سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: دو برابر کردن پول,همه شرکت کنند
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
چرا خیلی وقته ایده ای نوشته نمیشه...؟
دوستان کلاس دوبرابری آقا مهیار با ایده ها و تدریس آموزه های لازم در حال برگزاریست میتوانید به تاپیک مربوطه که در پایین ارسالها لینکش است مراجعه کمید
(04-16-2013 12:24 PM)afla2n نوشته شده توسط: [ -> ]
(01-23-2013 11:03 PM)کوروش بزرگ نوشته شده توسط: [ -> ]سریع ترین راه برای دو برابر کردن پول اینکه پولتو بذاری تو بورس بعضی اوقات در عرض 1 روز بعضی از سهم ها 100% (یعنی همون 2 برابر) افزایش پیدا می کنه.
دوستانی که دوست دارن تو کلاس آموزش بورس(تحلیل تکنیکال و بنیادی) شرکت کنن تو قسمت آموزش بورس پیام بدن

دوست عزیز ، شرکت های بورسی ، حداکثر 4 درصد در روز می تونن افزایش قیمت داشته باشند و شرکت های فرابورسی هم 5 درصد. پس در فاصله 2 روز کاری ، امکان ندارد ، یک سهم 100 درصد افزایش قیمت پیدا کند.

در تکمیل حرف دوستمون باید بگم که شرکتای بورسی همونطور که بازدهی خوبی میتونن داشته باشن ریسک خیلی زیادی هم دارن. مخصوصا تو کشور ما که ریسک سیاسی تو تمام جنبه های زندگیمون تاثیرگذاره. در ضمن در مورد بلوکه شدن پولتون وقتی سهما به مدت طولانی متوقف میشن یا به نداشتم رانت اطلاعاتی و غیره هم توجه کنین.اسن بازار خیلی پرریسکه. اینو به عنوان کسی که یه مدتی تو این کار بودم میگم
با سلام با 500 هزار تومان چه کار می توانم بکنم که سود کنم
شیرازی واین حرفها
همه دنبال کارفروشندگی هستنداگریک کم حوصله داریدکارلوله کشی وبرق کاری ساختمان رایادبگیریدماهی ده تومن درامددارن البته من که اعصاب این دردسرهاراندارم
سلام من تازه عضو این سایت خوب شدم

الان 5 میلیون پول دارم لطفا" کمکم کنید که چطوری می تونم دو برابرش کنم ؟
البته اینم بگم من خانم هستم پس طبیعتا بعضی کارها رو نمی تونم بکنم
این پولو هم وام گرفتم

ممنون از همتون
سلام
دوستان من خانم هستم و تمام صفحات رو تا اینجا خوندم .. مرسی از ایده های خوبتون گرچه بیشترشون مردانه بود مثل مسافرکشی و کارگر ساختمانی و خرید و فروش ماشین و ...
ایده های انجمن خانم ها را هم خوندم که متاسفانه من علاقه ای به کارهای هنری ندارم و به نظرم درامد انچنانی هم ندارند
اما ایده های من برای شروع
1_ عکاسی در مجالس...کافیه یکم فتوشاپ یاد بگیرید بعدش میشه با تشریفات مجالسی ها صحبت کرد و با یه دوربین دیجیتال به مجالس تولد و عروسی و .. معمولا توی عروسی ها همه شیک و پیک کردن و حاضرن که همونجا راحت و اسوده یه عکس خانوادگی بگیرن .. بعد با یه اتلیه ارزون که تو نتم راحت پیدا میشه عکسا رو چاپ کرد و براشون پست کرد
2_ عکاسی در مهد کودک ها .. اینم فرقش با اولی اینه که با مهدکودک ها صحبت می کنی
3_ فروشگاه یک تا ده هزار .. من این فروشگاه ها رو توی نمک ابرود شمال دیدم که اجناسی که توی بازار تهران به وفور با سرمایه اندک میشه تهیه کرد رو از یک تا ده هزار تومان برای فروش گذاشته بودند و البته فروش خوبی داشتن.مثل اینه . گل سر و اسباب بازی و..

البته اینا همشون در حد ایده است و خودم هنوز دارم تحقیق می کنم
خوشحال میشم نظراتتون رو بدونم
من بعد از خوندن مطلب دو برابر کردن پول واقعا طرز فکرم را عوض کرده ام قبلا هر درآمدی که داشتم برای خودم سقف تعیین می کردم و مثلا به یک ملیون تومان که می رسد سریع خرجش می کردم که حالا متوجه شده ام چقدر روش غلطی را اتخاذ کرده بودم و نتیجه این بود که بعد از چند سال کار ، یک ریال هم درآمد نداشتم اما بعد از آشنایی با این روش از همان مطلب مرحله اول گرفتم و برای دوستی که در کار پخش لوازم جانبی کامپیوتر بود و اصلا هم درامد خوبی نداشت بازاریابی اینترنتی کردم چون لوازم جانبی کامپیوتر هم کار مردانه است و برای من که در شهری هستم که همه ما را می شناسند این امکان نبود که مغازه به مغاره بروم و بازاریابی کنم اول یک وبلاگ زدم و عکس کالا ها را گرفتم و به قیمت خیلی خیلی مناسب در وبلاگ گذاشتم . اما خوب کسی که وبلاگ را نمی شناخت برای همین در سایت های آگهی رایگان آگهی کردم و بالاخره چند مشتری پیدا شد و از صفر ریال موجودی الان 240 هزار تومن سود کسب کرده ام .
این ها را گفتم بلکه برای شروع برای دوستان کارایی داشته باشد.
اما اگر مرد بودم حتما بازاریابی حضوری را امتحان می کردم حتما سود بیشتری داشت
دوستان سلام
با50 میلیون سرمایه نقد دنبال راهی مطمئن با بازده ای مطمئن تر هستم کمی برایم وقت بزارید و راههای مورد نظرتان را اعلام بدارید درصورت امکان ایمیلم نیز راه دیگری برای لطف شماست

esie20@yahoo.com
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
لینک مرجع