ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
لطفا گوسفند نباشید.! زمان کنونی: 09-23-2025, 01:34 AM |
|||||||
|
لطفا گوسفند نباشید.!
|
01-02-2014, 05:43 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-02-2014 06:15 PM، توسط ebrahim.ev.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
لطفا گوسفند نباشید.!
سلام به همه دوستانم.
به تازگی شروع به خوندن کتابی کردم که توجه من رو بسیار به خودش جلب کرده و تاثیرات مثبتی روی شخصیت من داشته. در این تاپیک سعی خواهم کرد جملات زیبا و پندآموزی از کتاب رو براتون قرار بدم تا استفاده کنین فعلا در وضعیت ورشکستگی |
|||
01-02-2014, 06:03 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-02-2014 06:06 PM، توسط ebrahim.ev.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: لطفا گوسفند نباشید.
![]() دقت کنید! اگر در مناطق شمالی کشورمان ، محل تلاقی رود و دریا را خوب نگاه کنید ، رود پس از طی مسافتی با جوش و خروش خاصی حرکت میکند و وقتی به دریا میریزد ، آرام و بی صدا میگردد. آن نقطه تلاقی را که رود به دریا میریزد را خوب نگاه کنید! به شکل مبهمی زیباست ! زیبا و وهم انگیز! رود را کودکی های دریا میگویند ، زیرا همیشه دارای سر و صدا و بازیگوشی های کودکانه است.وقتی این کودک بازیگوش پس از طی طریق ها و برخورد با موانع و سنگلاخ ها پخته میگردد و به دریا تبدیل میگردد ، مانند انسانی که به بلوغ فکری کامل رسیده دیگر از آن طغیان ها و شیطنت ها خبری نیست. من از خوندن این نوشته به این نتیجه رسیدم که:پس برای رسیدن به هدف باید با سختی ها جنگید،باید به موانع خورد و به راه ادامه داد اگر رود این همه سختی رو تحمل نمیکرد هیچ وقت به دریای بیکران نمی رسید. پس... هیچ اسانسوری برای موفقیت وجود ندارد و اگر هم وجود داشته باشد به همان راحتی که شما را به عرش میرد به همان راحتی هم شما را به فرش میکشاند فعلا در وضعیت ورشکستگی |
|||
01-02-2014, 06:58 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
RE: لطفا گوسفند نباشید.!
بسیار عالی...
خستگی را زندگی کرده ام می خواهم کمی هم زندگی را خسته کنم ! |
|||
01-04-2014, 12:37 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-04-2014 12:50 PM، توسط ebrahim.ev.)
ارسال: #4
|
|||
|
|||
RE: لطفا گوسفند نباشید.!
کوچکترین تحول همانند سنگ ریزه ای است
که به درون برکه پرتاب میشود امواج بسیاری به گرد آن شکل میگیرند سنگ ریزه ی آگاهی نیز با برکه ی ذهن ما چنین میکند. "انتونی رابینز" این حکایت را به دقت بخوانید: عارفی در معبدی در میان کوهستان زندگی میکرد روزی راهبی راه گم کرده بود.عارف را دید و از او پرسید: "استاد راه کدام است؟" عارف گفت:"چه کوه زیبایی!" راهب با تعجب و دلخوری گفت:"من راجب کوه از شما نپرسیدم,بلکه از راه پرسیدم!" عارف با لبخند نرمی روی به راهب کرد و گفت: پسرم تا نتوانی به فراسوی کوه بروی،راه را نخواهی یافت. فعلا در وضعیت ورشکستگی |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
دانلود کتاب صوتی :لطفا گوسفند نباشید | jahanagahi | 5 | 6,821 |
01-26-2014 01:25 PM آخرین ارسال: iren |
|
کتاب بسیار مفید "لطفا گوسفند نباشید" | farzin1 | 5 | 2,682 |
06-09-2012 10:26 PM آخرین ارسال: sherafati |
|
لطفا متفاوت باشيد ! | کامیار کاظمی | 7 | 4,105 |
12-02-2011 12:26 AM آخرین ارسال: shahram......32 |