صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
(02-24-2013 06:43 PM)سعید یوسفی نوشته شده توسط: [ -> ]لیف حمام، پنس، گیره، منگنه، سوزن، نخ،سنجاق
با سوزن+نخ موافقم
چون واقعا خرد ریزه و مشتری باید بره تا بازار
اما هنوزم ذهنم روی فندک+کبریت+ و پسب نواری و اوهو هست!
اگه گیر بیارم میخام شروع کنم
فشرده سازی نتایج
صابون
جوراب
خودكار
مداد
شورت
تيغ 12 تايي
ژلت
دستمال کاغذی
نایلون فریزر و زباله
عطر
شكلات
ادويه جات بسته بندي
سبزيجات خشك شده
چسب نواری،
چسب مایع،
کبریت،
خلال دندون
آدامس
،لواشک
شانه
گوش پاک کن
پوشه
گل سر
ساق دست
لیف حمام، پنس، گیره، منگنه، سوزن، نخ،سنجاق
دکمه!
تل سر
گیره مو
پ.ن: دکمه و اینجور وسائل رو یکی از بستگان دور کار کرده ویتارا زیر پاشه! قبل این ماجراها مستاجر بودن

خوبه
اما يك نكته اي
خوبه هرشخصي كه از انجمن به نحوي استفاده ميكند در قبال اين استفاده بهايي هم پرداخت نماييد.
بهاي استفاده از انجمن هم نشر اطلاعات و تجربه هاي خودتان هست.
لطفا يا در همين تاپيك يا تاپيك ديگري در بخش مناسب به نام تجربه در كار ايجاد كنيد و مباحث مختلف تجربه اي رو بنويسيد.
البته در هر تاپيك باشد بهتر هست.معمولا بيشتر افراد دوست ندارند تجربه هاي كه طي چند سال بدست اورند را به راحتي در اختيار ديگران قرار بدهند.
اميدوارم كه در انجمن همچين فردي را نداشته باشيم.
تا حدودي مطالبي را كم بيش بيان كرديد اما براي يك فرد مبتدي كه بخواهد وارد شود اطلاعات كاملي وجود ندارد.
لطفا چه شما و يا ساير عزيزان در تاپيك هاي اين چنيني كه شغلي را معرفي و همكاري ميخواهند. اموزش ها و تجربه هاي مختلف را هم قرار دهيد.
سوالات مختلفي را ميتوان بيان كرد اما بهتر هست خودتان در نگاه يك اموزشگر از ابتدا مطالب را بيان كنيد.
موفق باشيد.
(02-24-2013 07:02 PM)yu3f نوشته شده توسط: [ -> ]دکمه!
تل سر
گیره مو
پ.ن: دکمه و اینجور وسائل رو یکی از بستگان دور کار کرده ویتارا زیر پاشه! قبل این ماجراها مستاجر بودن 
سلام
آره داداش
این دکمه ، خیلی سودش بالاس
منتهی بیشتر سودش رو مغازه دار میبره نه فروشنده عمده!
این قومتون فروشنده خرده بوده یا عمده ؟
در ضمن هر وقت تونست پراید بخره ، اون وقت بیا بگو

دمپایی رو هستم
دوستان در کل میشه به این نتیجه رسید که اجناسی که در سبد خرید خانواده ها بیشتر جای دارند باید مشخصات زیر رو داشته باشند:
زمان استفاده کمتر:مثل جوراب،لباس زیر.شما یه دست مبل می خری 5 سال استفاده می کنی اما مطمئن باشید تو این 5 سال به قیمت اون مبلها جوراب و لباس زیر استفاده می کنید.
اجناس ریز و مصرفی:شما یه گلدون می خرید اگه اتفاقی واسش نیفته 5 سال کار میکنه اما یه بسته صابون که معادل یه گلدون معمولیه 2 ماهه تموم و نمی تونی بگی من خمیر دندون یا صابونم رو خوب نگه میدارم تا یکسال عمر بکنه
باقی شو شما بگید
بالاترین سود در اجناس خرد رو ریز است.هر چه اجناس قیمت پایین تر باشند ،سودشون بیشتره
خداروشكر همه اومدن تو اين تاپيك من دارن شركت ميكنند
تنها حرفي كه به دلم نشست :
بالاترین سود در اجناس خرد رو ریز است.هر چه اجناس قیمت پایین تر باشند ،سودشون بیشتره
خوب فردا روزه كار من شروع ميشه .
واسه فردا تا پنج شنبه واسه كارم اينا هستن :
جوراب زنانه مردانه
حوله
گن
سوتين
شورت
ساق دست
ساپورت زنانه
جوراب كودك
چند دست ست شورت زيرپوش مردانه
چند قلم لوازم آرايشي ( ريميل - مداد )