سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: جلسه پنجم آنلاین - جمعه 11 شهریور - ساعت 10 شب
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
ممنونم مریم خانوم.ولی فعلا.هیچکدام از عزیزان به غیر از مهتاب خانوم.کاری نکرده اند
نتیجه تا کنون :
- جلسه با Voice با اد کردن unc.iran@yahoo.com که زمان آن برای جلسه اعلام میشود.
- کار بر روی اولین بسته و ارائه آن
- منتفی شدن طرح گروهی "زمین بازی کودکان" با نظر اکثریت
من در اینجا میخواهم اعلام کنم که برای پیگیری طرح های درحال اجرا بخشی را بوجود آورده و شخصا تمام روند پیشرفت ها را نظارت میکنم تا طرح ها به نتیجه برسند!
دوستانی که با نظارت موافق اند لایک کنند.
آقا مهدي شما جمعه پيش قرار گذاشتيد بحث بيشتري بر روي پروژه در بخش VIP انجام دهيد
چند بار در موردvip نوشتم نتیجه ای نگرفتم.
بله .ولی وقتی دوستان کاری نکرده اند بنده هم دلسرد می شوم.تاکنون هیچکس نمونه صدایش را نفرستاده
(09-03-2011 12:11 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ]بله .ولی وقتی دوستان کاری نکرده اند بنده هم دلسرد می شوم.تاکنون هیچکس نمونه صدایش را نفرستاده

مهدی جان نمونه صدا حضوری نتیجه گرفته خواهد شد.
آقاي قربانيان مثل اينكه اعضا به بحث هاي جلسه علاقه اي ندارند و هيج جوابي به پستهاي ما نمي دهند. و علاقمند به پيگيري بحثها در چت هستند.
به هیچ وجه دلسرد نشوید اگر به کار خودتان ایمان دارید.
اکنون از ده عضو فقط سه نفر با نظارت مستقیم جهت اجرای پروژه ها موافق هستند پس ظاهرا تائید نشده!!
اما دلسرد نباید شد!!
من چندین ماه به تنهایی سر کاری میرفتم که همه میگفتند نتیجه نمیگیری اما من ایمان داشتم و اکنون دارم نتیجه همان تلاش هایم را میبینم من به کار خودم ایمان داشتم!
من به سوددهی طرح ایمان دارم
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
لینک مرجع