نظر دوستلا جهت ایده کسب ده میلیون تومان در چند ماه - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +--- موضوع: نظر دوستلا جهت ایده کسب ده میلیون تومان در چند ماه (/showthread.php?tid=2504) |
نظر دوستلا جهت ایده کسب ده میلیون تومان در چند ماه - make money - 04-07-2012 04:27 PM با سلام من چند ماهه دیگه به مبلغ ده میلیون تومان احتیاج مبرم دارم.خیلی روش های کسب درآمد علاقه داشتم و میخواستم پولدار بشم ولی هنوز به نتیجه نرسیدم توشهرستان هم هستم.شاید تقصیر خودم هم باشه که زیاد تو تئوری ها سر کردم.البته بعضی وقتها هم تلاش کردم مثلا سایت درج آگهی زدم که پانصد هزار تومان ضرر کردم. ولی الان به دلیل شرایط نیاز مالی که واسم پیش اومده میخوام کاری بکنم و فقط غیر از جمع آوری حقوقم میخوام پانصد هزارتومان هزینه انجام هرکاری(کار درست ) رو بکنم که تو مدت پنج ماه به من نزدیک ده میلیون برگردونه.و به دلیل شرایط خاصم تقریبا آدم خیالش راحت باشه.نظر دوستان چیه؟ من حتی ایده های نظیر فروش هندوانه بوسیه کسانی رو که استخدام و پورسانت بگیرن رو داشتم ولی فکر کنم در جاهای کوچک امکان پذیر نباشه. میشه دوستان عزیز نظر بدن. RE: نظر دوستلا جهت ایده کسب ده میلیون تومان در چند ماه - اقاي ايـــده - 04-07-2012 04:35 PM دوست عزيز به انجمن خودتان خوش امديد در ابتدا. انشالا كه در ابتدا ارزو دارم مشكلات حل شود. ولي ميشود بفرماييد.چقدر سرمايه داريد؟؟؟؟؟؟ لطفا اطلاعات بيشتري در مورد سرمايه مهارت و ديگر موارد كه به كار مربوط ميشود ارائه بدهيد. RE: نظر دوستلا جهت ایده کسب ده میلیون تومان در چند ماه - make money - 04-07-2012 04:42 PM (04-07-2012 04:35 PM)سجاد دانشفر نوشته شده توسط: دوست عزيز به انجمن خودتان خوش امديد در ابتدا. سلام دوست عزیر من پانصد هزار تومان.لیسانس آزمایشگاه دارم ولی بازار رو خوب میشناسم بیشتر هم علاقه دارم اگر در آینده فرصت کافی و سرمایه لازم را داشتم تو کار صادرات و بازار بیفتم RE: نظر دوستلا جهت ایده کسب ده میلیون تومان در چند ماه - اقاي ايـــده - 04-07-2012 05:51 PM (04-07-2012 04:42 PM)make money نوشته شده توسط:دوست من(04-07-2012 04:35 PM)سجاد دانشفر نوشته شده توسط: دوست عزيز به انجمن خودتان خوش امديد در ابتدا. من به شخصه هرجور كه فكر ميكنم ميبينم نميشود با 500000 تومان سرمايه كاري را شروع كرد كه در عرض 5 ماه بازگشت 10 ميليون تومان داشته باشد. در مورد بعضي كارها مثل خريد فروش ماشين هم حداقل 10 تومان سرمايه ميخواهيد و اين امكان در شهرستان شما(خريد فروش خوب ماشين در كمترين زمان) هم فكر نميكنم زياد وجود داشته باشد. لطفا در مورد شهرستان و موقعيت هاي بازاري اطاعاتي بدهيد. RE: نظر دوستلا جهت ایده کسب ده میلیون تومان در چند ماه - فرهاد قربانی - 04-07-2012 09:05 PM باسلام.اولا باعث خوشحالی که هر کسی تو این انجمن عضو میشه دوست داره یک شبه مشکلاتش حل بشه دوست داره در کمترین زمان ممکن سرمایه اشو چند برابر کنه.از اینکه به این انجمن اعتماد میکنید باعث افتخاره.ولی دوستان واقعیت رو نباید فراموش بکنید که هر ایده ای هر کاری هر مشکلی باید مسیرشو به نحو احسن طی بکنه بعد به نتیجه درست و دلخواه ما برسه.ببینید دوستان راههای پول در اوردن زیاده.شما فرمودین پانصد هزارتومان دارید میخواهید ظرف مدت چند ماه تبدیل بشه به ده میلیون تومان.اولا دوسته خوبم ممکنه شما مشکلی داشته باشید که با ده میلیون تومان حل بشه.ولی این تقیصیر او ن پانصد تومان شما نداره که باید جور اونو بکشه.انگار شما ظرفیتت50کیلو هست میخوای بار 100کیلویی در کمترین زمان جا بجا کنی.خوب دیسک کمر میگیری. موفق باشی. RE: نظر دوستلا جهت ایده کسب ده میلیون تومان در چند ماه - مسعود کوچولو - 04-07-2012 10:18 PM سلام گفتی لیسانس آزمایشگاه داری؟خوبه. میتونی بزر قارچ صدفی یا اسپان پرورش بدی و به تولید کننده های قارچ بفروشی. گفتی بازار رو میشناسی؟فکر کنم بتونم کمکت کنم ولی اول اطلاعات دقیقتر.اسم شهر و بقیه ی جزییات. خدا حافظ. RE: نظر دوستلا جهت ایده کسب ده میلیون تومان در چند ماه - jahanagahi - 04-07-2012 11:22 PM زمان رسیدن به هر هدفی بستگی به ایمان و باور ما دارد. RE: نظر دوستلا جهت ایده کسب ده میلیون تومان در چند ماه - mrmostafa - 04-11-2012 12:03 AM سلام دوست عزیز.اولا ناامید نشو با 500 تومن هم اگه بخوای میتونی خیلی کارا بکنی.به نظر من بیوفت تو کار بسته بندی مثلا حبوبات فله ای بخر بسته بندی کن پخش کن تو بازار فرض کن اگه رو هر بسته 100 تومن سود کنی و روزی 1000 بسته بتونی بفروشی میشه روزی صد هزار تومن و ماهی سه میلیون.برای شروع هم میتونی از اون 500 تومن استفاده کنی و بقیه کارها رو هم اگه دسته چک داشته باشی چکی انجام بدی.پس نا امید نشو و شاید غیر از این ایده خودت هم ایده های بهتری داشته بشی.موفق باشی RE: نظر دوستلا جهت ایده کسب ده میلیون تومان در چند ماه - mehdi62 - 07-25-2012 11:43 PM من این طرح رو که بشه دقیقا با 500 هزار تومن در 5 ماه 10 ملیون تومن درآورد رو دارم. یعنی ماهی 2 ملیون تومن. ولی اینجا نمی تونم بیان کنم. ولی خیلی جالبه که بعضی دوستان گفتن نمی شه ولی واقعا شدنیه. من خودم امتحان کردم. البته ریسک داره که می شه اون رو با یک سری تدابیر به حداقل ممکن رسوند. ولی ممکنه. البته اگر آدم فکر کنه می تونه خیلی راه های دیگه هم کشف کنه. به قول معروف دوستان هیچ چیز غیر ممکن نیست. RE: نظر دوستلا جهت ایده کسب ده میلیون تومان در چند ماه - سعید محمدی - 07-26-2012 09:24 AM (07-25-2012 11:43 PM)mehdi62 نوشته شده توسط: من این طرح رو که بشه دقیقا با 500 هزار تومن در 5 ماه 10 ملیون تومن درآورد رو دارم. یعنی ماهی 2 ملیون تومن. ولی اینجا نمی تونم بیان کنم. ولی خیلی جالبه که بعضی دوستان گفتن نمی شه ولی واقعا شدنیه. من خودم امتحان کردم. البته ریسک داره که می شه اون رو با یک سری تدابیر به حداقل ممکن رسوند. ولی ممکنه. البته اگر آدم فکر کنه می تونه خیلی راه های دیگه هم کشف کنه. به قول معروف دوستان هیچ چیز غیر ممکن نیست. این یک چیز غیر عادی است با این کار شما در مدت2 سال میلیاردر می شوید 500 در 5 ماه می شود 10 میلیون یعنی 20 برابر دوباره 5 ماه دیگه پول شما می شود200 میلیون و دوباره 5 ماه دیگه پول شما می شود4 میلیارد یعنی 500 هزار پس از 15 ماه می شود 4 میلیارد تومن /؟؟؟؟؟/ |