سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: لطفا گوسفند نباشید.!
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه دوستانم.
به تازگی شروع به خوندن کتابی کردم که توجه من رو بسیار به خودش جلب کرده و تاثیرات مثبتی روی شخصیت من داشته.
در این تاپیک سعی خواهم کرد جملات زیبا و پندآموزی از کتاب رو براتون قرار بدم تا استفاده کنین
[تصویر: images.jpg]

دقت کنید!
اگر در مناطق شمالی کشورمان ، محل تلاقی رود و دریا را خوب نگاه کنید ، رود پس از طی مسافتی با جوش و خروش خاصی حرکت میکند و وقتی به دریا میریزد ، آرام و بی صدا میگردد. آن نقطه تلاقی را که رود به دریا میریزد را خوب نگاه کنید!
به شکل مبهمی زیباست ! زیبا و وهم انگیز!

رود را کودکی های دریا میگویند ، زیرا همیشه دارای سر و صدا و بازیگوشی های کودکانه است.وقتی این کودک بازیگوش پس از طی طریق ها و برخورد با موانع و سنگلاخ ها پخته میگردد و به دریا تبدیل میگردد ، مانند انسانی که به بلوغ فکری کامل رسیده دیگر از آن طغیان ها و شیطنت ها خبری نیست.

من از خوندن این نوشته به این نتیجه رسیدم که:پس برای رسیدن به هدف باید با سختی ها جنگید،باید به موانع خورد و به راه ادامه داد اگر رود این همه سختی رو تحمل نمیکرد هیچ وقت به دریای بیکران نمی رسید.
پس...
هیچ اسانسوری برای موفقیت وجود ندارد و اگر هم وجود داشته باشد به همان راحتی که شما را به عرش میرد به همان راحتی هم شما را به فرش میکشاند
بسیار عالی...
کوچکترین تحول همانند سنگ ریزه ای است
که به درون برکه پرتاب میشود
امواج بسیاری به گرد آن شکل میگیرند
سنگ ریزه ی آگاهی نیز با برکه ی ذهن ما چنین میکند.
"انتونی رابینز"

این حکایت را به دقت بخوانید:
عارفی در معبدی در میان کوهستان زندگی میکرد
روزی راهبی راه گم کرده بود.عارف را دید و از او پرسید:
"استاد راه کدام است؟"
عارف گفت:"چه کوه زیبایی!"
راهب با تعجب و دلخوری گفت:"من راجب کوه از شما نپرسیدم,بلکه از راه پرسیدم!"
عارف با لبخند نرمی روی به راهب کرد و گفت: پسرم تا نتوانی به فراسوی کوه بروی،راه را نخواهی یافت.
لینک مرجع