سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: دو برابر کردن پول,همه شرکت کنند
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
خیلی جالبه
ولی من شغلمو دارم
یه دفتر تبلیغاتی
لطفا دوستان کمکم کنید که چه جوری تو شغلم پیشرفت کنم
براي كسب ثروت و داشتن يك شغل مي توني بري توي شهرك هاي كه تازه ساخته و يا مدتي از ساختشون مي گزره
نياز اصلي رو شناسايي كني
توانايي هاي خودتم نيگا كني
كمبود ها مي تونه سوپر مارك، عكاسي، كافي نت، پست بانك و... باشه
حالا مي توني با اجاره يا رهن كردن و خريد جنس در حد معقول و يك مقدار تبليغات درون شهرك
مطمئن باش خيلي راحته
چون من اينطوري شروع كردم
و طي 7 سال الان هم كافي نت و لابراتوار و يك اتليه خيلي بزرگ دارم
شروعم فقط يك هزينه كرايه و خريد 4 عدد سيستم و يكم ريسك
توكلت علي الله و هو حسبه
تاپيك خيلي خوبيه
منم با نظرات دوستان موافقم ادم بايد تلاش كنه تا به قله موفقيت برسه و يك ميلياردر حرفه اي بشه.10_004
[size=x-large]با سلام خدمت دوستان مسئول سایت و اعضا محترم
ایده ای در ذهنم هست و میخوام بفرمایید که ایا با فروش خوبی روبرو میشود یا نه - "ساخت یک حمام مسافرتی که فقط میشه در یک ساک جا گرفت و در مسافرت هر جا که لازم شد در فضای باز که دور از امکانات هستید حمام خود را دراورده و دوش بگیرید "- خودتان را بزارید جای خانواده ای که مسافرت میرن و در تابستان داغ دور از خانه نیاز به حمام دارند ببینید چقدر بابت خریدش حاضرید پول بدید خواهشن نظر بدین نظر شما یکی از مراحل کار من است (بررسی بازار) کسایی که به درد اعضای خانواده شان میخوره و میخوان خرید کنند به شماره ام پیامک بدن09157752636 10_004
[/size]
(05-03-2013 02:47 PM)esie20 نوشته شده توسط: [ -> ][size=x-large]با سلام خدمت دوستان مسئول سایت و اعضا محترم
ایده ای در ذهنم هست و میخوام بفرمایید که ایا با فروش خوبی روبرو میشود یا نه - "ساخت یک حمام مسافرتی که فقط میشه در یک ساک جا گرفت و در مسافرت هر جا که لازم شد در فضای باز که دور از امکانات هستید حمام خود را دراورده و دوش بگیرید "- خودتان را بزارید جای خانواده ای که مسافرت میرن و در تابستان داغ دور از خانه نیاز به حمام دارند ببینید چقدر بابت خریدش حاضرید پول بدید خواهشن نظر بدین نظر شما یکی از مراحل کار من است (بررسی بازار) کسایی که به درد اعضای خانواده شان میخوره و میخوان خرید کنند به شماره ام پیامک بدن09157752636 10_004
[/size]

دوست عزیز چون درخواست پاسخ ها در پیغام در این انجمن خلاف قوانین است به شما پیشنهاد می دهم در بخش پرسش و پاسخ ها این سوال خود را به صورت نظر سنجی بیان کنید و از نتیجه آن باخبر شوید.
با تشکز
ممنون از راهنماییتون
ببخشید من از کجا باید وارد قسمت پرسش و پاسخ شوم
(01-06-2013 02:38 AM)mehdi62 نوشته شده توسط: [ -> ]حالا 16 به 32:
می ریم یک دوره کلاس نصب درب اتوماتیک شرکت می کنیم. تقریبا می شه 200 تومن.
یک وانت پیکان مدل 87-86 می خریم می شه 7 ملیون. 500 هزار هم خرجش می کنیم احتمالا تا ردیف شه.
2-3 تومن هم ابزار کار می خریم: دستگاه جوش-جعبه ابزار-دریل-هیلتی و ....
300 تومن هم می دیم برا اینترنت وایرلس مبین نت.
یک خط ثابت می خریم با 2-3 تا خط همراه معتبر. که خیلی مهمن و نباید تا مدت ها تغییر کنن چون تنها راه ارتباط با مشتری های معرفی شده از مشتری های قبلی هست. می شه تقریبا 150 تومن
یک گوشی خوب دوربین ردیف هم می گیریم برا عکس و فیلم از پروژه ها تا به مشتری ها نشون بدیم. تقریبا 400 تومن.
یک لپتاپ 800 تومنی هم می خریم شاید هم کمتر.
50 تومن هم می دیم برا هاست و دومین برای سایت. از cms رایگان استفاده می کنیم.
از طریق تبلیغاتی که توی نت و سایت های آگهی رایگان و همین طور روزنامه همشهری می کنیم. مشتری ها جذب می شن. اول کار برا اینکه وارد گود بشیم و گرم شیم قیمتی که می دیم زیر قیمت بازار با سود خیلی کم می دیم تا مشتری سریع جذب شه. مشتری که قیمت رو دید و جذب شد برا ملاقات حضوری جلسه می ذاریم و با لپ تاپ می ریم پیشش و فیلم ها و تصاویر مربوطه و اسلاید ها رو نمایش می دیم و در مورد کار توضیح می دیم. مشتری قبول کرد باهاش قرار داد می بندیم. مواد اولیه رو تهیه می کنیم. تیغه موتور و ... از وانت برا حمل و نقل استفاده می کنیم. یک جوشکار روز مزد هم برا زمان نصب می گیریم. روز نصب همه مواد اولیه و قطعات و ابزار کار رو می بریم سر پروژه و نصب می کنیم. تحویل و پول مابقی دریافت می شه.
تا چند ماه کار با سود کم می گیریم. بعد که مشتری ها زیاد شدن و سابقه کارمون رفت بالا سود دریافتی رو بالاتر می بریم.
با سیاست های کاری و بازاریابی کارمون رو رشد می دیم.
یواش یواش صاحب کارگاه - دفتر کار -کارگر و پرسنل منشی بازار یاب و ... می شیم. و در نهایت می شیم آچیلان در ثانی.
نفر اول کرکره و درب اتوماتیک بازار اهن هم می شیم.

خیلی خوبه اما یه راه کار مناسب هم برای توسعه کسب و کار خانگی ویژه خانوما بگین.
یه دنیا ممنون
آلاله خانم کدوم شهر تشریف دارین؟
به نظرم تاپیک بانوان رو بخونی راه های زیادی معرفی شده.
http://forum.unc-co.ir/forumdisplay.php?fid=149
با سلام

خیلی ممنون.امیدوارم در کارت همیشه موفق باشی برادر

یا حق

(01-06-2013 02:38 AM)mehdi62 نوشته شده توسط: [ -> ]حالا 16 به 32:
می ریم یک دوره کلاس نصب درب اتوماتیک شرکت می کنیم. تقریبا می شه 200 تومن.
یک وانت پیکان مدل 87-86 می خریم می شه 7 ملیون. 500 هزار هم خرجش می کنیم احتمالا تا ردیف شه.
2-3 تومن هم ابزار کار می خریم: دستگاه جوش-جعبه ابزار-دریل-هیلتی و ....
300 تومن هم می دیم برا اینترنت وایرلس مبین نت.
یک خط ثابت می خریم با 2-3 تا خط همراه معتبر. که خیلی مهمن و نباید تا مدت ها تغییر کنن چون تنها راه ارتباط با مشتری های معرفی شده از مشتری های قبلی هست. می شه تقریبا 150 تومن
یک گوشی خوب دوربین ردیف هم می گیریم برا عکس و فیلم از پروژه ها تا به مشتری ها نشون بدیم. تقریبا 400 تومن.
یک لپتاپ 800 تومنی هم می خریم شاید هم کمتر.
50 تومن هم می دیم برا هاست و دومین برای سایت. از cms رایگان استفاده می کنیم.
از طریق تبلیغاتی که توی نت و سایت های آگهی رایگان و همین طور روزنامه همشهری می کنیم. مشتری ها جذب می شن. اول کار برا اینکه وارد گود بشیم و گرم شیم قیمتی که می دیم زیر قیمت بازار با سود خیلی کم می دیم تا مشتری سریع جذب شه. مشتری که قیمت رو دید و جذب شد برا ملاقات حضوری جلسه می ذاریم و با لپ تاپ می ریم پیشش و فیلم ها و تصاویر مربوطه و اسلاید ها رو نمایش می دیم و در مورد کار توضیح می دیم. مشتری قبول کرد باهاش قرار داد می بندیم. مواد اولیه رو تهیه می کنیم. تیغه موتور و ... از وانت برا حمل و نقل استفاده می کنیم. یک جوشکار روز مزد هم برا زمان نصب می گیریم. روز نصب همه مواد اولیه و قطعات و ابزار کار رو می بریم سر پروژه و نصب می کنیم. تحویل و پول مابقی دریافت می شه.
تا چند ماه کار با سود کم می گیریم. بعد که مشتری ها زیاد شدن و سابقه کارمون رفت بالا سود دریافتی رو بالاتر می بریم.
با سیاست های کاری و بازاریابی کارمون رو رشد می دیم.
یواش یواش صاحب کارگاه - دفتر کار -کارگر و پرسنل منشی بازار یاب و ... می شیم. و در نهایت می شیم آچیلان در ثانی.
نفر اول کرکره و درب اتوماتیک بازار اهن هم می شیم.
با سلام، من تازه با این انجمن آشنا شدم، تا الان که مباحث رو دیدم بنظرم این موضوع نسبت به بقیه ی موضوعات انجمن کاربردی تر بود.
اما از صفحه 2 به اینور داریم از نظرات و بیان مطالب کاربردی و خلاقیتها دور میشیم و بیان ایده های جالب کمرنگ تر میشه
اگر دوستان لطف کنن و ایده های خودشون رو چه کوچک و چه بزرگ و حتی غیر ممکن بیان کنند تا مبحثی پر بارتر داشته باشیم که هم از آنها استفاده شود یا حتی به جرقه ای برای ذهنی تبدیل شود تا راهکار جدید و کاربردی تری را خلق کند.
پوزش و تشکر از همه ی اساتید انجمن
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
لینک مرجع