سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: نمیدونم مغازه ی "چی" بزنم
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
همونجوری که از سوال بر میاد میخوام مغازه وا کنم.
سرمایه ی منم چیزی حدود 10 تومنه.
به نظر شما سودش خوبه؟
سیروس عزیز تبریک میگم که تصمیم به شروع کاری گرفتی10_004
یک پیشنهاد و توصیه ی خواهرانه
تا وقتی خودت با شناخت و اگاهی کاری رو انتخاب نکردی هر شروعی محکوم به شکسته.....
راهش اینه اونقدر نظرات دوستان رو مطالعه کنی و سایتهای مختلف رو بازبینی تا ایده ای به ذهن خودت برسه
در مرحله ی بعدی اونقدر حواشی کار مورد نظر رو مطالعه کنی و مثل یک کودک پرورشش بدی تا بشه قسمتی از وجودت در اینصورت هر کاری دوباره تکرار میکنم هر کاری میتونه برات سوداوری و شادی به همراه داشته باشه چون تو در اون حرفه number1میشی.
مطمئنم که موفق میشی چون با طرح سوال مهمترین قدم رو برداشتی12_00212_002
سلام آقا سيروس
شهرتون كجاست؟
خودت چه مغازه اي در نظر داري؟
جاي خاصي رو در نظر گرفتي يا هرجا شده؟
سلام.
اول بذارین یه بیوگرافی از خودم بگم تا یه مقدار بشه بهتر کمکم کنید و بگین که چی کار کنم.
من سیروس حسنی هستم 27 ساله اهل کرمانشاه.لیسانس مهندسی عمران و دارای مدرک زبان آیلتس با نمره 7.5
من اونقدر به انگلیسی علاقمند بودم ک خاطرم هست وقتی مدرک لیسانس عمرانمو گرفتم ,در کنکور کارشناسی ارشد "زبان انگلیسی/گرایش آموزش" تونستم در دانشگاه ملی قبول بشم.جایی که قبول شدم شهر رشت بود که با توجه به اینکه زمان اعلام نتایج کنکور 89 بنده همون موقع یه قرارداد ساختمونی توی شهر کرمانشاه بستم که منو موظف به کار در کرمانشاه میکرد ,دیگه برای ارشد انگلیسی نرفتم ثبت نام کنم.

من شاید آدم جالبی باشم چون خیلی چیزا بلدم.از هکری گرفته تا گیتار الکتریک.
من حتی توی انجمن "هک و امنیت آشیانه" خاطرم هست یه یوزر به نام m3tal داشتم که خاطرم هست توی دوران دانشجویی وقتی به هیجان انگیز بودن "هکری" پی بردم رفتم دنبالش.
از اونجایی که به موسیقی "راک" هم علاقه دارم گیتار الکتریک و کلاسیک هم میزنم.

خلاصه سر سنگینی دارم!
-----
بگذریم از این مسائل.
من خیلی کارای مختلفی رو تجربه کردم ولی هیشکدوم نه آب داشت واسه من نه نون.
اینه که الان بنده با درآمد اندکی (حدود 6 میلیون در سال) که از رشته ی خودم یعنی مهندسی عمران دارم به عنوان ناظر ساختمان,میخوام یه مغازه بزنم.اونم یه مغازه ی میوه فروشی یا قصابی!!!
شاید اصلا تعجبتون بیاد ولی من با کوله باری از تجربه به این نتیجه رسیدم که دیگه کارای با کلاس توی مملکت ما جواب نمیده و دیگه بیزار شدم از اون دسته از کارا.اینه که میخوام یه چنین مغازه ای بزنم.
آهان راستی اینم اضافه کنم که اخیرا آخرین ایده ای که به ذهنم رسیده بود و برای عملی کردنش حتی مجبور به "آموزش دیده شدن" شدم,ایده ی تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی بود که به خاطر اینکه اصولا سنگهای خام معدنی مثل عقیق ,جاسپر,توپاز,زمردو...در صورت تراش خوردن "ارزش افزوده ی بالایی" پیدا میکنه,به این کار روی اوردم ولی بعد از اینکه متوجه شدم که حتی اگه شما به عنوان مثال سنگ یاقوتی رو بخواید تراش بدید و اونو روی یه "رکاب انگشتر" سوار کنید ,تازه در اون موقع مغازه دارها میان اون انگشتر ساخته شده ی شما رو یک سوم تا یک پنجم قیمتی که از شما به عنوان سازنده میخرن رو میان به مشتری بعدی خودشون میفروشن.
البته این نیست که فقط توی کشور ما اینجوری باشه,بلکه حتی توی خود امریکاشم من وقتی به چند تا سایت فروشگاه جواهر فروشی ایمیل زدم اونا بهم گفتن که:
The price of your hand made ruby ring will only be a fraction of the final price determined by the jwelery
اگه ترجمش بخوام بکنم براتون این میشه که قیمتی که جواهر فروش بابت انگشتر ساخته شده توسط من به من میپردازه تنها یک "کسری" از قیمت فروش نهایی اون انگشتر میشه.
------
حالا دیگه من به جایی رسیدم که دیگه میخوام دیوونه شم.
دیگه الان دنبال کارای "باکلاس" نیستم.
میخوام برای یه بار توی زندگیم هم شده کارای روتین و غیر باکلاس ,ولی زودبازده انجام بدم.
اگرچه خونوادم خیلی مخالفن که فردی با هوش استعداد من بره از این کارا بکنه ولی انگار اگه میخوام یه کار آب و نون دار انجام بدم باید یا قصابی بزنم یا میوه فروشی!
برو تو مترو مسواک خمیردندون لواشک بفروش. رفتی مترو که. دست فروش ها رو دیدی. خیلی هاشون انگار مهندس بازاریابی و فروشندگی دارن.
(09-11-2013 09:54 PM)mehdi62 نوشته شده توسط: [ -> ]برو تو مترو مسواک خمیردندون لواشک بفروش. رفتی مترو که. دست فروش ها رو دیدی. خیلی هاشون انگار مهندس بازاریابی و فروشندگی دارن.

اگه خوب خاطرم باشه توی مرامنامه ی این انجمن (که خیلیا نمیخوننش) خونده بودم که "تحقیر" و.. ممنوعه و برخورد میشه با افرادی که دیگرانو تحقیر کنن.از مسئولین انجمن تقاضا دارم تا با شما برخورد مناسب رو داشته باشن.
این از این.

راجع به تیکه ای هم که انداختی باید بگم که من هنوز نه اونقدر گدا گشنه و فقیر شدم که برم از این کارا انجام بدم نه آبرومو در خطر میندازم.
کسانی میرن دستفروش میشن که اصلا سرمایه ی مغازه زدن ندارن ولی بنده این سرمایه ی لازم برای مغازه زدن رو دارم و حتی میتونم بعلاوه ی اون چند میلیون پول نقدی هم که دارم برم وام بگیرم یا حتی سمندمو بفروشم.

اینکه تو یه همچین جوابی بهم دادی من شک ندارم که کلا فکر کردی از اول حرفام دروغ بوده و حرفه ها و توانایی هایی که دارم همش لاف بودده و از این حرفا.
نه داداش. من هم آدم حسابیم هم آدم تحصیل کرده و اون کارایی که پیشنهاد دادی هم خیلی تابلوئه که خواستی تیکه بندازی.دیگه هم تکرار نشه.
(09-12-2013 10:12 AM)siros1 نوشته شده توسط: [ -> ]
(09-11-2013 09:54 PM)mehdi62 نوشته شده توسط: [ -> ]برو تو مترو مسواک خمیردندون لواشک بفروش. رفتی مترو که. دست فروش ها رو دیدی. خیلی هاشون انگار مهندس بازاریابی و فروشندگی دارن.

اگه خوب خاطرم باشه توی مرامنامه ی این انجمن (که خیلیا نمیخوننش) خونده بودم که "تحقیر" و.. ممنوعه و برخورد میشه با افرادی که دیگرانو تحقیر کنن.از مسئولین انجمن تقاضا دارم تا با شما برخورد مناسب رو داشته باشن.
این از این.

راجع به تیکه ای هم که انداختی باید بگم که من هنوز نه اونقدر گدا گشنه و فقیر شدم که برم از این کارا انجام بدم نه آبرومو در خطر میندازم.
کسانی میرن دستفروش میشن که اصلا سرمایه ی مغازه زدن ندارن ولی بنده این سرمایه ی لازم برای مغازه زدن رو دارم و حتی میتونم بعلاوه ی اون چند میلیون پول نقدی هم که دارم برم وام بگیرم یا حتی سمندمو بفروشم.

اینکه تو یه همچین جوابی بهم دادی من شک ندارم که کلا فکر کردی از اول حرفام دروغ بوده و حرفه ها و توانایی هایی که دارم همش لاف بودده و از این حرفا.
نه داداش. من هم آدم حسابیم هم آدم تحصیل کرده و اون کارایی که پیشنهاد دادی هم خیلی تابلوئه که خواستی تیکه بندازی.دیگه هم تکرار نشه.

شما لازم نیست به خودت بگیری . کافیه یکم انجمن و همچنین بازار رو زیر و رو کنی . متوجه میشی همین افرادی که عارت میشه با اونها تو یک رده قرار بگیری از خیلی افراد با کلاس و تحصیل کرده و مهندس درآمد بالاتر و حلالتری دارند و حتا خیلیهاشون از لحاظ فرهنگ و مرام با اون دسته مرفه قابل قیاس نیستن .........
(09-12-2013 11:16 AM)Fardin68 نوشته شده توسط: [ -> ]
(09-12-2013 10:12 AM)siros1 نوشته شده توسط: [ -> ]

این از این.

شما لازم نیست به خودت بگیری . کافیه یکم انجمن و همچنین بازار رو زیر و رو کنی . متوجه میشی همین افرادی که عارت میشه با اونها تو یک رده قرار بگیری از خیلی افراد با کلاس و تحصیل کرده و مهندس درآمد بالاتر و حلالتری دارند و حتا خیلیهاشون از لحاظ فرهنگ و مرام با اون دسته مرفه قابل قیاس نیستن .........

اولا اونا حتما سرمایه ندارن که میان "دستفروشی" میکنن.ولی شرمنده من از اونا نیستم.

دوما دوستان عزیزی که میان پیغام میزارن لطف کنن جواب سوال منو بدن.
اگه دقت کرده باشید نوشتم "مغازه ی چی بزنم".اونجا نوشتم مغازه مغازه مغازه مغازه ه ه ه.....

حالا اینا هی میان پیشنهاد دستفروشی میدن.
کسانیکه میان جواب بدن جوابای "پرت" ندن لطفا.
"دستفروشی" تحقیر کسی نیست اتفاقا این ها همه انسان هایی هستند که مردانه و با زحمت خود پول در می آورند اگر هم شما تصور میکنید که با یک پیشنهاد به شما توهین شده این اشکال از طرز تفکر شماست که متاسفانه شما با کمتر از یک ساعت مطالعه در انجمن، اینگونه بیان نموده اید.
در ضمن دوست عزیز کسی وظیفه راهنمایی شما را ندارد پس اگر راهنمایی دریافت میکنید بجای طلبکارانه برخورد کرد, با روی خوش برخورد کنید.
اگر این نوع رفتار دوباره تکرار شود و با الفاظ زشت و دور از شان که لیاقت افراد بی مایه و کم عقل است, دستفروش ها و هر زحمتکشی را خطاب کنید جوری دیگر و مانند خود شما با شما برخورد میکنیم.
(09-12-2013 01:16 PM)ناظم ارشد نوشته شده توسط: [ -> ]"دستفروشی" تحقیر کسی نیست اتفاقا این ها همه انسان هایی هستند که مردانه و با زحمت خود پول در می آورند اگر هم شما تصور میکنید که با یک پیشنهاد به شما توهین شده این اشکال از طرز تفکر شماست که متاسفانه شما با کمتر از یک ساعت مطالعه در انجمن، اینگونه بیان نموده اید.
در ضمن دوست عزیز کسی وظیفه راهنمایی شما را ندارد پس اگر راهنمایی دریافت میکنید بجای طلبکارانه برخورد کرد, با روی خوش برخورد کنید.
اگر این نوع رفتار دوباره تکرار شود و با الفاظ زشت و دور از شان که لیاقت افراد بی مایه و کم عقل است, دستفروش ها و هر زحمتکشی را خطاب کنید جوری دیگر و مانند خود شما با شما برخورد میکنیم.

آخه داداش من , من نوشتم "مغازه" نمیدونم باید با چه زبانی اینو بنویسم.آیا واقعا تقصیر از منه که دوستان دارن جوابای دیگه ای میدن؟

من گفتم مغازه و از طرفی کسی را هم مجبور نکردم که حتما حتما راهنماییم کنه.

مثل این میمونه شما از کسی بپرسی : "ببخشید ساعت چنده"؟
بعد طرف جواب بده : "الان هوا آفتابیه"!!!!!!!
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع