صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
امیدوارم در جلسه حضوری بعدی اکثریت شرکت نمایند.مطمئن هستم نتیجه خوبی گرفته می شود.
اقاي كاظمي لطفا دقيقا تاريخ و ساعت جلسه حضوري را معين نماييد
ممنون مریم خانم
کتاب تجسم خلاق هم جزو کتابایی که قراره روش کار کنیم اگر کتاب رو پیدا کردید و دوست داشتید روش کار کتید فقط قبلش با آقا مهدی هماهنگ کنید که دوباره کاری نشه.
ممنون از تلاش و همکاریتون
کسانی که در جلسات حضوری شرکت میکنند چون لازم نیست که هزینه پست برای ارسال بسته ها پرداخت شود پس بسته ها را با یک تخفیف 20 تا 25 درصدی میتوانند دریافت کنند!
دوستان ، با عرض پوزش ، اتفاق بدی افتاد که مجبور به ترک جلسه شدم . مباحث رو از اول خوندم
بازم عذر میخوام
چشم حتما! من اگه جلسه دفاعيه ام را داده بودم الان بكوب فاز خلاصه بندي را انجام مي دادم منتها تا 2 هفته ديگر مشغول اين تز پايان نامه ام هستم اما تمام سعي ام را براي خلاصه كتاب تجسم خلاق خواهم كرد.
(09-03-2011 12:05 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ]ممنونم مریم خانوم.ولی فعلا.هیچکدام از عزیزان به غیر از مهتاب خانوم.کاری نکرده اند
خب ما که تو گروه مریم خانوم نیستیم ، به نظر خودم صدای من به درد اینکار نمیخوره !
من دارم در مورد کتاب ها تحقیق میکنم و به نتایج خوبی هم رسیدم که در روز های اینده مطرح میکنم .
(09-03-2011 12:50 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]شب همگی خوش.
شب شما هم خوش آقاي قربانيان
متشكر از عنايت شما به پروژه ها و به اميد ديدار دوباره شما در جلسات حضوري
(09-03-2011 12:52 AM)maryam_sh نوشته شده توسط: [ -> ]چشم حتما! من اگه جلسه دفاعيه ام را داده بودم الان بكوب فاز خلاصه بندي را انجام مي دادم منتها تا 2 هفته ديگر مشغول اين تز پايان نامه ام هستم اما تمام سعي ام را براي خلاصه كتاب تجسم خلاق خواهم كرد.
ممنون
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16