سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: اجناس مورد مصرفي زياد روزانه خاتواده ها
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
آقا ارزون تر گير بيار . خودكار فكر كنم 350 باشه آآآآآ
خداروشكر بچه ها راه افتادن . آقاي كاميار تحويل بگير
اي ول
(02-24-2013 12:37 AM)jujushow نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-24-2013 12:18 AM)HadiMahmoodi نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-22-2013 05:07 PM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط: [ -> ]یکی از بچه های انجمن تویه کار کاغذ و چاپ هستش.اسم کاربریش رو دقیق نمیدونم

یه سوال دارم.الان موضوع این تاپیک دلالی یا همون واسطه گری نیستش؟واسطه گری سازماندهی نشده و بدون مالیات؟
فکر کنم جناب مهدی گل محمدی عزیز را میفرمایید

بله .... من بهشون پیام دادم متاسفانه هیچ جوابی ندادند .
شماره موبایلش تو امضاش هست. نماس بگیر. نگران نباش نمیشناسدت. پسر گلیه. بگی از بچه های انجمنی کلی راهنماییت میکنه.
(02-24-2013 01:37 AM)HadiMahmoodi نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-24-2013 12:37 AM)jujushow نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-24-2013 12:18 AM)HadiMahmoodi نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-22-2013 05:07 PM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط: [ -> ]یکی از بچه های انجمن تویه کار کاغذ و چاپ هستش.اسم کاربریش رو دقیق نمیدونم

یه سوال دارم.الان موضوع این تاپیک دلالی یا همون واسطه گری نیستش؟واسطه گری سازماندهی نشده و بدون مالیات؟
فکر کنم جناب مهدی گل محمدی عزیز را میفرمایید

بله .... من بهشون پیام دادم متاسفانه هیچ جوابی ندادند .
شماره موبایلش تو امضاش هست. نماس بگیر. نگران نباش نمیشناسدت. پسر گلیه. بگی از بچه های انجمنی کلی راهنماییت میکنه.

اتفاقا به شمارش پیام دادم جواب نداد. گفتم ممکنه سرش شلوغ باشه نزنگیدم ! 4yajuyo
ببخشيد عذر ميخوام ميشه اين بحث ها رو پ.خ بكنيد .
خواهشا بحث ها رو نكنيد هدف اصلي تاپيك بهم ميخوره . معمولا همين بحث ها باعث ميشه كه تاپيكا بدون نتيجه و نصفه نيمه رها بشه

پوزش
(02-24-2013 01:53 AM)miomio نوشته شده توسط: [ -> ]ببخشيد عذر ميخوام ميشه اين بحث ها رو پ.خ بكنيد .
خواهشا بحث ها رو نكنيد هدف اصلي تاپيك بهم ميخوره . معمولا همين بحث ها باعث ميشه كه تاپيكا بدون نتيجه و نصفه نيمه رها بشه

پوزش
با سلام به دوستان گرامي اين تاپيك خيلي عالي هستش و من بسيار علاقمند به موضوع شدم وي موارد پرمصرف رو پيشنهاد ميدم كه در هر خانواده ايراني مصرف زيادي داره ولي قيمت بالايي داره 1-چاي 2-برنج 3-قند
(02-24-2013 01:07 PM)حسن قجر نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-24-2013 01:53 AM)miomio نوشته شده توسط: [ -> ]ببخشيد عذر ميخوام ميشه اين بحث ها رو پ.خ بكنيد .

پوزش
با سلام به دوستان گرامي اين تاپيك خيلي عالي هستش و من بسيار علاقمند به موضوع شدم وي موارد پرمصرف رو پيشنهاد ميدم كه در هر خانواده ايراني مصرف زيادي داره ولي قيمت بالايي داره 1-چاي 2-برنج 3-قند
ممنون ولي قيمت بايد تا 2000 تومن باشه
مرسي
ساق دست .چطوره؟
(02-23-2013 10:00 PM)jujushow نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان پوشک بچه قیمت ندارید ؟ از اون خارجی به درد بخورا نه ایرانیها ...
داداشم میگفت خیلی خیلی بد گیر میاد . قیمتهاشونم که فضایی ...

دوست عزیز
روی پوشک سزمایه گذاری نکن
1- حجم بالایی داره و نمیشه روی تعداد کار کرد
2- معمولا پوشک در دست شرکتهاست و بصورت دقیق و هفتگی روی مغازه ها کارمیشه
دوستان کسی میتونه فندک با قیمت پایین گیر بیاره؟
چون من توی فروشگاهها که میرم واسه ویزیت جنسای شرکتیم ، میبینم که مشتری فندک و کبریت بخصوص زیاد مصرف داره!
لیف حمام، پنس، گیره، منگنه، سوزن، نخ،سنجاق
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
لینک مرجع