یک خواهش و یک تقاضا یک التماس!!! - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: میلیاردرهای ایرانی (/forumdisplay.php?fid=3) +--- موضوع: یک خواهش و یک تقاضا یک التماس!!! (/showthread.php?tid=6659) صفحه ها: 1 2 |
یک خواهش و یک تقاضا یک التماس!!! - فرهاد قربانی - 01-22-2013 10:51 PM جون مادرتون یکی جلوی این کورش بزرگ رو بگیره،تخته گاز داره میره،همه صفحات انجمن رو پر کنه. !!موضوعات اصلی داره فراموش میشه... RE: یک خواهش و یک تقاضا یک التماس!!! - M3HDI - 01-22-2013 10:53 PM کوروش بزرگ جهان را خواهد گرفت RE: یک خواهش و یک تقاضا یک التماس!!! - jahanagahi - 01-22-2013 10:55 PM موضوعاتی که ایشان می نویسند واقعا خوب و با ارزش است.فقط کاش این عزیز در تایپیکی بعنوان کارآفرینان برتر کل تایپیکها را درآن مرقوم فرمایند تا دسترسی ساده تر انجام شود. RE: یک خواهش و یک تقاضا یک التماس!!! - jahanagahi - 01-22-2013 11:08 PM مطالب کورش کبیر بسیار خوب و آموزنده است اگر ناظم محترم بتواند تایپیکی بعنوان کارآفرینان برتر باز کرده و کل تایپیکهای ایشان را درآن قرار دهد مجموعه با ارزشی خواهد شد. RE: یک خواهش و یک تقاضا یک التماس!!! - yu3f - 01-22-2013 11:09 PM مجید جان دست خودت رو می بوسه داداش! بیا ی تاپیک باز کن همرو بریز تو اون تاپیک و ب کوروش خان هم بگو همون تو بریزه همرو! RE: یک خواهش و یک تقاضا یک التماس!!! - hadi1987 - 01-22-2013 11:09 PM ماشاا... به این همه انرژی در کپی /پیست کردن ![]() ایشون مثل یک ربات عمل میکنند RE: یک خواهش و یک تقاضا یک التماس!!! - MARYAR - 01-22-2013 11:14 PM خواهش می کنم دوستان یه مقدار آروم تر، به نظر من متنهای ایشان اصلان هم مغایرتی با اهداف انجمن نداره و خیلی بهتر از متنهایی هست که در مورد شوهر خوب و نمیدونم زن خوب و ... ست، اگر ایشون اینا را بخونه خوب ناراحت می شه و باز تشنج ایجاد می شه بزرگواران من از شما توقع بیشتری داشتم در برخورد با یک تازه وارد فعال RE: یک خواهش و یک تقاضا یک التماس!!! - کامیار کاظمی - 01-22-2013 11:16 PM دوستان لطفا این موضوعات را اینطور عمومی مطرح نکنید اگر ایشان هم این تاپیک را ببینند جالب نیست و بای دحق بدهیم اگر ناراحت شوند مطمئنا نیت ایشان خیر است و اتفاقا مطالب انتخاب شده و مناسب است. بهتر بود به ناظم ها این موضوع را پیشنهاد می دادید. به هر حال موضوع را به یکی از ناظم ها ارجاع می دهم. RE: یک خواهش و یک تقاضا یک التماس!!! - MARYAR - 01-22-2013 11:43 PM ایشون الان ناراحت شدند و پ خ دادند!!!! و حقم دارند، بنظر من داشتن یک گنجینه خوب درباره کارافرینای بزرگ ایرانی بسیار باارزشه حتی اگر کپی باشه RE: یک خواهش و یک تقاضا یک التماس!!! - کامیار کاظمی - 01-22-2013 11:44 PM بفرمائید همه درخواست داده اند لحن بد و عصبانیت این اقا برای ماست ![]() |