سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: اجناس مورد مصرفي زياد روزانه خاتواده ها
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
(02-28-2013 03:22 PM)miomio نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان من ممنون از همه شما
خداروشکر میکنم حداقل از این تاپیک استفاده میکنید
تز کار من به این صورت هرجا در هر مکان و موقیت خودم اجسام دوره برم رو با دقت نگاه و تجزیه تحلیل میکنم
امروز صبح تاا ظهر رفتم واسه فروش که خداروشکر تا 1 تومن فروش کردم که حدود 200 سوده من شد
حالا بهد از عید هوا گرم میشه دیگه دختر خانما میرن رو تریپ و آرایش که میخوام 3 ماه عید رو فقط لاک و رژ لب بیارم . عمده پخش کنم
رو هر لاک و رژ 100 تومن استفاده کنیم کافیه برامون
اگه از تاپیک من خوشتون میاد فقط یه دعا بجان مادر و پدرم کنید ممنون میشم . از شما

شما کدوم شهر هستی؟
ایشون رشت هستن.
تو تاپیک های قبلی گفته بودن.
امروز چشم شیطون کور گوش شیطون کر فروش امروز85000 تومن سودش هم 170000 تومن شد
خدارو شکر
850000 تومن . اصلاح شد
(02-28-2013 03:22 PM)miomio نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان من ممنون از همه شما
خداروشکر میکنم حداقل از این تاپیک استفاده میکنید
تز کار من به این صورت هرجا در هر مکان و موقیت خودم اجسام دوره برم رو با دقت نگاه و تجزیه تحلیل میکنم
امروز صبح تاا ظهر رفتم واسه فروش که خداروشکر تا 1 تومن فروش کردم که حدود 200 سوده من شد
حالا بهد از عید هوا گرم میشه دیگه دختر خانما میرن رو تریپ و آرایش که میخوام 3 ماه عید رو فقط لاک و رژ لب بیارم . عمده پخش کنم
رو هر لاک و رژ 100 تومن استفاده کنیم کافیه برامون
اگه از تاپیک من خوشتون میاد فقط یه دعا بجان مادر و پدرم کنید ممنون میشم . از شما

خدایا پدر و مادر دوست عزیزمان آقا سجاد را سلامتی و طول عمر سراسر عزت و مکنت عطا بفرما...آمین یارب العالمین
ممنون از شمااااااااااااااااااااا خیلی خیلی ممنون خدا همه عزیزانتان رو حفظ کنه همیییییییییییییییین
آمین یا رب العالمین
دوستان امروز خداروشکر خیلی خوب بود صبح از ساعت هشت تا دوازده حدود 800 تومن فروش بود تا 100 هم سود شکر خدا
(03-01-2013 10:29 PM)miomio نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان امروز خداروشکر خیلی خوب بود صبح از ساعت هشت تا دوازده حدود 800 تومن فروش بود تا 100 هم سود شکر خدا

سلام

سجاد جان

خداوند خودتون و پدر و مادر بزرگوارتون رو خیر جزیل بده

یه کاری کردی که ما هم هر جا میریم ، نگاه میکنیم ببنیم چی بیشتر فروش داره و یا سودش بیشتره

متشکرم 10_004
(03-01-2013 10:29 PM)miomio نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان امروز خداروشکر خیلی خوب بود صبح از ساعت هشت تا دوازده حدود 800 تومن فروش بود تا 100 هم سود شکر خدا
آقا خسته نباشی ، شما داری دست همه را از پشت می بندی یا ،موفق باشی.
خوشهالم که همه دوستان جرقه ای تو ذهنش افتاد
من نیاز به بازاریاب کارم دارم تو استان گیلان . آیا کسی میخواد همکاری کنه
شرایط کار:
از کل روش بارازیاب 5 درصد تعلق به خوده بازاریاب
نماینده یا بازاریاب به هر انداز میتواند شهرها پوشش دهد
تسویه حساب هم بصورت روزانه میباشد

نونی که دارم میخورم دوست دارم با شما بخورم
هرکی حاضره همینجا اعلام کنه
از کل روش = از کل فروش
خدا خیرت بده با این تاپیکت.
کلا هر چی دیوار میوار بود تو ذهنم ترکوندمشون.
انشالله اگه نظر یکی از دوستان جلب بشه از هفته اینده ما هم تو تهران همین طرح رو اجرا میکنیم
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
لینک مرجع