سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
رستوران سنتی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: رستوران سنتی (/showthread.php?tid=10668)

رستوران سنتی - ملکه - 01-30-2014 12:13 AM

باسلام خدمت دوستان همفکر وهمراه، برای ملیاردر شدن می خواهم گام جدی وعملی بردارم وآشنایی با این سایت مفید وسازنده وداشتن دوستانی چون شماها، را اتفاقی نمی دانم وکاهنات دست به دست هم داده اند تا من ملیاردر بشوم، اما همانطور که می دانید با تلاش است که رویا هایمان رنگ واقعیت می گیرد، قصد دارم رستوران سنتی در شهرم،جنوب، دایر کنم ،با توجه که سه چهار سال در این زمینه نگارش غذاهای سنتی شهر خود تحقیق کرده ام و کتابم در این زمینه برای چاپ آماده میشود، مایل بودم حس نوستالژی از پیشینیانم را در مردم زنده کنم، خوشبختانه با نام این کار بر من، سرمایه گذاری مایل هستند همه ی هزینه تاسیس ان را انجام دهند. تا من ایده های خودرا عملی سازم.اما نمی دانم چطور با ایشان قراداد ببندم باتوجه به اینکه کار از من و سرمایه با ایشان، از دوستان دلسوزم خواهشمندم هر ایده و پیشنهادی در این راستا دارند مرا بینصیب نگذارند، امیدوارم روزی پذیرای عزیزان در رستوران سنتی ام باشم، سپاسگذارم

RE: رستوران سنتی - rasoul.es1989 - 01-30-2014 02:35 AM

اينطور قراردادها توافقي ميباشن، شما به شكلي كه توي شهرتون عرف هست يا توافق طرفين قراردادي تنظيم كنين ، پيشنهاد ميكنم حتما با يك وكيل مشورت كنيد و قرارداد رو در حضور وكيل رسمي تنظيم كنيد ، ميتونيد از لحاظ ثبتي هم توي دفترخونه ثبت رسميش كنيد .