ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
ساخت فيلم هاي تدريس دروس دانشگاهي زمان کنونی: 09-23-2025, 07:21 PM |
|||||||
|
ساخت فيلم هاي تدريس دروس دانشگاهي
|
02-01-2012, 12:42 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-01-2012 12:50 PM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: ساخت فيلم هاي تدريس دروس دانشگاهي
(02-01-2012 12:27 PM)maryam_sh نوشته شده توسط:اينجا به قول خودتون محيطي دوستانه هست.و به نظرم درست نيست كه همديگر رو ناراحت كنيم.بخاطر همين اگر يك وقت بي احترامي در حرفام بود عذر خواهي ميكنم.(02-01-2012 12:01 AM)azim نوشته شده توسط: سلام آقا سجاد.آقا عظيم تفاوت حرف هاي من و آقاي سجاد به اين خاطر هست كه ايشون دانشجوي پيام نور هستند و من استاد رشته كامپيوتر پيام نور ولي همينطور كه خودتون ميدونيد هم دانشجو هم استاد مقصر هستند.هر كسي به نوبعه خودش.چيزي كه خود شما خيلي بهتر از من در موردش ميدونيد بيشتر جو يك كلاس كه چطور پيش بره بيشتر در حوضعه كاري استاد هست كه چطور كار انجام ميدهد.دانشجويان اگر خيلي(به فرض خيلي بازيگوش براي كارهاي ديگه هم كه امده باشند)اگر استاد خوب باشد از نظر اخلاق.رفتار سطح سواد(در سطح بالا هم نياز نيست خيلي).به نحوه احسن ميتونه كلاس رو اداره كنه و همه راضي هستند. يك چيز ديگر كه بايد به حرفام اضافه كنم در مورد استاد هاي عالي رتبه.خوب در شهر هاي بزرگ معمولا استادان عالي رتبه اي در دانشگاه پيام نور وجود دارد. در مورد اينكه دانشگاه پيام نور هر روز داره انتشار پيدا ميكنه در شهرهاي مختلف و از اساتيد كم تجربه استفاده ميكند.اين يك واقعيت هست.ولي در همين اساتيد تازه كار كساني پيدا ميشوند كه خيلي خوب كار ميكنند. يك چيز كه باعث زياده خواهي من نوعي ميشود اين هست منم در دانشگاه پيام نور شهر مان يك هزينه رو براي يك درس ميدم و شخصي كه در شهر تهران هم هست هم همان هزينه را ميدهد.ولي سطح خدماتي كه اونجا ارائه ميشود كجا سطح خدمات در شهر ما كجا!!! البته اگر اينجور نيست در مورد هزينه دوستان اطلاع دارند.لطف كنند براي من بنويسند. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
02-01-2012, 12:54 PM
ارسال: #22
|
|||
|
|||
اين انجمن حاصل سالها فكر و برنامه ريزي آقاي كاظمي به وجود آمده و شايد باورتون نشه حس من و ايشون به اين انجمن مثل حس والدين به كودكش هست و همچنين به اعضا هم مثل دوستان
پس ما هيچ وقت از دست فرزندمون يا دوستانمون ناراحت نمي شيم. در مورد دانشگاه هم من نمي دونم چطور اسادي هستم اونا بايد از دانشجوهام پرسيد اما اين را مي دونم كه محيط بد يا خوب هر كلاس يا دانشگاه را تعامل متقابل دو گروه دانشجو و استاد مي سازه و هيچ گاه نمي توان يك گروه را به تنهايي مقصر دانست من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
02-01-2012, 01:09 PM
ارسال: #23
|
|||
|
|||
(02-01-2012 12:54 PM)maryam_sh نوشته شده توسط: اين انجمن حاصل سالها فكر و برنامه ريزي آقاي كاظمي به وجود آمده و شايد باورتون نشه حس من و ايشون به اين انجمن مثل حس والدين به كودكش هست و همچنين به اعضا هم مثل دوستان مريم خانوم شما به عنوان يك استاد دانشگاه ايا اگر فيلم اموزشي درس كامپيوتر وجود داشت(نميدونم هست يا نه)به دانشجويان معرفي ميكرديد؟؟؟ و به نظر شما چه محصولاتي ميتونه به دانشجويان خودتون كمك كند؟؟ كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
02-01-2012, 01:23 PM
ارسال: #24
|
|||
|
|||
من خودم اصولا براي يادگيري بهتر دانشجوها اسلايد و نمونه سوالات ترم هاي پيش را در اختيارشون قرار مي دهم
اگر كيفيت اين فيلمها خوب باشه و بدونم در يادگيري اونها تاثير مي گذاره بعد از بررسي هايي كه از اون فيلم انجام مي دهم معرفي خواهم كرد. ببينيد اول از همه دانشجو بايد درك كنه اون درس يا واحدي را كه مي گذرونه در آينده به چه دردش مي خوره خودتون ديديد كه بيشترين سوالي كه دانشجوها مي كنن همينه اين درس به چه درد ما مي خوره من بارها سعي كردم براشون نمونه هاي عيني از بازار كار اون رشته بيارم تا به اين درك برسند و مطمئنه بعدش در يادگيري آن درس كوشش بيشتري خواهن كرد من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
02-01-2012, 01:33 PM
ارسال: #25
|
|||
|
|||
(02-01-2012 01:23 PM)maryam_sh نوشته شده توسط: من خودم اصولا براي يادگيري بهتر دانشجوها اسلايد و نمونه سوالات ترم هاي پيش را در اختيارشون قرار مي دهم ممنون بخاطر اين راهنمايي اميدوارم كه همچنان ادامه داشته باشد .پس تا اينجا بايد بيشتر روي درس هاي تخصصي كار كرد.كه هم كمي سخت هستند بعضي دروس هم در اينده بيشتر بكار ميروند. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
کسی میتونه" آموزش ساخت عروسکای کوچک با صدف " برام پیدا کنه | amir_sky | 12 | 4,625 |
06-16-2012 02:39 PM آخرین ارسال: amir_sky |
|
روش صحیح مطالعه دروس(مخصوص روزهای امتحانی) | صدفی | 1 | 856 |
06-09-2012 10:33 AM آخرین ارسال: صدفی |
|
پیشنهاد برای دوستانی که به ساخت و ساز علاقه دارند | saeed200319 | 2 | 1,423 |
05-16-2012 11:34 PM آخرین ارسال: saeed200319 |
|
بهترين سايت هاي فروش و دانلود كدامند؟؟؟؟ | اقاي ايـــده | 17 | 4,460 |
05-16-2012 12:29 PM آخرین ارسال: MohamadMJ |
|
موفقيتهاي من بعد از پيوستن به انجمن | MARYAR | 56 | 10,902 |
04-21-2012 11:03 PM آخرین ارسال: ناصر صادقی |
|
صـدای قدم هاي بـهار داره مياد!!! | اقاي ايـــده | 1 | 878 |
03-19-2012 04:45 PM آخرین ارسال: Alireza_Kh |
|
شروع ساخت نرم افزار چند رسانه ای آموزش شغل چاپ و تبلیغات | مهدی گل محمدی | 11 | 3,555 |
01-31-2012 04:59 AM آخرین ارسال: t0r1st |
|
نظر سنجي در خصوص نياز هاي كاربران | goldmen | 9 | 2,283 |
12-12-2011 05:14 PM آخرین ارسال: 3ObHaN |
|
موفقيتهاي من بعد از پيوستن به انجمن 2 | 3ObHaN | 8 | 3,001 |
10-28-2011 07:35 AM آخرین ارسال: 3ObHaN |
|
مشاركت عمومي در انجمن ميلياردر هاي آينده | modirjavan | 1 | 1,934 |
12-18-2010 10:08 PM آخرین ارسال: کامیار کاظمی |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: