ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

رستوران سنتی
زمان کنونی: 09-24-2025, 12:19 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: ملکه
آخرین ارسال: rasoul.es1989
پاسخ: 2
بازدید: 805

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امیتازات : 1.87
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رستوران سنتی
01-30-2014, 12:13 AM
ارسال: #1
رستوران سنتی
باسلام خدمت دوستان همفکر وهمراه، برای ملیاردر شدن می خواهم گام جدی وعملی بردارم وآشنایی با این سایت مفید وسازنده وداشتن دوستانی چون شماها، را اتفاقی نمی دانم وکاهنات دست به دست هم داده اند تا من ملیاردر بشوم، اما همانطور که می دانید با تلاش است که رویا هایمان رنگ واقعیت می گیرد، قصد دارم رستوران سنتی در شهرم،جنوب، دایر کنم ،با توجه که سه چهار سال در این زمینه نگارش غذاهای سنتی شهر خود تحقیق کرده ام و کتابم در این زمینه برای چاپ آماده میشود، مایل بودم حس نوستالژی از پیشینیانم را در مردم زنده کنم، خوشبختانه با نام این کار بر من، سرمایه گذاری مایل هستند همه ی هزینه تاسیس ان را انجام دهند. تا من ایده های خودرا عملی سازم.اما نمی دانم چطور با ایشان قراداد ببندم باتوجه به اینکه کار از من و سرمایه با ایشان، از دوستان دلسوزم خواهشمندم هر ایده و پیشنهادی در این راستا دارند مرا بینصیب نگذارند، امیدوارم روزی پذیرای عزیزان در رستوران سنتی ام باشم، سپاسگذارم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-30-2014, 02:35 AM
ارسال: #2
RE: رستوران سنتی
اينطور قراردادها توافقي ميباشن، شما به شكلي كه توي شهرتون عرف هست يا توافق طرفين قراردادي تنظيم كنين ، پيشنهاد ميكنم حتما با يك وكيل مشورت كنيد و قرارداد رو در حضور وكيل رسمي تنظيم كنيد ، ميتونيد از لحاظ ثبتي هم توي دفترخونه ثبت رسميش كنيد .

برای دنیایت چنان کار کن که گویا برای همیشه [در این دنیا] خواهی بود. و برای آخرتت [نیز چنان] سعی و تلاش کن که گویا فردا از دنیا خواهی رفت.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مشورت در مورد اجاره رستوران MOBIN66 10 2,007 05-29-2025 03:02 PM
آخرین ارسال: abolfazl_qn
  نکات رستوران داری و فست فود Delta.H 11 9,683 09-30-2014 05:39 PM
آخرین ارسال: naderv
Information پخش و بسته بندی کلوچه سنتی sahand_hb 2 1,147 05-11-2014 12:04 PM
آخرین ارسال: sahand_hb
  رستوران سنتی در چادر عشایر ملکه 21 4,395 03-07-2014 05:01 PM
آخرین ارسال: BERKE
  نمایندگی رستوران icepack38 0 1,085 08-23-2013 12:22 PM
آخرین ارسال: icepack38
  راهنمای در مورد چگونگی تولید یک نوع محصول سنتی! tondar12 13 3,393 08-09-2013 01:03 PM
آخرین ارسال: jahanagahi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS