سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: جلسه پنجم آنلاین - جمعه 11 شهریور - ساعت 10 شب
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
متاسفانه بحث ها خوانده نشده پست جدیدی رده می شود.
آقا مهدي به هيچ عنوان دلسرد مشويد بلكه با شيوه هاي گوناگون قبل از اينكه ديگران از طرح ما سود ببرند و قبل از ما شروع كنند و با يك فازبندي و برنامه ريزي با كمك مديريت پروژه را به نتيجه برسانيد
من مطمئنم كه موفق مي شويد
تا حالا شده کسی برای کاری تشویق و یاریت نکند؟
من کارهایی انجام داده ام که همه من را منع کرده اند...
(09-03-2011 12:14 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]به هیچ وجه دلسرد نشوید اگر به کار خودتان ایمان دارید.
اکنون از ده عضو فقط سه نفر با نظارت مستقیم جهت اجرای پروژه ها موافق هستند پس ظاهرا تائید نشده!!
اما دلسرد نباید شد!!
من چندین ماه به تنهایی سر کاری میرفتم که همه میگفتند نتیجه نمیگیری اما من ایمان داشتم و اکنون دارم نتیجه همان تلاش هایم را میبینم من به کار خودم ایمان داشتم!

نه آقای کاظمی عزیز . متاسفانه دوستان شاید یا ندیده اند و یا عادت به لایک کردن نداررند.
ممنونم مریم خانوم.من در کنار شما مطمئن هستم که موفق میشوم.حدودا 30 درصد پروژه اول بخوبی پیش رفته.
(09-03-2011 12:19 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]
(09-03-2011 12:14 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]به هیچ وجه دلسرد نشوید اگر به کار خودتان ایمان دارید.
اکنون از ده عضو فقط سه نفر با نظارت مستقیم جهت اجرای پروژه ها موافق هستند پس ظاهرا تائید نشده!!
اما دلسرد نباید شد!!
من چندین ماه به تنهایی سر کاری میرفتم که همه میگفتند نتیجه نمیگیری اما من ایمان داشتم و اکنون دارم نتیجه همان تلاش هایم را میبینم من به کار خودم ایمان داشتم!

نه آقای کاظمی عزیز . متاسفانه دوستان شاید یا ندیده اند و یا عادت به لایک کردن نداررند.

آخر جلسه قبل با همین روش بهترین نتیجه گرفته شد!!پس چرا حداقل چهار نفر دیده اند؟
اتفاقا لایک کرده اند.ولی چون دیر بدیر به انجمن می آیند.نمی بینند.

حالا نتیجه ی جلسه ی حضوری چه شد؟؟
به نظر من براي اين طرح آقا مهدي يك فازبندي دقيق همراه با برنامه ريزي و حساب هزينه بنويسيم و در جلسه حضوري همراه بياوريم و با بهترين برنامه زمانبندي كار را ادامه دهيم به مديريت آقا مهدي و آقاي كاظمي.
مديريت هم براي دوستاني كه كارها را طبق زمانبندي انجام دادند جايزه در مظر بگيرد.
من نتیجه میگیرم که تعدادی از دوستان فقط استفاده کننده هستند و مطلبی را عنوان نمیکنند و اگر به همین صورت پیش برود ترجیح میدهم جلسات خصوصی بصورت آنلاین هم داشته باشیم تا نتیجه بهتری گرفته شود نه با 10 نفر آنلاین در جلسه و 4 نفر که بحث میکنند!!
سئوالاتی که جواب داده نش:
- نتیجه طرحهای جلسه قبل
- کسانیکه vipنیستند اقدام کنند
- لایک مدیریت بر پروژه ها
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
لینک مرجع