با سلام خدمت دوستان و ميلياردرهاي اينده.
يك سال پيش طرحي رو داشتم مبني بر اموزش فنون رياضي شامل ضرب جمع تقسيم.كه ميخواستم فيلم اموزشي اين كار رو درست كنم.اما به دلايلي اين كار صورت نگرفت و از طرف شخصي ديگر اين كار انجام گرفت.
اما موضوع اصلي كه اين تايپ رو ايجاد كردم در اين مورد هست.
همانطور كه اطلاع داريد در دانشگاه پيام نور بيشتر دروس خودخوان ارائه ميشود و درس هاي هم كه كلاس برگذار ميشه خيلي كم و بطور خلاصه شده توضيح ميدن.براي همين جاي فيلم هاي اموزشي در اين دانشگاه خيلي احساس ميشود.
انتشارات خود پيام نور دست به همچين كاري زده است .ولي ديگر ادامه و پيگيري نكرده هست اين كار رو.و در سطح استان يا كشور همان لوح هاي فشرده سال هاي قبلي اگر پيدا شود به فروش مي رسد.
در گذشت گذار اينترنت هم با شركت نيماد در اصفهان دست به همچين كاري زده ولي در حال حاضر چهار تا درس پايه رو با قيمت هاي زياد به فروش ميرساند.
براي همين تصميم دارم اين كار در پيش بگيرم.قبلا كه درمورد كار قبلي تحقيقي داشتم.
كه به يك فضاي حدود 20 متر مربع(سه گوش يا يك سمت مكان مورد استفاده قرار ميگيريد)يك دستگاه ال سيدي بزرگ يا ويديو پروژكتور.لپ تاپ.ميز
و يك يا دوعدد دوربين فيلم برداري. و دكور مخصوص خود كار
دستگاه هاي نظير دوربين ويديو پروژكتور رو هم ميشه كرايه كرد.
اما كار اصلي كه مهم ترين كار هست.پيدا كردن استاد مورد نظر هر درس و به توافق رسيدن در مورد كار هست.
البته از شخص ديگه هم ميشه استفاده كرد.ولي براي هر درسي از كسي كه اين درس رو تدريس كرده به واسطه داشتن معلومات كافي استفاده شود بهتر هست. و ديگر استفاده از نام استاد خوب براي فروش هست.
كار سختي رو هم انجام نميدهد.فايل اسلايد درس هارو در اختيارش ميذاريم.و مياد روي صفحه شروع به توضيح ميكند.
بعد ضبط كار تدوين فيلم كه با ساده ترين نرم افزار تدوين هم انجام ميشود چون افكت هاي زيادي لازم نيست.
فقط براي انجام اين كار منتظر نظرات و پيشنهادات شما دوستان هستم كه از كجا بايد شروع كرد.؟؟؟؟
قدم اول؟؟؟؟
قدم دوم؟؟؟
.....
...
..
..
.
خودم به شخصه دوست داشتم كه اهل تهران بودم و اين كار رو در تهران انجام بدم.به علت وجود اساتيد عالي و معروف
و البته ديگر مزايايي كه در تهران وجود دارد.
منظورتون يك سري سي دي آموزشي مثل سريال هفتگي 100 هستش؟ كه اتفاقا از اساتيد بسيار مشهور دروس بهره برده ؟
(01-31-2012 07:03 PM)maryam_sh نوشته شده توسط: [ -> ]منظورتون يك سري سي دي آموزشي مثل سريال هفتگي 100 هستش؟ كه اتفاقا از اساتيد بسيار مشهور دروس بهره برده ؟
من در مورد محصول 100 اطلاعي ندارم.ولي لوح فشرده اي هست كه .درست مثل كلاس دانشگاه كه استاد در مورد درس توضيح ميدهد تصور كنيد كه يك دوربين فيلم برداري ميكند و شما بعدن به تماشاي فيلم گرفته شده از كلاس ميپردازيد.
اگر اين كار عملي بشود.بايد سعي كنيم نمايندگي هاي فروش رو به يكي از دانشجويان درون خود دانشگاه محول كنيم.تا كتاب فروشي ها.
حسن اول اينكه محصولات در جايي به فروش مي رسد كه مشتريان رفت امد دارن.
حسن دوم كمتر هزينه كردن براي تبليغات.هزينه حمل
و ديگري هم كمك به نماينده فروش.اگر يكي ازاعضاي انجمن باشد چه بهتر.
در هر دانشگاه پيام نور يك نماينده فروش
http://www.100rooz.com/
كتاب هايي در زمينه كنكور هستش و در واقع كلاس كنكور اساتيد بزرگي همچون حلي را به خانه مياورد
(01-31-2012 07:31 PM)maryam_sh نوشته شده توسط: [ -> ]http://www.100rooz.com/
كتاب هايي در زمينه كنكور هستش و در واقع كلاس كنكور اساتيد بزرگي همچون حلي را به خانه مياورد
در زمينه كنكور معمولا خيلي نهاد ها هستند كه فعاليت ميكنن هر كدوم به طريقي.
نظرتون در مورد اين كار چطور هست؟؟؟
به فرض اگر دانشجو دانشگاه پيام نور باشيد و درس هاي كه نياز به كلاس دارند.به دلايلي نتونيد استفاده كنيد.ايا به عنوان يك دانشجو هزينه حدود 3000 تا 5000 هزار تومان رو براي اين فيلم ها پرداخت ميكنيد؟؟؟
(هر حلقه ديويدي قيمت اوليه 1000 تومان)
ببينيد الان دانشگاه پيام نورها به صورت مداوم كلاس مي گذارند براي دانشجوهاشون كه در برخي موارد حضور در كلاس هم اجباري شده نكته ديگر اينكه درسته كه امتحانشون جامع و يكپارچه ست و يك كتاب مرجع دارند اما حداقل 8 نمره دست استادشون دارند كه فكر مي كنم به جاي خريد اين سي دي ترجيح مي دن جزوات و .... كه استاد خودشون معرفي كرده تهيه كنند.
نكته بعد يدر مورد قيمته اگر شما از اساتيد به نام و با سابقه بخواهيد استفاده كنيد مطمئنا قيمت بسيا ربالايي را خواهند گرفت و در آن صورت اصلا قيمتي كه شما براي هر سي دي مي فرماييد معقول و به صرفه نيست
(01-31-2012 07:50 PM)maryam_sh نوشته شده توسط: [ -> ]ببينيد الان دانشگاه پيام نورها به صورت مداوم كلاس مي گذارند براي دانشجوهاشون كه در برخي موارد حضور در كلاس هم اجباري شده نكته ديگر اينكه درسته كه امتحانشون جامع و يكپارچه ست و يك كتاب مرجع دارند اما حداقل 8 نمره دست استادشون دارند كه فكر مي كنم به جاي خريد اين سي دي ترجيح مي دن جزوات و .... كه استاد خودشون معرفي كرده تهيه كنند.
نكته بعد يدر مورد قيمته اگر شما از اساتيد به نام و با سابقه بخواهيد استفاده كنيد مطمئنا قيمت بسيا ربالايي را خواهند گرفت و در آن صورت اصلا قيمتي كه شما براي هر سي دي مي فرماييد معقول و به صرفه نيست
متاسفانه خودم دانشجوي دانشگاه پيام نور هستم.و 6 نمره دست استاد هست كه چون اكثرا بخاطر به وجود امدن دانشگاه هاي زياد پيام نور استفاده از اساتيد كم سابقه و بي تجربه استفاده ميشود يا از اساتيد دانشگاه ازاد كه خصوصيت و اخلاق هاي خاص خود را دارند و با دانشجو مثل يك برده بر خورد ميكنن.بخاطر همان 6 نمره. و بيشتر دانشجو هم هيچ كاري از دست شون بر نمياد.
خودم چند باري بخاطر اين كار با اساتيد و مسئولان حرف زدم ولي حرف همه انها اين بود:
ميخواستيد بيشتر درس بخوانيد دانشگاه سراسري قبول بشويد.هميني كه هست.
در مورد استفاده از اساتيد با تجربه و با سابقه هم با نظرتون موافق هستم.براي اينكار از اساتيد ديگر يا افرادي كه براي اين كار مناسب باشند رو ميشود استفاده كرد.
در مورد هزينه تا جايي كه امكانش هست بايد هزينه هارو پايين اورد.تا دانشجو رقبت به خريد كند.
كه البته براي فروش كاري هاي خاص خود نظير جايزه اين چيزها وجود دارد.
و بعد اكثرا الان در دانشگاه ها دارد روش هاي هم چون استفاده از اسلايد نمايشي.پاورپوينت اين چيزها استفاده ميشود.
دوستان نظرات وانتقادات خودشون رو اعلام كنند.
سرمايه اوليه براي يك درس رو بطور تخميني حساب ميكنم و در اينجا قرار ميدم.
براي دروس عملي اين ميزان نمره بالاتر هستش
در ضمن با مقدار پولي كه دانشگاه پيام نور مي دهد براي حق التدريس اساتيد توقع داريد اساتيد دانشگاه تهران بيايند براي تدريس. البته دانشجويان دانشگاه پيام نور به جز تعداد اندك كه واقعا درس مي خونند بقيه براي تفريح اومدن و دانشگاه را با مدرسه اصولا اشتباه مي گيرن. واقعا هميشه اساتيد پيام نور از دانشجوها و برخوردهايشان شاكي هستند.
باز هم شما پاسخ سوال مرا نداديد اگر ما بخواهيم از اساتيد رده بالا براي سي دي ها استفاده كنيم يعني بايد يك مبلغ هنگفتي را ابتداي كار به اساتيد بدهيم كه اگر بخواهيم هر سي دي 1000 ت بفروشيم كه بايد حالا حالا صبر كنيم پول اوليه برگردد.
براي يك طرح يا ايده و رقيب افراد براي اجرا بايد ابتدا يك توجيح مالي داشته باشيم كه براي اين ايده تا به اينجا توجيح اقتصادي ديده نمي شود البته از ديد شخصي بنده
(01-31-2012 09:29 PM)maryam_sh نوشته شده توسط: [ -> ]براي دروس عملي اين ميزان نمره بالاتر هستش
در ضمن با مقدار پولي كه دانشگاه پيام نور مي دهد براي حق التدريس اساتيد توقع داريد اساتيد دانشگاه تهران بيايند براي تدريس. البته دانشجويان دانشگاه پيام نور به جز تعداد اندك كه واقعا درس مي خونند بقيه براي تفريح اومدن و دانشگاه را با مدرسه اصولا اشتباه مي گيرن. واقعا هميشه اساتيد پيام نور از دانشجوها و برخوردهايشان شاكي هستند.
باز هم شما پاسخ سوال مرا نداديد اگر ما بخواهيم از اساتيد رده بالا براي سي دي ها استفاده كنيم يعني بايد يك مبلغ هنگفتي را ابتداي كار به اساتيد بدهيم كه اگر بخواهيم هر سي دي 1000 ت بفروشيم كه بايد حالا حالا صبر كنيم پول اوليه برگردد.
براي يك طرح يا ايده و رقيب افراد براي اجرا بايد ابتدا يك توجيح مالي داشته باشيم كه براي اين ايده تا به اينجا توجيح اقتصادي ديده نمي شود البته از ديد شخصي بنده
در مورد دانشگاه پيام نور اساتيد دانشجوها و غيره نظر با دوستان ديگر.
در مورد استفاده از اساتيد رده بالا هم در پست قبلي مشاهده كنيد نوشتم كه ميتوان از اساتيد رده پايين تر و يا اصلا از كساني كه تونايي بيان و انجام اين كارو داشته باشند استفاده كرد.
در مورد قيمت هم قيمت 1000 تومان كه من نوشتم.اگر دقت كنيد نوشتم به فرض و قيمت اوليه.قيمت تخميني و فرضي هست.اگر بخواد انجام بديم اين كارو قيمت دقيق هم بدست خواهد امد.
در مورد امر توجيهي مالي.اين بحث رو در اينجا بيان كردم.كه بعد نظر و پيشنهادات دوستان از كساني كه تونايي همكاري هم در انجام كارو هم از نظر مالي رو دارند.شناسايي شوند.