ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

یک خواهش و یک تقاضا یک التماس!!!
زمان کنونی: 09-24-2025, 02:38 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: فرهاد قربانی
آخرین ارسال: بهداد
پاسخ: 17
بازدید: 2861

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امیتازات : 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یک خواهش و یک تقاضا یک التماس!!!
01-22-2013, 11:48 PM
ارسال: #11
RE: یک خواهش و یک تقاضا یک التماس!!!
باور بفرمائید مطالب ایشان دقیقا در چهارچوب اهداف انجمن بوده و هست. مطالب ایشان در کارآفرینان برتر بعنوان گنجنامه ای است که می توان با خواندن آن درس گرفت.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-23-2013, 12:05 AM
ارسال: #12
درود جناب قربانيان حق با شماست مطالب ايشان بسيار مفيد است اما روش ايشان كمي دردسر ساز است چرا كه ساير موضوعات را از دسترس مخاطب دور مي كند
پيشنهاد اوليه شما مبني بر اينكه اين مطالب در يك محل مخصوص قرار بگيرد بسيار مفيد تر است
ايشان هم - جناب كورش كبير - نبايد ناراحت شوند دوستان حرف بدي نزدند يك توصيه دوستانه است
موفق باشيد

افرادي كه در كارها مسئوليت دارند از مريخ نيامده اند. خوب يا بد از خود ما هستند و ما هستيم كه وجود آنها را شكل مي دهيم و بعضا جزئي از آنها مي شويم پس هرچه بر ما مي گذرد "از مااست كه بر مااست".
براي لقمه ناني - يا كبابي - بيشتر سكوت مي كنيم، از ما كه كاري بر نمي آيد پس:" خلايق هر چه لايق"
ايران آباد ايراني شاد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
01-23-2013, 12:25 AM
ارسال: #13
اگه ما باعث ناراحتی این دوست عزیزمون شدیم.هم از طرف خودم و هم از طرف تمام اعضا از ایشان عذرخواهی میکنیم. ما قبلا در تایپیکهای (امروز فهمیدم که) و چند تای دیگه با برخی از دوستان غیر مستقیم عرض کردیم که تمام مطالب رو در یک مجموعه بذارند ،تا هم خوندن راحتر باشه و هم موضوعات دیگر از زیر دست عزیزان بدون مطالعه رد نشوند.

کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته)
گروه برتر،برتر از همه
01-23-2013, 02:16 AM
ارسال: #14
الان که خدارو شکر همه چیز حل شده بهتره این تاپیک حذف بشه.

همیشه قدرت را در حرف زدن راه رفتن و نگاهتان داشته باشید.
01-23-2013, 08:42 AM
ارسال: #15
مطالبی که ارسال میکردند برای من یکی که کلی نیرو بود امیدوارم ناراحت نشوند منظور دوستان بیشتر این است که نمیخواهند انجمن شلوغ شود.مثلا من اگر میخواستم یه موضوع جدید ارسال کنم میگردم و مشابه را پیدا میکنم و مطلبم را داخل اون ارسال قرار میدهم تا اینقدر شلوغ نشود.
در این انجمن همه مثل یک خانواده هستیم نباید از هم دلگیر شویم .

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
01-23-2013, 08:51 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-23-2013 08:52 AM، توسط ahmad rezaee.)
ارسال: #16
تلاش دوست خوبمان قابل تقدیر است ، انشاءالله با یادگیری نحوه پست گذاری صحیح که پر مخاطب و مفید و خواندنی باشد ، مجموعه ای کتاب مانند تدارک ببینند که ماحصل آن جمع بندی منظم و راحت تر برای همگی به عنوان مرجع باشد .

دوستان دقت داشته باشند که مانند انتشار یک کتاب ، نمیتوان موضوعات خاص را مثل برگه های چاپی انتشار داد چون زود از دسترس خارج و باعث حجم اضافه موضوعات می شود .

هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
01-23-2013, 04:55 PM
ارسال: #17
درود بر همگان و تقدیر و تشکر از جناب کوروش کبیر

کپی پیست تا حد و اندازه های خودش نیکوست . اگر بصورت یک تاپیک واحد در بیاید که خیلی عالی است . برای هدفمند شدن و کمک به انجمن بهتر است یکی تاپیک که هر روز به روز می شود راه اندازی شود تا تاپیکهای اصلی در جهت کارآفرینی بتونند حداقل 3 روز بالا بمونند .

از کوروش کبیر درخواست میکنیم که تاپیک هدفمندی با هدف ویژه تاسیس کنند تا خودشان در آن به فعالیت ارزشمند خود بپردازند و سایر اعضا از آن بهره ببرند

سپاسگذارم از نظرات سازنده ی شما عزیزان 12_002 10_004
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دل نوشته یک بازنده !!!! sa13 0 454 03-01-2018 05:45 AM
آخرین ارسال: sa13
  عليرضا رضايي عارف یک كارآفرين Amiraliamirali 4 941 09-25-2015 11:33 PM
آخرین ارسال: Amiraliamirali
  یک مرد روستایی ایرانی با درآمد میلیون دلاری MARYAR 7 2,510 11-18-2014 01:10 PM
آخرین ارسال: melisa8
  یک مرد روستایی با درآمد میلیون دلاری+عکس aminrafael3 3 1,293 09-08-2014 09:52 PM
آخرین ارسال: yagub62
  ورود یک میلیارد تازه وارد ایرانی به لیست فوربس با ملیت تازانیایی forbes 1 1,306 07-24-2014 05:57 PM
آخرین ارسال: YashaR1989
  خلاقیت یک کارگر روستایی ایرانی که میلیاردر شد! ndm1368 45 13,461 06-19-2014 11:09 PM
آخرین ارسال: abdolhossein
  اشنایی با زندگی انوشه انصاری اولین زن فضا نورد ایرانی الاصل - انوشه انصاری نمونه یک ز omid.monibi 0 1,136 01-12-2014 02:32 PM
آخرین ارسال: omid.monibi
  یک سمنانی مالک بزرگترین کارخانه تولید رنگ در ایران!!! کوروش بزرگ 0 2,582 01-22-2013 12:56 AM
آخرین ارسال: کوروش بزرگ
  نوشته ها و تجربیات یک میلیاردر StarSoheil 6 2,934 02-29-2012 02:19 PM
آخرین ارسال: StarSoheil
  ماشین جدید و یک میلیاردی علی دایی کامیار کاظمی 12 3,487 11-08-2011 09:38 PM
آخرین ارسال: reza283

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS