سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: جلسه پنجم آنلاین - جمعه 11 شهریور - ساعت 10 شب
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آقا کامیار میخواستم درباره سایت باهات صحبت کنم.آیا میشه با جوملا یه سایت فروشگاهی زد
اتفاقا همه همین سوال را میکنند.
اول آنکه در این جلسات همه چیز مکتوب است و میتوان پیگیری کرد و نیز کلمات ایندکس انجمن هم برای موتورها بالا می رود.
اما من هنوز هم معتقد هستم جلسات آنلاین با Voice هم میتوان گذاشت اما هنوز دوستان در نوع برنامه چت با صوت هم توافق ندارند.
(09-02-2011 10:22 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ]آقا کامیار میخواستم درباره سایت باهات صحبت کنم.آیا میشه با جوملا یه سایت فروشگاهی زد
بله حتما.
اتفاقا اولین بسته آموزش کسب و کار انجمن هم "آموزش ساخت سایت بصورت تصویری" است.
(09-02-2011 10:23 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]اتفاقا همه همین سوال را میکنند.
اول آنکه در این جلسات همه چیز مکتوب است و میتوان پیگیری کرد و نیز کلمات ایندکس انجمن هم برای موتورها بالا می رود.
اما من هنوز هم معتقد هستم جلسات آنلاین با Voice هم میتوان گذاشت اما هنوز دوستان در نوع برنامه چت با صوت هم توافق ندارند.

خوب می تونه voice نباشه اما نوشتار تو یک محیط راحتتر بعد هم میتونیم مطالب رو عینا تو سایت کپی شو بزاریم.
سلام
من خیلی علاقه دارم ساخت سایت را خودم یادبگیرم آخه برای هر طرح که میدهم قیمت های عجیب واسه ساختش میدن!
پس می تونی یه کمک کنی من یه فروشگاه با جوملا بزنم.
(09-02-2011 10:24 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]
(09-02-2011 10:22 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ]آقا کامیار میخواستم درباره سایت باهات صحبت کنم.آیا میشه با جوملا یه سایت فروشگاهی زد
بله حتما.
اتفاقا اولین بسته آموزش کسب و کار انجمن هم "آموزش ساخت سایت بصورت تصویری" است.

چقدر عالی. من هم احساس نیاز به یادگیری طراحی سایت رو خیلی وقته می کرد.
(09-02-2011 10:26 PM)arshad نوشته شده توسط: [ -> ]
(09-02-2011 10:23 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]اتفاقا همه همین سوال را میکنند.

خوب می تونه voice نباشه اما نوشتار تو یک محیط راحتتر بعد هم میتونیم مطالب رو عینا تو سایت کپی شو بزاریم.

میتوانیم یک جلسه بصورت آزمایشی همین کار را بکنیم که اگر رضایت بخش بود ادامه دهیم!
برای چت این آی دی من است دوستانی که مایل هستند اد کنند تا برنامه ریزی کنیم.
unc.iran@yahoo.com
(09-02-2011 10:31 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]
(09-02-2011 10:26 PM)arshad نوشته شده توسط: [ -> ]

میتوانیم یک جلسه بصورت آزمایشی همین کار را بکنیم که اگر رضایت بخش بود ادامه دهیم!
برای چت این آی دی من است دوستانی که مایل هستند اد کنند تا برنامه ریزی کنیم.
unc.iran@yahoo.com

ممنون
(09-02-2011 10:27 PM)sara نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
من خیلی علاقه دارم ساخت سایت را خودم یادبگیرم آخه برای هر طرح که میدهم قیمت های عجیب واسه ساختش میدن!
سلام
اتفاقا دلیل این بسته هم همین استوتقریبا 30 ساعت فیلم آموزشی و 3 کتاب دارد.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
لینک مرجع