ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نظر دوستلا جهت ایده کسب ده میلیون تومان در چند ماه
زمان کنونی: 09-24-2025, 03:35 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: make money
آخرین ارسال: مهدی 1
پاسخ: 26
بازدید: 11810

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امیتازات : 2.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظر دوستلا جهت ایده کسب ده میلیون تومان در چند ماه
08-05-2012, 12:33 PM
ارسال: #21
RE: نظر دوستلا جهت ایده کسب ده میلیون تومان در چند ماه
چند تا ایده دیگه هم من می دم: فقط نخندید ها. اینا ایده خام هستن. می شه روشون کار کرد.
- یک کالسکه یا چمدان کوچیک بردارید. برید تو بازار چندین مدل خوب ژیلت کف ریش افتر شیو و کلا هر چیزی که مربوط به اصلاح کردنه بخرید و یک طیف محصول کامل داشته باشید و بفروشید.
- غذا درست کنید به صورت پلو یا ساندویچ و هر روز زمان نهار بین مغازه ها بفروشید. برای جلب اطمینان بیشتر می تونید با لباس فرم و ظاهر مرتب تری این کار رو بکنید. ایده: اگر شما مثلا چند نفر باشید که همه با یک لباس فرم یکسان و یک چرخ یکسان این کار رو بکنید. و برای خودتون لوگو و برند خاصی هم در نظر بگیرید. به صورتی که مغازه دارها فکر کنند کار شما نه دست فروشی معمولی بلکه یک نوع سیستم بازاریابی جدید توسط یک رستوران حرفه ای هست حتما رو شما حساب می کنند و فروشتون می ره بالا. می تونید تلفن و بروشور هم داشته باشید و باهاتون تماس هم بگیرن. فکر کنید هر روز ظهر یکی از شماها از جلوی یک سری مغازه رد شه و اعلام کنه که نهار می فروشه. اون هم خیلی رسمی و تر و تمیز و شرکتی. مغازه دارها حتما فکر می کنند عجب رستوران مهمی و خرید می کنند. برا این کار می شه یک اتاق مناسب اطراف بازار مثلا کرایه کرد و غذاها رو اونجا آماده کرد و فروخت. ایده خامی بود که نقاط ضعفی داره که می تونید راه حلی براش پیدا کنید.
- کتاب های بازاریابی و کارآفرینی و سی دی های با این محتوا هم می تونه مناسب باشه.
- یک پیشنهاد جالب دیگه. برا این کار به یک لبتاب نیاز دارید و یک اینترنت وایمکس پرسرعت مثلا مبین نت. کار شما ارائه خدمات مشاوره هست. کاری که می کنید اینه که به مغازه ها مراجعه می کنید و می گید می تونید در زمینه های مختلف مشاوره بدهید یا جواب سوال های آنها را بدهید. یا در یک زمینه خاص برای فرد مورد نظر تحقیقی ارائه کنید. خوب مثلا طرف میاد می گه داداش من به آهنگ های فلان خواننده خیلی علاقه دارم. براش از اینترنت دانلود می کنی بش می دی. اینترنت پر سرعت هم که داری. یکی می گه من چی کار کنم فروشم بیشتر شه ازش یک سری اطلاعات می گیری و بعد می ری سرچ می کنی و یک طرح افزایش درآمد بهش ارائه می کنی. اگر کتاب در زمینه کارآفرینی زیاد مطالعه کرده باشی که می تونی یکی از آیتم هات که به مغازه ها معرفی می کنی همین ارائه طرح افزایش درآمد یا مشاوره کاری باشه. یا طرف می گه فلان قرص رو می خورم ولی نمی دونم چیه و عوارضش چیه. سریع نام قرص رو می زنی و مشخصات کامل قرص رو براش پرینت می گیری. (یک پرینتر هم ظاهرا باید داشته باشید) یا طرف می گه می خوام برم تو یک شغل دیگه براش سرچ می کنی ببینی اون شغل چه طوریاست. یا می گه می خوام موبایل بخرم کدوم موبایل خوبه براش تو سایت های موبایل سرچ می کنی.
باید بدونیم که خیلی از مردم هنوز از اینترنت استفاده نمی کنن. یا حوصله سرچ و ... رو ندارن. شما می تونید با استفاده از منبع عظیم اینترنت جواب سوال هاشون رو پیدا کنید.
- می تونید یک مثلا dvd پلیر با امکانات عالی و برند و گارانتی خیلی خوب رو بفروشی.
- می تونی ام پی تری بفروشی.
- می شه آب زرشک فروخت !!!!!!
- چایی هم که دوستمون اشاره کردن خیلی ها می فروشن. می تونی دوغ هم بفروشی.
- ......
البته باید یک چیزی باشه که سودی بیشتر از پول کارگری و کارمندی داشته باشه و گرنه می ری یه جا کار می کنی خوب. اونی که من انتخاب کرده بودم سودش خوب زیاد بود. تازه حالتی نداشت که مغازه دار از روی دل سوزی یا که دشتی بم بده ازم بخره واقعا نیاز داشت.
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-06-2012, 11:13 AM
ارسال: #22
(08-05-2012 01:13 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  
(08-05-2012 12:10 AM)mehdi62 نوشته شده توسط:  چون دوستان خیلی علاقه دارن که بدونن من اشاره ای می کنم. به هر حال کسی طرحشو لو نمی ده. ولی من تا یه حدی میگم کسایی که باهوش باشن راهشو پیدا می کنن.
ببینید ما 500 هزار تومن داریم. خوب معلومه نمی تونیم مغازه بزنیم. اگر توی خیابون جنسمون رو بذاریم هم شهرداری جلوشو می گیره. پس یک راه حل اینه که شما می ری جاهایی که مغازه زیاده و سطح درآمدشون بالاست. دونه دونه مغازه ها رو یکی یکی می ری و کالای خودتون رو عرضه می کنید و می فروشید. این کالا باید کالایی باشه که مغازه دار ازت بخره اون هم زیاد طوری که به سود ماهی 2 ملیون برسی. برو خودت بگرد ببین کدوم کالا هست که همچین سودی بهت بده. مغازه دارها بیشتر بهد از ظهر و به خصوص ساعت 8 تا 10 خیلی خرید می کنند و صبح برای مغازه های مثلا لاله زار خوبه که زودتر می بندن.
چیزی که نیازه و خودتون هم خوب می دونید یکی از عوامل مهم هر نوع موفقیتیه پر روییه. یعنی عین خیالت نباشه بری تو تک تک مغازه ها بگی فلان کالا رو دارم لازم دارید یا نه؟
شما البته می تونید به جای کالا یک خدمات پرسود رو عرضه کنید. ببینید یک مغازه دار چی نیاز داره و می تونید با فروش اون سود خوبی کنید.
حالا نوع کالا یا خدمات با خودتون.
کالا و خدماتی که من انتخاب کرده بودم 1 سال پیش روزی 50 هزار تومن متوسط سودش بود. از 3 تا 9 می فروختم. من 2 روز در هفته برا خودم تعطیل می کردم و میشد تقریبا 20 روز کار و ماهی 1 ملیون. الان با توجه به تورم اگه به همون صورت و ساعات قبلی کار کنم می شه روزی 75 هزارتومن و ماهی 1.5 ملیون. و اگر شما ساعات کاریت رو بیشتر کنی و با در نظر گرفتن یک سری تمهیدات که شامل افزایش کیفیت محصولاتت می شه می تونی سود ماهیانت رو به 2 ملیون برسونی.
من ایده پیاده شده خودمو گفتم حالا بقیه طرح بدن. یا در مورد کالا و خدماتی که می شه ارائه کرد نظر بدن.

مهدی عزیز خوب این کار می شه دستفروشی ، متاسفانه یا خوشبختانه توی خیلی از خانواده ها وجهه خوبی نداره و کلا دید افراد نسبت به اون فرد عوض می شه .
البته باز تهران چون سر و ته نداره می شه امیدوار بود زیاد تابلو نشد ولی در شهرستان ها به دلیل کوچیکی بافت و ... کلا شخصیت طرف می ره زیر سوال

اما اگه کسی دنبال این صحبت ها نباشه منم چند تا پیشنهاد دارم که می دم
1- خرید یک دستگاه ریسوگراف (نوع خاصی دستگاه فتوکپی) و چاپ دسته فاکتور اختصاصی و عمومی و توزیع درب مغازه ها علی الخصوص در بازارهای عمده فروشها (هر چند اکثرا کامپیوتری شدن ولی هنوز خریدار خودش را داره )

2- هنوز خیلی از جاها هست که درب مغازه ها به صورت پلیتی هست یعنی حالت شیروانی داره و از بین دو تا ریل بالا می ره ، به دلیل گرد و غبار این درب ها خیلی زود سفت می شه و نیاز به روغن کاری داره ، هم قسمت فنر بالا و هم بین دو تا ریل
یک سطل روغن سوخته + یک چوب که سرش پارچه بسته شده که توی سطل روغنی زده می شه و بین دو تا ریل کشیده می شه. و حداقل 1000 تومان گرفته می شه و بسیار هم مشتری داره . در مقیاس پیشرفته تر و حرفه ای تر یک نرده بام آلومینیومی و یک روغن دان بزرگ و زدن روغن به فنرهای بالا و کمی سفت کردن فنر با آچار مخصوص برای بهتر بالا رفتن ، دریافتی حداق 5 هزار تومان با جان و دل می دن

3- کرایه و فروش فیلم های روز هالیوود به مغازه داران که بسیار استقبال می کنند ولی ریسک داره

4- یک کار دیگه ای که به ذهن من می رسه ، تعمیر یا شستشو و بازسازی تابلو های تبلیغاتی مغازه هاست . اگر دقت کنین مغازه های زیادی هستند که بعد از یکی دو سال کم کم تابلوهاشون یا کثیف شده یا یک قسمت هاییش سوخته یا شکسته یا خراب شده ولی هیچ اقدامی برای تعمیر یا تمیزکاریش نمی کنند . اگه بتونید با صحبت درست و قیمت معقول این کار را یا خودتان یا گروهتان انجام بدید مسلما استقبال خوبی ازتون می شه

5- عزیزی را می شناسم که فوق لیسانسش را سال 68 از دانشگاه تهران گرفته ولی الان سالیانه ساله درامر فروش سیگار به کسبه محترم مشغوله !! محل زندگیش ماشینش و زن و بچه اش با طرز لباس پوشیدن و سر کار رفتنش با هم 360 درجه فرق می کنه .
این عزیز الان تقریبا 20 ساله صبح زود یک ساک ورزشی می اندازه کولش و یک خیایان خاص شروع می کنه به کار ، به تک تک مغازه هایی که مشتریشن سر می زنه و بدون هر گونه صحبت اضافی بسته سیگار اون مغازه را می زاره روی میز و پولش را می گیره و میره مغازه بعدی . منوی سیگارش از همه سیگار فروش های عالم کاملتره ، سیگار تقلبی نداره ، قینمتش را مگر به افراد خاص که قیمت براشون مهمه ارزون تر از بازار نمی ده ولی برای مشتریان اشانتیون در نظر می گیره ، اشانتیون هاش هم چیزی نیست به جز چند تا دونه تخمه آفتاب گردون ، پسته درب بسته ، یک دونه انجیر ، یک قوطی کبریت یا از این دست
نکته مهم و موفقیت این فرد اینه که که کارش زمان بندی داره یعنی مثلا دوشنبه ها و چهارشنبه ها دقیقا راس ساعت مثلا 10.5 درب فلان مغازه هست . مشتری هاش هم دوستش دارن و تعهد اخلاقی دارن که سیگارشون را از جای دیگه نخرن .
این بنده خدا در طول روز شاید چند ده باز ساکش را عوض می کنه . ساکهای جدید توسط فردی با یک پیکان راس ساعات مشخص در محل های مشخص تحویل داده می شه (شاگردش)
به گفته مشتریان درامد این فرد در روز نزدیک به یک میلیون تخمین زده می شه و دارایی بالغ بر چندین میلیارد داره که برخی از مشتریان از این موضوع آگاهن ولی بخاطر پشت کارش بازم ازش خرید می کنند.

6- فروش جوراب و شورت و زیرپوش !!و همچنین دود کردن اسفند برای سر صاحاب محترم مغازه !! فروش چایی گذاشتن سبیل کت و گلفت و کج کردن زبان به سمت کردستان ! و انداخت 100 عدد ساعت اصل سیکو 5 در انگشت ها و انداختن اونها به کسبه محترم، خرید دو عدد دریل بوسچتنیباسیتچش اصل و عرضه به خلق خدا توجه کنید اون حروف بین بوش خونده نمی شه این این دریل ها اصله اصله ، واکس زدن کفش کسبه محترم هم جای فکر داره !!! نه شوخی کردم اینها دیگه خیلی ستمه هون کارهای بالا را برین دنبالش سنگین رنگین تره

موفق باشید / مهدی
سلام.
میشه راجب به مورد 3 یه کم بیشتر توضیح دهید؟
یعنی فیلم ها رو از اینترنت دانلود کنیم ؟
به ویدئو کلوپ ها بفروشیم یا به مغازه دارها؟به چه مغازه هایی؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-20-2012, 02:09 PM
ارسال: #23
دوست عزیز شما باید به فکر معاملات کم بها بروید من زمانی فقط ده هزارتومان داشتم نون سنکک و250 میخریدم وبه مغازه داران 500 تومان میفروختم روز اول 30 عدد فروختم روز دوم 60 روزسوم 120 ولی برای هر 10 عدد یک بار نوبت میستادم کم کم از خونه ها سفارش گرفتم تلفنم مجال سفارش نمیداد چند تا کارگر از بچههای دانش اموز پاره وقت استخدام کردم روزی رسید که سفارشات بالای هزارتا رسید یعنی روزانه بالای 250 هزار تومان ماهانه بالای 6 میلیون تومان البته این شغل زمانی بود که نونواییا ارد سهمیه میگرفتند الان دیگه نونواییها خلوت هستند همه خودشان خرید میکنند باز به فکر همچین معاملاتی میگردم اگه گیرم اومد حتما اطلاع میدم

بخدایید تا خدا را دریابید گر بخدایید خدایید
08-20-2012, 02:19 PM
ارسال: #24
(08-20-2012 02:09 PM)فردین نوشته شده توسط:  دوست عزیز شما باید به فکر معاملات کم بها بروید من زمانی فقط ده هزارتومان داشتم نون سنکک و250 میخریدم وبه مغازه داران 500 تومان میفروختم روز اول 30 عدد فروختم روز دوم 60 روزسوم 120 ولی برای هر 10 عدد یک بار نوبت میستادم کم کم از خونه ها سفارش گرفتم تلفنم مجال سفارش نمیداد چند تا کارگر از بچههای دانش اموز پاره وقت استخدام کردم روزی رسید که سفارشات بالای هزارتا رسید یعنی روزانه بالای 250 هزار تومان ماهانه بالای 6 میلیون تومان البته این شغل زمانی بود که نونواییا ارد سهمیه میگرفتند الان دیگه نونواییها خلوت هستند همه خودشان خرید میکنند باز به فکر همچین معاملاتی میگردم اگه گیرم اومد حتما اطلاع میدم
سلام.
یعنی الان این کار به صرفه نیست؟
به چه دلایلی؟
08-20-2012, 02:47 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-20-2012 02:51 PM، توسط فردین.)
ارسال: #25
(08-20-2012 02:09 PM)فردین نوشته شده توسط:  دوست عزیز شما باید به فکر معاملات کم بها بروید من زمانی فقط ده هزارتومان داشتم نون سنکک و250 میخریدم وبه مغازه داران 500 تومان میفروختم روز اول 30 عدد فروختم روز دوم 60 روزسوم 120 ولی برای هر 10 عدد یک بار نوبت میستادم کم کم از خونه ها سفارش گرفتم تلفنم مجال سفارش نمیداد چند تا کارگر از بچههای دانش اموز پاره وقت استخدام کردم روزی رسید که سفارشات بالای هزارتا رسید یعنی روزانه بالای 250 هزار تومان ماهانه بالای 6 میلیون تومان البته این شغل زمانی بود که نونواییا ارد سهمیه میگرفتند الان دیگه نونواییها خلوت هستند همه خودشان خرید میکنند باز به فکر همچین معاملاتی میگردم اگه گیرم اومد حتما اطلاع میدم

الان نون به قیمت ازاد فروخته میشه وهر کس قدرت خرید نداره هر وقت بری چند دقیقه بعد نوبت رسیده بعد نمیشه 500 تومان رو به1000 فروخت مگر خونههای سلطنتی اونم کمه صرف نداره
08-24-2012, 12:09 PM
ارسال: #26
[/quote]
سلام.
میشه راجب به مورد 3 یه کم بیشتر توضیح دهید؟
یعنی فیلم ها رو از اینترنت دانلود کنیم ؟
به ویدئو کلوپ ها بفروشیم یا به مغازه دارها؟به چه مغازه هایی؟

[/quote]

با درود

عده زیادی از افراد جامعه هستند که به فیلم های روز دنیا علاقه دارند و دوبله بودن به زبان فارسی برای آنها اهمیتی ندارد . عده ای از این افراد با اینترنت آشنا هستند و از طرق مختلف و با هزینه های مختلف فیلم های مورد علاقه خود را از اینترنت با دردسر بسیار دانلود می کنند و سپس به تماشا می نشینند ،
عده دیگر که با اینترنت آشنا نیستند یا حوصله دردسر های دانلود و ... را ندارند این فیلمها را بر روی دی وی دی خرید یا اجاره می کنند ، مسلما این فیلمها در ویدئو کلوپ ها پیدا نمی شه چون ممنوعه ، بنابراین عده ای ار افراد معروف به کیفی این فیلم ها را تهیه و به صورت دی وی دی به این علاقه مندان می فروشند یا اجاره می دهند . چون این افراد کیفی عملا نمی توانند مغازه ای داشته باشند اصولا به صورت سیار کار می کنند و فیلم ها را در محل منزل یا محل کار تحویل یا دریافت می کنند.
ریسکش هم دستگیر شدن و دادن تعهد و بعضا جریمه هست دیگه

مشتریان شما که توسط بازاریابی توسط شما به دست آمده اند و معمولا تبدیل به مشتریان دائمی شما می شوند و بعد از مدتی نیازی به بازاریابی جدید ندارید ، از مغازه ها ، تولیدی ها ، اینترنت و دوست و آشنا به دست می یاند

موفق و پیروز باشید
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  درخواست مشاوره برای یک شغل خوب و پردرامد در شمال ghermezreza 12 19,881 07-10-2025 05:23 PM
آخرین ارسال: abolfazl_qn
Question راهنمایی در خصوص انتخاب کار mani_wittyboy 4 2,007 06-20-2025 06:48 PM
  انواع دلالی با ۵ میلیون تومن؟ محمد یوسفی 13 88,257 06-03-2025 02:25 PM
  قدمی مطمئن به‌سوی بازار کار حرفه‌ای در هوشمندسازی ساختمان Daras 0 141 05-25-2025 01:22 PM
آخرین ارسال: Daras
  بازاریابی کالا و محصولات شما در ترکیه amir.ilkhani 24 6,350 09-06-2022 09:54 AM
آخرین ارسال: dbajahangiri
  دعوت به بازاریابی پاره وقت - 1 میلیون تومن azim 10 6,025 04-25-2022 07:24 AM
آخرین ارسال: Donya_khodadadeh
  کسب درآمد از فروش محصولات هیدرولیک mrsamadi 0 414 03-07-2022 03:36 PM
آخرین ارسال: mrsamadi
  راه کسب درآمد در ایران با دستگاه چاپ elham2020 0 334 01-16-2022 01:11 PM
آخرین ارسال: elham2020
  مشاوره در مورد خرید arsan27 1 619 02-27-2021 08:47 PM
آخرین ارسال: arsan27
  چطوری با ۴۵۰ میلیون سرمایه کسب درآمد کنم lvlahyar 4 3,802 06-21-2020 08:14 AM
آخرین ارسال: Amiriran
  شروع با 200 میلیون تومان _m_ 19 14,865 06-21-2020 08:11 AM
  1 میلیون سرمایه = ماهی 3 میلیون در آمد somesarah018 28 27,506 06-21-2020 08:03 AM
  کسب در امد از طریق تعمیرات درب و پنجره mahlakashi 0 405 05-21-2020 12:30 PM
آخرین ارسال: mahlakashi
  بازاریابی کالای شما در عراق و افغانستان amir.ilkhani 39 10,024 05-04-2020 01:57 PM
آخرین ارسال: Moohsenn
Question ایده برای دانش آموز amiraliimt 0 466 07-16-2019 10:18 PM
آخرین ارسال: amiraliimt
  فرصت سرمایه گذاری در بازار کردستان عراق eh.krd 74 19,796 01-25-2019 11:08 PM
آخرین ارسال: jamshad
  ایده در مورد دفتر فروش pakhshe_ava 90 13,988 01-04-2019 10:55 PM
آخرین ارسال: DddKing
  با 50 میلیون چه کاری میتونم راه اندازی کنم Bahram200 3 3,607 11-09-2018 12:18 AM
آخرین ارسال: irandac
  راهنمایی در مورد دیوارکشی زمین و پرواربندی Kaseb 0 591 06-28-2018 06:52 PM
آخرین ارسال: Kaseb
  ایجاد کسب و کار با سرمایه 60-70 میلیون pedram68 15 82,902 06-20-2018 03:35 PM
آخرین ارسال: dr_pooya

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS