ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

کارت را گسترش بده!
زمان کنونی: 09-24-2025, 11:00 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: کامیار کاظمی
آخرین ارسال: صدفی
پاسخ: 26
بازدید: 3596

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 18 رأی - میانگین امیتازات : 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کارت را گسترش بده!
01-07-2013, 09:13 PM
ارسال: #21
RE: کارت را گسترش بده!
(01-07-2013 01:47 PM)nafas نوشته شده توسط:  پیشنهاد میکنم همه دوستان اگر کتاب (روانشناسی فروش حرفه ای) رو نخوندین در اسرع وقت بخونین

مولف:روح اله هادوی نیا
کارشناس ارشد بازار یابی بین الملل
کار آفرین برتر با 22 سال تجربه علمی و عملی در تولید . تجارت . واردات. صادرات. بازاریابی و فروش
چه چیزی این کتاب را متمایز می سازد؟
کتابهای موجود در ایران در زمینه فروشندگی اغلب ترجمه کتابهای خارجی بوده و بیشتر جنبه آکادمیک و تئوری دارند و تعدادی از آنها آنقدر حجیم و پیچیده نوشته شده اند که خواننده را دچار سرگیجه می کنند و خواننده در میانه راه آنرا رها می کند و عیب بزرگ آنها این است که اغلب نه تنها با فرهنگ ایران سازگاری ندارند بلکه بعضی مواقع در تضاد نیز هستند و به کارگیری آنها نتایج معکوس و زیانباری دارند .
همه کتاب های خارجی توصیه می کنند که مشتریان را با اسم کوچکشان صدا کنید!! تصور کنید که اسم مشتری شما کامبیز پرتویی است و شما وارد دفتر کار او می شوید و به او می گویید : سلام کامبیز! واکنش او چه خواهد بود ؟ اگر خوش شانس باشید سرتان را نمی شکند اما مطمئن باشید شما را از دفتر کارش بیرون خواهد کرد .
با توجه به تجربیاتی که طی 21 سال گذشته در زمینه فروشندگی ، بازاریابی ، تحصیل در دانشگاه و مدیریت شرکتهای تولیدی و تجارتی دارم به فرهنگ، رفتار و حساسیت مشتریان ایرانی شناخت نسبتاً خوبی پیدا کرده ام درنتیجه سعی کردم کتابی بنویسم که با فرهنگ مردم ایران سازگار بوده و کاملاً جنبه کاربردی داشته باشد.در نتیجه مطالب این کتاب با پرهیز از اصطلاحات قلمبه وسلمبه که بیشتر به درد مباحث دانشگاهی می خورد، با ادبیات بسیار ساده و روان و به زبان مردم نوشته شده است بگونه ای که هر کس و با هر سطح دانش می تواند از آن بهره ببرد. یکی از ویژگی های کتاب این است که مطالب به 65 بند مجزا تقسیم شده است بگونه ای که شما می تولنید هر کدام از آنها به طور جداگانه به کار گیرید و شاهد افزایش مهارت و پیشرفت خود باشید.
این کتاب نقاب از چهره جادو گری فروش بر می دارد و رموز سادگی آن را فاش می کند تا سیه روی شود هر که در او غش باشد .
95% مطالب و تکنیک های کاربردی این کتاب مخصوص بازار ایران بوده و درهیچ دانشگاهی در ایران برای دانشجویان تدریس نمی شود . جهت دانلود رایگان کتاب به سایت http://www.valatadbir.com مراجعه فرمائید .
رزومه مولف : استاد روح اله هادوی نیا فارغ التحصیل رشته مدیریت بازرگانی از دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد مدیریت بازاریابی بین الملل از دانشگاه شهید بهشتی تهران می باشند. از جمله سوابق علمی و عملی ایشان در زمینه مدیریت تولید، تجارت، صادرات، واردات، بازاریابی وفروش می توان به موارد زیر اشاره کرد .
تألیف کتاب کاملاً کاربردی، روانشناسی فروش حرفه ای در بازار ایران که در مجلات معتبر زیادی مانند: مجله تدبیر- اتاق بازرگانی- ماهنامه دانش تبلیغات – صنعت حمل و نقل- نفت و انرژی و... به صورت مبسوط معرفی شده است به چاپ دوّم رسیده است .

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-14-2013, 03:41 PM
ارسال: #22
کتاب بسیار زیبایی بود.
متشکر

ااووووووول رفاقت، پول خودش میاد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
01-14-2013, 03:53 PM
ارسال: #23
(01-07-2013 01:47 PM)nafas نوشته شده توسط:  پیشنهاد میکنم همه دوستان اگر کتاب (روانشناسی فروش حرفه ای) رو نخوندین در اسرع وقت بخونین

سرکار خانم نفس
فوق العاده بود.
با یک واسطه ایشان از دوستان بنده بودند و ما خبر نداشتیم.
ممنون

ااووووووول رفاقت، پول خودش میاد
02-01-2013, 08:30 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-01-2013 08:34 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #24
دوستان لطفا نسبت به اهدافی که برای خود در نظر گرفته اید ایده های خود را برای گسترش کار بیان کنید.

مایکل گربر می گوید که (نقل به مضمون) اگر میخواهید در دوران رکود درآمد خود را ده برابر کنید، باید تصور نمائید که کار شما ده هزار برابر شده است و سپس شروع به دادن ایده برای گسترش کار خود کنید! *

نظر شما در مورد این جمله چیست؟ اگر در کار خود بخواهید به آن عمل کنید، چه ایده هایی خواهید داشت؟

* منبع: ماهنامه خلاقیت، شماره 16، صفحه 24

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

02-01-2013, 08:54 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-01-2013 08:57 PM، توسط مهدی گل محمدی.)
ارسال: #25
من تصمیم گرفتم باشگاه مشتریان تشکیل بدم
بعد میخوام یه سری کارام رو در قالب پکیج ارائه بدم.

کامیار جان با تو یکی تو سفر مشهد خیلی کارها دارم...

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
02-01-2013, 11:44 PM
ارسال: #26
دوست دارم کارم رو به غیر از منطقه 2 تهران تو مناطق دیگه هم گسترش بدم
انشالله تو سال 92 حتما این کارو میکنم

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  با این ترفندها، سئو و ترافیک وب سایت خود را ارتقاء دهید sitedar 0 504 02-06-2018 12:43 PM
آخرین ارسال: sitedar
  راهکار های اساسی در گسترش کسب و کار در دنیای اینترنتی hooman_haghighi 1 606 08-17-2017 10:33 PM
آخرین ارسال: ali1358
  کسب درآمد از طریق بازاریابی .کارت ویزیت الکترونیک crm iranboy 0 1,118 07-23-2017 02:33 AM
آخرین ارسال: iranboy
Rainbow ایران را بسازیم. کسب ثروت از طریق کشف و شهود محمد پارسا 13 3,833 04-02-2014 03:27 PM
آخرین ارسال: lostboy3500
  جایی رو میشناسید خریدامو از ترکیه بیاره اینجا تحویل بده؟ بهار22 2 1,693 11-24-2013 06:30 PM
آخرین ارسال: M0TRIX
  نظر خود را در مورد غذای بیرون بر بنویسید Ebrahim.at 1 1,312 10-05-2013 09:16 AM
آخرین ارسال: Delta.H
  زنی که مد را به بازارهای ایران آورد؟ صدفی 0 1,053 01-08-2013 10:27 AM
آخرین ارسال: صدفی
  شما را به خدا راهنمايي و كمك كنيد ...منتظرم m-jalalvand 14 3,950 12-16-2012 04:36 PM
آخرین ارسال: yu3f

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS