ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


راه اندازی رستوران ساندویچ فروشی
زمان کنونی: 07-01-2024, 01:31 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: شهرام
آخرین ارسال: arvin1880
پاسخ: 36
بازدید: 43415

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 60 رأی - میانگین امیتازات : 3.48
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راه اندازی رستوران ساندویچ فروشی
07-13-2012, 01:54 PM
ارسال: #1
راه اندازی رستوران ساندویچ فروشی
من قصد دارم در کنار کار اصلی ام ساندویچ فروشی راه اندازی کنم . البته من میخواهم

غذاهای سالم عرضه کنم و برای این کار ایده دارم . اگر از دوستان کسی در این زمینه تجربه

[/b][/color][/size]دارد ، خوشحال میشوم که راهنمایی نماید .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: ناصر صادقی , مهدی گل محمدی , مــجــیــנ , ehsannasri , iranboy
07-13-2012, 10:01 PM
ارسال: #2
RE: راه اندازی رستوران ساندویچ فروشی
در تهران میخواین سرمایه گذاری کنید؟
میزان سرمایه؟
به نظر بنده این کار باید مدام بالاسرش مدیر یا سرآشپز سخت گیر باشه.چون با چشم های خودم دیدم که کارکنان به خصوص فست فووودی چطوری از کار در میرن.
میزان سرمایه . کجای منطقه و ... همه مهم هستش
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: P@RSA , ناصر صادقی , مهدی گل محمدی , neeaz
07-14-2012, 01:29 AM
ارسال: #3
RE: راه اندازی رستوران ساندویچ فروشی
لطف کن تا حدودی برنامه هائی که برای این کاری داری عنوان کنید تا دوستان بتونن نظرات خودشونو بیان کنن به هر حال باید مشخص بشه که ایده شما در رونق کسب و کارتون چقدر موثره ولی اگه تصمیم داشتی این کارو شروع کنی سعی کن در تهیه ساندویچ ها متفاوت باشی به نوعی متفاوت از دیگران کار کن.

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن!تعظیم آنان همانند خم شدن دو سر کمان است که هر چه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: مهدی گل محمدی , m_grate29 , neeaz
07-25-2012, 11:16 PM
ارسال: #4
RE: راه اندازی رستوران ساندویچ فروشی
آقا من هم یکی از ایده هام برای کار همین فست فوده. ایده های من:
- می تونیم فقط رو ساندویچ و پیتزا سود بگیریم و به عنوان مثال سالاد نوشیدنی دسر سوپ و غذاهای حاشیه ای رو با قیمت تموم شده و در نتیجه ارزان در اختیار مشتری قرار دهیم. مثلا طرف یه ساندویچ بندری می خره 2000 تومن در کنارش با 500 تومن می تونه یه بسته سالاد پرپیمون هم بگیره یا مثلا یه لیوان بزرگ نوشابه مثلا با 300 تومن. خوب حال می کنه وقتی با یه مقدار کم پول این همه غذا می گیره. ماهم سودمون رو تو ساندویچ فقط ازش می گیریم.
- می تونیم غذاهای خاصی که جاهای دیگه عرضه نمی شه عرضه کنیم. مثلا من یه غذا عربی بلدم مخلمه خیلی هم خوشمزست. باید غذاهای خوشمزه جدید هم کار کرد.
- محل طبخ و کار آشپزها در معرض دید باشه تا مردم نسبت به سلامت غذاها اطمینان کنند.
- یک قضیه مهم اینه که معمولا ما آدم ها محافظه کاریم. وقتی یک فست فود غذاهاش ردیف باشه دیگه همیشه از همون خرید می کنیم و سراغ جای دیگه نمی ریم. 100 % اون منطقه فست فودهای دیگه هم هستند با مشتری های خودشون. ما باید با امتیازات خاص خودمون همه اونها رو حداقل یک بار جذب خودمون کنیم و با ارائه خدمات و ساندویچ های خوب اونها رو از برگشت به فست فودهای قبلی منصرف کنیم. اما این امتیازات چی می تونه باشه؟ مثلا تخفیف در حد عرضه همه غذاها با قیمت تموم شده و بدون سود و در کنارش تبلیغات زیاد در منطقه که مثلا ساندویچ های پرپیمون می دیم با قیمت پایین. تا مثلا 1 ماه. این طور اکثر مشتری های فست فودهای مجاور رو با این امتیازات می دزدیم. خوب اگه غذاهای ما توپ و پرپیمون باشه کیه که دیگه بره سراغ فست فود قبلی؟ محاله بره. این طور همه مشتری های فست فود اون منطقه رو مال خودمون کردیم و بقیه باید برن جمع کنن. ولی خوب باید 1 ماه سود نکرد، ولی بعدش هجوم مشتری ها و سود آغاز میَشه. یک نوع امتیاز دیگه می تونه ارائه سالاد و پیش غذا مثل سوپ به صورت رایگان همراه با غذای اصلی باشه. طرف می بینه یه ساندویچ بندری می خره 2000 تومن اون هم مشتی تازه کنارش سالاد و سوپ هم مجانی می گیره خوب معلومه وسوسه می شه یک بار هم شده یک امتحانی بکنه و بعده که اگه جنسمون خوب باشه مال ما می شه. کلا باید با این جور امتیازها به مدت 1 ماه و با تبلیغات زیاد همه فست فود خورهای اون منطقه رو متمایل به این کنیم که حداقل یه بار فست فود ما رو امتحان کنن و اون موقع با ارئه فست فود و خدمات عالی می تونیم از برگشت اون به فست فود قبلیش جلوگیری کنیم. این ایده رو می شه اسمشو گذاشت قاپیدن مشتری های فست فود منطقه در 1 ماه و تبدیل آنها به مشتری خود.
- آقا اکثر این فست فودی ها بی سواد و دهاتین به خدا. البته نه همه. فکر می کنید من و شما که دانش بازاریابی و کارآفرینی داریم از پس رقابت با یه آدم بی سواد برنمیایم؟
- در ضمن من اکثر جاهایی که فست فود خوردم به خدا یا غذاش مالی نبود یا کم بود یا گرون بود. ولی یه جا نزدیک خونمون بود هم قیمتش مناسب بود هم پر پیمون می داد هم خوشمزه بود. این قدر این مشتری داشت که نبود. یه مغازه خیلی ساده تو کوچه فرعی تو امام حسین که مایه دار نیستن.
- خیلی ها از بهداشت و مضرات فست فود می ترسن ما با رعایت مسائل بهداشتی و استفاده از مواد اولیه استاندارد و اعلام آن به مشتری به صورت درج کنار قیمتها یا در کاتالوگ ها می تونیم اعتماد آنها رو جلب کنیم.
- تبلیغات خیلی مهمه. آقا ما از بوف پیتزا سفارش می دادیم با سالاد و یه خورده سیب زمینی برا 2 نفر می شد 30 هزار تومن اون هم چی 1 سال پیش. ولی یه بار پیتزا گرفتیم از همین فست فود بغل خونمون که ذکرش بالا رفت یه پیتزا داد تپل و خوشمزه 5000 تومن البته برا 1 نفر که شرف داشت به پیتزا بوف. بوف پول چی رو می خوره پول تبلیغات و برند بودنشو.
- بچه ها عاشق فست فودن. با ارائه یک سری مسابقه و ... می شه اونها رو جذب کرد. مثل چی؟ مثلا یک سری برگه با نوشته مخفی درست کنیم. که توش نوشته مثلا شما برنده یک پیتزا یا ساندویچ یا سالاد مجانی هستید. بعد مثلا تو هر 20 تا برگ یک برگ برنده باشه. یعنی اگه 1000 تا برگ تهیه کردیم توش 50 تا برگ برنده باشه و اینو هم اعلام کنیم که طرف بدونه احتمال برنده شدنش چه قدره. هرکی از ما یک خرید کرد یکی از این برگه ها هم بهش بدیم. تو هر 20 نفر یکی برنده می شه و یک ساندویچ یا پیتزا مجانی می گیره.
- دکوراسیون خیلی مهمه. باید با قرار دادن تلویزیون ال سی دی بزرگ و گذاشتن فیلم های جذاب کاری کرد مشتری از تو مغازه بودن لذت ببره. یا باید آینه رو دیوار کار گذاشت که یک جوری طرف رو خوش تیپ تر نشون بده. مثلا آینه تصویر رو درازتر نشون بده. معمولا صورت کشیده تر زیباتر می شه.
- دیگه خسته شدم. همی کافیه
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: iran , azunited , aaftaab24 , ناصر صادقی , Delta.H , amiryazdani138 , thebigsatan , ali mohammady , neeaz , saman. , سیدمهدی هاشمی
07-26-2012, 11:15 AM
ارسال: #5
RE: راه اندازی رستوران ساندویچ فروشی
ولی من فکر میکنم خیلی روی قیمت پایین نباید مانور داد . باید روی کیفیت خوب و تبلیغ روی ارایه غذاهای با مواد درجه یک و ممتاز متمرکز بود . در این صورت قیمت برای مشتری مهم نیست .

کسی از دوستان میداند که برای راه اندازی یک ساندویچی ( فقط ساندویچ ) چه مقدار سرمایه لازم است ؟
با شرایط ذیل :

- در تهران .
- اجاره مغازه در یک جای مناسب .
- ارایه ساندویچ . ( پیتزا ارایه نخواهد شد )

ممنون از نظر دوستان .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: مــجــیــנ , ناصر صادقی , neeaz
07-26-2012, 11:35 AM
ارسال: #6
RE: راه اندازی رستوران ساندویچ فروشی
60 میلیون تومن به بالا
این کفش بود
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: ناصر صادقی
07-29-2012, 12:41 AM
ارسال: #7
RE: راه اندازی رستوران ساندویچ فروشی
- اولا نفهمیدم چرا فقط ساندویچی؟ خوب خیلی ها ممکنه 5 بار ساندویچ خورده باشن یه بار هم هوس کنن که پیتزا بخورن. اگر شما نداشته باشی می ره سراغ یکی دیگه و مشتریت می پره. به نظر من وقتی آدم فست فود می زنه باید جنسش ردیف باشه. مثل سوپرمارکت می مونه. شما اگه بری یه سوپرمارکت مثلا نون بسته بندی نداشته باشه اصلا. احتمالا می ری یه سوپرمارکت دیگه که وقتی می خوای ازش جنس بخری نگه ندارم.
- در جواب اون آقا که گفتن 60 ملیون تومن اون هم کفش. به نظر من اغراق بزرگی کردن. ما که نمی خوایم فست فود بوف بزنیم یا هایدا.
5 تا 7 ملیون رهن مغازه
200 تا 500 هزار تومن اجاره. با احتساب این که دو ماه از جیب می خوری 400 هزار تا 1 ملیون تومن
یک سال پیش من برا فر ساندویچ، فر پیتزا، یخچال ایستاده با طول 2 متر قیمت گرفتم شد 2 ملیون و 100 هزار تومن تقریبا. الان شما حساب کن 3 ملیون تازه اگه بخوای نو بخری.
میز و صندلی و خورده وسایل 1 ملیون
دکوراسیون و هود و ... 1 ملیون
یک نفر کارگرموتوری: کارت پخش کنه- خرید کنه- در تهیه غذاها کمک کنه- پیک باشه 700 هزار تومن چون قراره پیک هم باشه. 2 ماه از جیب می شه 1/400/00
1 ملیون هم مواد اولیه و تبلیغات و پروانه کسب
15/400/00 نه 16/000/000 حداکثر برای شروع. بعد که کار رونق گرفت حالا می شه بیشتر هم خرج کرد. مثلا دکوراسیون رو شیک تر کرد یا ... فقط به نظرم باید مساحت مغازه رو هم طوری در نظر گرفت که خیلی کوچیک نباشه بزرگ هم نباشه. مثلا 15 متر برای مشتری ها 15 متر هم برای طبخ و یخچال ها می شه 30 متر خوبه. می شه یه جایی باشه که مثلا زیرزمین یا بالکن داره و زیرزمین یا بالکن بشه برای طبخ یا یخچال ها و انبار.
البته به نظز من با کمتر از این مبلغ هم می شه کار کرد.
اگه شما با یکی شریک شی عالی می شه (البته باید کامل باهاش مچ باشی):
1- اولا دو نقری کار کردن حالش خیلی بیشتره و انگیزه آدم بیشتر می شه.
2- وقتی نفر دوم به جای یک کارگر که احساس مسئولیت و تعهدی نداره شریکت باشه که با انگیزه و احساس مسئولیت کار می کنه مسلما کار این دو متفاوت می شه.
3- هزینه ها نصف می شه.
4- لازم نیست به یکی برای پیک موتوری یا کارگری پول بدی. در واقع یک پیک اگه بیاد کمتر از 700 تومن فکر نکنم برا صبح تا شب بگیره.
5- سود نصف نمیشه چون 2 نفر با انگیزه بالا دارن باهم کار می کنن بازده دو برابر و سرعت پیشرفت هم دو برابر می شه.
البته برا شراکت 2 نفر به نظرم خوبه ولی بیشتر نه. چون نظرات خیلی باهم قاطی می شه و هرکی یه نظری می خواد بده. ولی اگه یکی باشه که باهات خیلی مچ باشه توپه. می تونه یکی از اعضا خونوادت باشه مثل همسر- مادر- برادر و کلا حتی می شه یک کار خونوادگی باشه که هم خرج خونواده رو در بیاره هم وضعیت اقتصادی خانواده رو به کلی عوض کنه.

من خودم الان دنبال همین طرح فست فود هستم. یعنی چندتا گزینه تو فکرمه نمی دونم کدوم بهتره: سوپرمارکت و فست فود. خودم با فست فود بیشتر حال می کنم. که البته چندتا مزیت داره:
- ریسکش کمتره
- سرمایه کمتر می خواد
- معمولا بازار هدف سوپرمارکت چندتا خونه دور و ورشه ولی فست فود می تونه یک محله رو کامل ساپورت کنه.
- خلاقیت و قدرت عمل در فست فود خیلی بیشتره. می تونی یک نوع غذا ارائه کنی که بقیه نکردن. کلا ایده توش بیشتره.
- رقابت با سوپرمارکت ها خیلی سخت تره. چون اولا سالها اونجا بودن و تو تازه واردی. کامل نیازهای مشتری های اون منطقه رو شناختن و جنسشون جوره. حالا تا تو بخوای به پای اونها برسی خیلیه مگر بخوای سوپر مشتی بزنی که دیگه خیلی سرمایه می خواد. در ضمن ساندویچی ها اکثرا ساندویچشون به دردنخوره. کلا نمی دونم چرا ولی ساندویچی ها معمولن زیاد کارشون مال نیست. یا کم می ذارن. یا مزه خوبی نداره یا گرونه. به نظرم خیلی بهتر می شه کار کرد.


اینها رو که نوشتم به خاطر کمک به بحث و داغ تر شدنشه. چون خودم تو فکر فست فودم. رفتم اتحادیه اغذیه که بدونم دنبال چه نوع مغازه ای باید بگردم گفت بعد ماه رمضان بیا.
دوستان اگر تجربه ای دارن یا ایده ای بیان کنن.
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: ناصر صادقی , thebigsatan , ali mohammady , maryambanoo , جوادي , سیدمهدی هاشمی
07-29-2012, 01:06 AM
ارسال: #8
RE: راه اندازی رستوران ساندویچ فروشی
دوست عزیز ایده بسیار خوبیه موفق باشید یه مورد به نظر من خوبه که رعایت بشه برای بهتر شدن کیفیت و فروش
سعی کنید تو تهیه ساندویچ هاتون نهایت دقت رو بکنید که سالم و کم کالری باشه
این روزها همه مردم به فکر تناسب اندامشون هستن و اکثرا غذاهای کم چرب و کم کالری مصرف میکنند
میتونید به جای سرخ کردن از کباب کردن یا روش بخار پز و گریل و ... استفاده کنید که سالم تر باشه
م
طمئن باشید خیلی تاثیر داره تو فروش
حتی تو تبلیغاتتون هم میتونید ذکر کنید که ساندویچهای کم کالری یا کم چرب یا رژیمی

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: ناصر صادقی , فرهاد قربانی , ali mohammady , neeaz
07-31-2012, 10:06 AM
ارسال: #9
RE: راه اندازی رستوران ساندویچ فروشی
موضوع بسیار جالبی بود .با تعاریفی که اقا مهدی فرمودن من هم تشویق شدم در کنار کارم یه فست فود بزنم .البته اونجوری که اقا مهدی گفتن اجاره مغازهها پایین نیست مگه اینکه تو یه جای پرت و کم تردد بزنی.و توصیه من اینه که اجاره بالا باشه و یه جای خوب بهتر از اینه که اجاره پایین باشه ولی یه جای کم تردد.تو همین بازار تهران خودم دیدم یه ساندویچ فروشی ضپرتی که فقط دو سه نوع ساندویچ داره روزی 200 -300 تومن درامد داره.بهتره اقا مهدی یه سری هم به بازار تهران بزنی شاید تشویق بشی حوالی بازار مغازه بزنی چون ترددش عالیه.

منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: ناصر صادقی , neeaz
07-31-2012, 10:25 AM
ارسال: #10
RE: راه اندازی رستوران ساندویچ فروشی
(07-29-2012 12:41 AM)mehdi62 نوشته شده توسط:  - اولا نفهمیدم چرا فقط ساندویچی؟ خوب خیلی ها ممکنه 5 بار ساندویچ خورده باشن یه بار هم هوس کنن که پیتزا بخورن. اگر شما نداشته باشی می ره سراغ یکی دیگه و مشتریت می پره. به نظر من وقتی آدم فست فود می زنه باید جنسش ردیف باشه. مثل سوپرمارکت می مونه. شما اگه بری یه سوپرمارکت مثلا نون بسته بندی نداشته باشه اصلا. احتمالا می ری یه سوپرمارکت دیگه که وقتی می خوای ازش جنس بخری نگه ندارم.
- در جواب اون آقا که گفتن 60 ملیون تومن اون هم کفش. به نظر من اغراق بزرگی کردن. ما که نمی خوایم فست فود بوف بزنیم یا هایدا.
5 تا 7 ملیون رهن مغازه
200 تا 500 هزار تومن اجاره. با احتساب این که دو ماه از جیب می خوری 400 هزار تا 1 ملیون تومن
یک سال پیش من برا فر ساندویچ، فر پیتزا، یخچال ایستاده با طول 2 متر قیمت گرفتم شد 2 ملیون و 100 هزار تومن تقریبا. الان شما حساب کن 3 ملیون تازه اگه بخوای نو بخری.
میز و صندلی و خورده وسایل 1 ملیون
دکوراسیون و هود و ... 1 ملیون
یک نفر کارگرموتوری: کارت پخش کنه- خرید کنه- در تهیه غذاها کمک کنه- پیک باشه 700 هزار تومن چون قراره پیک هم باشه. 2 ماه از جیب می شه 1/400/00
1 ملیون هم مواد اولیه و تبلیغات و پروانه کسب
15/400/00 نه 16/000/000 حداکثر برای شروع. بعد که کار رونق گرفت حالا می شه بیشتر هم خرج کرد. مثلا دکوراسیون رو شیک تر کرد یا ... فقط به نظرم باید مساحت مغازه رو هم طوری در نظر گرفت که خیلی کوچیک نباشه بزرگ هم نباشه. مثلا 15 متر برای مشتری ها 15 متر هم برای طبخ و یخچال ها می شه 30 متر خوبه. می شه یه جایی باشه که مثلا زیرزمین یا بالکن داره و زیرزمین یا بالکن بشه برای طبخ یا یخچال ها و انبار.
البته به نظز من با کمتر از این مبلغ هم می شه کار کرد.
اگه شما با یکی شریک شی عالی می شه (البته باید کامل باهاش مچ باشی):
1- اولا دو نقری کار کردن حالش خیلی بیشتره و انگیزه آدم بیشتر می شه.
2- وقتی نفر دوم به جای یک کارگر که احساس مسئولیت و تعهدی نداره شریکت باشه که با انگیزه و احساس مسئولیت کار می کنه مسلما کار این دو متفاوت می شه.
3- هزینه ها نصف می شه.
4- لازم نیست به یکی برای پیک موتوری یا کارگری پول بدی. در واقع یک پیک اگه بیاد کمتر از 700 تومن فکر نکنم برا صبح تا شب بگیره.
5- سود نصف نمیشه چون 2 نفر با انگیزه بالا دارن باهم کار می کنن بازده دو برابر و سرعت پیشرفت هم دو برابر می شه.
البته برا شراکت 2 نفر به نظرم خوبه ولی بیشتر نه. چون نظرات خیلی باهم قاطی می شه و هرکی یه نظری می خواد بده. ولی اگه یکی باشه که باهات خیلی مچ باشه توپه. می تونه یکی از اعضا خونوادت باشه مثل همسر- مادر- برادر و کلا حتی می شه یک کار خونوادگی باشه که هم خرج خونواده رو در بیاره هم وضعیت اقتصادی خانواده رو به کلی عوض کنه.

من خودم الان دنبال همین طرح فست فود هستم. یعنی چندتا گزینه تو فکرمه نمی دونم کدوم بهتره: سوپرمارکت و فست فود. خودم با فست فود بیشتر حال می کنم. که البته چندتا مزیت داره:
- ریسکش کمتره
- سرمایه کمتر می خواد
- معمولا بازار هدف سوپرمارکت چندتا خونه دور و ورشه ولی فست فود می تونه یک محله رو کامل ساپورت کنه.
- خلاقیت و قدرت عمل در فست فود خیلی بیشتره. می تونی یک نوع غذا ارائه کنی که بقیه نکردن. کلا ایده توش بیشتره.
- رقابت با سوپرمارکت ها خیلی سخت تره. چون اولا سالها اونجا بودن و تو تازه واردی. کامل نیازهای مشتری های اون منطقه رو شناختن و جنسشون جوره. حالا تا تو بخوای به پای اونها برسی خیلیه مگر بخوای سوپر مشتی بزنی که دیگه خیلی سرمایه می خواد. در ضمن ساندویچی ها اکثرا ساندویچشون به دردنخوره. کلا نمی دونم چرا ولی ساندویچی ها معمولن زیاد کارشون مال نیست. یا کم می ذارن. یا مزه خوبی نداره یا گرونه. به نظرم خیلی بهتر می شه کار کرد.


اینها رو که نوشتم به خاطر کمک به بحث و داغ تر شدنشه. چون خودم تو فکر فست فودم. رفتم اتحادیه اغذیه که بدونم دنبال چه نوع مغازه ای باید بگردم گفت بعد ماه رمضان بیا.
دوستان اگر تجربه ای دارن یا ایده ای بیان کنن.

دوست عزیز من اغراق بزرگی میکنم به نظرت؟؟؟؟؟؟؟

من در جواب آقای shahram 77 که گفته بود جای مناسب در تهران یعنی کجا؟؟؟؟؟؟؟
من نمیخوام به محله خاصی توهین کنم .

به نظرم جای مناسب بالاتر از نیمه مرکزی شهر هست . بالاتر از میدان ولیعصر هفت تیر و ...

شما میگی یک مغازه 30 متری ... رهن 7 میلیون و اجاره ماهی 400 یا 500 هزارتومن ؟ اونم جای مناسب شهر
همچین جایی پیدا میشه به نظرت جای مناسب

یک اتاق 10 متری در یک ساختمان 6 طبقه با ملک اداری رهن کامل 30 میلیون و شما میگید یک مغازه 30 متری جای خوب 7 میلیون رهن

شما اغراق میکنید

یک مساله مهم هست اینکه بعضی از ایرانی ها نمیخوان واقعیتو ببینن میگن ما کارمون رو انجام میدیم به راحتی.مشکلات نداره.کار بسیار لذت بخشه و وقتی وارد اون کار میشن میگن واااای خدای من .... و دیگر نکته اینکه نباید به بایدها و شایدها یا به عبارتی حرف های مردم گوش نداد ... خودمون میریم دمبال کارا حداقل یک روز تحقیق میکنیم ببینیم میشه یا نه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: ناصر صادقی , فرهاد قربانی , Delta.H , کامیار , ali mohammady , سیدمهدی هاشمی
ارسال پاسخ 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  راه اندازی خط تولید کارتن سازی daykatpack 0 187 09-03-2022 01:32 PM
آخرین ارسال: daykatpack
  راه کسب درآمد در ایران با دستگاه چاپ elham2020 0 232 01-16-2022 01:11 PM
آخرین ارسال: elham2020
Exclamation مشورت بسیار مهم ! چه سایتی و برای چه یوزرهایی راه اندازی کنم ؟ Ariya 0 391 02-14-2020 09:34 PM
آخرین ارسال: Ariya
  شغل لباس فروشی زنانه Sadegh_kurd 2 880 07-08-2019 10:26 PM
آخرین ارسال: sajadiri
  با 50 میلیون چه کاری میتونم راه اندازی کنم Bahram200 3 3,438 11-09-2018 12:18 AM
آخرین ارسال: irandac
Information راه اندازه کارگاه کارتن سازی mehrdad.soltani 11 29,143 05-04-2018 01:05 AM
آخرین ارسال: خانم.۷۰
  ****ایده و نظرات برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه ۳۰‌میلیون ***** sa13 2 2,863 03-12-2018 11:42 PM
آخرین ارسال: trader4shiraz
  راه اندازی کارواش دستی pedram9 0 539 01-14-2018 03:53 PM
آخرین ارسال: pedram9
  کمک برای آغاز به کار مغازه برنج فروشی enaek 10 14,148 12-30-2017 10:49 PM
آخرین ارسال: ali5466
  در یک حیاط 80 متری چه کاری می توان راه اندازی کرد؟؟؟ vahid-73 2 1,984 10-07-2017 10:34 AM
آخرین ارسال: arash.alirezaei
  راهنمایی جهت راه اندازی کسب و کار با 40 میلیون تومان ali_5031372_k 4 7,301 09-28-2017 09:24 PM
آخرین ارسال: arash.alirezaei
  فست فود با ایده جدید و هزینه راه اندازی پائین hemad1234 13 40,571 03-09-2017 03:36 AM
آخرین ارسال: hosein1366
  10 تومن واسه راه اندازی کار کم دارم...کمک Mohsen pak 1 2,479 12-20-2016 02:17 PM
آخرین ارسال: tiktaak68
Thumbs Up زعفران فروشی صادق خان 3 1,106 11-25-2016 12:19 AM
آخرین ارسال: حسن قجر
  سی دی فروشی rezac 2 836 11-07-2016 10:05 PM
آخرین ارسال: tiktaks
  راه اندازی مرکز زیبایی sasan100 1 1,237 08-14-2016 06:34 PM
آخرین ارسال: sasan100
  پولدار شدن سریع از راه بازار یابی شبکه ای،توهم با واقعیت؟!! ali mohammady 38 9,785 08-11-2016 01:01 PM
آخرین ارسال: samran.raman
Smile راه اندازی سایت rezac 5 1,463 06-06-2016 08:56 PM
آخرین ارسال: h-blade
  راه مطمئن افزایش بازدید و فروش سایت successfulman 2 1,226 04-15-2016 02:48 AM
آخرین ارسال: ali_montazeri
Lightbulb راه اندازی فروشگاه اینترنتی(درخواستی دوستان) سزار3 5 1,837 12-24-2015 12:37 PM
آخرین ارسال: fereydoon123456

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS