ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
عیدی به ایتام زمان کنونی: 09-24-2025, 05:42 PM |
|||||||
|
عیدی به ایتام
|
03-10-2015, 05:54 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-10-2015 06:00 PM، توسط MARYAR.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
عیدی به ایتام
سلام به دوستان و اعضای انحمن
نزدیک عید هست و حتما شما برای فرزندان و همسر و خودتون لباس و آذوقه تهیه کردید و یا مبلغی کنار گذاشتید تا تهیه کنید. در این بین زیر همین آسمون بعضی بچه ها هستند که پدر و مادری ندارند تا براشون لباس عید بخره و چشم حسرتشون به دست بقیه کودکان هست. وطیفه انسانی ما میلیاردرهای آینده این هست که از درآمدهامون درصدی را برای این کودکان بگذاریم تا اونهام مثل ما همراه بهار طبیعت شاد باشند و بخند. توی قانون راز هم می گه برای جذب ثروت یک اصل هست و اون هم بخشش است. کاترین پاندر می گه ده درصد درامدتون را به ایتام و مستمندان اختصاص بدهید. با این نوشته خواستم بهتون یاداور شم در کنار بالا بردن ثروتتون، حتما قضایل انسانی تون هم ارتقا بدهید. گروه ما حدود 30 یتیم را شناسایی و تحت پوشش قرار داده که اگر تمایل داشتید می تونید کمک هاتون را به این کودکان ارائه بدهید. با تشکر سبز باشید. ![]() ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
03-10-2015, 06:56 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: عیدی به ایتام
با سلام اگه اینجا کسی و پیدا نکردیم که واقعآ نیاز داشته باشه حتمآ باهاتون هماهنگ میکنم و به اندازه وسعمون سعی میکنیم کمک کنیم انشالله!
---------------------------------------------- دوستش دارم... بزرگیش را... سکوتش را... عظمتش را... اُبهتش را... تنهاییش را... حکمتش را... صبرش را... و بودنش عادتیست مثل نفس کشیدن ! خدا را میگویم... poshak_rim@ کانال تلگرام ----------------------------------------------- zajr تغییر نام کاربری به hesaab |
|||
03-11-2015, 01:07 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(03-10-2015 06:56 PM)hesaab نوشته شده توسط: با سلام اگه اینجا کسی و پیدا نکردیم که واقعآ نیاز داشته باشه حتمآ باهاتون هماهنگ میکنم و به اندازه وسعمون سعی میکنیم کمک کنیم انشالله! فرقی نداره به کی کمک بشه ولی بخشش دم عید فراموش نشهههه ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
03-11-2015, 01:27 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
3 عزیز در این امر خیر شرکت کردند که دوست دارند جز خیرین گمنام باشند.
خداوند به هر سه عزیز خیر و برکت عطا کند من ازدرون تو حرف میزنم
|||
03-11-2015, 04:52 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
پیرمردی هر روز تومحله پسرکی رو با پای برهنه می دید که با توپ پلاستیکی فوتبال بازی میکرد؛ روزی رفت و یه کفش کتونی نو خرید و اومد به پسرک گفت: بیا این کفشا رو بپوش. پسرک کفشا رو پوشید و خوشحال رو به پیرمرد کرد و گفت: شما خدایید؟ پیرمرد لبش را گزید و گفت نه پسرجان. پسرک گفت: پس دوست خدایی، چون من دیشب فقط به خدا گفتم کفش ندارم...
. . . "دوست خدا بودن سخت نيست" من ازدرون تو حرف میزنم
|||
03-12-2015, 12:23 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد
وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست... من ازدرون تو حرف میزنم
|||
03-12-2015, 02:13 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
ساده که باشی
برایت فرقی نمیکند که تجمل چیه که قیمت تویوتا لندکروز چنده فلان بنز آخرین مدل ، چند ایربگ داره مهم نیست نیاوران کجاست شریعتی و پاسداران و الهیه کدام حوالی اند رستوران چینی ها گرانترین غذایش چیه ساده که باشی ظاهر وباطنت یکیه ، غل وغش نداری ،کینه نداری بدي هيچ کس را باور نداری. براي همه لبخند می زنی ساده که باشی سکوتت پراز حرفه ، مرهم هر زخمه همیشه تو جیبت شکلات پیدا میشه زیر باران ، دهانت را باز میکنی و قطره قطره مینوشی آدم برفی که درست میکنی شال گردنت را به او میبخشی ساده که باشی همین که بدانی بربری و لواش چنده کفایت میکند نیازی به غذای چینی نیست آبگوشت هم غذای خوبیه ساده که باشی نون نرمه ها رو از تو کوچه جمع میکنی کناری میزاری تا برکت خدا زیردست پا نباشه ساده که باشی حتی پشت تلفن به احترام پدرت تمام قد وای می ایستی وصحبت میکنی گوشیتو ،تو خیابون در اختیار آدمای سرگردون میذاری تا ادرسِگمشده اش رو پیدا کنه ساده که باشی همه چیز خوب میشه پر از حس های خوب میشه پر از حرفهای نگفته میشه خودت،غمت مشکلت،غصه ات هوای شهرت،آدمهای اطرافت حتی دشمنت همه چیزت خوبه من ازدرون تو حرف میزنم
|||
03-12-2015, 12:25 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
نگاه کودکان را دوست دارم چون با صداقت است
هيچ دروغـــي درآن راه ندارد مانندنگاه کودکی که به کودک هم سن وسالش می نگرد ولی وجــــدان مادران خفته چه راحت اورا از این نگاه دور میکنند کمک به ديگـــران اولويت آخر ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
|||
03-12-2015, 03:00 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
یا امام رضا سلام ?? شب عید نزدیکه
من بلد نیستم عربی بگمو فسلفه بچینم.میخوام ب ه زبون خودم باهات حرف بزنم دلم گرفته?? جان پسرت دو دیقه برام وقت بذار کارت دارم?? واسه خودم هیچی نمیخوام اما تورو خدا گرفتارارو کمک کن یا امام رضا هوا سرده خیلی از بچه ها جای خواب ندارن خیلی از بابا ها پول نون شب ندارن خیلی از مامانا حتی لباس گرم ندارن خیلیا دلشون شکسته خیلیا بی گناه زندانن خیلیا پشت در بیمارستان منتظر به هوش اومدن عزیزشونن خیلیا دنبال شفای مریضشونن خیلیا یواشکی اشک میریزن فقطم خدا میدونه چشونه میخوام بگم کمکشون کن من کسی نیستم که ازت بخواما اتفاقا گناهامم زیاده...اما دیدی که من هیچی نمیخوام گرفتارارو یه دستی به زندگیشون بکش?? عاشقتم یا امام رضا من ازدرون تو حرف میزنم
|||
03-13-2015, 11:01 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
نگاهت را به کجا دوخته ای ؟
چه زیبا می نگری ؟ به آینده می اندیشی ؟ از چهره ات فقط نگاههایت را می بینم . ولی گریه هایش را نمی گذاری کسی ببیند بیا ودوباره لبخند بزن نگاههایت باشد برای بعد به تصویرت که نگاه میکنم ،دریای سادگی را می بینم وامواج آرامش را از زلال چشمانت ، از چشمه احساست باید وام بگیرم ، تا کمی آرام گیرم ببخش مرا رفاه زدگی عادت شده است ببخش مرا که دیگر نمیتوانم آن ورای نگاهت را ببینم ببخش که دیگر همه اسکناسهای سبز را می شناسند واز تو غافل شده اند تشنه یک مشت صداقت ویک جرعه آرامش تو هستم . نگران نباش ،آرامش بدون آسایش تو ،آرزوی انسانهای غریب امروز است فدای نگاهت که پر از فریاد است . فدای نگاهت وزلالی چشمانت وامواج آرامش چه باید کرد وقتی .... ؟ چه باید کرد وقتی جوانمردی مرده است ؟ ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
شروع متفاوت برای رسیدن به اهداف و آرزوها | farzin9007 | 7 | 2,121 |
09-20-2022 12:16 PM آخرین ارسال: soni70 |
|
ایده ای دارم که نیاز به سرمایه معمولی داره | hadi-rahbord | 2 | 1,157 |
04-19-2018 03:49 PM آخرین ارسال: naserm123 |
|
کارآفرینی و ورود به بازارتجارت | naserm123 | 0 | 432 |
04-17-2018 10:49 AM آخرین ارسال: naserm123 |
|
بازاریابی دهان به دهان | mahyarpa | 0 | 383 |
11-24-2017 12:31 PM آخرین ارسال: mahyarpa |
|
چطوری میشه از طریق تلگرام اینستا و ... اجناس و به فروش رسوند؟ | shokrgozar | 0 | 924 |
02-20-2017 04:24 PM آخرین ارسال: shokrgozar |
|
چجوری میتونم درامدمو به 5 میلیون در ماه برسونم؟ | shokrgozar | 0 | 761 |
02-20-2017 04:14 PM آخرین ارسال: shokrgozar |
|
نیاز به تامیین کننده کالاهای برقی | هورداد | 0 | 498 |
11-28-2016 10:21 AM آخرین ارسال: هورداد |
|
چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟ | کامیار کاظمی | 50 | 20,808 |
09-25-2016 01:01 AM آخرین ارسال: rahim_moradi |
|
شماره تماس کاربر به نام jahanagahi | H.hemati148 | 1 | 679 |
06-18-2016 07:14 PM آخرین ارسال: saadati |
|
![]() |
اگه میدونستی در رسیدن به هدفت(ثروت)هیچ شکستی وجودنداره اولین قدم که برمیداشتی چی بود | SAMIRA | 71 | 18,876 |
05-23-2016 02:08 AM آخرین ارسال: poldar |
نیاز به شریک و هم کار | secret63 | 2 | 1,092 |
09-09-2015 10:11 PM آخرین ارسال: Amiraliamirali |
|
به دنبال ایده در زمینه کامپیوتر | rezakakaei | 4 | 1,866 |
06-07-2015 09:36 AM آخرین ارسال: rezakakaei |
|
همه انسان ها به تدریج می توانند ثروتمند و بی نیاز شوند | جلال فتحی | 0 | 588 |
05-14-2015 03:31 PM آخرین ارسال: جلال فتحی |
|
تبریک روز معلم به اساتید انجمن | sinap | 0 | 683 |
05-02-2015 10:21 PM آخرین ارسال: sinap |