برداریم, یعنی با رسیدن به مبدا و آغاز سلولها توانسته ایم این دانش را پیدا کنیم ولی هنوز خود سلولهای بنیادی رو ندانسته ایم از کجا می آید, همین بحثی که دانشمندان داشته اند و اجسام را شکافته اند, از مولکول تا اتم و در نهایت به انرژی, اما به نظر من هنوز در مرحله کودکای قرار داریم وگرنه خواستن و شدن فراتر از اینهاست, اگر به همین راحتی بود که خیلی راحت میتوانستیم تخیلات را به واقعیت تبدیل کنیم, چون انرژی همه چیز است و اجسام در واقع همان انرژی هستند, اینکه دانه ی گندم استعداد گندم شدن را دارد و سیب استعداد سیب شدن هیچ بحثی نیست, اما اگر کمی گام را فراتر بذاریم میتواند گندم سیب شود و سیب گلابی, همون طور که از پیوند زدن درختان در هر خانواده امکان پذیر است, )) نخست باید بگویم که بحث ما در مورد هستی شناسی و اما مطلب فوق در حیطۀ زیست شناسی است ، با وجود اینکه نتوانستم سئوال شما را متوجه شوم با اینحال مطلب شما را با اجازه تکه تکه کردم تا با هم بهتر آن را بررسی کنیم : (( اگر کمی گام را فراتر بذاریم میتواند گندم سیب شود و سیب گلابی )) و (( این گندم حتمن اگر هزاران بار دیگر امتحان شود و کاشته شود فقط گندم خواهد بود و امکان ندارد مثلن کیوی شود, پس به واقع چه چیزی است که این اتفاق بیفتد و غیر از این نشود؟ )) به شما دوست خوبم می گویم که بله من هم با این موضوع موافقم اما برای اینکه به محصولی برسیم که گندم سیب شود می بایست تلفیق ژنتیکی از هر دو را در دانۀ مورد نظرمان داشته باشیم که تکانه ها و نوسانات انرژی و اطلاعات هر دو را در خود داشته باشد یعنی همانطور که گفتید : (( از پیوند زدن درختان در هر خانواده امکان پذیر است ... )) اما اگر بخواهیم که از دانۀ سیب به گندم برسیم و یا از دانۀ سیب به گلابی، باید بگویم که شاید روزی انسان قادر به این کار بشود اما آن روز تا هم اینک فرا نرسیده و من هم چون شما دوست خوبم میدانم که بشر پیشرفت خواهد کرد و روزی قادر به این کار خواهد شد. ((به هر روی بحثم سر مبدا است و نقطه آغازین, )) ((سوالم اینجاست مبدا کجاست؟)) خوب همگی ما می دانیم که مبدأ و نقطۀ آغازین خداست ، یا مرکز کائنات ، یا انرژی مرکزی و اطلاعات مرکزی کائنات و یا هر چیز دیگری که آنرا نامگذاری کنید. اما درمورد مطلب بعدی شما که به زمین شناسی و زیست شناسی و فیزیک کوانتوم ارتباط داشت که گفته بودید : یک مطلب دیگر, اینکه بیست میلیون سال پیش حیواناتی بسیار وحشی بودند به نام سگ خرس که رقیبی نداشتند, یا هفتاد میلیون سال پیش دایناسورها بودند, اما الان دیگر نیستند, دو هزار سال پیش حیواناتی بسیار قوی بودند که بر روی ستون های تخت جمشید میتوانیم ببینیم اما الان دیگر نه اثری از اینهاست و نه اثری از خیلی چیز هایی است که زمانی حرفی برای گفتن داشته اند, سوالم اینجاست مبدا کجاست؟ و علت بودن و شدن چیست؟, آیا ممکن است تاریخ تکرار شود؟, آیا کوانتوم با بحث انرژی قادر است روزی دوباره به همه اینها جان ببخشد؟ ((علت بودن و شدن چیست؟ )) ((آیا ممکن است تاریخ تکرار شود؟ )) (( آیا کوانتوم با بحث انرژی قادر است روزی دوباره به همه اینها جان ببخشد؟ )) دوست عزیز پاسخ صحیحی برای این سئوالات شما ندارم برای یافتن پاسخ این سئوالات می گویم که به مطالعات کتب فیزیک کوانتوم و زمین شناسی و زیست شناسی مبادرت فرمائید. (( اما در مورد اندیشه, اندیشه از لحاظ کوانتوم آیا قادر به خلق کردن است؟ یعنی توانایی این را دارد که ارتباط برقرار کرده و همه چیز را هموار کند؟ )) جواب سئوال فوق شما (( بله )) است یعنی اندیشه از نظر کوانتومی قادر به خلق کردن می باشد... در همین دوره در این ارتباط صحبت خواهیم کرد... از الآن سعی کن باهاش باشی. ((یا تنها چیزی است که از ذهن می آید و به واقع عملی غیر از این نمیتواند انجام دهد؟ در اندیشه خود من ربط اندیشه و دنیای مادی فقط سرگرمی است و فرمول آن بسیار با چیزی که ما می اندیشیم تفاوت دارد. )) این مطلب در صورتیکه سئوال باشد... سئوال خوبیه. در پایان دوست خوبم توصیه هایی به شما و تمامی دوستان شرکت کننده دارم : الف) سعی کنید مطالب را با هم قاطی نکنید و بصورت مجزا مطرح نمائید. ب) با مطرح کردن سئوالات پیچیدۀ علمی که هنوز دانشمندان برای آنها پاسخی نیافته اند زمان دوره را درگیر ننمائید. ج) مطالب دورۀ هستی شناسی را به همین منوالی که برایتان قرار می دهم دنبال کنید و سعی نمائید که ذهنتان را درگیر همین مطالب کنید. د) به هیچ عنوان به خودتان سخت نگیرید و اجازه دهید که قدم به قدم پیش روی کنیم. حق نگهدارتون واژۀ (( می توانم )) واژۀ ساده ای است اما راز زندگی همینه ... http://www.secret4all.blogfa.com |
|||
03-17-2012, 05:35 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
سلام آیا کلاسهای هستی شناسی ادامه داره و دقیقا چه زمانی برگزار میشه؟
|
|||
03-17-2012, 07:59 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-17-2012 08:02 PM، توسط pourmousa.)
ارسال: #5
|
|||
|
|||
(03-17-2012 05:35 PM)mas84 نوشته شده توسط: سلام آیا کلاسهای هستی شناسی ادامه داره و دقیقا چه زمانی برگزار میشه؟سلام بر شما دوست عزیز و میلیاردرم... بله کلاسهای هستی شناسی ادامه خواهند داشت و جمعه ها مطالب را می گذارم. حق نگهدارتون واژۀ (( می توانم )) واژۀ ساده ای است اما راز زندگی همینه ... http://www.secret4all.blogfa.com |
|||
03-17-2012, 11:25 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
(03-17-2012 11:59 AM)armis2011 نوشته شده توسط: (( اما در مورد اندیشه, اندیشه از لحاظ کوانتوم آیا قادر به خلق کردن است؟ یعنی توانایی این را دارد که ارتباط برقرار کرده و همه چیز را هموار کند؟ )) سوالاتی در این مورد حتمن دارم که تا توضیحات شما صبر خواهم کرد, اما در مورد این مطلب طولانی من و سوالات بسیار به نظرم فقط به بحث انرژی که مطرح کردید مربوط می شود, چون معتقدم اگر بحث انرژی درست باشد با رسیدن به انرژی و مبدا همه اینها در واقع یکی هستند و قانون طلایی است که حکمرانی می کند, اما ما اکنون فرسنگ ها فاصله داریم. همچون کوه استوار بمان، ... همچون رعد بتاز، ... هراسی به خود راه مده، ... تا بوده همین بوده ...
|
|||
03-23-2012, 12:22 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
سلام
اول یه پیشنهاد:متنتونو بزرگتر بنویسین دوم یه سوال:من نمیدونم چه دونه ای بکارم؟اصلا نمیدونم باید چکار کنم؟ نباید ببینی تا باور کنی... باید باور کنی تا ببینی... ![]() |
|||
03-23-2012, 01:19 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
(03-23-2012 12:22 PM)sherafati نوشته شده توسط: سلام با سلام به شما دوست خوب و میلیاردرم... اول : حتماً از این به بعد متن را بزرگتر در اختیار شما دوستان خوبم می گذارم دوم : اینکه شما دوست عزیز نمی دانید که چه دانه ای باید بکارید خودش نقطۀ خوب و قشنگیه و کمک می کنه که یک حرکت زیبا رو آغاز کنید اما اینکه نمی دونید چیکار کنید ، فقط پیشنهاد می کنم مطالب دوره را خوب مطالعه کنید و سئوال بپرسید تا مطالب را درک کنید. واژۀ (( می توانم )) واژۀ ساده ای است اما راز زندگی همینه ... http://www.secret4all.blogfa.com |
|||
04-07-2012, 12:57 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-07-2012 12:57 PM، توسط amir4star.)
ارسال: #9
|
|||
|
|||
به نام خداوندی که هرچه داریم از اوست...
اگر توانایی عالمان ایران از جهان علم گرفته شود، چیزی جز سیاهی باقی نخواهد ماند... ((شیخ الرئیس ابو علی سینا)). با عرض سلام خدمت دوست و استاد گرانقدرم و مدیریت محترم سایت خوشحالم که متوجه شدم استاد گرانقدرم برای اولین بار تصمیم به برگذاری کلاسهای هستی شناشی به صورت آنلاین گرفته است... تصمیم گرفتم به اینجا بیام تبریک بگم به استاد گرانقدرم استاد پور موسی و از تمامی عزیزانم که در این کلاسها شرکت می کنن بخوام که خوب به مطالبی که در این کلاس گفته میشه دقت کنن و راحت رد نشن من تجربه موفقیت در کنار دوست و استاد گرانقدرم استاد پور موسی رو دارم... امیدوارو فضا و شرایطی برقرار بشه تا همه در کنار هم حضوری از کلاسهای ایشان استفاده کنیم... همچنین از همه دوستان عزیزم در این سایت میخوام که بدونن خیلی راحت میشه با یک تغییر در دیدگاه و نگرش به موفقیت دست یافت... دوست دارید میلیاردر بشید؟؟؟ پس می شید.... چشم ها را باید شست , جور دیگر باید دید.... به نام خداوندی که هرچه داریم از اوست... اگر توانایی عالمان ایران از جهان علم گرفته شود، چیزی جز سیاهی باقی نخواهد ماند... ((شیخ الرئیس ابو علی سینا)). با عرض سلام خدمت دوست و استاد گرانقدرم و مدیریت محترم سایت خوشحالم که متوجه شدم استاد گرانقدرم برای اولین بار تصمیم به برگذاری کلاسهای هستی شناشی به صورت آنلاین گرفته است... تصمیم گرفتم به اینجا بیام تبریک بگم به استاد گرانقدرم استاد پور موسی و از تمامی عزیزانم که در این کلاسها شرکت می کنن بخوام که خوب به مطالبی که در این کلاس گفته میشه دقت کنن و راحت رد نشن من تجربه موفقیت در کنار دوست و استاد گرانقدرم استاد پور موسی رو دارم... امیدوارو فضا و شرایطی برقرار بشه تا همه در کنار هم حضوری از کلاسهای ایشان استفاده کنیم... همچنین از همه دوستان عزیزم در این سایت میخوام که بدونن خیلی راحت میشه با یک تغییر در دیدگاه و نگرش به موفقیت دست یافت... دوست دارید میلیاردر بشید؟؟؟ پس می شید.... چشم ها را باید شست , جور دیگر باید دید.... |
|||
04-07-2012, 11:28 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-07-2012 11:34 PM، توسط pesar368.)
ارسال: #10
|
|||
|
|||
برداشت من :
هر فکر و هر هدف ، دانش و راه های محقق کردن خود را ، در خودش دارد . اگر آن فکر بارور شود ، مثل دانه ای رشد می کند . یک دانه ، پتانسیل درخت شدن را در خود دارد . حدیت از امام صادق (ع) نقل به مضمون : وقتی چیزی از خدا خواستید ، خدا در همان لحظه آن را به شما داد . در آستانه در است . باید بروید و آن را بردارید . بعضی افراد نمی روند ، بعضی آهسته ، بعضی با مکث و بعضی دوان دوان به سمت در می روند . واقعیت این است که باید از نظر روحی و فکری و .... آمادگی دریافت آن چیز را پیدا کنید . به عنوان مثال : رادیو جوان همین الان امواج را ارسال کرد . ولی من برای دریافت امواج رادیو جوان ، باید دستگاه رادیو رو در فرکانس خاصی تنظیم کنم . تا وقتی که من فرکانس مناسب برای دریافت رو پیدا نکنم ، نمیتوانم آن را دریافت کنم . سوال : آیا یک ایده ، مانند یک دانه است ؟ یعنی راه های محقق شدن اش در درون اش وجود داره ؟ پس امکان سنجی ایده و اینکه برخی بر اساس نظر کارشناسی میگن این ایده عملی نیست ، به چه معنا است ؟ یک قدم بیشتر ، تا موفقیت راه نیست .... بردار . ![]() |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
RE: کلاس آنلاین هستی شناسی | pourmousa | 35 | 11,091 |
02-20-2015 04:41 PM آخرین ارسال: naser.tuner |
|
برگزاری مجدد کلاسهای هستی شناسی | pourmousa | 2 | 894 |
01-30-2015 05:42 AM آخرین ارسال: pourmousa |
|
جلسۀ سوم هستی شناسی | pourmousa | 23 | 5,896 |
11-17-2013 10:09 PM آخرین ارسال: محسن دوستوندی |