02-20-2013, 01:13 AM
سلام
اين تاپيك را راه اندازي كردم براي اينكه ميخوام بدونم وسايل هاي مورد نياز روزانه هر خانواده چيه كه تو روز زياد استفاده ميشه ؟ حالا هر چي باشه ! هم از آايشي هم بهداشتي هم هخوراكي و ....
ميخوام هركس ميتونه وسايلهايي رو معرفي كنه
البته قيمت ها در رنج قيمت 300 الي 1000 باشه حالا حداكثبر ديگه تا 1200 تومان
مثلا من چندتا رو مثال ميزنم :
صابون
جوراب
خودكار
مداد
شورت
تيغ 12 تايي
ژلت
و هزاران چيز ديگه
حالا شايد بعضي ها بخوان بدونن كه براي چي من اينارو ميخوام
خوب تعريف ميكنم :
قبل از اينكه من تو اين سايت بيام هميشه فكر ميكردم كار كردن و پول در آوردن يعني مغازه داشته باشي با سرمايه زياد و كاسبي و سود كلان .... ولي تو اين سايت اومدم ديدم نه اينطور ها هم نيست راه هاي ديگه و بهتري هم هست براي پول در آوردن با سرمايه كم حتي بدون سرمايه ! واسه همين بود رفتم تو كاره پخش عمده مواد هاي مصرفي پر مصرف خانواده ها در هر رسته شغلي رو كه ديدم مصرفيش زياده و روزانه زياد مصرف ميشه رو كلي خريدم و روي هر كدوم با 150 الي 250 سود فروختم به مغازه دارها كه ديدم خدارو شكر تو 1 هفته حدود 1 تومن سود داشتم
مثلا اين هفته تو كاره پخش جوراب بودم
رفتم 3 ميليون تومن جوراب خريدم (جوراب مچي زنانه ) كه هركدوم 530 واسم آب خورد
كه كلا شد 5661 عدد كه حدود 470 تا جين
بعد هر كدوم رو 750 تومن فروختم تو 3 روز همش تموم شد (البته داخل استان همه شهرستانها رفتم ) كه سودش شد كلا حدود 1200000 تومن
البته چك هم قبول كردم (اونايي رو كه ميشناختم) كه همشون تا برج 4 هم چك دادن كه اونارو خرج كردم واسه اين هفته مواد بعدي پرمصرف رو ميخوام بخرم
نياز اين كار :
كمي سرمايه تا 2 3 تومن
يه ماشين كه فقط راه بره (ترجيحا تو استان بتونه شهرستانها رو بره )
و از همه مهم تر تلاش و خواستن
فكر نكنم تو هفته با بنزين واسم 100 150 هزار تومن هم هزينه برداشته باشه
بهر حال ميخوام دوستان در مورد تكميل ليست موادهاي پر مصرف خانواده ها بنويسيد (البته امكان داره رنج قيمت خريد هر كالا هم بنويسيد )

شعار : لوازم ارزان + سود كم + فروش زياد
اين تاپيك را راه اندازي كردم براي اينكه ميخوام بدونم وسايل هاي مورد نياز روزانه هر خانواده چيه كه تو روز زياد استفاده ميشه ؟ حالا هر چي باشه ! هم از آايشي هم بهداشتي هم هخوراكي و ....
ميخوام هركس ميتونه وسايلهايي رو معرفي كنه
البته قيمت ها در رنج قيمت 300 الي 1000 باشه حالا حداكثبر ديگه تا 1200 تومان
مثلا من چندتا رو مثال ميزنم :
صابون
جوراب
خودكار
مداد
شورت
تيغ 12 تايي
ژلت
و هزاران چيز ديگه
حالا شايد بعضي ها بخوان بدونن كه براي چي من اينارو ميخوام
خوب تعريف ميكنم :
قبل از اينكه من تو اين سايت بيام هميشه فكر ميكردم كار كردن و پول در آوردن يعني مغازه داشته باشي با سرمايه زياد و كاسبي و سود كلان .... ولي تو اين سايت اومدم ديدم نه اينطور ها هم نيست راه هاي ديگه و بهتري هم هست براي پول در آوردن با سرمايه كم حتي بدون سرمايه ! واسه همين بود رفتم تو كاره پخش عمده مواد هاي مصرفي پر مصرف خانواده ها در هر رسته شغلي رو كه ديدم مصرفيش زياده و روزانه زياد مصرف ميشه رو كلي خريدم و روي هر كدوم با 150 الي 250 سود فروختم به مغازه دارها كه ديدم خدارو شكر تو 1 هفته حدود 1 تومن سود داشتم
مثلا اين هفته تو كاره پخش جوراب بودم

رفتم 3 ميليون تومن جوراب خريدم (جوراب مچي زنانه ) كه هركدوم 530 واسم آب خورد
كه كلا شد 5661 عدد كه حدود 470 تا جين
بعد هر كدوم رو 750 تومن فروختم تو 3 روز همش تموم شد (البته داخل استان همه شهرستانها رفتم ) كه سودش شد كلا حدود 1200000 تومن
البته چك هم قبول كردم (اونايي رو كه ميشناختم) كه همشون تا برج 4 هم چك دادن كه اونارو خرج كردم واسه اين هفته مواد بعدي پرمصرف رو ميخوام بخرم
نياز اين كار :
كمي سرمايه تا 2 3 تومن
يه ماشين كه فقط راه بره (ترجيحا تو استان بتونه شهرستانها رو بره )
و از همه مهم تر تلاش و خواستن
فكر نكنم تو هفته با بنزين واسم 100 150 هزار تومن هم هزينه برداشته باشه
بهر حال ميخوام دوستان در مورد تكميل ليست موادهاي پر مصرف خانواده ها بنويسيد (البته امكان داره رنج قيمت خريد هر كالا هم بنويسيد )

شعار : لوازم ارزان + سود كم + فروش زياد