ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
کلاس آنلاین هستی شناسی زمان کنونی: 09-24-2025, 07:02 PM |
|||||||
|
کلاس آنلاین هستی شناسی
|
03-09-2012, 12:09 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: کلاس آنلاین هستی شناسی
کلاس ها شروع شدند :
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?ti...&pid=21386 ![]() |
|||
03-09-2012, 01:28 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
ادمین عزیز با تلاش خوب شما هر روز مطالب با ارزشی به نوشته های انجمن اضافه می شود و اگر عزیزی به دقت این مطالب را مطالعه نماید موفقیتش حتمی است.ممنون از این همه تلاش.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
03-12-2012, 02:09 AM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
خيلي ممنون از استاد بزرگوار اين جلسات
من كه خيلي خوشحالم كه اين كلاسها با اين مضامين تشكيل شدند. دوستان حتما استقبال گسترده اي انجام بديد كه استادان گرامي براي ادامه جلسات تمايل داشته باشند من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
03-15-2012, 12:54 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
با سلام به دوستان خوب و میلیاردرم ...
از امروز دورۀ هستی شناسی خودمان را به همراه هم آغاز می کنیم اما اجازه می خواهم که در ابتدا نکاتی را متذکر شوم : 1) تمامی دوستانی که در این دوره شرکت می کنند می بایست که متعهد شوند که تا پایان دوره در این جلسات حاضر خواهن بود... ما از این به بعد نیاز داریم که چندین هفته را باهم سپری کنیم پس بنابراین دوستانی که نمی توانند از هم اکنون این تعهد را که تا آخر با ما باشند را بدهند لطفاً به هیچ وجه در دوره و مباحث آن شرکت نکنند. 2) دراین دوره امکان دارد که بعضی از شرکت کنندگان مطالبی را از زندگی خود اعلام کنند لذا پیشاپیش بعنوان شرکت کننده در این دوره تعهد دهید که مطلب و طرز بیان هیچ کس را به تمسخر نگیرید و همدیگر را به مشاجره دعوت ننمائید. 3) این دوره کاملاً حرفه ای و اجرایی می باشد ، لذا از شما شرکت کنندۀ عزیز خواهشمندم که درصورتیکه مطلبی از دوره را بصورت کامل درک نکردید سئوال بپرسید و این کار را درصورت امکان یعنی پرسش خود را در معرض دید همگی دوستان قرار دهید تا شاید این سئوال از آنِ شخصِ دیگری هم باشد. و بدین ترتیب جواب را همگی دریافت کنند. در صورتیکه نمی خواهید که بصورت عمومی پرسش خود را مطرح کنید آنرا به آدرس ایمیل زیر ارسال کنید بدین ترتیب به زودی پاسختان را برایتان ایمیل خواهم کرد. Engpp_finance04@yahoo.com 4) به هیچ عنوان پاسخ سئوال هیچ کس را هیچ شرکت کنندۀ دیگری ندهد مگر با هماهنگی قبلی با برگزارکنندۀ دوره یعنی اینجانب. 5) مطالب دوره بگونه ای زنجیروار می باشند بنابراین بسیار مهم و اساسی است که هر مطلب را درست بشنوید، مهم نیست که درکِ کاملِ آن و یا نحوۀ اجرای آنرا از هم اینک بلد باشید، فقط و فقط سعی کنید که آنرا متوجه شوید در انتهایِ دوره پازلِ ذهنیِ شما تکمیل خواهد شد. 6) اگر احساس تضاد یا هرگونه مخالفتی با مطلب یا مطالب دوره داشتید صبر پیشه کنید و در نهایت با درکِ درستی از مطلب مواجه خواهید شد ... لذا گهگاهی در پاسخِ سئوالهایتان جوابهایی اینگونه می دهم : . از الآن سعی کن باهاش باشی ... این پاسخ بدین معنی است که در ادامۀ مطالب دوره شما جوابتان را دریافت میکنید. سئوال خوبیه ... این پاسخ بدین معنی است که سئوال شما در واقع جوابِ شما نیز هست و تائید کنندۀ مطلب دوره می باشد در ضمن درک این مطلب در ادامۀ دوره برایتان واضح تر خواهد شد. 7) این دوره سلسله مطالعات و تجربیات شخصی خودم می باشد لذا بیایید فرصت و مجال دوره را به برگزاری موفق و پیروزمندی تبدیل کنیم و با بحث و مشاجره اوقات خود را تلف نکنیم. 8) این دوره و مطالب آن تبلیغ کــردنِ هیچ دین و آئینِ خاصی نیست بنابراین خواهشمندم که در دوره هیچگونه مقایسه های دینی و مذهبی را پیشه نکنید و مطالب دوره را پیگیری نمائید. 9) این دوره سفری کوتاه اما در عین حال برایتان طولانی خواهد بود لذا خواهشمندم که با قدم های استوار و دیدی وسیع گام بردارید و صبر کنید و طاقت بیاورید تا به نتیجۀ دلخواهتان برسید. 10) من فقط این مطالبِ دوره را به شما می گویم اما این خودِ شما هستید که می توانید درِ روبرویتان را انتخاب کنید یا نه... در پایان از همگی می خواهم که متعهدانه این قوانین را رعایت کنید تا باهم همسفرهایِ خوبی باشیم. واژۀ (( می توانم )) واژۀ ساده ای است اما راز زندگی همینه ... http://www.secret4all.blogfa.com |
|||
03-15-2012, 08:20 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
دوستان خوب و میلیاردرم
لطفاً پس از خواندن قوانین بالا، تعهد خود را برای اجرای آن در متن کوتاهی اعلام فرمائید... سپاسگزارم. واژۀ (( می توانم )) واژۀ ساده ای است اما راز زندگی همینه ... http://www.secret4all.blogfa.com |
|||
03-15-2012, 08:24 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
من در اينجا اعلام امادگي خودم رو اعلام ميكنم.
اميدوارم كه در پايان دوره.تغييرات خوبي در خودم حس كنم. با تشكر از استاد محترم كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
03-15-2012, 08:50 PM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
سلام
با قوانين بالا موافقم و تا آخرش هستم. آسانسور
|
|||
03-15-2012, 09:35 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
سلام بنده هم با قوانین بالا موافق هستم.دوست دارم در دوره شرکت کنم.
فقط نمی دانم چه روزایی قرار است در انجمن باشیم؟ آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
03-15-2012, 10:19 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
من نیز موافقت خود را با رعایت قوانین اعلام میکنم.
![]() |
|||
03-15-2012, 10:21 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
منم با قوانين موافقم. با تشكر فراوان از شما
فقط يك سوال: اگر در همون ساعتي كه شما مطالب را قرار مي دهيد من نتونستم و چند ساعت بعدش خوندم قوانين بالا را نقض كردم؟ من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
RE: کلاس آنلاین هستی شناسی | pourmousa | 35 | 11,089 |
02-20-2015 04:41 PM آخرین ارسال: naser.tuner |
|
برگزاری مجدد کلاسهای هستی شناسی | pourmousa | 2 | 894 |
01-30-2015 05:42 AM آخرین ارسال: pourmousa |
|
جلسۀ سوم هستی شناسی | pourmousa | 23 | 5,895 |
11-17-2013 10:09 PM آخرین ارسال: محسن دوستوندی |