ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
ساخت فيلم هاي تدريس دروس دانشگاهي زمان کنونی: 09-24-2025, 12:30 PM |
|||||||
|
ساخت فيلم هاي تدريس دروس دانشگاهي
|
01-31-2012, 11:02 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-31-2012 11:09 PM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: ساخت فيلم هاي تدريس دروس دانشگاهي
دوستان اين هزينه هاي كه در اينجا قرار ميدم به صورت تخميني هست.فقط براي اشنايي اوليه با سرمايه مورد نياز براي انجام اول كار.دوستاني كه قيمت هاي به روز و درست تري رو ميدونن.لطفا اصللاح بفرمايند.
در انجام اين كار در ابتدا بايد يك هزينه ثابت رو در مورد موارد زير پرداخت. فرض ميكنيم كه مكان رو در اختيار داريم.در اول كار. هزينه دكور 1000000 خريد ال سي دي 2000000 خريد دوربين هندي كم.500000 كار تدوين فيلم هم به صورت رايگان. نكته: در مورد خريد ال سي دي به جاي ال سي دي ميتوان از ويدئوپروژكتور با قيمت 1000000 استفاده كرد. نكته دوم به جاي خريد ميتوان دستگاه هارو اجاره كرد بصورت ماهانه.همين طور در مورد دوربين هاي حرفه اي تر براي كيفيت تصوير. هزينه براي هر درس هزينه استاد يا شخصي كه توانايي انجام اين كار رو دارد. چون حدودا 10 ساعت بيشتر نبايد باشد زمان فيلم پس ساعتي حساب ميشود.كه بسته به شخص ساعتي 50000 تومان تا 100000 تومان خواهد بود. قيمت حدودي هزنيه ثابت 4000000 يا 5000000 تومان لوح هاي فشرده بايد dvdباشد تا فضاي بيشتر وقيمت كمتري رو در بر داشته باشيم قيمت هر حلقه هم 200 تومان در بازار هست. قيمت رايت فايل ها:200تومان قيمت چاپ لگو و پاكت:200 تومان قيمت ارسال هم براي هر پاكت 100 تا 150 نكته3:قيمت ها جزئي مي باشد .بطور يقين تعداد زياد قيمت ها كاهش پيدا ميكند. نكته4:چون سعي ميشود بسته هاي پاكت حدودا 20 تا 30 تعداد باشد هزينه ارسال حدودا ميشود 2000 تا 4500 قيمت حدوي هر حلقه لوح فشرده با اين محاسبات ميشود 800 تومان كه بيشتر مدد نظر مي باشد. بطور فرض در مرحله اول 10000 نسخه تكثير كرد. هزينه متغيير 8000000 تومان خواهد شد به اضافه هزينه ثابت 5000000 تومان ميشود 13000000 تومان هزينه پيشنهادي فروش هم حلقه اي 1500 تومان. تذكر:تمامي قيمت ها تخميني مي باشد بيشتر براي اشنايي اوليه با وسايل و سرمايه اوليه. در مورد انجام كار هم زمان اصلي كار رو بيشتر قبل از شروع ترم جديد شروع به انجام كار ميكنيم. براي اينكه تمامي محصولات به فروش برسد. به فرض اينجور حساب ميكنيم كه از هر درس با وجود 50 تا دانشجو در درس مورد نظر 20 عدد خريده ميشود و ضرب در تعداد تخميني دانشگاه هاي كشور كه محصولات ارسال ميشود به فرض 100 دانشگاه ميشود 2000 تا محصول حداقل فروش خواهد رفت.براي كاهش ضرر دوستان اين نظرات و حرفها همه ازيك ذهن اومده بيرون با نظرات و پيشنهادات شما دوستان اين طرح كامل تر و دقيق تر خواهد بود يا كلا رد خواهد شد. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
01-31-2012, 11:34 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
يك چيز ديگر كه به فكرم رسيد.ميتواينم در فواصل بين تدريس درس.يك تبليغ پخش كنيم.
كه تبليغ هم ميتواند از طرف شركت ها و موسسه هاي مرتبط گرفت كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
02-01-2012, 12:01 AM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
سلام آقا سجاد.
ایده خوبی هستش. من سعی میکنم از اطرافیانم که از روئسای دانشگاه پیام نور هستند سوال کنم ببینم نظرشون راجع به چنین موضوعی چیه . موافقی ؟ فقط لطف کنم دلایل توجیهیت رو برای چنین پیشنهادی که حس کردی تو دانشگاه پیام نور نیازه و میتونه مشکلی رو از دانشجوها حل کنه بیشتر توضیح بده... راستش من که خودم دانشجو پیام نور نیستم و محیطش رو درک نکردم ، ولی بین حرفای شما و میس مریم اختلاف نظرات زیادی وجود داره توانایی فروش از شما ، انواع حمایت مالی از ما
![]() |
|||
02-01-2012, 12:25 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-01-2012 12:33 AM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #14
|
|||
|
|||
منم خودم بيشتر دوست دارم كه اين طرح رو اگه بشود زير نظر خود پيام نور انجام بديم و ما بشيم مجري اين طرح.حق انشارات باقي اين چيزها همين الانشم خود پيام نور دارد.فقط اين كارو براي چند درس انجام داد.و ديگر نميدونم چرا قطع شده.شايدم قطع نشده باشد.اگر قطع نشده باشد.دوست دارم نمايندگي فروش در دانشگاه هاي استان رو بگيرم.
والا عظيم جان.من الان ترم 5 رو رد كردم يعني 2 سال رو در دانشگاه پيام نور مشغول به تحصيل هستم.ولي هيچ فرقي بين دبرستان با دانشگاه احساس نكردم.قبلا هم ذكر كردم كه چون دانشگاه هاي پيام نور در حال انتشار در هرشهري هست.براي همين از اساتيد كم تجربه و اساتيدي كه در دانشگاه ازاد تدريس ميكنن استفاده ميكنن.كه طبق گفته مريم خانوم هم به علت دادن حق تدرس كم هم يكي از دلايل استفاده از همچين اساتيدي هست. متاسفانه در كشور جوي بين دانشگاه ها درست شده كه دانشجو پيام نور حس ميكنه در دانشگاه ازاد ازادي به راحتي نمره و اين چيزها گرفته ميشد و دانشجويان ازاد در مورد پيام نور.كه اين بيشترش بخاطر حرف هاي اساتيد در سر كلاس ها دو دانشگاه بيان ميشود. دانشگاه ازاد همان جور كه مطلع هستيد كل نمره در دست استاد هست و بيشتر از دانشجوهاي قشر متوسط رو به بالا جامعه تشكيل ميشود(البته نه همه)بخاطر حسي كه در دانشجو به وجود ميايد.در بيشتر كلاس ها رابطه خوبي بين دانشجويان و اساتيد شكل نميگيريد.در دانشگاه پيام نور فقط 6 نمره در بيشتر دروس دست استاد هست.كه اين 6 نمره هم خيلي براي بيشتر دانشجويان ارزش دارد(بيشتردر نحوه محاسبات نمرات تاثير دارد.)تفاوت عمده اي كه در نحوه تدريس اين دو دانشگاه وجود دارد.روي استاد تاثير گذاشته و يك روش براي خود در پيش ميگيرد براي اموزش كه نه در دانشگاه پيام نور مورد قبول دانشجويان هست و نه در دانشگاه ازاد و غيره. از چند كتابي كه من گذراندم در اين چند ترم فقط شايد دو تا سه نفر استاد داشتيم كه فقط در نحوه برخورد قوي بودن و با همين كار هم كلاس جمع جور ميكردن.ميدونيد كه در يك كلاس براي يك استاد خوب هم اخلاق هم معلومات هم رابطه درست با دانشجويان مد نظر هست.اگر يكي از اينها كم باشد.ديگر دانشجو تمايلي ندارد. درست نيست گفتن شون در اينجا ولي بطور مثال(استادي داشتيم كه اقا بود ايشون فقط با قشر مونث رابطه خوبي داشت.اگر يك پسري يك سوال معمولي هم ميپرسيد شروع ميكردن به تمسخر دانشجو.يا استاد ديگر كه كل تام زماني حدود 2 ساعت رو نيم ساعت از اين ور نيم ساعت از ان ور رو ميزد و ديگر مشكلات كه همه ما در بيشتر دانشگاه ها باهاش سرو كار داريم. در مورد اينكه اين چيزهارو نگفتم.دوست نداشتم با گفتن اين حرفا يك حالت ناراحتي براي دو طرف پيش بياد.وگرنه به من چه سودي ميرسد كه از يك داشگاه تبليغ يا دانشگاه ديگري را تضعيف كنم. متاسفانه اين كم كاري ها در دانشگاه فقط نيست در دوران راهنمايي دبيرستان پيش دانشگاهي هم بعضي از معلم ها كم كاري ميكردند و بعدش وقت كلاس خصوصي ميدادن. بحث سر شاگرد زرنگ تنبل دانشجو درس خوان درس نخوان نيست.وقتي كسي يك حقوقي دريافت ميكند.اون حقوق براي انجام درست كاري تعيين شده.و بايد طبق چيزي كه تعريف شده عمل بشه.چه دانشجو درس خوان باشد يا براي كارهاي ديگر به دانشگاه بياد. در مورد دلايل توجيهي خوب قبلا هم گفتم سيستم دانشگاه پيام نور بيشتر به صورت خودخوان هست و اگر به فرض يك درس در دانشگاه ازاد يا سراسري 20 جلسه بايد تدريس شود.در دانشگاه پيام نور در 6 جلسه تدريس ميشود.(البته با نوع كتاب بيشتر هم ميشود)و در اين جلسات بيشتر براي رفع اشكال و سوالات هست.كمتر استادي شروع به تدريس صفحه به صفحه ميكند.چون به علت كمبود وقت.براي همين بودن همچين فيلم هاي اموزشي خيلي مفيد ميتواند باشد.هم براي درس هاي خودخوان هم براي درس هاي كه كلاس ارائه ميشود.دانشجو ميتواند استفاده ببرد. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
02-01-2012, 01:24 AM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
دكتر سجاد جان:
چند نكته..... مگين اصلا براي گام اول براي كاري بفكر بازار جديد نباش....تو بازاري كه هست جاي خودتو پيدا كن يعني چي؟ الان خوشبختانه يا متاسفانه هركي از مادر گراميش قهر ميكنه ميره تو كار توزيع بسته هاي اموزشي...... بعضي هاشون خيلي خوب... بعضي هاشون خيلي داغون.... پس بازار بسيار سختي هست براي جا افتادن محصولت....... نكته بعدي: چي ميخواي عرضه كني؟ كتاب هاي دانشگاه رو؟ يا مثلا مبحث رياضي رو كلش..... يكطور كه طرف بعد از ديدنش علامه10 بشه؟ اين دوتا مسله باهم فرق اساسي زيادي داره ومشتري هاي مختلفي نكته بعدي استفاده از اساتيدي كه براي اموزش ميخواي بخدمت بگيري هست......... مثلا مدير گروه كامپيوتر ايران....(( بخش برنامه نويسيش)) دكتر قدسي هست (( ازاشناهاي ما نيست ها))) كساني كه ميخوان براي ارشد بخونند يا دكترها ... بتوني جزواتشو تهيه كني... قبوليت تضمين شده هست.....چون بسيار كامل درس ميده....... درسته نميتوني چنين افرادي رو بخدمت بگيري......... چون قطعا اين كارو رو قبول نمي كنند... ولي بايد از كساني خدمت بگيري كه بار علمي درستي داشته باشن نكته اخر: كتاب هاي كانون فرهنگي اموزش سال هاي سال هست كه تو ايران........ ولي كتاب هاي گاج تو كمتر از5 سال تونست بيشترين سهم از بازار رو نصيب خودش بكنه...... چون از ضعف كانون استفاده كرد...... كتابهاي به بازار عرضه كرد كه داراي تازگي خاص... اموزش دروس.. قمت پايين تر... مثال هاي بهتر تو بازار بسته هاي اموزشي يك جستجو اساسي بكن...... ببين نقطه ضعف اكثر اين بسته ها چي هست..... از اون نقطه ضعف استفاده كن وبه موفقيت خودت برس |
|||
02-01-2012, 02:06 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-01-2012 02:16 AM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #16
|
|||
|
|||
متاسفانه در سايت پيام نور چيزي در مورد كنسل شدن يا هنوز جريان داشتن اين كار وجود ندارد. و براي ارتباط باهاشون فقط يك ادرس درج كردن(بخشي كه به اين كار مربوط هست).هر يك از دوستان كه به اين ادرس نزديك هست لطف كنند.يك پرس جويي در اين باره انجام بدهد.كه اينكار(فيلم هاي تدريس دروس)متوقف شده يا ادامه دارد.اگر ادامه دارد.براي اخذ نمايندگي چيكار بايد كرد.اگر متوقف شد دلايلش چي بوده.ايا امكان ادامه ان وجود دارد؟ايا براي انجام اين كار حمايت و پيشباني مالي ميشود.
ادرس: تهران، ابتداي جاده لشكرك ،خيابان نخل ، سازمان مركزي دانشگاه پيام نور كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
02-01-2012, 02:37 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-01-2012 02:39 AM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #17
|
|||
|
|||
دوستان در گشت گذار نت به وبلاگي برخورد كردم كه چندتا از اين فيلم هارو دارد.ولي اين فيلم هارو از شبكه اموزش كه يك زماني پخش ميشد گرفته شده و براي فروش گذاشته شده هست و تمامي درس ها و جديد بودن رو دارا نمي باشد.
چند عكس رو ميگذارم تا بيشتر اشنا بشيد با محيط كار. ![]() ![]() ![]() همانطور كه مشاهده ميكنيد براي انجام اين كار به فضاي زياد و امكانات زيادي لازم نيست. ولي طبق نظرات دوست خوبمون اقاي گلدمن بياد دست به يك ايده جديد و خلاقانه تر زد.. منتظر نظرات شما دوستان هستيم كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
02-01-2012, 12:10 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
فرق دانشگاه با دبيرستان هم همين باشه كه استاد سورس معرفي ميكنه و كليات رو ميگه و رفع اشكال ميكنه دانشجو به معناي واقعي بايد خودش دنبال كنه.
شما بعنوان نمونه ببين هم دانشگاهيهاي خودت حاضر هستند اين محصول رو تهيه كنند. با توجه به جوي كه من از محيط دانشگاه سراغ دارم اكثرا بفكر پاس كردن درسان در نتيجه نمونه سوالات با پاسخ تشريحي فكر كنم بازار خوبي داره. آسانسور
|
|||
02-01-2012, 12:18 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-01-2012 12:24 PM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #19
|
|||
|
|||
(02-01-2012 12:10 PM)parsajoon نوشته شده توسط: فرق دانشگاه با دبيرستان هم همين باشه كه استاد سورس معرفي ميكنه و كليات رو ميگه و رفع اشكال ميكنه دانشجو به معناي واقعي بايد خودش دنبال كنه.در پست هاي قبلي نوشتم كه اين كار رو خود پيام نور انجام ميداد . استقبال خوبي شده بود. ولي نميدونم براي چي متوقف شد. در مورد نظر شما هم درست هست كه بيشتر در مورد درسهاي خواندي كارايي بيشتري خواهد داشت.و كمتر براي دروس حل كردني.خودم به شخصه هر ترم براي هر درس 10 تا 15 تا نمونه سوالات ترم هاي گذشته رو ميگيرم.ولي خيلي كه از اين چند ترم گذشته بياد نهايتش5 تا سوال مشابه باشد. جداي اين طرح.چيزي كه خيلي مهم هست.بودن قشر دانشجو هست.بايد ديد با چه محصولي ميشود از اين قشر نهايت سوداوري را داشت. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
02-01-2012, 12:27 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
(02-01-2012 12:01 AM)azim نوشته شده توسط: سلام آقا سجاد.آقا عظيم تفاوت حرف هاي من و آقاي سجاد به اين خاطر هست كه ايشون دانشجوي پيام نور هستند و من استاد رشته كامپيوتر پيام نور ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
کسی میتونه" آموزش ساخت عروسکای کوچک با صدف " برام پیدا کنه | amir_sky | 12 | 4,628 |
06-16-2012 02:39 PM آخرین ارسال: amir_sky |
|
روش صحیح مطالعه دروس(مخصوص روزهای امتحانی) | صدفی | 1 | 863 |
06-09-2012 10:33 AM آخرین ارسال: صدفی |
|
پیشنهاد برای دوستانی که به ساخت و ساز علاقه دارند | saeed200319 | 2 | 1,425 |
05-16-2012 11:34 PM آخرین ارسال: saeed200319 |
|
بهترين سايت هاي فروش و دانلود كدامند؟؟؟؟ | اقاي ايـــده | 17 | 4,463 |
05-16-2012 12:29 PM آخرین ارسال: MohamadMJ |
|
موفقيتهاي من بعد از پيوستن به انجمن | MARYAR | 56 | 10,916 |
04-21-2012 11:03 PM آخرین ارسال: ناصر صادقی |
|
صـدای قدم هاي بـهار داره مياد!!! | اقاي ايـــده | 1 | 879 |
03-19-2012 04:45 PM آخرین ارسال: Alireza_Kh |
|
شروع ساخت نرم افزار چند رسانه ای آموزش شغل چاپ و تبلیغات | مهدی گل محمدی | 11 | 3,564 |
01-31-2012 04:59 AM آخرین ارسال: t0r1st |
|
نظر سنجي در خصوص نياز هاي كاربران | goldmen | 9 | 2,287 |
12-12-2011 05:14 PM آخرین ارسال: 3ObHaN |
|
موفقيتهاي من بعد از پيوستن به انجمن 2 | 3ObHaN | 8 | 3,001 |
10-28-2011 07:35 AM آخرین ارسال: 3ObHaN |
|
مشاركت عمومي در انجمن ميلياردر هاي آينده | modirjavan | 1 | 1,936 |
12-18-2010 10:08 PM آخرین ارسال: کامیار کاظمی |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: