ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

ساخت فيلم هاي تدريس دروس دانشگاهي
زمان کنونی: 09-23-2025, 07:21 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: اقاي ايـــده
آخرین ارسال: اقاي ايـــده
پاسخ: 25
بازدید: 5476

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امیتازات : 3.46
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساخت فيلم هاي تدريس دروس دانشگاهي
02-01-2012, 12:42 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-01-2012 12:50 PM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #21
RE: ساخت فيلم هاي تدريس دروس دانشگاهي
(02-01-2012 12:27 PM)maryam_sh نوشته شده توسط:  
(02-01-2012 12:01 AM)azim نوشته شده توسط:  سلام آقا سجاد.

ایده خوبی هستش.

من سعی میکنم از اطرافیانم که از روئسای دانشگاه پیام نور هستند سوال کنم ببینم نظرشون راجع به چنین موضوعی چیه . موافقی ؟

فقط لطف کنم دلایل توجیهیت رو برای چنین پیشنهادی که حس کردی تو دانشگاه پیام نور نیازه و میتونه مشکلی رو از دانشجوها حل کنه بیشتر توضیح بده...

راستش من که خودم دانشجو پیام نور نیستم و محیطش رو درک نکردم ، ولی بین حرفای شما و میس مریم اختلاف نظرات زیادی وجود داره
آقا عظيم تفاوت حرف هاي من و آقاي سجاد به اين خاطر هست كه ايشون دانشجوي پيام نور هستند و من استاد رشته كامپيوتر پيام نورBig Grin
اينجا به قول خودتون محيطي دوستانه هست.و به نظرم درست نيست كه همديگر رو ناراحت كنيم.بخاطر همين اگر يك وقت بي احترامي در حرفام بود عذر خواهي ميكنم.
ولي همينطور كه خودتون ميدونيد هم دانشجو هم استاد مقصر هستند.هر كسي به نوبعه خودش.چيزي كه خود شما خيلي بهتر از من در موردش ميدونيد بيشتر جو يك كلاس كه چطور پيش بره بيشتر در حوضعه كاري استاد هست كه چطور كار انجام ميدهد.دانشجويان اگر خيلي(به فرض خيلي بازيگوش براي كارهاي ديگه هم كه امده باشند)اگر استاد خوب باشد از نظر اخلاق.رفتار سطح سواد(در سطح بالا هم نياز نيست خيلي).به نحوه احسن ميتونه كلاس رو اداره كنه و همه راضي هستند.

يك چيز ديگر كه بايد به حرفام اضافه كنم در مورد استاد هاي عالي رتبه.خوب در شهر هاي بزرگ معمولا استادان عالي رتبه اي در دانشگاه پيام نور وجود دارد.
در مورد اينكه دانشگاه پيام نور هر روز داره انتشار پيدا ميكنه در شهرهاي مختلف و از اساتيد كم تجربه استفاده ميكند.اين يك واقعيت هست.ولي در همين اساتيد تازه كار كساني پيدا ميشوند كه خيلي خوب كار ميكنند.
يك چيز كه باعث زياده خواهي من نوعي ميشود اين هست منم در دانشگاه پيام نور شهر مان يك هزينه رو براي يك درس ميدم و شخصي كه در شهر تهران هم هست هم همان هزينه را ميدهد.ولي سطح خدماتي كه اونجا ارائه ميشود كجا سطح خدمات در شهر ما كجا!!!
البته اگر اينجور نيست در مورد هزينه دوستان اطلاع دارند.لطف كنند براي من بنويسند.

كانال ايده يار: @ideayar
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
02-01-2012, 12:54 PM
ارسال: #22
اين انجمن حاصل سالها فكر و برنامه ريزي آقاي كاظمي به وجود آمده و شايد باورتون نشه حس من و ايشون به اين انجمن مثل حس والدين به كودكش هست و همچنين به اعضا هم مثل دوستان
پس ما هيچ وقت از دست فرزندمون يا دوستانمون ناراحت نمي شيم.
در مورد دانشگاه هم من نمي دونم چطور اسادي هستم اونا بايد از دانشجوهام پرسيد
اما اين را مي دونم كه محيط بد يا خوب هر كلاس يا دانشگاه را تعامل متقابل دو گروه دانشجو و استاد مي سازه و هيچ گاه نمي توان يك گروه را به تنهايي مقصر دانست

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
02-01-2012, 01:09 PM
ارسال: #23
(02-01-2012 12:54 PM)maryam_sh نوشته شده توسط:  اين انجمن حاصل سالها فكر و برنامه ريزي آقاي كاظمي به وجود آمده و شايد باورتون نشه حس من و ايشون به اين انجمن مثل حس والدين به كودكش هست و همچنين به اعضا هم مثل دوستان
پس ما هيچ وقت از دست فرزندمون يا دوستانمون ناراحت نمي شيم.
در مورد دانشگاه هم من نمي دونم چطور اسادي هستم اونا بايد از دانشجوهام پرسيد
اما اين را مي دونم كه محيط بد يا خوب هر كلاس يا دانشگاه را تعامل متقابل دو گروه دانشجو و استاد مي سازه و هيچ گاه نمي توان يك گروه را به تنهايي مقصر دانست

مريم خانوم شما به عنوان يك استاد دانشگاه ايا اگر فيلم اموزشي درس كامپيوتر وجود داشت(نميدونم هست يا نه)به دانشجويان معرفي ميكرديد؟؟؟
و به نظر شما چه محصولاتي ميتونه به دانشجويان خودتون كمك كند؟؟

02-01-2012, 01:23 PM
ارسال: #24
من خودم اصولا براي يادگيري بهتر دانشجوها اسلايد و نمونه سوالات ترم هاي پيش را در اختيارشون قرار مي دهم
اگر كيفيت اين فيلمها خوب باشه و بدونم در يادگيري اونها تاثير مي گذاره بعد از بررسي هايي كه از اون فيلم انجام مي دهم معرفي خواهم كرد.
ببينيد اول از همه دانشجو بايد درك كنه اون درس يا واحدي را كه مي گذرونه در آينده به چه دردش مي خوره خودتون ديديد كه بيشترين سوالي كه دانشجوها مي كنن همينه اين درس به چه درد ما مي خوره
من بارها سعي كردم براشون نمونه هاي عيني از بازار كار اون رشته بيارم تا به اين درك برسند و مطمئنه بعدش در يادگيري آن درس كوشش بيشتري خواهن كرد

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
02-01-2012, 01:33 PM
ارسال: #25
(02-01-2012 01:23 PM)maryam_sh نوشته شده توسط:  من خودم اصولا براي يادگيري بهتر دانشجوها اسلايد و نمونه سوالات ترم هاي پيش را در اختيارشون قرار مي دهم
اگر كيفيت اين فيلمها خوب باشه و بدونم در يادگيري اونها تاثير مي گذاره بعد از بررسي هايي كه از اون فيلم انجام مي دهم معرفي خواهم كرد.
ببينيد اول از همه دانشجو بايد درك كنه اون درس يا واحدي را كه مي گذرونه در آينده به چه دردش مي خوره خودتون ديديد كه بيشترين سوالي كه دانشجوها مي كنن همينه اين درس به چه درد ما مي خوره
من بارها سعي كردم براشون نمونه هاي عيني از بازار كار اون رشته بيارم تا به اين درك برسند و مطمئنه بعدش در يادگيري آن درس كوشش بيشتري خواهن كرد

ممنون بخاطر اين راهنمايي اميدوارم كه همچنان ادامه داشته باشد
.پس تا اينجا بايد بيشتر روي درس هاي تخصصي كار كرد.كه هم كمي سخت هستند بعضي دروس هم در اينده بيشتر بكار ميروند.

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کسی میتونه" آموزش ساخت عروسکای کوچک با صدف " برام پیدا کنه amir_sky 12 4,625 06-16-2012 02:39 PM
آخرین ارسال: amir_sky
  روش صحیح مطالعه دروس(مخصوص روزهای امتحانی) صدفی 1 856 06-09-2012 10:33 AM
آخرین ارسال: صدفی
  پیشنهاد برای دوستانی که به ساخت و ساز علاقه دارند saeed200319 2 1,423 05-16-2012 11:34 PM
آخرین ارسال: saeed200319
  بهترين سايت هاي فروش و دانلود كدامند؟؟؟؟ اقاي ايـــده 17 4,460 05-16-2012 12:29 PM
آخرین ارسال: MohamadMJ
  موفقيت‌هاي من بعد از پيوستن به انجمن MARYAR 56 10,902 04-21-2012 11:03 PM
آخرین ارسال: ناصر صادقی
  صـدای قدم هاي بـهار داره مياد!!! اقاي ايـــده 1 878 03-19-2012 04:45 PM
آخرین ارسال: Alireza_Kh
  شروع ساخت نرم افزار چند رسانه ای آموزش شغل چاپ و تبلیغات مهدی گل محمدی 11 3,555 01-31-2012 04:59 AM
آخرین ارسال: t0r1st
  نظر سنجي در خصوص نياز هاي كاربران goldmen 9 2,283 12-12-2011 05:14 PM
آخرین ارسال: 3ObHaN
  موفقيت‌هاي من بعد از پيوستن به انجمن 2 3ObHaN 8 3,001 10-28-2011 07:35 AM
آخرین ارسال: 3ObHaN
  مشاركت عمومي در انجمن ميلياردر هاي آينده modirjavan 1 1,934 12-18-2010 10:08 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS