11-15-2014, 11:24 AM
11-16-2014, 05:44 PM
برای پولی حدود 20 تا 30 میلیون چه ایده ای هست برای 2برابر کردن ؟!!! ترجیحا ایده خرید و فروش بدید .
12-05-2014, 06:35 AM
سلام. ورود به بازار تابلو فرش و لطفا راهنمایی بفرمایید
12-05-2014, 06:37 AM
الوووووو
01-05-2015, 06:45 PM
برای همتون از صمیم قلب آرزوی موفقیتهای بیشمار دارم.
میدونم که همتون میتونین و این خوشحالم میکنه که اینهمه استعداد هست.
میدونم که همتون میتونین و این خوشحالم میکنه که اینهمه استعداد هست.
06-23-2015, 04:42 PM
(01-07-2013 09:43 AM)صابری نوشته شده توسط: [ -> ]مادر بزرگ من بعد از اینکه اسپندا رو از صحرا می چید میاورد خونه خشک میکرد و باهاشون آویزای جالبی درست میکرد و به دیوار آویز.ن میکرد.(01-06-2013 03:39 PM)بيلا بالا نوشته شده توسط: [ -> ]كسي بلده صفر تومان را به 40 هزارتومان تبديل كنه؟[/align]
سلام.قیمتش هم باید بالای کیلویی 100 هزار تومان باشد!
یه ایده اینکه میتوانید با جمع کردن دانه های گیاه اسپند(اسفند) در صحرا و بیابانهای مناطق خشک و معتدل پول خوبی جمع کرد.
سرمایه هم نمیخواد!
در اواخر تابستان فکر میکنم آماده برداشت باشد و بعد از جمع کردن و خشک کردن و تمیز کردن میتوان عمده ای فروخت و یا با هزینه ای کمی بسته بندی کرد و فروخت.
حتی اگه به کوه و کمر نزدیک هستین می تونید برید گیاهان دارویی ، سبزی های کوهی که طرفدار خاص خودشو داره بچینید و بیارین بفروشین. توی شهر ما که یه منطقه کوهستانی هست خیلی ها این کارو انجام می دن
چیزایی مثل : کنگر ، شنگه ، توله ، پاقزقون ، سینه کفتری ، ریواس ، شبدر ، ترشک ، دلار ، کارده گل ختمی و خیلی چیزای دیگه که من می بینم از کوه و صحرا میارن و می فروشن.
یعنی یه کاریه که هم سرمایه نمی خواد هم یه تفریحه و هم مشتری داره...
06-23-2015, 04:52 PM
(02-21-2013 11:20 PM)galaxi نوشته شده توسط: [ -> ]سلام من امروز که این بحث رو خوندم یه چیزی به ذهنم رسید من پارسال واسه کنکور کتابخونه تمام وقت می رفتم اونجا فقط یه بوفه داشت که خوراکی های مثل بیسکوییت داشت ولی برای ناهار حتما باید شب قبل وقت می ذاشتم ویه غذای سریع درست می کردم فکر می کنم درست کردن غذای خونگی مثل سموسه یا ساندویچ یا حتی غذاهای دیگه و فروش به بوفه کتابخونه خوب باشه فقط یه مشکلی که هست اینه که اشپزیم خوب نیست
حتی میشه با مدارسی که بچه های کنکوری دارن و باید ظهر توی مدرسه بمونن صحبت کرد که براشون غذا برد .
یاخیلی از مدارس ابتدایی که کلاس فوق برنامه دارن استقبال میکنن. بچه ها دوست دارن غذایی بخورن که بقیه دوستاشون میخورن حتی اگه از خونه غذا بیارن مطمئن باشین غذاشونو برمیگردونن.
یا یه فکر جالب: می تونید کله پزی سیار داشته باشین. یه وانت که هر روز صبح حلیم و کله می برین جاهای شلوغی که صبحا رفت و آمد اونجا زیاده...
06-23-2015, 05:05 PM
(04-27-2013 08:25 PM)cn.1365 نوشته شده توسط: [ -> ]براي كسب ثروت و داشتن يك شغل مي توني بري توي شهرك هاي كه تازه ساخته و يا مدتي از ساختشون مي گزرهاین فکر خیلی خوبیه... ببینین مسکن مهرا رو کجا ساختن... اکثرا کسانی که توی مسکن مهر زندگی می کنن از کمبود امکانات نزدیک محل زندگیشون شکایت دارن... اگه به گفته دوستمون نیاز های اونجا رو شناسایی کنین و کسب و کارتون رو اونجا راه اندازی کنین حتما موفق میشین
نياز اصلي رو شناسايي كني
توانايي هاي خودتم نيگا كني
كمبود ها مي تونه سوپر مارك، عكاسي، كافي نت، پست بانك و... باشه
حالا مي توني با اجاره يا رهن كردن و خريد جنس در حد معقول و يك مقدار تبليغات درون شهرك
مطمئن باش خيلي راحته
چون من اينطوري شروع كردم
و طي 7 سال الان هم كافي نت و لابراتوار و يك اتليه خيلي بزرگ دارم
شروعم فقط يك هزينه كرايه و خريد 4 عدد سيستم و يكم ريسك
توكلت علي الله و هو حسبه
06-23-2015, 06:39 PM
(01-23-2014 02:24 PM)iren نوشته شده توسط: [ -> ](07-17-2013 05:10 PM)سارا رضایی هفتادر نوشته شده توسط: [ -> ]سلام من تازه امدم من دانشجوی رشته کاشاورزی هستم برای تبدیل 32 میلیون به 64 میلیون
سالن قارچ
اول باید یک سوله یا انباری یا جایی که قابلیت شست و شو داشته باشه پیدا کنیم.................
خیلی ممنون از مطالب مفیدت منم درباره پرورش قارچ زیاد خوندم ...................
جدای بحث تولید مهمترین موضوع بازاریابی و فروش محصوله قارچه. شما با توجه به ویژگی به نوع محصولباید به سرعت بازاریابی بشه و به فروش برسه که این مهمترین چالششه
در کل به نظر منم خیلی پرسوده تولیدقارچ
درمورد سرعت بازاریابی برای قارچ خیلی مهمه که قارچها قبل از سیاه شدن به فروش برسن ولی یه ایده ای هست که میشه درصورت فروش نرفتن همه قارچها از اون استفاده کرد. یکی از اقوام ما از قارچهایی که فروش نمیره برای درست کردن ترشی قارچ استفاده می کنه و بعدم همون ترشی ها رو میفروشه. خیلی برام جالب بود اگه ترشی قارچ خورده باشین حتما طرفدارش میشین

06-23-2015, 06:49 PM
**تا اینجا همه ایده های دوستان رو خوندم و نظر خودم رو دادم***
امیدوارم دوستانی که میان نظر میدن "یه کاری کردم که پولم از ... به ... رسیده " لطفا بگن که چکار کردن تا بقیه هم استفاده کنن.
امیدوارم دوستانی که میان نظر میدن "یه کاری کردم که پولم از ... به ... رسیده " لطفا بگن که چکار کردن تا بقیه هم استفاده کنن.