ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نمیدونم مغازه ی "چی" بزنم
زمان کنونی: 09-24-2025, 04:38 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: siros1
آخرین ارسال: Delta.H
پاسخ: 27
بازدید: 15374

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 18 رأی - میانگین امیتازات : 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نمیدونم مغازه ی "چی" بزنم
09-13-2013, 12:18 AM
ارسال: #21
RE: نمیدونم مغازه ی "چی" بزنم
سبک موسيقيت سلطانه!!!
استاد حمزه همه نکات رو فرمودن.لطفا بيشتر دقت کنيد هر جمله از ايشون يه کلاس درسه!لايک داره به خدا..
و تاکيد ميکنم سبکت سالاره..روي کاراي وارک ويکرنس هم کار کن!!
موفق باشيد داداش سيروس عزيز..

من اشرف مخلوقات هستم، خداوند قدرت احاطه بر هر موجود، علم و شئی را در وجود من قرار داده است.

من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.من هرکاری را که شروع میکنم تا نهایت رسیدن به موفقیت آن را ادامه میدهم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
09-13-2013, 10:48 AM
ارسال: #22
(09-12-2013 11:11 PM)Delta.H نوشته شده توسط:  هر کس منتظر فرصتی است که در زمان مناسب در مکان مناسب قرار بگیرد در اشتباه به سر می برد

آفرین همون چیزیه که جمله ی طلایی کل صحبتات بود.
منم باهاش موافقم.آدم باید خودش شرایط رو جور کنه.
راجع به خرج سفر هم بگم که من از اینکه بخوام امریکا برم اصلا هیچ نگرانی ای ندارم و عموی من الان 23 ساله که لس آنجلس زندگی میکنه اسمش خشایار حسنی و اونجا معماره.

بحث اصلی من اینه که نمیدونم باید کدوم راهو برم.راه عقلم یا راه دلم.
البته بودن کسانیکه راه دلشونو رفتن و نهایتا موفق شدن.
نمونش Lars Ulrich تشکیل دهنده ی گروه متالیکا که در 16 سالگی از دانمارک میکوبه میاد امریکا و گروه متالیکا رو تشکیل میده.این آدم در ابتدای کارش و برای اینکه مخارج زندگیشو تامین کنه حتی یه مدت مجبور میشه به عنوان مامور پمپ بنزین,برای ماشینها بنزین بزنه و....و در نهایت دیگه میره راه دلش رو که همون موسیقیه دنبال میکنه و صاحب یکی از پر طرفدارترین گروه های موسیقی دنیا میشه.
09-13-2013, 11:05 AM
ارسال: #23
(09-13-2013 12:18 AM)Elixir نوشته شده توسط:  سبک موسيقيت سلطانه!!!
استاد حمزه همه نکات رو فرمودن.لطفا بيشتر دقت کنيد هر جمله از ايشون يه کلاس درسه!لايک داره به خدا..
و تاکيد ميکنم سبکت سالاره..روي کاراي وارک ويکرنس هم کار کن!!
موفق باشيد داداش سيروس عزيز..

سلام برادر.
من زیاد کارای Black metal رو دوست ندارم.(مثل slip knot,marylin,..) یا همین burzum که میگی.
علاقه ی اصلی من موسیقی راک ملودیک هستش.سبک موسیقی grunge را هم که گروه هایی مثل نروانا دارن رو هم دوست دارم.
من الان باور کن که استاد مسلم موسیقی راک هستم و در عین گیتار زدن میتونم همزمان بخونم.حتی میتونم توی "بازخوانی" اهنگای گروهی مثل متالیکا , ادای صدای جیمز هتفیلد رو با دقت زیاد شبیه به خودش بخونم.

من الان یه حسی توی وجود داره بهم میگه که فقط برم سمت موسیقی و برم امریکا گروه بزنم.(اونم گروهی که امریکایی بخونه نه ایرانی).
دلم میخواد تمام درسهایی که خوندم به عنوان مهندس عمران رو به انضمام تمام مدرکایی که دارم مثل "مدرک لیسانس عمرانم" ,"مدرک نرم افزار طراحی سازه Etabs ,safe,sap ,..." همه رو بسوزونم.

ولی بازم از فقط یه چیز میترسم اونم ینه که نکنه "کارم به عنوان یه موزیسین توی امریکا نگیره"

آهان راستی یه چیزی یادم رفت اونم اینه که بر خلاف تصور عموم مردم که فکر میکنن این گروه های موسیقی خیلی درآمدشون بالاست باید عرض کنم که بنده اطلاع دارم که چیزی بین 50 تا 75 درصد از پول بلیط فروشی های کنسرت های اونا نصیب صاحب اون ورزشگاه یا استادیومی میشه که اون گروه اومده توش اجرا داشته و حدود 20 درصد از این پول بلیط فروشی هم نصیب نورپردازها ,فیلمبردارها,صدا بردارها,رانندگان کامیونت هایی که وسایل یا در اصطلاح Music gears یا music instrument های اون گروه رو آوردن به محل اجرا میشه و همچنین پول سفر و هتل اون گروه به اون کشور.فقط یه چیزی حدود 5 درصد پول بلیط فروشی مال خودشون میشه که اگه اعضای گروه 5 نفر باشن ,همین 5 درصد هم بینشون تقسیم میشه.

حتی من یه مصاحبه ای دیدم از یه خواننده معروف امریکایی توی یوتیوب که میگفت(حالا ترجمشو میگم براتون):
"توی این زمان خیلی سخته که یه گروه موسیقی حتی مثل ما بتونن پول روزمرگی های خودشون را از این شغل موسیقی در بیارن.ما فقط امیدوار به آلبوم های موسیقی خودمان هستیم تا پر فروش بشوند و اونها هم البته کپی غیر قانونی میشن"

من خودم که موسیقی رو و مشهور شدن رو به پول ترجیح میدم.
09-13-2013, 12:25 PM
ارسال: #24
اشکال نداره داداش راک کلا سالاره موسیقیه بلک بزن ترش بزن..
راستی ارشاد به راک مجوز میده؟؟

من اشرف مخلوقات هستم، خداوند قدرت احاطه بر هر موجود، علم و شئی را در وجود من قرار داده است.

من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.من هرکاری را که شروع میکنم تا نهایت رسیدن به موفقیت آن را ادامه میدهم.
09-13-2013, 01:07 PM
ارسال: #25
هر كاري خوبه به شرط اينكه تو خيلي خوب تر انجامش بدي

آسمان فرصت پرواز بلندی است....قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
09-13-2013, 01:38 PM
ارسال: #26
آقا سیروس :

اگر از عمق وجود خواهان پیشرفت بدون هیچ پیش داوری منفی نسبت به هر چیز چون پول - ثروتمندان - انسانهای موفق - شرایط نامعلوم آینده - احتمالات شکست و معادلات ذهنی دیگر باشی ، باید با هدفگزاری ، به تجسم خلاق بپردازی و تصویرهای ذهنی خود را تصحیح کنی .
علاقه - مثبت اندیشی - عمل و پشتکار بزرگترین شاخصه های موفقیتند .
خب فکر می کنم به مهمترین علاقه زندگی ات رسیده ای .
اما بعد از علاقه الگوهای موفقیتت را پیدا کن و دنباله رو کسانی باش که در دسترس ترند .
من در عالم موسیقی افرادی را ترجیح می دهم که دانشمندان موسیقیایی باشند ، همچنانکه همیشه فوتبالیست های تحصیل کرده را موفق تر می بینم .

مثالی برایت می زنم از دنبال کردن علاقه و هدف گزاری روی علاقه مفرط :
دختر خواهری دارم که در رشته برق دانشگاه مشهد قبول شد و دوسالی از تحصیلش را با هوش بالای ریاضی خود طی کرد ، نمراتش همیشه بالا بود و از نخبه ها ، اما علاقه و استعداد عجیبش در شعر او را به وادی ترانه سرایی کشاند .
او مانند شما در طی دوران نوجوانی تا دانشگاه شعر می سرود و به هنر علاقه داشت .
با کشف استعدادش که می توانست برایش پول به ارمغان آورد ، با عضویت در سایتهای موازی هنرش ، مانند انجمن موسیقی ایران وگروه های ترانه سرایی ف/ی/س/ب/و/ک با دیگر ترانه سرایان آشنا شد و ترانه هایش گل کرد .
ابتدا ترانه هایش را به قیمت های پایین تر می خریدند ولی اکنون برای هر ترانه بالای 2 میلیون دریافت می کند و حتی با صدا و سیما قرارداد 4 ترانه را منعقد کرده و آرام آرام مسیر پیشرفت به رویش باز شده .
اما علاقه و پشتکار عجیبش را از نزدیک من شاهد بوده ام که در همایش های مختلف بهمراه پدر و مادرش که در شهرهای مختلف برگزار می شود ، شرکت می کند و حتی گارهی روزها روی کارش تمرکز دارد .

مهمترین قسمت ، تعیین هدف زندگی تان می باشد . شما بخواهید و راه های بیشماری خداوند جلوی پایتان قرار می دهد که شگفت زده می شوید ،البته همچنانکه جناب حمزه عزیز گفتند راه پر از سنگلاخ و پر زحمت است ، باید تا آخر جاده موفقیت از فکر و هدفتان دست نکشید و همواره خود را در باشکوهترین نقطه هدفتان ببینید و تصور کنید .

اراده کنید و جستجو گر راه های موفقیتتان باشید .

هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
09-13-2013, 02:42 PM
ارسال: #27
دوستان اجازه بدید بزنم زیر خندهBig Grin
عنوان تاپیک رو نگاه کنید بعد ببینید بحث سنگین و تخصصی موسیقی اینجارو چقد جالب شد این بحث مغازه زدن آقا سیروسYosef.gif

.

[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
موضوع بسته شده است 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  راهنمایی در مورد خرید عمده لباس زنانه برای مغازه pooga 11 21,698 09-26-2022 12:15 PM
آخرین ارسال: mohammad1112
  افزایش فروش مغازه نوشت افزار nshahriar 0 685 06-10-2020 12:32 PM
آخرین ارسال: nshahriar
  درخواست ایده برای شروع شغل در مغازه داخل پاساژ mahdi_ctr 1 8,640 02-06-2020 05:42 PM
آخرین ارسال: amintatari64
  راه اندازی مغازه شکلات فروشی jagvar300 0 2,908 12-19-2019 10:51 AM
آخرین ارسال: jagvar300
  لطفا کمک کنید،نیاز فوری،راه اندازی مغازه فروش لباس زنانه MissA 2 1,461 08-15-2019 08:32 AM
آخرین ارسال: AUSTIN
  راهنمایی برای راه اندازی مغازه m.j.sh 1 2,935 06-09-2019 02:38 PM
آخرین ارسال: sajadiri
Exclamation سوال و مشورت بسیار مهم ؟! چه سایتی بزنم که درآمد بالا در ماه داشته باشد ؟ Ariya 1 653 01-25-2019 10:08 PM
آخرین ارسال: Ariya
  مغازه فروش پوشک و ما بی بی a6543210 0 787 08-16-2018 09:25 AM
آخرین ارسال: a6543210
  راه اندازی مغازه پوشاک alizf 23 22,605 06-28-2018 05:36 PM
آخرین ارسال: akhbarejazab
  نیاز به کمک و مشاوره برای باز کردن مغازه arman66 7 6,679 12-24-2017 10:41 PM
آخرین ارسال: علی عزت نژاد
Wink با۱۵۰ ملیون در رشت چی کنم؟ navidmooomen 2 645 09-20-2017 02:30 AM
آخرین ارسال: mehdi5152
  مغازه برای فروش سرویس خواب کودک و نوجوان sepideh2009_k 21 7,411 09-13-2017 01:48 PM
آخرین ارسال: shikotak
  مغازه فروش رم و فلش saeedhasanzadeh 1 1,659 07-18-2017 04:57 PM
آخرین ارسال: tiktaks
  راه اندازی مغازه لوازم قلیون saeedslow 5 18,173 07-12-2017 03:12 AM
آخرین ارسال: saeedslow
  قصد خرید مغازه 14 متری دارم ss_gg600 0 1,127 02-27-2017 04:35 PM
آخرین ارسال: ss_gg600
  مغازه لباس و كفش و پارچه باهم ميشه؟ fateme_1997_ 4 1,748 09-13-2016 01:44 PM
آخرین ارسال: karshenasiy
  از چین چی بیارم؟ cold_fear1 24 6,456 06-17-2016 09:48 PM
آخرین ارسال: max31
  کمک از با تجربه ها در زمینه راه اندازی مغازه کامپیوتری mohsenghasemi 16 4,067 04-29-2016 10:17 AM
آخرین ارسال: soheyl_ir89
  ...مغازه کامپیوتری چطوره... sam127 1 1,638 04-24-2016 12:31 PM
آخرین ارسال: mohsenghasemi
  قصد راه اندازی یک مغازه دارم از ایده هاتون می خوام استفاده کنم arshimen 6 4,427 04-16-2016 02:08 AM
آخرین ارسال: arshimen

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS