صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
خدارو شكر دوستان دارن شروع ميكنن و از بيكاري بيرون ميان
حالا به نظر من چرا چيزي رو كه خودت ميتوني در بياري و توانش دسته خودته رو شريك پيدا كني باهاش بخوري ؟؟؟؟
منظورم بازاريابه كه بره واست كار كنه
هفته اي برنامه ريزي كن
مثلا اين هفته خودكار بخري
6 روز وقت برازي براي فروشش
برنامه ريزي كني اين 6 روز كجا بري ؟
مثلا شنبه بري A
مثلا يكشنبه بري B
و ...
و آخر هفته حساب كتاب كني
و از هفته بعدش دوباره همون برنامه رو داشته باشي فقط جنس رو تعغيير بدي
اينم شماره من : 09115535503 از ساعت 10 صبح تا 9 شب روشنه . خط كاره منه
ففط وقتهايي كه نتونستم جواب بدم اس ام اس هم بديد جواب ميدم سريع
يا علي موفق باشيد دوستان گلم
من با این که کار مند هستم میخوام این کار رو شروع کنم ان شاء الله فردا قیمتهای عمده ی نوشت افزار و جوراب و یک سری محصولات دیگه رو میگیرم تا بتونم شروع کنم واقعا شما الهام بخش بودید. با تشکر از به اشتراک گذاری تجربیاتتون.
بابا ما چي كاره هستيم آخه . از خدا شكر كنيد همين و بس . اون بايد به شما كمك كنه و راه ها رو به شما نشون بده
يه دعا واسه ما هم بكنيد و يه صلوات براي سلامتي خانواده ما بفرستيد كافيه
همين
(02-22-2013 02:32 PM)سیدمهدی هاشمی نوشته شده توسط: [ -> ]من با این که کار مند هستم میخوام این کار رو شروع کنم ان شاء الله فردا قیمتهای عمده ی نوشت افزار و جوراب و یک سری محصولات دیگه رو میگیرم تا بتونم شروع کنم واقعا شما الهام بخش بودید. با تشکر از به اشتراک گذاری تجربیاتتون.
ليست رو گرفتين با قيمتها اينجا بزارين و استان خودتون هم بگيد
ممنون يا علي
سلام . دوستم کارش کپی و خدمات کامپیوتریه . گفت کاغذ a4 رو حدودا بسته ای 12.000 ت میگیره . نمیدونم اونی که بهش میفروشه خودش بسته ای چند گرفته . کسی قیمت دستشه ؟
یه نکته ای : انکار این کاغذها دو مدل دارند . 80 گرم لیزری و 70 گرم .
یکی از بچه های انجمن تویه کار کاغذ و چاپ هستش.اسم کاربریش رو دقیق نمیدونم
یه سوال دارم.الان موضوع این تاپیک دلالی یا همون واسطه گری نیستش؟واسطه گری سازماندهی نشده و بدون مالیات؟
آقای هرمزدی مگر اشکالی داره که اجناس مورد نیاز فروشنده ها و مردم رو با سود کمتر به دست مغازه ها برسونیم؟ مگر شرکتهای پخش هم دلال هستن؟ مخصوصا اونهایی که وظیفه ی توزیع اجناس و کالاهای ایرانی رو دارن؟
آقايان مهندسان عزيزان علما فقها دوستان سروران
بيخيال بحث اين حرفها نميدونم واسط گرايي و اينجور چيزارو بگير بنداز دور همشون كشكه
الان فقط بايد كار كرد پول در آورد تو اين كشور
تموم شد رفت
ميخوايي دنبال همين موج دريا حركت كن وگر نه غرق ميشي .
الان بايد ادوم نشون بده غيرتش چقدر هست كه بتونه هفته پولي واسه خودش در بياره . حالا ميخواد اسمش دلالي باشه يا چيز ديگه
تمام شد رفت
لطفا بحث رو عوض نكنيد خواهش ميكنم
بزاريد دوستان مواد مصرفي پر مصرف رو اعلام كنند
منتظرم
مرسي
چسب نواری، چسب مایع، کبریت،
(02-22-2013 06:31 PM)سعید یوسفی نوشته شده توسط: [ -> ]چسب نواری، چسب مایع، کبریت،
اينو من ميخواستم بگم . اين 3 تا عالي هستن

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17