سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: جلسه پنجم آنلاین - جمعه 11 شهریور - ساعت 10 شب
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
نتایج جلسه قبل :
نتایج گرفته شده در این جلسه :
مشخص شدن ایده کار بر روی کتاب های صوتی (جزئیات در VIP)
(جزئیات بحث نشده اما گروه کار خود را شروع کرده اند)
تعیین مبلغ VIP هر ماه 5000تومان و اخذ آن از اول مهر جهت هزینه های جاری سایت
(این کار انجام خواهد شد)
مشخص شدن اعضا جهت ناظم انجمن (maryam_sh ، mas ، 3ObHaN و atreeeshgh)
(این ویرایش ها با اضافه شدن ناظم انجمن بخوبی در حال انجام است.)
سوال اول: پيگيري طرح كتاب صوتي (نتيجه مطالعات ميلياردرهاي كتابخوان) و انجام 30 درصد از فاز اول اين پروژه
کسانیکه vipنیستند اقدام کنند (لطفا علاقمندان اقدام کنند)
لایک مدیریت بر پروژه ها (من فعلا نظارت را انجام میدهم ظاهرا برای کار گروهی باید مدیریتی انجام شود و بدون نظارت کارهای پروژه ها به نتیجه نمیرسد.)
البته من اکنون دیدم 5 نفر لایک کرده اند و ظاهرا با اکثریت قبول شده است!
آقاي قربانيان شما كه از اولين ميلياردرهاي كتابخوان هستيد، از صداي خوب و رسايي هم برخورداريد پس چرا از معلومات خود در اين طرح استفاده نمي كنيد
دوستان ببخشید .من در راه بودم 10 دقیقه ای نتونستم جواب بدم.
من یک نمونه صدا برای آقای محمدی فرستادم و فعلا دارو کتاب پکیج یک رو خلاصه می کنم.
اگر دوستان دیگری که مسلما صدای بهتری دارند همکاری نکنند خودم گویندگی رو هم انجام می دم.
در جلسه حضوری لازم باشد اعلام آمادگی میکنم. ممنونم
(09-03-2011 12:34 AM)arshad نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان ببخشید .من در راه بودم 10 دقیقه ای نتونستم جواب بدم.
من یک نمونه صدا برای آقای محمدی فرستادم و فعلا دارو کتاب پکیج یک رو خلاصه می کنم.
اگر دوستان دیگری که مسلما صدای بهتری دارند همکاری نکنند خودم گویندگی رو هم انجام می دم.

آفرین.به این ایمان به کار خود میگویند!!
یا راهی پیدا میکنم یا راهی میسازم
خدا را شکر که چنین عزیزانی داریم.
مهتاب خانم من غير از كار گويندگي مي توانم اگر كتابي مد نظرتان است را خلاصه نويسي كنم و آنرا به شما برسانم تا گويندگي كنيد و ضمنا مي توانم از فردا شروع به طراحي سايت و تبليغات در اينترنت كنم.
ضمنا آقا مهدي شما هم طرح بسته ها را طراحي نماييد و شروع به تبليغ در انجمن و سايتها نماييد تا بازار را تشنه بسته ها نماييد
جلسه حضوری در نمایشگاه نان باشد که جزئیات را اعلام میکنم.
دوستان موافق لایک کنند.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
لینک مرجع